War of the…

()

Weer de zoveelste donder. Om de haverklap kleurt de slaapkamer blauw van alle flitsen die non-stop aanwezig lijken. Net wanneer mijn brein me vertelt dat ‘War of the Worlds’ ook zo begon, besluit ik mijn gedachte te verzetten.

“Schatje? Slaap je?” Ik druk mijn lijf klam tegen dat van hem. Er komt geen reactie. Opnieuw dwing ik mezelf tegen hem aan. Iets plakkeriger deze keer. Het is warm. Beter gezegd benauwd. Een typische zomernacht, inclusief zomerse storm. Door het open raam komt een klein zuchtje wind. En met klein bedoel ik echt klein, minimaal. Onvoldoende om voor enkele verkoeling te zorgen, maar het is een begin.

Speels laat ik mijn vingertoppen over zijn blote borstkas dwalen. Ik wil aandacht. Zijn aandacht. Het liefst zou ik hem wakker schudden, maar ik weet dat dit zijn humeur niet ten goede komt. Oververhit sla ik de lakens van me af en zucht luid. In mijn poging om verfrissing te vinden zie ik dat ik de lakens voor een deel ook van hem heb afgetrokken. Hij is naakt, zoals altijd, en zijn piemel ligt relaxt over zijn onderbuik. Mijn onderbuik tintelt. Ik speur zijn gezicht nog eens af en besluit dan dat hij het heus wel kan waarderen. Op het bed wurm ik mezelf naar beneden en leg mijn hoofd voorzichtig op zijn buik. Zijn slappe piemel ligt nu centimeters voor mijn gezicht. Met mijn vinger por ik er speels in. Het werkt. Ik por nog een keer. Opgewonden merk ik dat het precies de reactie teweegbrengt waar ik op hoopte. Hij wordt harder.

Na nog wat zacht porren en aaien merk ik dat hij er klaar voor is. Ik draai mijn hoofd in de richting van zijn gezicht. In tegenstelling tot zijn mannelijkheid ligt hij ver in dromenland. Zucht… maar het mag de pret niet drukken. Zo zacht als ik kan positioneer ik mijn lijf tussen zijn benen, die ik vriendelijk uit elkaar duw. Terwijl ik met mijn ene hand mijn haren bij elkaar raap en in een soort staart dwing, pakt mijn andere hand zijn, ondertussen, stijve blusser vast. Ik bevochtig mijn lippen en slik nog een keer. Dan laat ik mijn tong warm over zijn schacht glijden. Even lijkt het alsof hij zijn adem inhoudt, maar het kan ook goed zijn dat ik me dit inbeeld. De flitsen blijven de slaapkamer sieren en de ene oerknal na de ander volgt elkaar op. Bij zijn eikel aangekomen lik ik een paar keer en laat dan mijn lippen over zijn pik zakken.

De smaak van zijn voorvocht maakt mij hongerig naar meer. Het zorgt ervoor dat ik mijn tempo opvoer. Ondertussen hoor ik zacht gekreun. Het is echt, ik hoor het echt! Het is niet luid genoeg om boven het gedonder uit te komen, maar I’ll take it.

Terwijl mijn mond gevuld is laat ik mijn hand afzakken in de richting van zijn ballen. Het is plakkerig. Zweterig. Abort Mission! Ik besluit om mijn hand mee te laten doen in mijn zuigspel. Ik geloof niet dat ik eerder zo vol overtuiging te werk ben gegaan. De beste man mist het. Hij slaapt nog steeds. Ongelooflijk.

Zacht begin ik te kreunen, in de hoop dat het aanstekelijk werkt. Laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet aangemoedigd worden tijdens ‘the job’?! Mijn plan werkt, zijn gekreun neemt toe. Ik besteed aandacht aan al zijn gevoelige plekken. Aan zijn eikel, het randje net onder zijn top en op z’n tijd neem ik ook zijn ballen mee. Ondanks dat ze wat plakkerig aanvoelen. Ik geniet en het wordt steeds duidelijker dat hij dat ook doet.

Wanneer ik voor de zoveelste keer mijn zuigtechniek aanpas en de kracht versterk merk ik dat zijn ademhaling een ander ritme aan neemt. Af en toe kronkelen zijn benen kort. Voor ik er erg in heb zit mijn hoofd klem tussen zijn handen. Zijn vingers woelen door mijn haren en hij drukt mijn gezicht dichter en dichter tegen hem aan. Er is amper ruimte om adem te halen. Zijn stijve goddelijkheid drukt zich tot ver achter in mijn keel.

“Ah, ja schat! Ja!” Klinkt het plotseling door de slaapkamer. Verbaasd wil ik opkijken, maar ik zit gevangen tussen zijn stevige grip. Dus besluit ik om te doen wat iedereen in deze situatie zou doen. Ik maak er het beste van en lift mee met zijn verlangen. Zijn lichaam begint te schokken. Mijn zuigbeweging is net ten einde wanneer ik voel hoe zijn zaad in golvende bewegingen door mijn mond spuit. Ik ben trots. Dit was een goede keuze.

Zodra zijn lichaam rustig is en zijn handen mij weer ruimte bieden kijk ik trots en geil omhoog. Omhoog naar het gezicht dat opnieuw knock-out ligt en in een diepe slaap verkeerd. What the fuck! Hij slaapt?! Zou hij morgenochtend denken dat dit een droom was? Zou hij zich überhaupt iets herinneren van de prestatie die ik net heb geleverd? Semi teleurgesteld ga ik weer naast hem liggen. Flits… flits, ik zucht. Weet je wat? Ik doe het zelf wel.

Tergend langzaam laat ik mijn vingertoppen via mijn buik richting mijn hitte gaan. Daar aangekomen plakt de nattigheid aan mijn vingers. Zonder moeite glijden er twee naar binnen. Het voelt warm. Nog warmer dan de slaapkamer. Met een afwisselend ritme druk ik tegen mijn binnenste sponzige plekje. Mijn ademhaling versnelt en ik besluit om ook van mijn andere hand gebruik te maken. Mijn duim en wijsvinger hebben een van mijn tepels te pakken en ik trek verleidelijk.

Een kreun ontglipt mijn lippen. Buiten klinkt nog steeds de donder. Ik heb het heet. Vooral mijn klit voelt bloed heet. Als het kon dan zou ze schreeuwen. Schreeuwen om aangeraakt te worden. Met mijn tepel nog tussen mijn vingers geklemd haal ik de twee vingers uit mijn binnenste vandaan. Een daarvan mag rondes draaien over mijn klit. Ik merk dat mijn benen amper stil kunnen blijven liggen en in wat verdwaalde pogingen tot orde schop ik af en toe tegen hem aan. Hij die niet wakker te krijgen is. Mijn tepel prikt ondertussen aardig vooruit. Ze voelt zelfs wat beurs. Ik laat mijn hand tussen mijn benen verdwijnen. Even strelen mijn vingers rond mijn ingang. Om te pesten, om ze nat te maken. Vochtig laat ik een vinger tussen mijn billen verdwijnen en begin druk uit te oefenen op mijn achterste. Mijn andere hand heeft ondertussen drie vingertoppen rond mijn klit gedrukt en maakt hevige rondes. Steeds wilder en steeds lekkerder.

Mijn hitte neemt toe, mijn benen kronkelen en mijn ademhaling voelt rauw. Ik ga komen. Trillend en schokkend spat ik uit elkaar. Het enige geluid dat ik weet te produceren is een soort gepiep. Bijna jammerend. Volledig buiten adem blijf ik liggen en doe mijn best om de aanmaak van speeksel in mijn mond weer op gang te brengen. Naast mij voel ik gekronkel. Zijn handen grijpen naar de lakens, alsof het koud is en hij ze nodig heeft. Dan kijkt hij me aan.

“Was jij nou net aan het klaarkomen?”

“Heu… nee joh. Ik denk dat je lag te dromen.”

Philip

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *