En hij kwam

()

Mijn echtgenoot kwam op een vrijdagavond thuis en had voor mij een cadeau meegebracht. Toen ik de doos open maakte zaten er 5 attributen in, 2 polsbanden, 2 enkelbanden en een masker. Ik vroeg hem.

“Wat wil je hiermee doen.”

“Ik bind je vast op het bed en blindeer je. Wat er verder dan gebeurt is een verrassing.”

Die avond moest ik naakt op mijn rug op het bed gaan liggen, mijn benen zover als het kon uit elkaar, de enkelbanden werden omgedaan en door middel van een touw onder het bed door aan elkaar vastgemaakt. Ook met mijn armen werd hetzelfde gedaan. Ik kon geen kant meer op. Tenslotte werd ik geblinddoekt en liet hij mij daar enkele minuten zo liggen. Ik hoorde van alles maar ik zag niets. Ineens voelde ik hoe ik gestreeld werd over mijn benen naar mijn kutje toe. Het idee dat het iedereen kon zijn maakte me ontzettend geil.

Opeens stopte hij, ik merkte dat hij opstond en hoorde gerommel in het nachtkastje. Hij kwam weer op het bed en nam plaats tussen mijn benen. Hij streelde mijn lippen en voelde dat ik kletsnat was. Zijn handen gingen over mijn buik naar mijn borsten en naar mijn tepels, hij rolde de tepels tussen zijn vingers door en ze werden keihard.

Toen werd er iets over mijn tepels heen geschoven en zachtjes aangetrokken. Ik voelde hoe mijn tepels harder werden, later bleek dat het schuivende tepelklemmen waren die met een ketting aan elkaar waren verbonden. Terwijl hij mijn klitje begon te likken, trok hij zachtjes aan deze ketting, het was een gevoel of er twee mensen aan je tepels aan het trekken waren. Ik werd steeds geiler. “Kom op! Oh neuk me, ik wil je pik voelen!”

Hij stopte met het trekken aan de ketting maar likte nog steeds mijn kutje, ineens voelde ik iets tegen mijn lippen aandrukken, ik kreunde.

“Ja, neuk me!”

Terwijl hij doorging met aan mijn klitje te zuigen duwde hij een dikke kunstlul in mijn kutje. Met een hand begon hij aan de ketting te trekken, met zijn andere hand ramde hij die dikke lul heen en weer in mijn kut en met zijn tong likte hij over mijn klit. Ik kwam heerlijk klaar en voelde zelfs dat ik spoot. Hij liet me zo liggen met die dikke lul in mijn kut, kwam over me heen zitten en duwde zijn eikel tegen mijn mond aan. Ik opende mijn mond en pijpte hem heerlijk klaar. Het geil spoot achter in mijn keel en ik slikte alles door. Ik werd losgemaakt en hij vroeg.

“Wat vond je hiervan?” Ik zei dat ik dit erg geil vond. “Doordat je niets ziet, is het net of een vreemde met je bezig is.

Een paar weken later bood hij me aan het nog een keer te doen. Ik stemde hiermee gelijk in. We gingen naar boven en ik werd weer op dezelfde manier vastgebonden op het bed en geblinddoekt. Ik hoorde dat hij de deur van de slaapkamer opende en ik vroeg.

“Waar ga je heen?

“Ik moet nog even wat pakken beneden” antwoordde hij. Het duurde wel vijf minuten voordat ik weer wat hoorde en de slaapkamerdeur weer open ging. Weer begon hij mij te strelen en likte met zijn tong over mijn buik en kutje. Mijn tepels werden ook weer hard gemaakt door er aan te zuigen, en toen ze weer recht overeind stonden werden de schuifjes weer over mijn tepels gedaan en zachtjes aangetrokken. Hij kwam weer boven me zitten en terwijl hij aan het kettinkje trok wreef hij met zijn eikel langs mijn mond. Ik opende mijn mond en begon met mijn tong langs zijn eikel te likken. Ik hoorde hem kreunen van genot. Terwijl ik hem aan het pijpen was en hij ondertussen mijn borsten streelde met zijn beide handen, voelde ik een hand over mijn bovenbeen wrijven. Direct had ik in de gaten dat dit niet kon, mijn man was met twee handen met mijn borsten bezig en kon dus nooit over mijn been heen wrijven. Ik trok een beetje in paniek aan de touwen en vroeg wat er gebeurde.

“Rustig maar, geniet, en laat je fantasie werkelijkheid worden.” Eerst stribbelde ik een beetje tegen maar het idee dat er meer dan één met me bezig waren maakte me steeds geiler. Mijn man bleef met mijn borsten bezig en ik pijpte hem nog steeds. De hand die over mijn been aan het wrijven was ging hoger en raakte mijn kutje aan, ik voelde dat er vingers langs mijn lippen gingen en mijn kut werd steeds natter. Ik lag te kronkelen van genot en vond het dan ook niet leuk dat er plotseling gestopt werd. Ik kreunde. “O! Ga door, ik ben bloedgeil.”

Ik merkte dat er iemand tussen mijn benen ging zitten maar wist niet wie het was. Ik werd op elk bovenbeen een hand gelegd en die gingen langzaam richting mijn kutje. Zover het mogelijk was kwam ik met mijn kontje omhoog en genoot van die strelingen. Er werd weer gestopt en er werd wat gefluisterd. De touwen werden strakker aangehaald en ik lag nu zover met mijn benen uit elkaar dat het bijna pijn deed. Er kwam weer iemand tussen mijn benen zitten en ik voelde een lul langs mijn schaamlippen gaan. Ik kreunde.

“Ga door! Ik wil geneukt worden.”

Ik werd gelijk op mijn wenken bediend en voelde dat een lul bij me naar binnen schoof. Ik zei al dat ik kletsnat was maar ik merkte wel dat het moeizaam was om die lul bij me naar binnen te krijgen. Het was dus niet mijn man, deze pik was duidelijk veel groter. De vreemde neukte me en mijn eigen man duwde zijn pik in mijn mond. Ik werd aan twee kanten geneukt. Ik hoorde de vreemde kreunen dat hij bijna kwam, ik voelde het bij mij ook komen en toen mijn man zich leeg spoot in mijn mond, kwam ik zo lekker klaar dat ik even dacht dat ik bewusteloos raakte. Toen begon de vreemde harder te kreunen en kwam klaar in mijn kutje, ik voelde hoe zijn pik dikker werd in mijn kut en kwam daardoor nog een keer. Mijn man zei. “Blijf maar even lekker liggen, dan kun je nog even nagenieten, dan laat ik ondertussen onze gast even uit.”

Toen hij terugkwam heeft hij me los gemaakt en vroeg aan me wat ik er van gevonden had. Ik heb hem verteld dat dit wat mij betreft voor herhaling vatbaar was. Wel heb ik aan hem gevraagd waarom ik onze gast niet mocht zien. Hij vertelde dat dit spannender was en ik zou hem toch niet aantrekkelijk vinden. Ik antwoordde hierop dat hij misschien wel gelijk had maar ik wel de volgende keer zijn lul wilde voelen. Hij zei. “Schrik dan maar niet want zo’n grote lul had ik ook nog nooit in het echt gezien en ik was eerst bang dat hij er niet in zou kunnen, maar je kutje was zo nat dat hij er helemaal in verdween.”

“Ja” zei ik “het voelde ook heerlijk aan en toen hij klaar kwam, werd zijn lul nog dikker, daardoor kwam ik spontaan ook nog een keer.”

En met een hete zoen gingen we samen de nacht in.

Evelien

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *