Aan de plas

()

De zon staat hoog aan de hemel en bakt de lijven op het witte zand bruin. Kinderen spelen in het warme water van de recreatieplas die omringd is door bos. Ook mij werd het te warm in huis en ben met Mark naar deze vreugdevolle plek in het Drentse land getrokken. Er is een uitspanning waar ijs en drinken gehaald kan worden. Daar is het nogal druk. Daarom loop ik met Mark om de plas heen en vind een uithoek, waar het zand nog ongerept is. Daar leggen we onze tas en handdoeken neer en planten de parasol in het zand. Eindelijk ontspannen na een jaar van hard werken, we gunnen het onszelf. Ik knoop mijn lange haar in een staart en stap uit mijn dunne zomerjurk. Thuis heb ik mijn bikini al aangetrokken, net als dat Mark zijn zwembokser al aan heeft. We smeren ons nog even flink in met zonnebrandolie. Nu nog een boek erbij en het relaxen kan beginnen. Dat is niet wat Mark in gedachten heeft. Altijd ongedurig rent hij richting het water en ligt er meteen languit in. “Hee Es, het is heerlijk hier, kom er ook in!” Roept hij luid. Het is toch heerlijk, zo speels hij nog kan zijn. Ik laat mijn spullen voor wat ze zijn en sta langs de rand van de plas. En jawel, daar heb je Mark. Met zijn grote handen gooit hij water in mijn richting. “Kom op, watje, het water in!”, schatert hij. Niet veel later hangt hij aan mijn armen en ja hoor, daar ga ik kopje onder. De lolbroek.

Na een poosje vind ik het welletjes, stap het water uit om me een beetje af te drogen en wat te gaan zitten lezen. Ondertussen haalt Mark bij het restaurant een paar ijsjes. Die komen, vanwege de loopafstand, half gesmolten bij me aan. Terwijl we naast elkaar van het koude ijs genieten hoor ik achter me geluiden. “Hoor jij dat ook?” Vraag ik aan Mark. Als hij ook met aandacht luistert, beaamt hij, “er wordt gerommeld in de bosjes volgens mij. Zullen we eens kijken wat er aan de hand is?” We stappen van onze handdoeken en lopen naar de bomenrand. Daar zien we een opening tussen de takken en bladeren. Zodra we onder de bomen staan, ervaren we de heerlijke verkoeling onder het bladerdak. De schaduw voelt weldadig. “Hoor daar is het weer, ik hoor een vrouwenstem”, reageert Mark op de geluiden, die ik ook waarneem. Ze geven ons de richting aan waar we heen moeten lopen. Dat gaat door de losse takken en planten wat moeilijk, maar dan zien we een grote struik, waar vanachter de klanken lijken te komen. We hurken en proberen om het gebladerte heen te kijken. Daar blijkt zich een enigszins open plek te bevinden. Als we voorzichtig zijn kunnen we goed zien wat daar gebeurt.

Op een kleed van flink formaat ligt een prachtige blonde vrouw. Haar bikini ligt naast haar. Ze steunt op haar ellebogen, terwijl ze haar benen wijd uiteen heeft gespreid. Ze heeft prachtig ronde borsten die af en toe mee schokken met haar lichaam. Dit wordt veroorzaakt door de man die voor haar geknield, zijn mond op haar vulva heeft gedrukt. “Oh! Rich, wat doe je dat goed”, verzucht de dame. Dat ze intens geniet lijdt geen twijfel. Je kunt zien dat deze Richard weet wat hij doet. Zo pakt hij haar binnenste schaamlippen tussen zijn duimen en wijsvingers en trekt ze een eindje uit elkaar. Hij heeft op die manier zicht op het roze binnenste van haar vagina. Het minuscule gaatje, de ingang van haar schede, je ziet dat Richard even stopt met likken om alles goed te kunnen bekijken. Vervolgens gaat zijn hoofd weer omlaag om zijn tong langs het binnenste van de schaamlippen te laten gaan. Dan likt hij over haar gevoelige plasgaatje. Met de punt van zijn tong drukt hij er plagerig op. De blonde vrouw kreunt ervan. Daarop reagerend drukt Richard zijn tong haar vagina in en likt van het vocht dat nu rijkelijk vloeit. Met die nectar op zijn tong beroert hij voorzichtig de opgezwollen klit die hij voor zich ziet. Hij draait er rondjes om. Het veroorzaakt wederom schokkende bewegingen bij de blonde dame.

Ik schrik en stoot Mark aan. We duiken snel weg achter het bosje. Als ik behoedzaam weer durf te kijken zie ik dat er een man bij het stel is komen staan. Hij is bezig zich van zijn zwembroek te ontdoen. Er springt een enorm apparaat de vrijheid tegemoet. “Hoe enorm moet die erectie zijn?” Vraag ik mij af, “toch zeker een centimeter of twintig?” Het is in elk geval de grootste die ik ooit in het echt heb gezien. Lang, maar niet al te dik. De man gaat op zijn knieën zitten. Hij pakt het hoofd van de vrouw vast en draait dat in de richting van zijn pik. Ze opent gulzig haar mond. Met zijn beide handen in haar haren begint hij voorzichtige neukbewegingen met zijn heupen te maken. Blijkbaar beschikt ze over veel speeksel, daar het over haar rode lippen begint te stromen en van haar kin af druipt. De piemel is duidelijk te lang om geheel in haar mond te verdwijnen, maar dat neemt niet weg dat bij beiden de opwinding de overhand neemt. Zij smakt en likt, terwijl de man begint te stoten. Zijn heupen gaan heen en weer, zijn pik verdwijnt zo diep als dat het gaat haar keel in. Ze slobbert zijn lul naar binnen, die bedekt met speeksel voor de helft drijfnat is geworden. Na enige tijd verandert hij van techniek. Hij blijft stokstijf staan, met zijn grote dunne joekel recht vooruit. Dan duwt hij haar hoofd naar zich toe en van zich af. Nog steeds sputtert de vrouw haar spuug over de lange lul heen. Ze gromt erbij als een wild dier, nu haar kutje zo kleddernat wordt gebeft en haar mond diep wordt geneukt. Ze kan geen andere kant op, maar dat lijkt geen bezwaar. De gretige geluiden die te horen zijn duiden op ongeremde lust. “Poeh dat is wel lekker zeg, zo dominant die twee”, verzucht ik. Ineens kijkt Mark me met verbazing op zijn gezicht aan. “Nou moe”, reageert hij, “en ik maar steeds voorzichtig met jou doen dat is me helemaal een mooie grap!”.

“Ssssst, niet zo hard, straks horen ze ons nog”, waarschuw ik hem. Gelukkig overstemt het gekreun op het kleed onze stemmen. Dan zien we hoe de man die Richard heet tussen de benen van de vrouw wegkruipt en naast haar gaat liggen. Hij trekt zijn zwembroek uit en wat er tevoorschijn komt, is het tegenovergestelde van de man die gepijpt wordt. Zijn piemel is betrekkelijk kort, maar wel dik. De man met de lange lul trekt zijn handen terug, zodat de vrouw opzij kan kijken. Ze doet dat met grote ogen van opwinding. Ze bedenkt zich geen moment, kruipt over Richard heen en laat haar kutje over zijn piemel heen zakken. Tot aan zijn ballen is zij nu gevuld. Het is te zien dat ze haar lichaam nog verder omlaag probeert te drukken en haar billen samen knijpt om toch vooral alles op te merken dat haar vagina vult. Als ze haar lichaam iets optilt, is te zien hoe de stam en de ballen van Richard glinsteren van haar vocht. De man naast het stel staat op en loopt naar de billen van de vrouw. Met een hand geleidt hij het glibberige vocht van haar kutje naar haar sterretje toe. Ook laat hij een hele lading van zijn speeksel in zijn hand landen en wrijft dat uit over zijn penis. Die glimt nu, net als het kontje van de vrouw. Hij stapt over haar billen heen en wijst met zijn pik richting haar gaatje. Hij duwt zijn eikel er tegenaan en flops, daar glijdt zijn volledige lengte haar kontgaatje in.

“Jeetje Esmée, dit is gewoon pure porno hier”, fluistert Mark in mijn oor. Gebiologeerd kijk ik toe hoe beide mannen de vrouw tegelijkertijd aan het neuken zijn. Ik hoor haar kreunen van genot. Haar haren en borsten dansen mee op het ritme dat de twee heren aanhouden. Twee zakken, vier ballen, twee piemels die toestoten in een wilde dans. En daartussen een vrouw die haar geilheid de natuur in kreunt. Ze neukt de man onder haar, zij wordt op haar beurt van achteren verwend. Als de stoten wilder worden grommen de mannen met hun lage stemgeluid mee. Twee piemels die soms synchroon, soms afwisselend toe stoten, het is een adembenemend gezicht. Vooral nu de mannen het op een wild geram zetten. Zo geil als dat het drietal geworden is, gaan alle remmen los. Plotseling trekt de laatst gearriveerde man zijn piemel terug uit de anus van de vrouw. Hij houdt zijn mannelijkheid in een vuist vast, trekt nog even en dan, met een boog, spuit hij zijn sperma op haar rug. Grote druppels wit vocht landen op haar huid. Nog even een ruk en nog een straal, kleiner en minder. Maar het grommen van de man is er niet minder om. Als hij weg stapt zien we hoe de vrouw haar billen op en neer beweegt. Zo melkt ze de dikke piemel van Richard, tot het moment waarop zijn laatste stoot omhoog het zaad uit zijn lichaam drijft. Samen met de vrouw komt hij heftig klaar. De gemengde kreunen zijn als een duet in het bos. Als ze even blijven liggen en de piemel van Richard verslapt, kan ik goed zien hoe zijn sperma uit de vagina van de vrouw glibbert en zich over zijn schacht en ballen verspreidt.

Heel stilletjes sluipen Mark en ik bij het bosje vandaan. Het drietal heeft ons gelukkig niet gezien. Echter, de geplande middag zonnen bij de recreatieplas gaat niet meer door. Wat zijn we geil geworden. We ruimen haastig onze spullen op, lopen naar onze auto en zetten koers naar huis. Daar springen we onder de douche om zweet en zand weg te wassen. Kort daarna vrijen we alsof ons leven er vanaf hangt. Ik zit op Mark. Als ik hem neuk, steekt hij een dildo in mijn anus. We zijn los, net als dat stel in het bos!

TChris

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *