Andere insteek 2.3

()

Na de liefdeservaring met Claire wist ik één ding zeker: Ik kon haar vertrouwen en ze hield zielsveel van Frank. Het voelde een beetje alsof ik haar Frank liet bedriegen met mij. Maar op dit moment was het meest van belang dat ik tot rust was gekomen en dat ik zijn kijk op de wereld zonder enige voorafgaande dissonantie kon voortzetten. Nu was de volgende stap heel duidelijk, ik moest erg nodig plassen.

Na onze orale coïtus moest Claire zich naar haar werk haasten, waarbij ze me alleen liet in het appartement, en me de ruimte gaf om alles zonder beperkingen te ontdekken. Ik zocht eerst naar de badkamer en vond deze gelijk. De ruimte was ingericht op twee mensen en had zelfs een urinoir, daar werd ik blij van. Ik liep er rustig heen en haalde mijn penis uit mijn boxershort. Het was zo fijn als ik had verwacht en ik kreeg het gelijk onder de knie. Ik liet de badkamer weer schoon achter.

Snel kwam ik er achter dat Franks herinneringen er nog steeds waren, alsof ze verbonden waren met het lichaam en brein. Hoe meer ik rondliep door het appartement, hoe meer mijn brein gestimuleerd werd door stukjes herinnering die naar boven kwamen. De ene herinnering triggered weer een andere als een soort kettingreactie. Toen ik de kledingkast opende, en mijn blik liet vallen op de verschillende pakken en blouses, wist ik weer dat Frank als account manager werkte op een advocatenkantoor. Het leek me logisch om mezelf aan te kleden en richting kantoor te gaan.

Het advocatenkantoor lag op twintig minuten afstand per metro, en het lukte me al snel om het te vinden, omdat ik de stad al kende. Ik woonde hier in mijn wakkere staat. Alles zag er hetzelfde uit en zo voelde het ook, ik ervoer het alleen met een ander lichaam. Ik vergat zelfs even dat ik me niet in mijn eigen lichaam bevond.

Het onderbewuste leek het over te nemen en leidde me naar het gebouw, alsof het iets was wat ik dagelijks deed. Namen, plaatsen en zelfs ervaringen kwamen naar boven en ik kreeg al snel een goed beeld van hoe Frank was; een jonge man, in een liefdevolle relatie, hardwerkend in een advocatenkantoor met de droom om ooit wat land te kopen op een rustige plek op de planeet. Hij had veel vrienden en was grappig en extravert. Ook wist ik precies aan welke account hij werkte op dat moment. Ik vroeg me af waar de ‘echte’ Frank was gebleven. “Goedemorgen, Frank” Een vrouw in een pak kwam op me af. “Laten we naar mijn kantoor gaan om de dagelijkse vergadering voor te bereiden. Kom je?” zei ze en ze liep een kantoor binnen.

Terwijl ik haar naar binnen volgde, herinnerde ik mij het onderwerp van de vergadering: het was bijna gelukt een nieuw account binnen te halen, welke ik zou gaan managen. Het was ontzettend handig om deze informatie gewoon bij de hand te hebben, zwevend door mijn hoofd en ik kon er ook nog gemakkelijk bij. Was dit echt een droom? Ik kon er nog geen realistische verklaring voor vinden. “Het is bijna zeker te zeggen dat we deze binnen hebben, maar ik wil even met jou afstemmen dat onze neuzen dezelfde kant op staan, voordat we de vergadering in gaan”, zei ze terwijl ze de punten nog eens doornam.

Ze was een relatief lange vrouw, met lang stijl bruin haar en sprekende hazelnootbruine ogen waar ik bewonderend naar keek. Ze was tenger, vrouwelijk en krachtig in haar donkerblauwe pak. Op de één of andere manier kon ik mijn ogen niet van haar af houden. Haar schoonheid en zelfvertrouwen leken me te betoveren. Opeens voelde ik de hormonen door mijn lichaam jagen. Ik was verbaasd over de abrupte verandering. Gebeurde dit echt? Was ‘ik’ aangetrokken tot deze vrouw of was dit Frank? Misschien waren we het allebei. In ieder geval kreeg ze het erg snel door, stopte met praten en staarde me aan. Nu werd mijn verlangen alleen maar groter. Was het echt vreemdgaan als dit allemaal maar een droom was? “Frank, gaat het? “

Ik kon er simpelweg niets aan doen, ik wilde verder gaan waar ik deze ochtend gebleven was. Ik wilde dat genot weer ervaren. Ik kon alleen nog maar denken aan hoe het zou voelen om in haar te zijn met mijn vlees, het liefst nu meteen. Ik hapte naar lucht, “Je, je ziet er vandaag zo… fris uit”.

“Fris?” Het leek me het minst intimiderende woord, want ik wilde haar niet afschrikken. Ze liep naar me toe vanaf de andere kant van de ruimte en zei verder niets. Het was alsof ze de energie wilde oppikken die in mij borrelde, alsof ze er zelf in wilde meegaan. Alsof ze wilde weten wat ik dacht, en alsof ze in mij wilde opgaan. “Ik dacht dat je me duidelijk had gezegd dat je me niet wilde”.

“Heb ik dat gezegd? Dat kan niet”, stamelde ik. “Nou, niet in die woorden, maar je zei dat je het Claire nooit aan kon doen”. Ze kwam nog dichter bij, “Maar misschien ben je van gedachte veranderd”.

Ze wist natuurlijk niet dat dit precies was wat er was gebeurd. Zonder iets te zeggen greep ik naar het slot van de deur en sloot de ruimte af. De klik van het slot maakte me nog meer opgewonden, en haar ook. Ik keek naar haar en het was duidelijk dat ze me wilde. Ik kon me niet meer inhouden en pakte haar nek beet om haar tegen me aan te drukken. We begonnen wild met elkaar te zoenen en met mijn andere hand op haar rug drukte ik haar nog dichter tegen me aan. Ik liet mijn hand over haar rug glijden tot aan haar kont. We waren op het punt gekomen dat ik alleen maar ging stoppen als zij besloot dat het niet verder ging.

Maar uit de passie van haar zoenen en bewegingen kon ik opmaken dat dit niet ging gebeuren. Onze zoenen werden wilder en onze ademhaling zwaarder, af en toe ontsnapte er een kreun aan onze monden. Ik voelde opnieuw hoe het bloed naar het vlees tussen mijn benen stroomde en het duurde niet lang voordat het voelde alsof ik me moest bevrijden uit de te strakke broek. Zo snel mogelijk ontdeden we ons van onze formele kleding. Onze jasjes gooiden we op de vloer, deden alle knoopjes open en schopten zelfs onze schoenen uit. “Frank, ik begrijp niet waar dit vandaan komt, maar ik wil dit al zo lang. Ik wil dat je me neemt. Ik ben helemaal van jou.”

Ik voelde hoe haar woorden werden opgenomen door mijn brein en het aandrong om nog meer hormonen in mijn lichaam te vuren. Mijn huid was heet, en ik voelde me sterk. Ik voelde dat er naar me verlangd werd en ik wilde dat zij mijn verlangens ook zou ervaren. Toen we bijna helemaal naakt waren, verplaatsten we ons naar haar grote bureau. Met gemak tilde ik haar op en zette haar ronde billen op de koude glazen plaat van het bureau. Alle mannelijkheid die ik in me had, stortte ik uit in al mijn bewegingen. Ik was ruig, maar zacht genoeg om haar geen pijn te doen. “God, je bent zo’n ontzettende sexy vrouw”, kreunde ik in haar oor, “Ik wil zo graag in je je zijn”.

De woorden leken uit mijn onderbewustzijn te komen, en het leek er op dat Frank zich al een hele tijd had ingehouden. Ik keek in haar hazelnootbruine ogen en las de reactie af op haar gezicht toen ik mijn hand tussen haar benen liet verdwijnen. Ze was nat en heet. Ik ontdekte de vouwen van haar schelp en vond plekjes die haar het meest opwinden. Ze vond het onmogelijk om haar genot te verbergen. “Oh, Frank. Ik wil je in me voelen”, kreunde ze en opende één van haar lades om een condoom te pakken. Heel even vroeg ik me af of dit wel haar eerste sekspartij was op haar bureau. Maar het maakte me niet uit. Op dit moment was ik het die haar plezierde. Ze pakte mijn penis beet en rolde het condoom sensueel uit. “Je hebt zo’n mooie pik”, riep ze uit met een passievolle blik in haar ogen. Ik kon dat alleen maar beamen. Op een bepaalde manier was ik er zelf ook trots op toen ik er zo naar keek. Ik keek er naar uit om uit te vinden welke avonturen ik er nog meer mee kon beleven

Na het nemen van de voorzorgsmaatregelen, ging ze op haar rug liggen, haar benen gespreid, en ze presenteerde haar vrouwelijke wonder aan me. Ik bekeek het vol bewondering voordat we weer zo dicht bij elkaar zouden zijn. Ik begon met het plezieren van haar klit met mijn harde penis. Ze genoot er enorm van, en haar verlangen groeide met iedere rilling die ik haar gaf. Toen bewoog ik me naar beneden en vond haar kostbare ingang. Toen ik bij haar binnen kwam, werd ik overmand door het goddelijke gevoel van het warme vlees om het mijne. “Oh mijn God”, kreunde ik hard toen ik helemaal in haar was.

A & M

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *