Uitgepraat

()

Met een harde knal zwaait de deur van het douchegebouw open. Emma kijkt me geschrokken aan. Ze bevindt zich in het douchehokje tegenover mij. Het is zo rustig op de camping dat we onze deuren hebben opengelaten zodat we verder kunnen kletsen. “Schat! Zit je hier?” Klinkt het net wanneer ik op het punt sta om mijn deur dicht te gooien. Het is David, de vriend van Emma, en we kijken elkaar opgelucht aan. “Zijn jullie weer aan het kletsen en douchen?” Vraagt hij lachend wanneer hij de ruimte in komt gelopen. “Ja, doe je mee?” Antwoordt Emma plagerig. Kort kijkt David om zich heen en begint zich dan, geheel tegen onze verwachting in, uit te kleden. “Je vindt dit vast niet erg toch?” Vraagt hij terwijl hij bij Emma onder de douche gaat staan.

Wat zenuwachtig, en met stomheid geslagen, kijk ik om me heen en twijfel opnieuw of ik mijn deur dicht moet doen. Eigenlijk wil ik het niet en ik betrap mezelf erop dat ik David van top tot teen bekijk. Van zijn blonde haren via de spieren in zijn rug richting zijn stevige billen, waar ik op zich best in zou willen bijten. Mijn onderbuik begint te tintelen en de warme waterstraal voelt ineens bloedheet aan. Over zijn schouder kijkt Emma mij aan en gebaart een verward “sorry”. “Waar hadden jullie het dan over?” Vraagt hij terwijl hij zich omdraait. Opnieuw gieren de zenuwen door mijn lijf. De vriend van mijn beste vriendin staat naakt, vol ornaat en zonder enige schaamte, voor mijn neus en ik kan mijn ogen niet van hem afhouden. De druppels banen een weg over zijn stevige borstkas door naar zijn, oh God, groot geschapen en stijve penis. Een ongekend verlangen knalt door mijn lijf. “Oh niks eigenlijk, we waren net uitgepraat” antwoordt Emma kort. “Hey Manon, vind je het erg als ik dit doe?”

Wat verbaasd kijk ik naar David en zie dan hoe hij zijn hand vult met een van Emma’s borsten. “Sorry,” gaat hij verder, “ik kan maar lastig van haar afblijven.” Uit mijn mond weet ik een lachje te brengen waar ieder zichzelf respecterend mens zich voor zou schamen. David gaat achter haar staan en plant zijn vingers tussen haar benen. “Babe, bewaar dit voor later,” probeert Emma, maar David lijkt niet onder de indruk. “Ik geef alleen maar wat om over te praten.” Wat geschrokken kijkt ze me aan terwijl hij haar nek begint te kussen en zijn vingers diep in haar begraaft. Ik wil wegkijken, ik wil het echt, maar ik weet niet meer hoe. Ik mag van geluk spreken dat ik nog weet hoe ik moet ademhalen. Als aan de grond genageld kijk ik toe hoe hij haar tepel tussen zijn vingertoppen door rolt en zijn vingers in en uit haar laat glijden. Wanneer ze zacht begint te kreunen neemt mijn hartslag een razend snel tempo aan.

“Vind je het lekker?” Vraagt David. “Ja” hijgt Emma. “Fijn schat, maar ik vroeg het aan Manon.” Terwijl ik niet meer in staat lijk om enige woorden te vormen voel ik hoe de tintelingen in mijn onderbuik als kleine elektrische schokjes verder naar beneden schieten. “Jouw beurt!” Roept David plotseling wanneer hij zijn vingers terugtrekt en Emma omdraait. Even kijkt ze over haar schouder, alsof ze goedkeuring van mij vraagt, dan zakt ze door haar knieën en begint hem te pijpen. Daar zit ze dan, mijn beste vriendin, haar haren gevuld met zijn handen en haar mond vol. David moedigt haar luidkeels aan, terwijl hij mij strak aan kijkt. Het maakt me zenuwachtig en bloedgeil tegelijk. Het voelt onmogelijk om mijn blik ergens anders op te focussen. Een afwijkende steen, viezigheid op de vloer, een spin ergens in een hoek, er is niets en dus kijk ik naar het heen en weer gaande hoofd van Emma.

Met een jongensachtige speelsheid kijkt David me aan en ik zie dan hoe zijn mond de enige twee woorden vormen die ik nodig heb: doe het. Met mijn ogen strak op hem gericht begin ik mezelf te verwennen. Mijn vingers worden bijna naar binnen gezogen van verlangen. Er raast een hitte door mijn lijf, een hitte die de douche niet kan evenaren. Ik kijk naar de manier waarop Emma tekeergaat, naar hoe het water over haar rug glijdt en uiteindelijk via haar billen de grond bereikt. Ik zie hoe David zich steeds strakker vastklampt aan haar haren en vind dan zijn ogen weer.

Vloekend kondigt hij aan dat hij op het punt staat om te komen. Zelfs wanneer hij zich in Emma haar mond leegt, blijft hij me strak aankijken. Wanneer Emma gaat staan drukt hij haar met de rug tegen de muur. Hij tilt haar been om zijn middel en begint haar dan hevig onder de douchestraal te zoenen. Zij zijn net zo geil als ik. Zodra ze uitgezoend zijn tilt hij haar op en stoot zichzelf diep bij haar naar binnen. Emma’s kreun, galmt door de douchecabines. “Shit,” hijgt ze en kijkt me opnieuw verwart aan.

In haar ogen zie ik dat ze net als ik niet weet wat er gebeurt, maar ook geen moeite doet om het tegen te gaan. “Kom je wat dichterbij?” Vraagt David nieuwsgierig. Met een mix van spanning, geilheid en ongemak loop ik mijn douchecabine uit. Emma heeft haar armen strak om zijn nek gebonden en David steekt een hand naar me uit, alsof hij me hartelijk wil verwelkomen. Met een ongecontroleerde ademhaling ga ik naast Emma tegen de muur staan en wacht af wat er gaat gebeuren.

David dwingt mijn benen uit elkaar, plaatst zijn duim stevig tegen mijn clit en laat twee vingers naar binnen glijden. Om en om masseren ze mijn meest gevoelige plek. Op de donkere en rustige camping, midden in het douchegebouw, laat ik mij door David naar mijn hoogtepunt vingeren. Ondertussen neukt hij mijn beste vriendin vol overgave. Ik durf nu al met zekerheid zeggen dat we hier nooit over uitgepraat zullen raken.

ChristaS

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *