Wat ik wil.

()

Ik kom hem weer tegen op een feest van een gemeenschappelijke vriendin. Negen jaar geleden ontmoetten we elkaar voor het eerst. Hij was daarna jarenlang mijn baas bij de strandtent. Hoewel we elkaar geregeld passeren in de auto, hebben we elkaar al lang niet gesproken. We zwaaien wel altijd. Hij beheerst en ik vaak uitbundig. Het was één van de betere werkrelaties. Er was altijd een gepaste spanning, maar ik twijfelde altijd of die wederzijds was. Het is een heerlijke man die op het strand leeft en werkt.

“Ik ben zo blij dat ik je zie. Ik heb je gemist”, zegt hij. Hij valt me om de nek en hierdoor voel ik hoe hij mijn geur opsnuift. Ik zou het bij hem ook willen doen, maar dat doe ik niet. Ik houd me in, zoals ik heel goed kan. Zoals ik mezelf al jaren heb ingehouden toen ik voor hem werkte. Hij houdt zich duidelijk niet in. Hij snuift nog een keer en ik plof al bijna uit elkaar van het voelen van zijn lijf, zijn zwaarte en zijn adem. Alsof ik daar, op die ongepaste plek, pas snap hoe erg ik naar hem verlangd heb. Zoals hij mij opsnuift, is gewenst en ik wil meer. Veel meer. Dit heb ik altijd gewild. Ik voel het hoe mijn lijf op hem reageert. Het stroomt en kolkt van binnen.

En dan ineens die kritische innerlijke stem: maar je bent getrouwd! Je hebt twee kinderen! Dit kan niet, duw hem weg! Ik hoor het wel, maar ik ben weerloos. Echt weerloos tegen deze man, dit lijf en alles wat hij is. Hij blijft een beetje roerloos in mijn nek hangen. Hij is zwaar. Hij lijkt wel dronken, waar is zijn zelfbeheersing? Ik duw hem licht weg en ik wil iets zeggen wat de situatie minder beladen maakt. Het wordt een suf gemompel en ik zeg iets als: “ik mis het stofzuigen ook.” Wat een idiote zin. Hoe kom ik erop? Ik mis het stofzuigen ook? Direct wil ik er van alles over verklaren en uitleggen. Hij komt grinnikend omhoog en moet hard lachen. “Je bent me er één”, zegt hij dan. “Ja dat stofzuigen dat mis ik ook”. Met een dikke vette knipoog proost hij met zijn glas tegen het mijne. Ik kijk triomfantelijk naar hem en ik probeer uit de situatie te komen. Al wil ik dat niet echt. Jammer dat ik er niet even uit kan stappen.

Het voelt echt als een bovennatuurlijke kracht om mezelf van hem af te wenden en uit deze bubbel om me heen te kijken. Ah… daar is mijn vriendin. Ik wil weglopen naar haar toe. Hij trekt aan mijn bovenarm. Fuck, die hand voelt dwingend en oh zo fijn. Ik voel van alles in mijn onderbuik en ik tintel van top tot teen. Ik kan hier moeilijk mee om gaan en roep zacht: “Au?”

“Au?”: vraagt hij. Ik lach breed naar hem. Ik kan mezelf geen houding geven. “Ik mis je echt kanjer. Je appjes op de vroege morgen. Je optimisme, je grapjes… En ook je ellenlange samenvattingen na het werk”, zegt hij heel serieus. Ik ben even verbaasd. Hij mist dat echt? Wat een koele kikker is hij eigenlijk, ik heb het nooit gemerkt.

“Ik ben zo blij dat ik je hier zie, echt blij”, vervolgt hij. Ik kan hem alleen maar aankijken. Alles wat ik wil zeggen of wil doen, het kan eigenlijk echt niet. “Fijn”, zeg ik terug. Zei ik nou “fijn”? Deze man ontketent iets en ik kan hier niet mee om gaan. Ik loop weg. Ik moet wel. Zijn ogen prikken in mijn rug. Prikken? Ze boren dwars door mij heen, kleden me uit en doen met me wat hij wil. God wat wil ik die man op zijn bek pakken. Gewoon hartstochtelijk zoenen en de totale controle verliezen. Zijn handen overal voelen, door mijn haar, over mijn rug, krachtig in mijn nek en duwend in mijn onderrug. Beide handen die mijn billen grijpen en niet meer los willen laten. Zo krachtig dat ik geen weerstand kan hebben. Alsof ik dat zou willen? Hij die mij tegen de muur duwt, hard en willend. Dat hij mij wil en wel nu.

Dat hij dat heel erg duidelijk maakt met zijn lijf en gehijg. Ik kan geen kant op en wil ook geen kant op. Hij zal mijn borsten kneden en me ondertussen zo intens zoenen. Al zoenend en likkend in mijn nek zal hij mij richting de zevende hemel brengen. Ik voel mijn weke knieën en ik voel mijn benen trillen. Hij stopt. En kijkt mij doordringend aan. “Ik wil je zo graag neuken. Al vanaf onze eerste ontmoeting wil ik je”, zegt hij.

“En ik wil jou. Je mag alles met me doen”, antwoord ik dan. Ik zie hem slikken. Een besmuikte lach komt tevoorschijn en hij knoopt zijn donkerblauwe blouse open, alsof dat wat uitmaakt welke kleur die blouse is. Zijn heerlijke lijf komt in zicht. Dat lijf dat ik al zo vaak op het strand heb gezien, tijdens werktijd. Wat heeft hij zich ingehouden al die jaren, ik kan er wel respect voor opbrengen.

Negen jaar lust komt eruit. Ik voel zijn sterke hand rond mijn nek en ik verlies mezelf volledig. Hij bezit me en ik wil hier zijn. Bij hem. Hij trekt mijn strakke shirt omhoog en wipt mijn borsten haast tegelijk uit mijn bh. Met één hand grijpt hij mijn handen, die onderweg naar zijn riem waren, bij elkaar en rukt ze strak omhoog. Met de andere hand streelt hij mijn borsten. Hij daalt af, zijn tong likt en zijn mond zuigt mijn tepels eruit. Na vier jaar borstvoeding zijn ze enorm. Ik hoor hem hijgen en ik reageer daar zo goed op. Ik sta gepind tegen de muur en ik voel alles tussen mijn benen reageren. Het lijkt wel alsof ik leegloop, de geilheid vloeit en stroomt. Ik ben zeiknat. “Maak alsjeblieft je broek open”, jammer ik bijna. “Ik wil je zien”. Ik wil hem en echt nu. Ik wil niet meer wachten. “Eerst jij”, gromt hij in mijn nek.

Hij laat mijn handen los en rukt mijn broek naar beneden. Handig is het niet, maar het lukt. Ik trap mijn broek verder naar beneden tot ik nog maar één pijp om één been heb. Hij kruipt met zijn hand zo traag over mijn buik naar beneden terwijl hij mij aan blijft kijken. Ik smeek hem: “ja, doe!”. Als hij daar eenmaal is, voel ik de warmte van zijn hand wel… hij zweeft boven mijn venusheuvel en ik zet een been een stapje opzij om hem zo aan te moedigen. Hij kijkt me aan en zo indringend, ik word gek! Ik voel zijn vingers tussen mijn benen, terwijl hij mij aankijkt; voel me verdwijnen en ik kijk weg. “Kijk me aan”, zegt hij zacht, maar dwingend. Ik kijk naar hem. Hij plaatst zijn vingers tussen mijn schaamlippen en zegt: “tering, wat ben jij nat”. Hij vindt mijn klit moeiteloos en draait er wat rondjes omheen met zijn vinger en stopt. Hij strijkt krachtig met twee vingers over mijn kutje. Moeiteloos schieten ze naar binnen. Ik ben klaar voor hem.

Plotseling duikt hij naar beneden tilt mijn benen op zijn schouders en komt langzaam weer omhoog. Ik probeer mijn balans te bewaren en houd mijn rug zo goed mogelijk tegen de muur. “Hm…”, snuift hij weer. Hij duikt dan mijn kutje in. Hij likt en zuigt mijn klitje. Zacht en hard hij wisselt af en ik vraag mij even af wie er meer geniet. Hij of ik? Hij beweegt nu ook met zijn vingers op en neer in mijn kutje en blijft likken en zuigen. Dit wordt echt te veel. Ik houd het niet vol. Ik sta niet op de grond en heb totaal geen grip. Ik kan mezelf alleen maar overgeven aan hem. Ik voel het borrelen en kolken beneden tussen mijn benen. Ik voel zijn tong likken over mijn gevoelige lippen. Hij draait rondjes met zijn tong en likt heel traag over mijn klit naar boven. Ik ga harder kreunen. Hij zuigt nog eens harder en ik kijk naar beneden. Het zicht van zijn kale hoofd tussen mijn benen helpt niet echt mee om mijn innerlijke ontploffing tegen te gaan.

Het opkomende gevoel is niet te stoppen en dendert over mijn heen. Ik schok en ik voel mijn ogen wegdraaien en ik blijf schokken. Ik zie letterlijk sterretjes. Hij houdt mij vast en ik weet gewoon dat hij kijkt hoe ik klaarkom. Ik voel het. Hij is gestopt met alles wat hij deed en hij kijkt. Hij kijkt naar mijn genieten. Als ik mijn ogen weer open kan doen zie ik hem kijken. Dan zet hij mij zachtjes weer met beide benen op de grond, zonder het oogcontact te verbreken. Heel beheerst. “Jij bent zo lekker”, zegt hij zacht. Ik tol nog wat na en voel alles tintelen. Ik grijns, hij grijnst terug. Dan krijg ik een heerlijke lange tongzoen. Ik voel hoe nat zijn gezicht is, ik proef mezelf. Niet slecht.

Hij maakt dan eindelijk zijn broek open en laat alles zakken en stapt eruit. Dit is alles wat ik gewild heb. Ik reik om zijn pik te pakken. Ik kijk hoe hij eruit ziet, mooi en bruin. Recht ook en klaar om te neuken. Ik kriebel zijn ballen en ik hoor dat hij zijn adem even vastzet. Ik voel zijn stijve, eindelijk na al die jaren. “Draai je om, en zet je handen tegen de muur.” Commandeert hij Ik doe onmiddellijk wat hij zegt. “Klets” klinkt het op mijn bil. Ik ben er gelijk weer bij. En weer ‘klets’.

“Lekker ding”, gromt hij. Hij begraaft zijn gezicht in mijn nek en snuift mij weer op. “Ik ga je neuken. Houd je vast”, zegt hij. Hij trekt mijn heupen naar zich toe en dan voel ik zijn pik langzaam in mij schuiven. Dit gaat zo gemakkelijk, ik ben zo nat. Heel langzaam voel ik zijn pik steeds dieper en dieper komen. Hij doet voorzichtig. Ik kantel mijn bekken, ik wil hem helemaal in mij voelen. Hij stoot hem zacht volledig in mij. Ik kreun.

“Houd je vast”, zegt hij zacht. Hij trekt terug en stoot dan weer hard in mij. Hij doet dit keer op keer. Hard maar fijn. Ik moet mezelf goed tegen de muur drukken met mijn vlakke handen. Hij stoot door en door in hetzelfde ritme, beheerst maar een behoorlijk tempo. Ondertussen grijpt hij een borst en knijpt in mijn tepel. Jezus! Wat is dat lekker. Ik voel mijn onderbuik weer aanspannen en reageren. Hoe weet die man wat ik lekker vind? Ik hoor hem steeds harder hijgen. Hij hijgt en stoot door. Hij blijft in mijn tepel knijpen. Ik durf het aan om één hand los te laten en mijn andere borst te vinden. Ik knijp in mijn andere tepel. Dit helpt hem bijna over het randje. Hij stoot nu harder, niet sneller. Zijn andere hand verdwijnt naar onderen en ik voel zijn vingers mijn klitje strelen. Ik heb het niet meer en voel het tintelen en kolken. Ik heb mezelf niet meer onder controle en kom zo intens klaar.

Ondertussen voel ik zijn pik samentrekken en hij spuit zichzelf in mij leeg. Ik val bijna om en hij kan mij nog net opvangen. Hij zet mij weer rechtop. Hij duwt me tegen de muur met en drukt zich tegen mij aan. Ik voel zijn pik nog wat naschokken boven mijn bil. Ik voel mezelf leeglopen. “Wat had ik hier zin in. Al jaren had ik hier zo’n zin in”, zegt hij fluisterend.

Dit zou ik dus willen dat hij doet. Maar ik loop toch maar naar de bar en bestel nog een Spa rood. Anders sta ik niet voor mezelf in.

Dorien

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *