Mooie dag

()

Ik hoopte vandaag op een verrassing tijdens mijn vakantie. Het was lekker warm zomerweer en dus besloot ik om heerlijk buiten in de zon te gaan liggen. Ik deed mijn bikini aan, pakte het luchtbed en nam die mee naar het grasveld achter mijn caravan. Deze stond op ’n rustig plekje op de camping, zodat niemand mij vanaf de weg kon zien liggen. Ik legde het luchtbed half in de zon en strekte me er languit op. Ik was een beetje opgewonden, want ik zou die dag bezoek krijgen van twee collega’s. De rillingen liepen over mijn rug als ik er aan dacht hoe dat zou verlopen. Ik was wel van plan om aan mijn trekken te komen, want ik wist dat Tonny en Toon op me liepen te geilen.

Ik deed mijn ogen dicht en liet mijn handen langs mijn lichaam glijden, mijn tepeltjes waren goed hard voelde ik. Ik deed mijn Bh uit zodat mijn tieten ook bruin konden worden. Langzaam gleden mijn handen naar beneden tussen mijn slipje en voelde mijn klitje. Oei! Die was al lekker opgezwollen, langzaam gleed ik door mijn schaamlippen mijn kutje in, wat is die al geil dacht ik bij mezelf. Ik deed mijn benen wat verder uit elkaar zodat ik met mijn hele hand mijn kutje kon verwennen. Met twee vingers diep in mijn geile grot lag ik me daar te vingeren. Ik voelde het hete kutsap over mijn vingers glijden. Oh… wat was ik toch heet, ik wilde dat er een lul in de buurt was die me heerlijk klaarmaakte.

De buurman die al een tijdje naar me had staan kijken was dichterbij geslopen. Zijn grote hete lul was uit zijn zwembroek gevlogen en stond in volle glorie als een paal vooruit. “Ik geloof dat ik jou maar eens moet helpen, hé geil stuk”, zei hij tegen me. Ik keek in een paar geile ogen en voelde me wegzinken. Hij kwam met zijn grote stamper op me af en ik pakte hem beet en stopte die blauwe eikel in mijn mond. Wat was die hard! Ruud, zo heette de buurman, pakte me bij mijn tieten en begon die zalig te kneden. “Oh wat heb je toch een lekker geil lichaam” stamelde hij en nam mijn tepels stuk voor stuk in zijn mond, “laat me je verwennen,” fluisterde hij. Ik liet me gaan; zijn handen gleden over mijn lichaam dat sidderde van genot. Zijn handen vonden mijn van geil druipende kut; hij boog zich voorover en stak zijn tong dieper en dieper in m’n kut. Ik lag te kreunen. “Oh… kom neuk me, ik wil die grote stamper van je in mij.”

Ruud deed zijn zwembroek die op zijn knieën hing uit en duwde mijn benen ver uit elkaar, zo wijd mogelijk. Hij bracht zijn geile paal naar mijn doorweekte kutje en stampte zijn dikke roede er diep in. Wat voelde dat goed aan en wat is hij groot. Ruud ’s dikke paal pompte eerst langzaam en dan weer sneller. Ik voelde mijn hete kut samen trekken en voelde die geile lul diep in me. “Ja, ja, ja… ja… oh… ho… ga door… ga door… maak me klaar ik voel het goed die geile paal van jou. Hij zit zo diep in me… oh… ja ram door zo diep mogelijk naai me.” Ruud kreunt diep in zijn keel en ik voel zijn ballen beenhard worden. “Geile kut ik neuk je, ik maak je klaar en ga je vol spuiten met al het geil dat in mijn ballen zit. Kom maar geil wijfje, laat je maar lekker gaan en voel hoe mijn stamper jouw geile natte spleet verwent.” Kreunt Ruud. Ik gil het uit van genot en duw mijn geile spleet nog een keer omhoog. Ik voel hoe Ruud zijn geile zaad in me spuit. En nog eens spuit hij over mijn hete lichaam. De sterretjes kwamen me voor de ogen, toen ik de lading sperma in mijn kut voelde stromen. Ruud en ik wisten niet van ophouden het geil en het sperma liep over mijn hele lichaam. We lagen dicht tegen elkaar aan nagenietend van het neuken en droomden zalig na over onze geile bezigheid. Een droom die alweer de geilheid deed opkomen. Ik hoorde Ruud niet vertrekken. Plotseling schrok ik wakker en keek omhoog.

“Hallo!” zeiden Tonny en Toon. Dit is ’n mooie begroeting.” Ze keken met geile ogen naar mijn naakte lichaam, en ik zag dat hun lullen het benauwd kregen in hun strakke spijkerbroeken. Ik kwam omhoog en lachte hun toe. “Hoe lang staan jullie al hier?” Vroeg ik nieuwsgierig. “Eigenlijk nog maar een paar minuutjes” zeiden ze. “Ga zitten en maak het jullie gemakkelijk. Jullie hoeven hier niets aan te houden hoor, want ze zien hier toch niets.” Ik ging even wat te drinken halen, zodat Tonny en Toon hun kleding konden uitdoen en het zich gemakkelijk konden maken. Tonny lag al languit in het gras en Toon lag op mijn luchtbed toen ik met het drinken naar buiten kwam.

Hongerig keken Tonny en Toon naar mijn naakte lichaam, en vroegen “loop je er hier altijd zo bij.” Ik lonkte en schonk wat te drinken in. “Proost dan maar hé.” Ik ging tussen hen in zitten en liet me achterover vallen. Toon en Tonny lieten hun handen zacht over mijn lichaam gaan, de ene nam mijn tieten in zijn handen terwijl de andere mijn kutje verkende. Ik voelde hoe ik weer lekker geil werd, en liet me helemaal gaan. Ik lag lekker goed in het midden zodat ik Toon zijn lul fijn in mijn mond kon nemen, en Tonny mijn natte kut met zijn vingers en tong kon bewerken. Toon kreunde zacht toen ik zijn dikke lul diep in mijn mond stopte en hem eens even goed pijpte, ik voelde zijn eikel opzwellen en zijn ballen hard worden. De lul van Tonny was zo hard geworden dat hij mijn billen uit elkaar trok en zacht zijn grote paal in mijn kokend hete kutje duwde. Ik wist niet wat mij overkwam.

Oh… oh… wat groot en dik was die geile pik van Toon; de golven van genot gingen door mijn buik. Ik pakte Toon zijn ballen en perste ze tegen mijn mond. Mijn tong ging flitsend over die geile eikel die kloppend en stotend tegen mijn kin sloegen. Tonny pompte zijn enorme grote pik in mijn geile kut en riep “ik ga je vol spuiten! Jij geil stuk, ik ga mijn lading sperma diep in die kokende kut van je spuiten.” Ik werd zo geil dat ik Toon zijn lul weer in mijn mond nam en er hevig op begon te zuigen. Toon rilde over zijn hele lichaam en kreunde, “ik spuit alles in je mond en over je tieten en je gezicht”. Ik wil je helemaal vol spuiten. Ik gilde: “Ja… ha… ja komen jullie maar, spuit jullie lading diep en overal in me. Ik wil alles goed voelen, ik wil jullie sperma over me heen. Oh… wat is dit geil; ik kan niet zonder jullie.” Tonny en Toon keken elkaar aan en drukten nog eens goed door zodat hun ballen inkrompen en hun sperma in grote stralen over mijn lijf spoten. Heerlijk vond ik dit, met hun lullen smeerden ze het sperma overal over mijn lichaam. De klodders zaten op mijn tepels en in mijn goed genaaide geile kut.

We bleven even rusten en genoten van een verfrissing. Toon die nog steeds een halve stijve lul had keek naar me. Ik begreep meteen zijn bedoeling, want hij had me alleen nog maar in mijn mond geneukt. Zachtjes pakte ik Toon zijn half stijve lul beet en ging met mijn vingers over zijn grote geile eikel, zijn lul sprong vervolgens in volle glorie omhoog. Toon draaide zich om en pakte mijn enkels beet en deed mijn benen ver uit elkaar. Zijn grote steigerende paal drukte hij diep in mijn super natte geile kut. Ik gilde het uit van genot “Oh… ja… ah… ga door! Ga nog dieper beuken!” Riep ik, want ik wilde die grote stamper van Toon goed voelen en ervan genieten. Hij beukte zijn geile staaf steeds dieper in mijn van geil overlopende kut. Ik voelde zijn ballen tegen mijn kont aanslaan, en voelde hoe steeds meer geil kutsap uit mijn druipende natte spleet kwam.

Tonny stopte twee vingers in mijn kontgaatje. “Oei! Wat is dat voor een heerlijk gevoel” riep ik. De een in mijn kut de andere in mijn kontje.” Ik ging op mijn zij liggen om ze allebei de ruimte te geven. Toon ramde steeds harder door terwijl Tonny zijn paal in mijn kontgaatje stopte. Jeminee! Ik dacht dat ik er in zou blijven. Ik voelde twee lullen in me, die vol overgave neukten zoals ik nog nooit geneukt was. Toon die voelde hoe de kramp in zijn lul opkwam riep: “ik spuit die geile grot van je barstens vol.” Alles moest erin, hij beukte dat het een lieve lust was. Tonny raakte er ook opgewonden van en riep. “Ja… je krijgt twee gaten vol.” Ik voelde de vlammen door mijn lichaam en wist dat ik op een wel zo hevige manier klaar zou komen, zoals ik nog nooit had meegemaakt. Toon hijgde en steunde “ik kom, ik kom, oh! Ik spuit die geile kut van je barstens vol.” Zijn als lava stromende lading sap spoot als een kokende massa in mijn vulkanisch hete grotje die overliep van geilheid en sperma. Ik gilde het uit. “Ja… ah! Ja… ah! Oh… heerlijk ik kom bijna. Ja! Ah… ik ga komen”. Terwijl ik dit riep kneep ik hem flink in z’n kont. Tonny die dit voelde en hoorde kreeg weer een hevig opkomend spuitgevoel en spoot alles in mijn kontgaatje.

Hijgend lagen we met ons drietjes afgemat en moe in het gras. Toen ik een beetje bij gekomen was ging ik de caravan binnen, op zoek naar mijn grote dildo ik had namelijk nog niet genoeg gekregen van al dat lekkers. Want wat seks betreft ben ik een erg heet en opwindend vrouwtje. Ik wilde ze namelijk nog een poosje bezighouden. Oh… wat was ik toen geil! Tonny en Toon stonden dus ook verbaasd te kijken toen ik met mijn dildo aan kwam zetten, en op het ligbed ging liggen met mijn benen uitdagend wijd open naar hun toe. Ik liet mijn dildo langs mijn dik opgezwollen klit glijden en terug langs mijn lekkere natte lipjes waardoor ik weer zo’n geil gevoel kreeg in mijn kut. Kronkelend lag ik op het bed, de beide mannen keken er naar en begonnen zich zelf af te trekken. Ik zette mijn dildo met de punt tussen de lippen van mijn kut en zoog hem met enorme kracht naar binnen. Ik voelde hoe ik het dikke ding stijf tegen mijn baarmoeder zoog. Deze zoog zich met zijn zuigmond meteen aan de dildo vast. Ik draaide aan de dildo, zodat hij bijna de binnenkant van mijn krachtig zuigende kut stuk schuurde. Met kracht kwam ik klaar.

Het was werkelijk een te gek geil gezicht. Die rechtop staande pikken van hun met die grote eikels, die met hun handen zo sterk werden samengedrukt dat ze begonnen te spuiten… oh wat een lekker geil gezicht is dat. Ik hield het niet meer uit en draaide nog harder aan mijn dildo zodat ik schokken in mijn buik voelde en nog eens klaar kwam. We lagen samen afgemat, maar voldaan na te genieten.

“Het was een mooie en geile dag”, zei ik. “Dit moesten we nog maar eens een keertje doen!”

Roos

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *