Op avontuur

()

Een aantal zomers terug gingen mijn vriend en ik op reis naar het Zuiden van Frankrijk, in de regio rond Lourdes. Dat was toen al de vierde zomervakantie samen met mijn vriend. Zoals altijd niets op de planning, gewoon lekker onthaasten, genieten van zwembad en terrasjes, ik een spannend boek en mijn vriend zijn koersfiets. We hadden voor de eerste keer niet op hotel geboekt, maar wel een chaletje op een redelijk grote camping met allerhande extraatjes, een drietal zwembaden, glijbanen, springkasteel, avonturenparcours in de bomen, …

Het weer zat enorm mee en na een paar dagen aan het zonovergoten zwembad had ik alweer een mooi zomers kleurtje. De camping zat nog niet afgeladen vol. Veel jonge gezinnen met kleine kindjes en ook een paar groepen van tieners die blijkbaar na hun examens even alle remmen losgooiden. Maar die bezorgden ons geen overlast alleen geile blikken en verder wat Franse stoere binken gedoe o telkens ik in bikini aan het zwembad lag. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik dat helemaal niet storend vind, integendeel. Het geeft mijn zelfvertrouwen altijd wel een boost als ik bemerk dat de mannen of tieners me stiekem proberen van kop tot teen begluren. Ik ben er dan ook niet vies van om telkens een sexy bikinietje te dragen of wat monokini te liggen. Ook mijn vriend kickt er wel op toe om zich dan macho rond mij te cirkelen en iedereen te laten merken dat ik bij hem, hoor.

Op onze laatste dag daar wilde mijn vriend nog zeker in het spoor van de Tour de France een aantal cols fietsen. Zelf geniet ik traditioneel op de laatste dag nog graag zoveel mogelijk van de zon. Dus voor mij stond die middag weer lekker zonnebaden bij het zwembad op de agenda. Kort nadat ik me die middag op een ligstoel neergevlijd had kwamen de drie Franse tieners ook weer toe, ik hield ze wat in het oog vanachter mijn getinte zonnebril en zag dat ze mij uiteraard ook weer hadden zien liggen. Maar, ik lag voor het eerst alleen aan het zwembad, dus ze zagen hun kans mooi en installeerden zich op een aantal ligstoelen net tegenover mij zodat ze me perfect konden zien zonder dat ze veel moeite moesten doen.

Ze zagen er alle drie ook goed uit, mooi gespierd als jonge sportmannen en uiteraard ook een mooi zongebruinde huid en gitzwarte haren die blonken in de zon. Overmand door geile gedachten na het lezen in mijn erotische thriller besloot ik om me terug op mijn rug te leggen, maar mijn bikinitopje liet ik nog achterwege.

Het duurde niet lang of ze hadden het gespot en ik zag hun ogen continu het zwembad afspeuren en telkens bij mij een wat langer halt houden. Ik had hun volle aandacht en het wond me op. Ik besloot dat het tijd werd om me nog eens goed in te smeren en aangezien het nog kort na de middag was en er verder praktisch niemand aan het zwembad lag, besloot ik om ervoor te gaan en me zo sensueel mogelijk in te smeren.

Ik begon bij mijn lange benen, langzaam gleed ik van onder tot boven, net tot tegen mijn bikinibroekje aan, trok mijn broekje even wat hoger zodat ik overal goed ingesmeerd was, vervolgens mijn armen en uiteindelijk ook nog mijn borsten en buik. Ik deed alsof ik een eind verder keek, maar vanuit mijn ooghoek hield ik hen nauwlettend in het oog en zag ik hoe hun blikken nu onophoudelijk op mij gericht waren. Ik zag hoe hun zwembroek wat strakker begon te zitten en besloot dat ik nu wel voldoende uitgedaagd had, dus ging ik terug liggen en las ik verder in mijn boek.

Na een kwartiertje lezen had ik mijn boek uit, ik besloot dat ik me eerst even ging opfrissen en al een paar zaken terug ging opbergen om dan later die middag nog samen met mijn vriend naar het zwembad terug te gaan. Ik stond op, deed mijn bikinitopje terug aan en ging terug richting onze chalet, terwijl ik weg wandelde, zag ik dat de jongens ook besloten op te kramen. Een momentje later ging ik naar de wasplaats om een aantal handdoeken in de wasmachine te stoppen (dat is het nadeel van niet op hotel te gaan…)

Toen ik daar was hoorde ik de stemmen van de drie jongens, blijkbaar zaten zij met hun tent net achter de wasplaats. Ze hadden me niet gezien en ik besloot even stiekem mee te luisteren. Al snel kon ik uitmaken dat ze het over mij hadden. Blijkbaar hadden ze met hun smartphones in het geniep een aantal foto’s van me gemaakt terwijl ik me aan het insmeren was en waren ze die nu aan het bekijken, ik hoorde ze praten over mijn borsten en stoer doen over hoe ze me wel eens zouden neuken.

Na het lezen van mijn boek was ik achtergebleven met een ongeblust geil gevoel en dat zweepte me zodanig op dat ik op hun tent afging. Ze schrokken op toen ik in mijn beste Frans hen vroeg of ze het normaal vonden om zo’n foto’s te nemen. Ze waren even met verstomming geslagen, maar assertief als ik ben ging ik verder en vroeg ik hen wie van hen het was die net had zitten opscheppen dat ze me wel even gingen nemen zoals ik nog nooit genomen ben.

Een antwoord kwam er niet, daar stond ik dan, zelf nog steeds in bikini, botergeil met drie sprakeloze geile tieners voor mijn neus. Ik liep door naar binnen in hun tent terwijl zij als aan de grond genageld bleven staan. Ik legde me op hun luchtmatras, trok mijn knieën wat op, spreidde mijn benen en zei kort “Je vous attend” Ze keken elkaar even aan, maar hadden verder geen overtuiging meer nodig, in twee tellen kwamen ze de tent in en hadden ze hun boxers al uit. Net zoals de rest van hun lichamen die ik al had kunnen bewonderen waren deze drie jongens ook mooi geschapen, hun penissen stonden al fier rechtop terwijl ze alle drie op hun knieën rond me kwamen zitten.

Dit had ik nog nooit meegemaakt, ik had ooit al eens een trio gehad omdat het een fantasie was geweest van mijn ex om het te doen met 2 vrouwen, maar nu zat ik hier met drie geile jonge mannen. Drie grote stijve palen die elk niet konden wachten om aan het werk te kunnen. Het leek wel alsof ze onderling aan het zwembad al een rangorde bepaald hadden, want de eerste kwam zonder protest van de ander dichter naar me toe en ik nam zijn grote lid vast en dirigeerde hem richting mijn mond. Terwijl ik hem begon te pijpen kwamen een tweede links van me liggen zodat ik met mijn andere hand hem kon aftrekken. Zijn stijve was nog wat groter en dikker dan van de eerste. De derde ging aan mijn voeten zitten en ik hief mijn kontje lichtjes op zodat hij mijn bikinibroekje kon uittrekken. Vervolgens spreidde ik mijn benen terug, nu hadden ze voor het eerst zicht op mijn kutje. Ik was de week ervoor nog naar de schoonheidsspecialiste geweest, dus ik was volledig glad. De andere twee keken ook richting mijn kutje en ik voelde hoe het bloed nu nog harder pompte in hun stijve lid.

In geen tijd ging de derde jongen liggen en begon mij te beffen. Tijd om erbij stil te staan had ik niet, ik was omringd door jonge geile mannen en hoewel ik me schuldig voelde tegenover mijn vriend, had ik me ook nog nooit zo geil gevoeld. De twee eerste jongens waren intussen al op hun knieën naast elkaar gekropen, dus lag ik daar met twee heerlijke palen die ik elk om de beurt in mijn mond nam en van hun eikel tot hun ballen aflikte. Ze waren me ondertussen in het Frans allerlei geile woorden naar mijn hoofd aan het slingeren, waarvan ik er maar enkele kon begrijpen, maar het hitste mij alleen maar nog meer op. Ik maakte hen duidelijk dat ik nu één van hen in me wilde. Ik had dit nog maar net uitgesproken of ik voelde al hoe de derde jongen dichter tegen me kroop en zijn paal in mijn kletsnatte kutje naar binnen stootte.

Ik kon een kreun niet meer bedwingen, gelukkig waren er geen andere tenten in de buurt, dus besloot ik om me ook niet in te houden. Mijn gekreun had overduidelijk ook de derde jongen een boost gegeven, want slechts een paar tellen later voelde ik hoe hij zijn zaad diep in mij spoot. Zelf was ik echter nog niet bevredigd, dus gebood ik de eerste jongen dat het zijn beurt was. Ik wilde die dikste paal voor laatst houden. Ik ben namelijk nogal wat gewoon van mijn vriend en door de jaren heen heb ik dat wel nodig.

Ik draaide me op mijn handen en knieën zodat hij me op zijn hondjes kon nemen terwijl ik de tweede jongen nog wat verder kon pijpen. Ik zag dat hij ervan genoot dat ik hem pijpte terwijl zijn vriend in me beukte. Mijn borsten schommelden heen en weer, het zaad van hun vriend liep langs mijn lipjes en de lul van de eerste uit mijn kutje. Zo gleed hij in en uit me alsof het niets was. Hij ging met zijn rechterhand langs mijn lipjes en zijn paal, veegde het zaad op en gebruikte het als glijmiddel om met zijn duim mijn kontgaatje te vingeren.

Het bezorgde me een extra sensatie waar ik enorm van genoot, maar helaas duurde het niet lang meer vooraleer ik hem ook voelde klaar komen, schokkend diep in mijn kutje. Nu was het de beurt aan de grootste jongen, tijdens het pijpen had ik al gemerkt dat hij nog net iets groter was dan mijn vriend. Ik kon dus niet wachten om te voelen hoe hij mijn kutje zou oprekken. Ik was er klaar voor, een cocktail van mijn geil en het zaad van zijn twee vrienden liep uit mijn kutje.

Hij ging met zijn paal langs mijn lipjes en veegde het geil op, ik spreidde mijn benen zo wijd als ik kon, hij greep me vast, trok me tegen zijn warme naakte gespierde lichaam en vervolgens boorde hij in één beweging zijn stijve helemaal in mij. Ik kon het wel uitschreeuwen, maar hij had zijn hand al op mijn mond gelegd. Hij had duidelijk al wel wat ervaring en wist wat zijn enorme lid teweeg kon brengen.

Meer had ik niet meer nodig, ik was helemaal gevuld en hij beukte gretig in en uit me terwijl zijn twee vrienden nagenietend nog zaten toe te kijken. Wat een slet was ik geworden, maar mijn God, wat ik genoot ik ervan. Het gevoel van zijn beenharde knots die langs mijn lipjes schuurde tot diep in mij, bezorgde me een enorm orgasme, ik schokte en schreeuwde het uit van genot en dat zorgde ervoor dat hij ook onmiddellijk klaarkwam. Ik voelde hoe een nieuwe massa zaad diep in me gespoten werd terwijl hij door bleef beuken alsof hij niet wilde dat er een druppel zaad zou verloren gaan.

Uiteindelijk trok hij zich terug, trok ik haastig mijn slipje aan en ging ik terug naar de wasplaats waar mijn handdoeken intussen gewassen waren. Ik rende haast terug naar mijn chalet, mijmerend over de gebeurtenissen. Dit mocht mijn vriend nooit te weten komen. Ik sprong onder de douche en nam een lange verkoelende douche. De klodders zaad gleden uit mijn kutje langs mijn benen naar beneden.

Wat was dit een onvergetelijk avontuur geweest.

Rinia

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *