Mijn vriendin.

()

Ik zat al een tijdje met mezelf in de knoop. Al langere tijd was ik er achter dat ik meer om vrouwen gaf dan mannen. Alleen, ik wilde het niet geloven. Dit kon niet en mocht ook niet! Ik wist niet hoe ik hiermee om moest gaan, ben ik dan echt lesbisch? Juist mijn boezemvriendin Lucia, waartoe ik me heel erg aangetrokken voelde, durfde ik niets zeggen, bang onze innige vriendschap te verstoren, niet wetende hoe ze zou reageren. Ik werd gek van onzekerheid en huilde heel wat af als ik ’s avonds alleen in bed lag, hunkerend naar haar lekkere warme lichaam. Ik had al veel gefantaseerd over mijn vriendin en hoe het zou zijn. Als ik toegaf aan mijn fantasie beleefde ik in gedachten de heerlijkste en geilste avonturen. Lucia, mijn vriendin, wist hier gelukkig niets van af. Misschien valt ze wel niet op vrouwen dacht ik. Maar hoe moest ik hier verder mee omgaan, waar moest ik heen met mijn gevoelens, wie kon mij helpen?

Op een morgen zat ik voor mijn computerscherm, op het werk, en surfte op het net. Plots herinnerde ik me dat ik in het weekeinde iets had gelezen over een site speciaal voor vrouwen. Ik besloot die site te bezoeken, zag dat er verhalen op stonden, een forum en chatroom beschikbaar waren. Eerst heb ik de verhalen gelezen en vervolgens nieuwsgierig geworden, bezocht ik het forum. Er werd hier heel open gesproken over allerlei onderwerpen met betrekking tot relaties, seks-spelletjes en dergelijke. Dit was nieuw voor me en het opende dan ook een geheel nieuwe wereld voor mij..

’s Avonds, in bed dacht ik terug aan alles wat ik op de site had gezien. Ik stelde me voor dat Lucia in haar volle glorie naast me lag. Langzaam begonnen mijn handen mijn naakte lichaam te beroeren en ik stelde me voor dat het Lucia was. Zachte huid, harde tepeltjes. Buikje strak, piercing in het uitdagende naveltje. Mijn handen gleden verder en kwamen aan het slipje. Het satijn voelde heerlijk aan. In het midden van het kleine driehoekje voelde ik dat het nat was. Er ging een rilling van pure lust door mij heen. Verder gingen mijn handen en ik streelde de binnenkant van mijn dijen. Mijn hand gleed in het slipje, geen haartjes die mij remden, volledig kaal. Ik huiverde. Genot nam bezit van me. Mijn vingers openden mijn gezwollen lipjes. Ik was drijfnat en opgewonden. Een vinger opende mijn spleetje. Dieper en dieper ging ik naar binnen. Ik bewoog mijn vinger heen en weer. Mijn andere hand begon ook mee te doen. Langzaam draaide mijn wijsvinger cirkeltjes rond mijn gloeiende klitje. Mijn onderlichaam begon te schokken. Mijn tong bevochtigde mijn lippen die droog aanvoelden door mijn inspanningen. Voor mij waren het de lippen van Lucia, mijn kleine schat. Mijn lichaam schokte steeds heviger heen en weer, ik hield het niet meer. Ik voelde mijn geile sappen langs de binnenkant van mijn dijen stromen. Ik bereikte een hoogtepunt zoals ik lang niet had beleefd, ik kwam heerlijk klaar. Oh! Lucia, als je toch eens wist…

Daarna viel ik uitgeput in een diepe slaap.

De andere dag besloot ik ook eens in de chatroom te kijken en logde in met mijn volledige naam: Veneranda. Na wat heen en weer gechat wilde ik er de brui aangeven, dit levert niets op voor mij, dacht ik. Plotseling was er een bericht dat wel mijn aandacht trok. “Lekker gedoucht, ben weer fris”, luidde de boodschap. Ik probeerde in contact te komen. “Was het lekker? Veel schuim?” begon ik voorzichtig. Het lukte, ze reageerde. We schakelden over op privé. “Wat heb je nog meer gebruikt,” vroeg ik weer, extra nieuwsgierig nu. “Ik ben me nu aan het insmeren met bodylotion waarin amandelolie verwerkt zit”, was het antwoord. “Lekker?”

“Uiterst lekker, heb me helemaal lekker ingewreven”.

“Helemaal? Alles?”

“Ja… ah….” was het antwoord weer.

Het ging goed, ik was in beeld en had de aandacht. Er ontspon zich nu een waar vraag-en-antwoordspel. We spraken over de tekst op het label en werden steeds vrijer en ondeugender. Mijn chatcontact bleek bi te zijn! Deze vrouw had dus ervaring met zowel mannen als vrouwen, dit was misschien mijn kans. Ik vroeg haar of ik haar een probleem mocht voorleggen waar ik erg mee zat. “Natuurlijk,” luidde meteen haar spontane antwoord, “als ik je tenminste kan helpen.”

“Je moet beloven dat je het serieus neemt en me niet uitlacht,” zei ik nog. Toen begon ik mijn verhaal.

Ik ben er achter gekomen dat ik lesbisch ben of in ieder geval dat ik mij meer tot vrouwen dan tot mannen voel aangetrokken. Ik weet alleen niet hoe hiermee om te gaan. Ook vertelde ik haar van mijn vriendin en mijn fantasieën. Zij reageerde heel lief. Ze zei: “ik had al zo’n vermoeden dat je lesbisch was.”

“Hoezo,” vroeg ik, “is het zo duidelijk?”

“Nou,” antwoordde ze, “je schakelde naar privé, reageerde op het feit dat ik uit de douche stapte en ging direct in op wat ik allemaal gebruikt had, toen ging er bij mij toch wel een belletje rinkelen.” Er ontstond een open en goed gesprek. Ze vertelde ook over haar problemen die haar bi-zijn met zich meebrachten. Heen en weer geslingerd worden tussen de liefde voor een vrouw en de liefde voor een man is ook heel moeilijk. Ik begreep dat mijn eigen probleem eigenlijk maar heel relatief was. Ik had het gevoel dat er een band ontstond tussen ons.

Zij raadde mij aan mijn vriendin op een zo goed mogelijk gekozen moment met mijn gevoelens te confronteren. Ik moest niks forceren, maar wel heel eerlijk zijn. Ik vond het een goed plan en bedankte haar voor de goede raad. Het plan was dit te doen in de vakantie die wij samen zouden doorbrengen in Turkije, een goede maand later.

Enkele dagen na dit chatgesprek hoorde ik van mijn baas dat ik naar Dublin moest om een ziek geworden collega te vervangen. Omdat ik de vakantie ver weg vond en ondertussen toch behoorlijk opgewonden was geraakt door de plannen die in mijn hoofd waren gerijpt, nam ik een drastisch besluit. Ik zou het weekeinde in Dublin blijven en Lucia laten overkomen. Ik zou haar wel zo ver kunnen krijgen dacht ik. En zo gebeurde het. Ik bestelde een extra ticket en reserveerde een kamer naast de mijne in het hotel. Het ticket liet ik achter bij een bevriende bloemist die dat met een grote bos rozen bij Lucia zou afgeven.

Het wilde maar geen vrijdagavond worden. De bijeenkomsten waren saai en duurden veel te lang. Maar eindelijk was het zover, ik ging direct naar mijn hotel en stapte onder de douche. Een vreemde spanning had zich van mij meester gemaakt. Ik stelde mij voor hoe het zou zijn. Na de verkwikkende douche verzorgde ik mijn make-up, kleedde me aan en wachtte tot ik Lucia haar kamer zou horen betrekken. Eindelijk was het zover, ik hoorde haar kamerdeur opengaan. Nu moest ik nog even wachten en dan zou ik haar bellen op haar GSM. Zij wist absoluut niet wat haar te wachten stond! Toen kon ik niet langer wachten. Ik belde en zij nam direct op. “Waar zit je?” Vroeg ze, “en wat ben jij allemaal van plan?”

“Niet zo snel Lucia. Kunnen we zo afspreken in de lobby, dan zal ik je een en ander uitleggen,” zei ik. “Je hebt heel wat uit te leggen Vera. Eerlijk gezegd weet ik niet of ik er wel verstandig aan gedaan heb hier naartoe te komen. Ik ben er over een kwartiertje,” en ze legde de telefoon neer.

Had ze nu al spijt, dacht ik. Ik moet het nu goed doen. Alles moet kloppen. Gelukkig had ik al een rustig maar toch gezellig restaurantje kunnen boeken in het centrum van Dublin. Ik ging met de lift naar beneden en nam plaats in de lobby met uitzicht op de lift. Het kwartier leek wel een uur, maar eindelijk kwam ze uit de lift. Wat was ze mooi! Haar mooie golvende, lange blonde haar reikte tot over haar middel en ze had het voor deze gelegenheid los hangen. Ze had donkere oogschaduw wat haar ogen nog sprekender maakte. Haar lippen hadden een dieprode kleur. Ze zag er echt betoverend uit. Een witte blouse, die een tikkeltje uitdagend openstond en uitzicht bood op haar stevige borsten, een kort leren rokje dat strak om haar lichaam sloot en haar stevige billen extra aandacht gaven. Haar benen waren gehuld in zwarte kousen met naad en ze droeg zwarte schoenen met een hoge hak, erg sexy, maar niet overdreven. Ze zag me zitten en kwam langzaam mijn kant op. Ze schreed als het ware naar me toe. Ik stond op en omhelsde haar, zoals alleen goede vriendinnen dat kunnen.

“Zo, waarom moest ik nu hier naartoe komen,” vroeg ze op ietwat strenge toon. “Euh, wel,” begon ik ongemakkelijk, “ik eh…”

“Ja, wat is er nou zo belangrijk dat je me uitnodigt naar Dublin te komen,” ging ze verder. Ze leek me nu wat geïrriteerd. Ik moest snel reageren. “Ik heb je uitgenodigd omdat ik je dringend moest spreken en dat wilde doen in een romantische omgeving. Vertrouw me nou maar. Ik heb een tafeltje gereserveerd in een restaurant laten we daar naartoe gaan en daar verder spreken.”

“Ok,” sprak ze nonchalant en ietwat kortaf.

We liepen naar buiten en namen een taxi. Het was niet ver dus we arriveerden korte tijd later op de plaats van bestemming. Al die tijd hadden we geen woord gewisseld, ik was dood nerveus en even bekroop mij het gevoel dat dit geen succes ging worden. Ik begon me onzeker te voelen, er was ook zoveel gebeurd de afgelopen dagen. Kom op Veneranda, sprak ik mezelf moed in, het moet lukken.

We namen plaats aan ons tafeltje en bestelden een aperitief. Ik informeerde of ze een goede reis had gehad en hoe ze de verrassing vond. Ze zei dat het bos rozen heel mooi was en het briefje dat er bij zat had haar verrast. Ze dacht me goed te kennen maar dat bleek toch niet zo te zijn, bekende ze, nu iets vriendelijker klinkend. “Ik wil je iets duidelijk maken Lucia,” zei ik. “Iets wat me enorm veel moeite kost. Ik loop hier al heel lang mee rond en ik hoop dat je niet boos zult worden.”

“We kennen elkaar toch al even, maar je wilt mij nu overvallen met iets wat erg zwaar voor je valt geloof ik,” antwoordde Lucia en ze keek me doordringend aan. “Dat lijkt me geen goed idee. Laten we eerst wat eten en dan verder praten. Dat lijkt me beter, want je bent zo gespannen. Misschien kom je zo even tot rust.” Ik keek haar dankbaar aan. “Dank je voor je begrip,” zei ik zacht, haar blik ontwijkend.

We aten en spraken over koetjes en kalfjes. Na de maaltijd stelde ik Lucia voor naar buiten te gaan. Tegenover het restaurant was een stadsparkje en we liepen naar een bankje in een rozenprieeltje. “Zo, en vertel nu maar wat je kwijt wil, lieverd”, zei Lucia. Dit liep heel anders dan ik vooraf in mijn gedachten had gepland. Lucia had nu duidelijk het initiatief van mij overgenomen. Ik draaide ongemakkelijk op het bankje. Ik had al gezien dat Lucia mij in het restaurant goed opgenomen had en ook nu haar blikken stevig op mij gericht hield. Niets ontging haar. Maar ze had me lieverd genoemd dat was nog nooit gebeurd! Ik greep plots haar hand beet en begon te huilen, de spanning werd me gewoon even te teveel. Ze duwde me niet weg maar trok me juist stevig tegen zich aan. Ze streelde mijn haar en gezicht en kuste me op mijn voorhoofd.

Wat gebeurde er nu? Wat deed ze? Het verwarde me steeds meer. “Ik weet wat je probeert te zeggen en mijn antwoord is ja”, hoorde ik haar zeggen. Ik keek haar aan. “Wat zeg je?” Vroeg ik verbaasd. “Je hoorde me wel”, zei ze lachend. “Ik heb dit voelen aankomen maar durfde er zelf niet over beginnen. Je bloemen en het briefje bevestigden alleen maar waar ik al zo lang op hoopte.”

“Wat bedoel je?” zei ik weer.

“Dat ik hoopte dat je mij zou kunnen zien als meer dan een goede vriendin dat je dezelfde gevoelens voor mij zou koesteren als ik voor jou. Ik heb alleen geen initiatief durven nemen doordat mijn relatie stuk was gelopen kort voordat ik jou leerde kennen. Ik wilde niet weer dezelfde fout maken, niet meer teleurgesteld worden, geen pijn voelen. Veneranda, ik ben zo blij dat jij me naar Dublin hebt laten komen, ik houd zoveel van je!” Toen liet ook zij haar tranen de vrije loop. Door mijn tranen heen dacht ik aan mijn chatvriendin, ik zou haar heel wat te vertellen hebben! Ze moest weten hoe haar goede raad mij had geholpen.

Na onze huilpartij vertelde Lucia mij haar verhaal. Ze was heen en weer geslingerd tussen gevoelens die ze koesterde voor mannen en vrouwen. Ze had gedacht bi te zijn maar was toch tot de conclusie gekomen dat vrouwen haar meer te bieden hadden. De relatie die ze gehad had was echter op een teleurstelling uitgelopen omdat haar vriendin haar had bedrogen met verschilende mannen. Het had haar tot in het diepste van haar ziel gekwetst, ze was emotioneel beschadigd. Daarom was ze terughoudend geweest toen haar liefde voor mij bij haar de kop op stak. Ik begreep het en vertelde haar ook van mijn tweestrijd en de hulp die ik had gevonden bij mijn chatvriendin. We besloten vanaf dat moment geen geheimen meer voor elkaar te hebben en open en eerlijk tegen elkaar te zijn. We wilden immers verder met elkaar. We gingen terug naar het hotel en besloten maar één kamer te gebruiken. We wilden samen zijn. Elkaar liefhebben, beminnen, nemen, toebehoren!

We pakten elkaar vast en begonnen intens te tongen. Mijn handen gleden over haar lichaam onze borsten werden heerlijk tegen elkaar gedrukt en onze buikjes gleden langs elkaar. Haar handen bewogen over mijn rug en zij opende langzaam de rits van mijn jurkje zodat ze mijn blote huid kon voelen. Ik liet mij ook niet onbetuigd en maakte de knoopjes van haar blouse los. Onder de blouse droeg ze een kwart-coup bh, haar tepeltjes totaal vrijgevend. Ik streelde haar tepelhof heel lichtjes en haar tepeltjes reageerden onmiddellijk. Zij had intussen ook mijn borsten te pakken, wat gemakkelijk was omdat ik geen bh droeg. Haar lippen verplaatsten zich van mijn mondje naar mijn tepeltjes en ik voelde haar warme speeksel langs mijn tietjes lopen. Ik masseerde haar stevige borsten intussen en onze onderlichamen wreven steeds ruwer tegen elkaar. Mijn jurkje gleed van mijn schouders en ik stapte eruit. Intussen maakte ik haar rokje los wat op de grond viel en we liepen in de richting van het grote bed.

We gingen liggen en lieten elkaar geen moment los. Mijn handen gleden nu omlaag en ik wreef over haar strakke buikje en dito kontje. Haar handen waren nu ook in de lagere regionen aanbeland. Ik voelde haar handen langs mijn benen glijden, over mijn nylons en terug. Langs de boorden van de kousen, contact met mijn blote dijen vermijdend. Ik rilde van genot bij haar aanraking. Toen voelde ik hoe haar hand naar mijn slipje gleed en ik gaf haar de ruimte door mijn benen verder uit elkaar te zetten. Het moedigde haar aan verder te gaan en ik voelde hoe haar hand nu onder het slipje verdween. “Je bent kaal,” zei ze met hese stem. Deze constatering wond haar kennelijk erg op want ik voelde haar lichaam reageren. Ze opende mijn lipjes heel voorzichtig. Ik liet haar los om mij beter te ontspannen, te genieten van wat ze met me deed en in me losmaakte. Hier had ik al zo lang naar verlangd. Ik was al heel erg nat toen ze een vinger in mij stak. Ik was warm van binnen en liet haar begaan. Toen trok ze mijn slipje uit en de vinger werd vervangen door haar heerlijk geile tongetje. Ze likte mijn kutje en haar tong cirkelde rond mijn klitje, heel geraffineerd, sneller en sneller.

Toen ik dacht mijn hoogtepunt te hebben bereikt stopte ze en ze kwam op me zitten. Ik trok haar onmiddellijk op mijn natte driehoekje en wreef mijn natte poesje zo dicht mogelijk langs haar slipje. Door deze actie werd ook bij haar alles nat en al snel was ook haar slipje nutteloos. Onze natte poesjes zochten elkaar op. We rolden samen over het bed in een inige omstrengeling. Vingers vulden onze spleetjes afgewisseld door beffende lipjes en schurende tongetjes. Onze borsten met op springen staande tepels kletsten wild tegen elkaar. Toen kwam de grote ontlading en alsof het was afgesproken kwamen we tegelijkertijd en gillend van genot klaar.

Al met al werd het dus een weekeinde om nooit meer te vergeten. We hebben heel wat afgepraat en besloten onze relatie vanaf nu rustig op te bouwen. We zien wel hoe het zich ontwikkelt maar op dit ogenblik zijn wij de gelukkigste mensen op aarde. Met dank aan mijn allerliefste chat-vriendinnetje!

Vera Versmissen

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Mijn vriendin.”

  1. Al meer dan tienmaal gelezen. Zo mooi geschreven, heerlijk om lezen. Je beleeft het mee. Mooi die intense liefde onder vrouwen…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *