Pasfoto’s

()

Verschrikkelijk zijn ze, die pasfotohokjes. Vier flitsen voor tien foto’s. Hoe verwoeder de poging om ontspannen en vooral geweldig op het papier afgedrukt te worden, hoe genadelozer het resultaat. Ik heb geen zin om te wachten tot ze droog zijn en frommel het strookje in mijn tas. Wat verwachtte ik eigenlijk…

Ik ben bekaf. Vanmorgen ziek gemeld en vervolgens meteen een afspraak gemaakt voor zonnebank en sauna. Ze kunnen me wat, ik ben er niet. Niet veel later gooi ik mijn kleren op een stoel, smeer me in en ga met een diepe zucht op de warme glasplaat liggen. En terwijl ik de zachte huid van mijn buik voel, zak ik ontspannen weg. Ik waan me in het mulle zand en voel hoe de warmte ervan mijn huid binnendringt… De muziek op de achtergrond, het gebrom van de lampen, het dringt allemaal nog nauwelijks tot me door…

Helaas, helaas, een kuurtje is echt maar 20 minuutjes lang en de zoemer zet me dan ook weer met een schok terug in de realiteit. De sauna doet wonderen en ik beloof mezelf voor de zoveelste keer heilig dat ik mezelf dit iedere week cadeau zal doen. Als een spinnende poes rol ik me ‘s avonds op en val zelfvoldaan in slaap. Alle frustraties van de week glijden als gesmolten sneeuw van me af…

Telefoon…Verdomme! Ik kijk naar het vervloekte apparaat. Neem ik op? Geen trek vanavond. Ik begraaf me in mijn kussen, het antwoordapparaat staat aan, ze hebben 2 minuten om een boodschap in te spreken, meer dan genoeg!

“He Kim”, klinkt het door de luidspreker, “met Rob. Ben je er? Nou eh, mocht je er zijn, luister even mee. Morgen heb ik je nodig, heel hard nodig. Ik heb een geweldige opdracht gekregen, maar heb niemand kunnen vinden om me te assisteren. Please, please please! Neem op, ik heb je nodig!!” En Rob kun je niets weigeren, Rob krijgt alles van je gedaan. “Dag Rob”, zeg ik, “je stoort me, er ligt net een heerlijke vent bovenop me, weet je!”

“Echt?” Verontschuldigt hij zich. Ik lach. Een vent is wel het laatste waar ik nu trek in heb… maar laat hem toch even in de waan. “Ik heb de hele dag voor je, ben officieel ziek en heb alle tijd voor mezelf genomen, die ik nu weer volledig aan jou opoffer. Geeft niet, ik kom. Hoe laat?”

De volgende ochtend stap ik, zoals gepland, de studio binnen. Een oude fabriekshal die Rob helemaal zelf heeft ingericht als fotostudio. Met allerlei gekregen en gevonden spullen heeft hij een paar waanzinnige decors weten op te zetten. Een warme suite met kleden op de vloer en kussens op de sofa voor een achtergrond die je aan vervlogen jaren uit de art. Deco doen denken. Een contrast hiermee vormt een decor van roestvrijstalen platen. Al even koud als de temperatuur buiten. Rob heeft uren aan doorgebracht in deze ruimte om te proeven wat het daglicht ermee doet. Het resultaat is dat het licht dat door de hoge ramen naar binnen komt alles op ieder moment in prachtige schaduwen hult.

Ik zie haar niet eens staan. Mijn opdracht. Ik steek mijn hand naar haar uit en stel me voor. Zena, een warme, sensuele naam op dit mooie lichaam geschreven. Ze is Braziliaanse denk ik, met haar prachtige bruine teint en een nog mooiere bos haar die ze wild om haar gezicht laat hangen. Haar ogen kijken zelfbewust de wereld in, iemand die absoluut weet wat ze wil. Ze is model, maar wil graag voor zichzelf wat andere foto’s maken. Verantwoord naakt, noemt ze het zelf. Ze heeft lef! Even een kop koffie ter introductie, terwijl Rob de apparatuur instelt.

Met een handdoek om zich heen geslagen zit ze voor me op de kruk en reikt me haar gezicht aan. De hoge jukbeenderen, haar mond en gevaarlijke ogen, geven haar een enorm sensueel uiterlijk. Ik doe alleen wat nodig is en strijk als laatste met een penseeltje de donkerrode lippenstift op haar volle lippen. Ze keurt zichzelf in de spiegel en wenkt Rob dat ze klaar is. “Bedankt ‘, knipoogt ze me even toe voordat ze de set oploopt.

De lichten gaan aan… en wanneer Zena haar handdoek van haar lijf laat glijden hou ik mijn adem in… Ik moet even denken aan de tl-verlichting in het fotohokje en slik. Zena zet haar heupen in beweging en danst om haar lichaam wat op te warmen. Haar uitstraling lijkt nu nog sterker, zelfverzekerder en ze lacht gevaarlijk naar Rob. “Ok, shoot me before I shoot you”, grapt ze en het spel begint…

Daar staat ze, wijdbeens. De enorme naaldhakken verlengen de lijnen van haar langgerekte, atletische benen en priemen zich in het koude staal. Uitdagend met haar ene hand voor haar kruis en de andere arm voor haar borsten. De gespreide vingers die haar tepel ontbloten en de lust in haar blik verraden een enorme, sensuele spanning. Het licht werpt een warme gloed over haar prachtige heupen die het centrum zijn van alle daaruit voortvloeiende bewegingen.

Het gaat haar allemaal vanzelf af lijkt het. En alsof ze een gewild kledingstuk showt, pronkt ze met haar lichaam. Feilloos voelt ze aan waar de camera naar op zoek is. Ze bukt voorover, zonder enige gêne, met haar hand voor haar kruis. Niets is zichtbaar, maar absoluut tastbaar! Niet Rob, maar zij bepaalt vanuit welke hoek de lens haar lichaam vastlegt. Vanaf mijn kruk bekijk ik het zinderend sensuele spel en word er vreselijk opgewonden van. Ik voel een lichte schaamte voor mijn voyeurisme maar kan mijn ogen niet afhouden van dat spetterende lichaam! Mijn onderlichaam voelt zacht, warm en week. Het tintelt en ik voel een ongewenst gevoel van geilheid bij me naar binnen dringen.

“Pauze!” Roept Rob. Godzijdank, even de tijd om af te koelen. “Wat vond je ervan Kim? Denk je dat het wat wordt?” Hij heeft duidelijk pretoogjes en ik wil dat ie me even met rust laat. “Waarom probeer jij het niet eens?” vraagt Zena me plots. Ik? Ik kijk haar met verwonderde ogen aan. “Dacht het niet, ik zie mezelf niet zo door het lint gaan hoor!”

“Je bent anders een heel aantrekkelijke vrouw…. ” Zena is nu bloedserieus. Rob kijkt me aan. “Ik zeg niks! It’s all up to you girl” Wanneer ze me na veel aarzelen van mijn kant belooft dat ik mijn string aan mag houden besluit ik het te proberen.

De muziek gaat aan en ik beweeg me langzaam. Jéé, mijn lichaam probeert krampachtig alle standaardposes aan te nemen en ik voel me walgelijk. Ieder ritme in mijn lichaam bevriest meteen en ik raak vreselijk opgefokt. “Stop maar, dit werkt echt niet!!” Gefrustreerd stap ik het decor uit. Zena houdt me tegen. He meisje, wacht nou even…relax! Wacht, ik help je.” Ze komt terug met een satijnen doek. “Hier, ik bind je deze om. Doe je ogen dicht en laat je gaan. Ik blijf dicht bij je en zal je leiden, oké?” Ik protesteer, maar Zena is vastberaden. Geblinddoekt stap ik samen met Zena het decor met de vele kussens binnen, waar ze me naar de bank leidt. Ik probeer het opnieuw en voel me nu ik niets kan zien een beetje meer op mijn gemak. Het gaat best zo…

“OK!” roept Rob “Blijf zitten zo… En Zena, jij staat naast haar en streelt door Kim ‘s haar en kijkt naar me. Kim, jij legt je hoofd op Zena ’s buik.” Gewillig volg ik de opdrachten op. Ik kom er steeds meer in, ook doordat de zachte buik waar ik mijn hoofd tegenaan leg me een loom, warm gevoel geeft. De gêne glijdt langzaam van me af. Het geluid van de camera, de lampen op mijn huid en Zena ’s zachte lichaam stellen me gerust. Ik concentreer me op Zena ’s aanraking en voel nu hoe sensueel gespannen Zena ’s lichaam me raakt, hoor haar adem… Zena voert de spanning tussen ons op en begint me zacht te strelen. Ik sidder onder deze aanraking en voel opnieuw wat ze nog niet zo lang geleden bij me had veroorzaakt, alleen voelt het nu goed aan, lekker zelfs. Ik hoor Rob de camera overhalen, eerst aarzelend zoals ook ik me voel, dan volgt het flitsen elkaar steeds sneller op. Net als de warme, natte likjes, in mijn oor, over mijn lippen en mijn nek. Ondertussen wrijft ze cirkeltjes over mijn tepels en ze volgt met haar handen de contouren van mijn heupen.

“Draai je al warm liefje?” Ik kan geen woord uitbrengen, maar knik langzaam. Zena laat me los… ik ben haar kwijt en ben alleen met de warme lampen op mijn lichaam en de camera, die niet meer te stoppen is. Ik ontspan nu helemaal. Mijn bijna naakte lichaam voelt de fluwelen stof onder zich en met mijn hand strijk ik door mijn haar. Ik raak los…los van alles… Ik voel me uitdagender dan ooit. Ik kruip als een tijger over de sofa, nog altijd geblinddoekt. Met het ene been over de rugleuning en het andere lui over de sofa streel ik zacht mijn borsten en de binnenkant van mijn dijen. De stof van mijn string voelt lekker aan tegen mijn steeds geiler wordende poesje wanneer ik er overheen strijk. Dan weer met mijn rug naar de camera, waardoor je de vorm van mijn poesje tussen mijn billen door kunt zien en ondertussen laat ik mijn handen tussen mijn benen glijden op weg naar mijn hete plekje. Ik raak het net niet aan, wat een enorme spanning oplevert voor de camera!

Zena trekt voorzichtig de blinddoek los en kijkt me hongerig aan. “Shit wat ben jij een mooie geile meid, Kim!” fluistert ze. “Mag ik met je meedoen?” Ik beantwoord haar vraag door mijn tong over haar lippen te laten glijden. Onze handen tasten elkaars lichaam af terwijl we elkaar onafgebroken aankijken…

Rob twijfelt geen seconde en met zijn lens glijdt hij over ieder hoekje, ieder dal, ieder gleufje van ons lichaam om op het juiste moment de spelende vingers van Zena in mijn broekje vast te leggen. Als een kat die over haar achterwerk gestreeld wordt, gaat ze op handen en knieën zitten, haar kontje geil in de lucht stekend en buigt zich over mijn kutje. Met haar handen rolt ze mijn broekje van mijn heupen en de camera grijpt ons wanneer ze met haar tanden het broekje van mijn enkel aftrekt. Met het puntje van haar tong speelt ze plagend met mijn opgezwollen klitje. Een speer van genot dringt zich bij me naar binnen en ik duw mijn heupen dichter tegen haar aan om haar tong nog dieper in me te voelen.

Zena duwt haar goddelijke lijf tegen me aan en kreunt van genot. Ik lik in haar oor en bijt in haar mooie vlees, terwijl ze haar kutje tegen het mijne aanschurkt. Ik voel haar stijve klitje… Haar ogen worden steeds kleiner en vertellen me hoe ontzettend geil ze is. Dan kruip ik onder haar vandaan en zet haar met de rug naar de camera op de sofa. Haar benen gespreid en haar handen steunend op de rugleuning. Ik haal de satijnen doek zachtjes tussen haar benen door.

“Oh, nog es” fluistert ze en beweegt haar poesje er rakelings overheen, terwijl ze natte, warme spoortjes achterlaat op het zachte materiaal. Haar hitsige lichaam beweegt zich steeds ritmischer en ik stop wanneer ze een kreet slaakt van genot. Ik leg de doek weg en spreid haar benen iets verder uit elkaar. Zena ’s hete ogen kijken nu recht in de lens, wanneer ik met lange halen van haar kutje naar haar kontje lik. “Oh”, kreunt ze, “Dit is lekker! Ga door meisje!”

Ik herhaal op haar verzoek, totdat ze gek wordt… Met mijn harde tong dring ik haar kutje binnen. Zena ’s heupen draaien om mijn hete tong, terwijl ik met mezelf speel. Haar wiegende heupen dagen me uit. Ik knijp in haar heerlijke billen en draai haar om. Ze ziet er verwilderd uit en de koele blik waarmee ze eerder haar act opvoerde, is nergens meer te bekennen. Ze kijkt me vragend aan. Ze pakt mijn hand en legt die op haar kutje. Maak me klaar! Een machtig gevoel maakt zich van mij meester. Ik heb hier de touwtjes in handen. Ik bespeel haar kutje met mijn vingers en breng haar net niet tot een orgasme, maak haar helemaal gek met mijn tong, terwijl mijn vochtig geworden vingers het geil over haar lippen uitsmeren. Steeds sneller draait ze haar poesje om mijn tong terwijl ze haar klitje kietelt met haar vingers. Oh, ik word steeds geiler en voel een ongenadig verlangen om klaar te komen. We gaan staan en omhelzen elkaar met een arm terwijl onze vingers elkaars kutje niet meer loslaten. Ze glijden diep naar binnen en draaien cirkelende bewegingen om onze klitjes. Synchroon, ik volg, zij leidt. Sneller en dieper, terwijl Zena haar hoofd achterover laat hangen, met een glimlach van genot om haar lippen. Haar onderlichaam schokt terwijl ze heerlijk klaarkomt en een diepe kreun, galmt door de ruimte.

Ik glijd met mijn handen door haar haar en kus haar mond. Maar Zena ’s ogen lijken hongeriger dan ooit… Ze zet haar benen wijd uit elkaar en haar kutje klopt nog na wanneer ze op haar hurken gaat zitten. Als een kat die haar bordje leeg likt, neemt ze zoete, kleine likjes en zuigt ze zacht aan mijn klitje. De tinteling vult mijn kutje en de hitte ervan is meer dan voelbaar. Steeds feller flitst haar tong langs de gevoelige lippen die ze met haar vingers een beetje opzij duwt. Ze dringt dieper naar binnen, om daarna haar tong tergend langzaam terug te trekken, steeds maar weer…

De tinteling wordt intenser, heter. Het geile vuur verspreidt zich nu door mijn hele lichaam en mijn vingers strekken zich uit. Ik spreid mijn benen wijd uiteen en laat los, geef mijn lichaam over aan dit totale, duizelingwekkend orgasme! In mijn hoofd speelt zich een hete, kolkende, kleurrijke hallucinatie af… Ik voel me een vulkaan…Iedere centimeter van mijn lichaam kan ik voelen, mijn huid, mijn vlees, alles tintelt, brandt. Ik voel elk spiertje wat zich schokkend samentrekt… terwijl het orgasme als een hete lava over mijn lichaam stroomt. Zena laat me pas los wanneer ze de spanning van mijn lichaam af voelt glijden… Ik houd mijn ogen nog even gesloten om de laatste schokjes van mijn door genot bezeten lichaam over me heen te laten komen.

Wanneer we om ons heen kijken is Rob weg. Op onze kleding liggen een paar rolletjes en een briefje: Voor jullie….

Op weg naar mijn auto loop ik rechtop, mijn mond krult brutaal en mijn ogen kijken zelfbewust de wereld in. Als ik de sleutels uit mijn tas wil pakken zie ik de pasfoto’s uit het vakje steken. Achteloos gooi ik ze in een prullenbak.

Morgen nieuwe laten maken…

Lola

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *