Lift

()

Laat ik het een noodzakelijk kwaad noemen. Iedere werkdag weer. Dat saaie traject met de metro vanaf mijn werk richting mijn flat. Zelden maak je iets spannend mee. Zelden word je verrast. Elke dag zie je dezelfde grijze muizen en gestropdaste ratten. Met hun bruinzwarte koffertjes, geprinte puntschoenen en donkere maatpakken; stinkend naar hun valse zweet…

En hoewel ze er vandaag allemaal weer zijn, is deze vrijdagmiddag toch compleet anders. Want tussen die kleurloze wezens ontdek ik een welkome verrassing. Op één van de stoeltjes in de metro heeft mijn buurvrouw van drie deurtjes verder plaatsgenomen. Waarschijnlijk heeft ze gewinkeld, want ze klemt een witte papieren tas tussen haar fraaie benen. En ze ziet er fantastisch uit, zelfs meer dan fantastisch. Verzorgd als altijd, mooi opgemaakt en haar lipjes keurig in het rood. Het is alleen jammer dat de zitplaats tegenover haar bezet is.

Mijn buurvrouw Sharina is een knappe, donkere vrouw van een jaar of vijfendertig. Zo nu en dan kom ik haar tegen in de galerij van onze flat. We groeten elkaar altijd vriendelijk en soms trakteert ze me zelfs op een verleidelijke knipoog. Op de buurtborrel, afgelopen zomer heb ik Sharina en haar wederhelft voor het eerst gesproken. Haar eega vertelde trots dat hij scheppen geld verdiende als systeembeheerder en dat hij voor zijn werk de hele wereld over reisde. Het leek me nogal een patser die mijns inziens alleen geïnteresseerd was in soft- en hardware. Computers voor en computers na. Systeem zus en systeem zo. Korte en lange scripts en interne en externe geheugensteuntjes. Met hem was ik dus gauw uitgeluld. Zijn gezwets deed me al gauw switchen naar de verhalen die zijn vrouw te vertellen had. En of Sharina het nu over appels of over peren had, ik hing aan haar lippen. Dat kwam vooral vanwege het feestelijke, kleurige zomerjurkje dat ze droeg. Haar borsten dansten daarin nog mooier dan alle Madonna’s en Michael Jacksons bij elkaar. En haar deinend, swingende kontje oversteeg moeiteloos de definitie van perfectie. Ik had er een moord voor gedaan om een nacht met haar door te brengen.

Dat ik mijn appetijtelijke buurvrouw nu bij toeval in de metro tref, maakt mijn reis natuurlijk een stuk aangenamer. Terwijl ik naar haar kijk, verbaas ik me erover hoe mooi ze is. In mijn gedachten zie ik Sharina weer dansen op de ‘summernight-buurtborrel’. Met haar stralende lach en haar mooie zoete lippen. En de leuke gesprekken die we toen voerden. Hier in de metro ziet ze er natuurlijk minder spectaculair uit, maar desondanks redt ze mijn dag. Vooral als haar overbuurman de coupé verlaat en de zitplaats tegenover haar vrij komt. Ik bedenk me geen moment, loop snel haar kant op en plof, toch wel iets wat nerveus, neer op het vrijgekomen stoeltje. Mijn hart bonkt in mijn lijf…

“Hoi buurvrouw,” zeg ik met een lichte aarzeling in mijn stem. Sharina kijkt verrast op van haar magazine en tovert een brede glimlach op haar gezicht als ze mij ziet. Gelukkig herkent ze me. “Hoi buurman,” zegt ze verheugd en ze slaat gelijk haar tijdschrift dicht. “Gezellig… Ben je ook op weg naar huis?”

“Ja,” het zit er weer op voor deze week. We gaan lekker weekend vieren. Maar wat doe jij zomaar in de metro? Ik heb je hier nooit eerder gezien.”

“Mwaa,” Zegt ze met licht blozende wangetjes. “Ik had een klein ongelukje met mijn auto vorige week… Ik ben tegen een paaltje gebotst en mijn auto staat nu in de garage. Stom he…? De bumper moet helemaal opnieuw worden gespoten. Ik ben ‘m dus een dagje kwijt.”

“Nou ja,” zeg ik opbeurend. “Het kan erger toch? Zo kom je nog eens iemand tegen. Altijd in je eentje in zo’n auto is toch ook vreselijk saai?”

“Ja, dat is waar, dit is weer eens wat anders… Nu spreek ik mijn buurman tenminste weer eens een keer.”

Sharina kijkt me glimlachend aan terwijl ze haar tijdschrift in haar tas frommelt. Ze heeft mooie ogen. Heldere donkerbruine stuiters omgeven door stevige, lange wimpers. En ze is goed gekleed. Ze draagt een strakke, donkerblauwe rok tot net boven haar knieën. Met daarboven een licht grijze coltrui die nauw om haar lichaam sluit. Haar borsten bewegen mee als ze lacht. Want als Sharina lacht, dan lacht ze echt. Met een sublieme mond en twee twinkelende ogen. Als het gesprek wat vrijer wordt, zie ik ter hoogte van haar boezem twee kleine puntjes op haar strakke truitje verschijnen. Eerst heel summier, maar als ik haar vertel dat ze er prachtig uitziet en fantastisch gekleed gaat, zie ik haar tepels nadrukkelijker naar voren steken. En als Sharina iets later vertelt dat haar man dit weekeinde in het buitenland zit, priemen haar punten bijna dwars door haar truitje heen. Een lichte aanval van ademnood overvalt me. Haar man een weekend weg. En haar tepels knallen dwars door haar truitje heen. Ik ben gek als ik haar niet uitnodig voor een kopje koffie vanavond. En misschien nog wel een borrel ook. Ik kan het allicht proberen.

De rede wint echter van de bravoure. Ik durf het niet aan. Bovendien krijg ik nog tijd genoeg om me te bedenken. We zijn nog lang niet thuis, hoewel… Twee haltes verder moeten we er uit en dan is het nog een minuut of vijf lopen naar onze flat. Misschien vraagt ze zelf wel of ik vanavond bij haar langs wil komen, fantaseer ik als een verliefde puber. Ik ben zo geil als een otter geworden en haal diep adem als we iets later moeten opstaan om de metro te verlaten.

“Zo, we zijn er alweer,” zegt Sharina teleurgesteld. “Het was verdorie net zo gezellig. Maar goed. Dan kan ik me rustig voorbereiden op vanavond. Dan krijg ik mijn allerbeste vriendin Cindy op visite. Ik verheug me er al op.”

“O jee, wat gezellig,” lieg ik. Ik realiseer me meteen dat mijn obscene fantasietjes hierdoor compleet in duigen vallen. Even sluit ik mijn ogen en probeer de tegenslag ongemerkt te verwerken.

Kut, denk ik bij mezelf terwijl ik opsta. Je moet de beer ook niet verkopen voordat je hem hebt geschoten. Als ik daarna het perron op stap, draai ik me om en biedt Sharina galant mijn hand, zodat ze met haar hoge hakjes niet uit kan glijden op de gladde tegels van het perron. Gaarne pakt ze mijn hand stevig vast en stapt stijlvol de metro uit.

“Mm…, fijn dank u. Een man die weet hoe het hoort. Daar houd ik van, hoffelijke mannen.”

Ze kijkt me lief aan met een blik die me bijna doet smelten. Zie ik het nu goed, of lijkt het alsof ze me wil opvreten. Is ze me nu gewoon aan het verleiden of vindt ze me gewoon galant? Met gepaste tegenzin laat ik haar hand los en lopen we naast elkaar richting onze flat. Ik met mijn tas vol boodschappen en Sharina met haar witte papieren tas om haar arm. Als we iets later aankomen bij een versmalling op het wandelpad en ik even achter haar loop, word ik verblijd met een blije blik op haar majestueuze achterwerk. Ik voel mijn pik steigeren in mijn broek en bedenk dat het een wereld zonde is om deze kans ongemerkt voorbij te laten gaan. Het is tenslotte nog lang geen avond. Het milde, warme windje waait ondertussen subtiel door onze haren en we kletsen en wandelen gezellig door. Voor september is het heerlijk weer. Een prikkelend zonnetje en een graadje of 24. We vinden het beiden dan ook jammer als we de bestemming hebben bereikt. Drentelend staan we voor de grote liftdeur die zich automatisch open schuift. We stappen in en ik druk op de knop van de veertiende etage. De deuren sluiten zich en langzaam stijgen we op. We kijken elkaar mistroostig aan. Net alsof we allebei beseffen dat het eind van ons samenzijn in zicht is. Sharina kijkt me verlangend aan. Of verbeeld ik het me? Ik vermoed dat ze ook geil geworden is. Ik zie het in haar ogen, ik zie het aan haar mond. Ik hoor haar opgewonden ademen terwijl ze naar het schermpje boven de liftdeur staart.

We gaan van zeven naar acht en van acht naar negen. Dan neem ik een besluit. Ik waag het er op. Sinds ik in deze flat woon, heb ik me altijd afgevraagd of dat ‘stopknopje’ de lift ook daadwerkelijk doet stoppen. Dat wil zeggen, tussen twee etages in. Nooit heb ik het durven doen, maar de huidige situatie laat me geen keus. Wil ik nog langer met mijn buurvrouw in de lift vertoeven, dan moet ik het doen. En terwijl Sharina even in haar tas snuffelt, haal ik het stop hendeltje om.

“Bam…”

Met een enorme schok komt de lift abrupt tot stilstand. Snel pak ik de hand van Sharina beet als ik zie dat ze haar evenwicht verliest en door haar mooie enkeltjes dreigt te zakken. In een reflex legt ze haar andere hand op mijn schouder en als een heldhaftige ridder vang ik haar dapper op. Ik voel haar zachte kontje precies in mijn grijpgrage handen vallen. Geschrokken kijkt Sharina mij aan, terwijl ze veilig in mijn armen hangt.

“Oeps,” roept ze luid. “Wat gebeurt hier…?”

“Geen idee,” lieg ik. “Ik denk dat de lift vast staat. Tussen twee etages in…” Ik kijk Sharina vleierig aan en zie een lichte fonkeling in haar donkere ogen. Op haar mond verschijnt een voorzichtige glimlach. “En wat nu…?”

Haar stem klinkt hees en haar ogen lijken te schitteren van wellust. Ik houd haar nog steeds stevig in mijn armen en druk haar lichaam nog strakker tegen mij aan. Ik til haar kontje langzaam omhoog terwijl we elkaar strak in de ogen blijven kijken. Als haar mond bijna mijn mond raakt, zet ik haar voorzichtig op de grond. Botergeil staren we elkaar aan.

“Schoffie…” zucht Sharina dan zachtjes. Ze brengt haar mond naar de mijne en kust me begerig op mijn lippen. Ik open mijn mond en voel haar tong brutaal naar binnen dringen. Luttele seconden later krioelen ons tongen door elkaar als twee ingevette worstelaars in een tweestrijd. Zuchtend en steunend schuren onze lichamen langs elkaar. Sharina drukt haar kutje wulps tegen mijn stijve paal en haar puntige tepels kietelen mijn borst. Met haar grote ogen kijkt ze me aan en met haar rechterhand knoopt ze slinks mijn broek los. Dan ritst ze mijn gulp open en ze pakt mijn keiharde fallus beet. Ik adem diep en terwijl ik haar blijf tongen, steek ik mijn handen onder haar rokje op zoek naar haar Surinaamse snoepwinkel. Ik bereik al snel haar doordrenkte slipje en schuif mijn hand er in. Sharina kreunt gretig als ik haar schaamlipjes teder bevoel. Met mijn middelvinger ga ik voorzichtig op onderzoek uit. Eerst schuif ik mijn vinger een paar keer diep in haar kletsnatte doosje om daarna een aanval te doen op haar smachtende kittelaar. Haar klitje is zo hard als een stuiterbal en als ik gedurende een halve minuut haar stijve knobbeltje streel voel ik Sharina’s benen trillen. Zuchtend en steunend kronkelt ze met haar onderlichaam tegen me aan en beleeft pijlsnel haar eerste orgasme. Ik voel haar tong even weifelen in mijn mond en haar vingers stoppen even met rukken.

“Ik ga, ah, ja! Komen!” roept ze slapjes met een haperende stem. “Ik kom.” Zucht ze dan zacht. Bevend in mijn armen komt ze klaar. Zuchtend en hijgend blijft ze zo’n twintig seconden in trance. Dan legt ze haar hoofd op mijn schouder. “Heerlijk,” prevelt ze. “Hier was ik aan toe, Joey. Seks met een echte man. Dat is weer eens iets anders dan een doorsmeerbeurt van mijn plastieken vriend.”

Dan kijkt Sharina me beminnelijk aan en zoent me begerig op mijn mond. Soepel laat ze zich door haar knieën zakken en pakt mijn stijve pik met twee handen beet. Zonder omwegen begint ze mijn drijfnatte eikel te likken en laat aansluitend mijn paal diep in haar mond verdwijnen. Het gevoel is sensationeel. Haar tong glijdt subtiel langs het randje van mijn eikel en ik moet diep ademen om niet direct te gaan spuiten. Uitstellen heeft echter geen zin. Sharina pijpt als de beste en binnen no-time trillen mijn ballen van genot. Ik voel mijn pik groeien en groeien, totdat er geen houden meer aan is.

“Ik kom buurvrouw,” zeg ik schor. “Ik ga je mondje vol spuiten… Ik ga spuiten schatje, ik kom…”

Mijn warme zaad schiet als hete melk door mijn staaf en kletst spetterend uiteen tegen haar gehemelte. Met moeite kan ik op mijn benen blijven staan. Mijn wulpse buurvrouw klemt haar rode lippen strak om mijn penis om niets van mijn sperma te verspillen. Gulzig slikt ze de complete zaadopbrengst naar binnen en als ik mijn ogen weer open zie ik Sharina zorgvuldig mijn eikel schoon likken. Met smekende ogen kijkt ze me aan, totdat ze de gehele lunch naar binnen heeft geslokt. Dan rekt ze zich uit als een zwarte panter en kijkt ontgoocheld naar mijn slappe piemel. Na alle inspanningen, maar waarschijnlijk ook vanwege de spanning om betrapt te worden, is mijn penis volledig ingestort. Smekend kijkt Sharina me aan. “Kan ie dat nog een keer…? Ik wil die pik in mijn kut voelen. En ook in mijn kontje eigenlijk. Hopelijk blijven de hulptroepen nog even weg…”

Sharina komt langzaam overeind en pakt mijn polsen beet. Ze stuurt mijn handen naar haar fier vooruitstekende borsten die nog steeds keurig onder haar truitje verborgen zitten. Haar tieten voelen zacht en warm en haar spenen zijn keihard. “Trek mijn truitje uit..!” Beveelt ze vervolgens streng. “En ga maar even lekker met mijn tieten spelen. Daar word ik altijd supergeil van en ik hoop jij ook.”

Ik trek het truitje behoedzaam over Sharina’s hoofd en zie haar bevrijde tieten sensueel op en neer dansen. De beha die ze draagt houdt alleen haar tieten omhoog. Haar tepels zijn onbedekt en vrij om te gaan waar ze willen. En dat is maar één kant op, recht naar voren. Sharina heeft mooie getinte borsten met stevige donkerbruine spenen. Instinctief trekt mijn mond richting haar tepels en gulzig zoog ik haar punten naar binnen. Tegelijkertijd wurm ik de sluiting van haar beha los en streel over haar slanke rug en haar warme kont. Sharina maakt het knoopje van haar rok aan de achterkant los, schopt haar pumps uit en staat plotseling poedelnaakt tegen me aan te rijden. Mijn pik springt acuut weer in de houding. Dat kan ook niet anders, want Sharina’s lichaam is te lekker voor woorden.

“Uit de kleren, buurman…” Zegt Sharina dan zachtjes. “Ik wil jou ook naakt zien. Alles moet uit.” Razend snel kleed ik me uit en ga poedelnaakt voor Sharina staan. Mijn pik is kogelhard en staat als een zwaar beladen kanon met de loop in de richting van mijn buurvrouw. Sharina doet een stapje achteruit en kijkt me aan als een veehandelaar die een koe wil kopen. “Mm…, niet slecht voor een blanke,” zegt ze lachend. “Dat ziet er goed uit. Een stevige paal. Daar houd ik van.”

Dan loopt ze naar haar mysterieuze witte papieren tas, pakt er een doosje uit en opent het met een stoute glimlach op haar gezicht. En ik kan mijn ogen haast niet geloven. Er komt een slanke, roze dildo uit. Ze drukt op het aan en uit-knopje en zwiert het trillende apparaat in één beweging in haar kletsnatte kutje. Ik weet niet wat ik zie. De zoemende, trillende dildo heeft direct effect op het uiterlijk van Sharina. Haar ogen lijken te draaien als tollende vliegtuigjes op de lichtjes kermis en haar mooie rode lippen beginnen licht te trillen. Haar tepels lijken nog groter en harder te dan ze al waren. Dan sleept Sharina met haar voeten mijn kleren, die kriskras op de grond liggen verspreid, zodanig bij elkaar dat het dienst kan doen als een provisorisch bedje. Alsof het een hemelbed is, gaat ze er vervolgens prinsesheerlijk op liggen. Ze spreidt haar benen optimaal en kijkt me glazig aan. Dan duwt ze haar dildo weer kreunend in haar kontgaatje. Tot hij er diep genoeg inzit.

“Nou. Kom op nu, buurman…” Roept ze met overslaande stem. “Ram je pik in mijn kut… Kom op… Nu…” Ik twijfel geen moment en kniel als een schandknaap neder tussen haar wijd gespreide benen. Als ik dan mijn eikel een aantal keren over haar spekgladde kittelaar wrijf, zie ik mijn buurvrouw kwijlen van begeerte. Dan schuif ik mijn glanzende eikel tussen haar opgezwollen schaamlippen. Moeiteloos zuigt Sharina’s zompige kut mijn fallus in zijn volle lengte naar binnen. Smachtend kijkt ze me aan en stoot haar kut wulps omhoog. “Blijf me lekker neuken,” fluistert ze. “Lekker langzaam, nog niet te hard. In mijn ritme… Hier wil ik van genieten. Zo’n pik kom ik niet alle dagen tegen.”

Sharina sluit haar ogen en met haar tong likt ze haar lippen. Zachtjes piept ze van genot. Langzaam schuif ik mijn pik in en uit haar aalgladde kut, terwijl ik zo nu en dan mijn eikel over haar kittelaar sleep. Met een geile, trillende stem moedigt ze me aan. “Paal me buurman, paal me diep in mijn kutje, langzaam, tot hij niet meer verder kan. Dit is lekker, ga zo door.”

In de verte komt mijn climax er echter al aan, ook al vanwege de vibrerende kut van Sharina. Het is gewoon te lekker en ik doe er alles aan om mijn zaadlozing nog even uit te stellen. Ik probeer me voor te stellen wat er zou gebeuren als nu de lift weer op zijn plek terug werd gezet. Dat de deuren plotseling worden geopend en de gehele buurt getuige zou zijn van onze stiekeme neukpartij. En dat de man van Sharina woest op me af komt rennen om me met zijn blote handen te wurgen. Zover komt het echter niet, want Sharina wordt plotseling opgeschrikt door een haperende kunstlul. En misschien is dat mijn redding, want ik houd het niet lang meer vol. Mijn ejaculatie is aanstaande en deze onderbreking is mijn redding.

“Shit, shit, shit…” Roept Sharina geïrriteerd. “Die cut batterij is op… Dat heb je altijd als je die dingen net hebt gekocht. Er zit maar voor een paar minuutjes plezier in. ”Ze trekt het plastic mormel uit haar kontje en kijkt me vragend aan. “Kom op dan, je wilt me toch wel in mijn kontje neuken?”

En of ik dat wil. Sharina gaat op haar knieën zitten, draait haar achterste naar me toe en geeft zichzelf een paar klappen op haar heerlijke kont. “Nou, kom op cowboy… Neuk me als een wilde, wit hengst…” Grinnikend duw ik mijn gladde eikel tegen haar poepgaatje en druk hem zachtjes naar binnen. En dat gaat best makkelijk, want haar kontje is spekglad. Mijn roede glijdt er in als een paling in de bagger en ik geniet volop van iedere stoot. Sharina zucht diep en ik voel dat ze met haar vingers razendsnel over haar kittelaar raast. Als haar ademhaling onregelmatiger wordt en haar benen beginnen te trillen weet ik genoeg. Steeds harder ram ik mijn pik in haar sloot. “Ja, ja, ja zucht ze. Kom op jongen… In en uit en in en uit… Ja, ja, ja… Nou mag je hard, nou mag je hard… Zo gaat ie goed…”

Steeds wilder duwt ze haar kont achteruit en steeds sneller wrijft ze met haar vingers over haar klitje. Haar gehijg neemt dierlijke vormen aan en haar kontje begint te beven. Ze snikt van genot en komt dan schokkend klaar. Ze kermt daarbij zo geil dat mijn pik ook ontploft.

“Ja… ha… ja!” Zing ik zachtjes en als een stier die voor het eerst een koeienkut ruikt, schiet ik mijn sperma krachtig in Sharina’s darmpjes. Haar kontje trilt en blijft dat nog een seconde of twintig doen. Langzaam krabbelen we daarna op en kijken we elkaar verliefd aan…

“Dat was lekker buurman,” zegt Sharina grijnzend. “Nooit geweten dat jij zo’n geile dekhengst was.” Lachend sta ik op en kijk Sharina verwonderd aan. “Dat is wederzijds, buurvrouw. Maar het was heerlijk, dit moeten we meer doen, vindt U niet? Maar laten we ons nu snel aankleden voor de hulptroepen komen.”

“Je hebt gelijk schat,” zegt Sharina zachtjes. “We kunnen binnenkort gewoon een keer bij mij thuis afspreken. Als we hier tenminste ooit worden bevrijd.” Gelukkig hoeven we niet lang te wachten. Want op het moment dat we ons ondergoed net hebben aangetrokken, komt de lift langzaam in beweging. Snel kleden we ons verder aan en gelukkig zijn we net op tijd klaar. Terwijl Sharina nog snel haar truitje fatsoeneert opent de liftdeur zich en staan we oog in oog met onze moedige redder.

“Alles in orde?” Vraagt hij bezorgd. “Ik hoop niet dat u er een trauma aan over hebt gehouden, maar ik heb hier een kaartje van slachtofferhulp. Mocht u in de problemen komen vanwege deze nare ervaring, kunt u altijd bellen. Sorry, dat u dit is overkomen, maar de lift heeft plotseling een noodstop gemaakt. We weten nog niet hoe dat kon gebeuren, maar ik verzeker u dat het tot op de bodem wordt uitgezocht.”

Sharina en ik kijken elkaar aan en hebben moeite om niet in lachen uit te barsten.

“Dat hoeft niet hoor, mijnheer,” zeg ik dan maar met een staalhard gezicht. “Dit incident heeft ons als buren alleen maar dichter bij elkaar gebracht. Ik had het niet willen missen.”

Gezamenlijk lopen we daarna richting onze woningen. Als we bij de flat van Sharina zijn aangekomen, kust ze mij nog even op mijn mond en legt haar hand op mijn pik. “Misschien bel ik vanavond nog wel even bij je aan.” Zegt ze zwoel. Mijn vriendin Cindy zal je waarschijnlijk ook wel willen ontmoeten als ik haar over ons avontuurtje vertel…”

Heupwiegend loopt ze richting haar huis. Ze kijkt nog even om en blaast een zoentje in mijn richting. Zonder het te beseffen groeit er alweer een enorme paal in mijn broek. Ben razend benieuwd hoe haar vriendin Cindy er uit ziet…

Joey

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Lift”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *