Fatima

()

Spreken op symposia in het buitenland heeft zo zijn eigen charme. Het kan behoorlijk saai zijn, een week van huis, uit je vertrouwde omgeving en weg van vrienden en vriendinnen. Diners en borrels waar mannelijke collega’s de macho moeten uithangen en erop uit zijn je hun bed in te praten. Daarna alleen op je hotelkamer overgeleverd aan TV of slechte videofilms. Maar, ik voel me ook gestreeld en beschouw het als erkenning van mijn werk als hoofd van een researchafdeling bij een grote multinational en mijn publicaties hierover in de vakpers. De andere kant is dat het me ook wel weer de mogelijk biedt om andere landen te bezoeken en vaak neem ik de gelegenheid te baat er een korte vakantie aan vast te knopen. Dan kan ik tenminste doen wat ik wil en bepaal ik zelf mijn leefritme. Ook nu was ik op locatie in het buitenland, dit keer in exotisch Marokko.

Die avond, omdat ik zo moe was, besloot ik in mijn hotel te blijven. Ik reserveerde een tafeltje in het restaurant en zou om acht uur dineren. Tijd genoeg voor een heerlijke verkoeling in bad en om me even te ontspannen. Terwijl ik mij langzaam uitkleedde, keek ik in de spiegel naar mijn naakte lichaam. Ik zag er nog goed uit voor mijn vijfendertig jaar. Volslank, lekker kontje en stevige vooruit staande tietjes. Mijn kastanjekleurig haar golft langs mijn gezicht. Ik nam mijn borsten in mijn hand en begon een zachte massage. Het voelde heerlijk aan.

Intussen was mijn bad volgelopen en laat ik me erin glijden. Het was heerlijk warm en ik voelde het badzout dat ik overvloedig in het bad had gestrooid, langs mijn billen schuren bij iedere beweging die ik maakte. Ik speelde verder met mijn borsten. Mijn tepeltjes richtten zich op, ik beroerde de lekkere knopjes en mijn huid begon te tintelen van genot. Mijn ene hand bewoog nu langzaam omlaag. Ik voelde mijn naveltje en draaide in steeds kleiner wordende cirkeltjes naar het middelpunt. Ik kreunde zachtjes. Toen ging het nog verder omlaag. Mijn andere hand masseerde nu om beurten mijn linker en rechter borst. Ik streek langs mijn dijen en eindigde in de krullende haartjes van schaamhaar dat mijn kutje sierden. Daar bleef ik even strelen tot mijn vingers mijn smachtende spleetje vonden.

Ik opende de lipjes en drong met een vinger naar binnen. Mijn kutspieren knepen in mijn vinger en ik genoot in stilte van de gevoelens die dit bij mij opriep. Ik vond mijn G-spot en werd nog wilder. Mijn vinger trok zich nu terug en ging op zoek naar mijn andere lustknopje. Ik voelde het genotsknopje groeien onder mijn aanraking. Mijn andere hand had zich ondertussen vastgegrepen aan mijn erecte tepel, ik kneep erin en trok eraan. Ik deed het zo dat het net geen pijn deed maar wel veel genot bezorgde. De strelingen over mijn klitje en de behandeling van mijn borsten brachten mij in extase en ik kwam heerlijk klaar.

Loom bleef ik nog even in het nu toch wel behoorlijk afgekoelde water liggen. Toen droogde ik me af en begon me aan te kleden. Ik koos voor een zwarte kwart-cup bh onder een rode zijden blouse. De bovenste knoopjes bleven open. Het klein kanten slipje omsloot mijn stevige billen en ik trok een witte jeansbroek aan. Rode schoentjes met een klein hakje maakten mijn outfit compleet. Ik bracht wat rouge aan op mijn wangen en kleurde mijn lippen, geaccentueerd door een dun lijntje wat mij een sensuele uitstraling bezorgde.

Dan wandel ik naar het restaurant. Een donkere, niet onaantrekkelijke, jongeman brengt me naar mijn tafeltje en overhandigt me de spijskaart. Hij vraagt of ik iets wil drinken en ik bestel een aperitief. Mijn oog valt op een vrouw iets verderop aan een tafeltje. Ze heeft lang, krullend en gitzwart haar. Haar huid is donker van teint, haar donkere ogen fonkelen in het kaarslicht. Ze komt me bekend voor, maar ik kan me niet herinneren waarvan. Ik probeer me te concentreren op de menukaart. Ik kijk weer op en zie dat de zwartharige schone me aankijkt. Ze lijkt zich betrapt te voelen op het moment dat onze ogen elkaar kruisen. Op datzelfde moment, slaat mijn hart een keertje over en kijk ik gauw de andere kant op. Niet voor lang, heel voorzichtig kijk ik weer op, de vrouw kijkt voor zich. Ik zie hoe sierlijk gevormd haar handen zijn. Ze zijn voorzien van een traditionele hennatekening zoals je ze hier vaak ziet en ze draagt een prachtige gouden ring. Haar zware bedelarmband tinkelt zachtjes bij iedere beweging van haar hand. Geboeid observeer ik haar, hoe ze zich beweegt, hoe ze eruit ziet…

De knappe jongeman meldt zich met mijn aperitief en vraagt vriendelijk of ik al een keuze heb kunnen maken. Verward antwoord ik hem dat ik nog niet besloten heb. En als ik vervolgens opkijk in de richting van die beeldschone vrouw zie ik dat ze me geamuseerd toelacht. Ze heeft mijn verwarring kennelijk opgemerkt. Dan zie ik haar opstaan. Ze beweegt heel sierlijk en komt mijn kant uit. “Sorry dat ik u stoor,” begint zij het gesprek in onberispelijk Engels, “maar ik zie dat u ook alleen bent. Hebt u er bezwaar tegen als ik bij u kom zitten?” Ik kijk haar aan en antwoord vriendelijk dat ik dat erg leuk zou vinden. Ze stelt zich voor als Fatima en ik zeg dat ik Veerle heet.

Even later, nadat ze haar handtasje heeft opgehaald bij haar tafeltje, komt ze bij me zitten. “U vindt mij misschien wat vrijpostig,” zegt ze, “maar alleen is maar alleen. U was hier voor het symposium hé”, gaat zij verder. “Ik heb uw lezing bijgewoond, bijzonder aansprekend.” O nee, denk ik nog, dit zal toch niet waar zijn. Ik weiger over zaken te praten! “Dank je,” antwoord ik daarom ietwat kortaf. “Blijft u nog even in ons land?” Gaat ze vrolijk verder. De manier waarop ze spreekt, is bijzonder te noemen. Duidelijk beschaafd en met een geheel eigen stemgeluid. Ze spreekt alle woorden volledig uit en doet dit heel beheerst, maar niet krampachtig. “Ja dat is wel mijn bedoeling. Het werk zit erop en nu is het tijd voor ontspanning.” Ze lacht me vriendelijk toe. “Het is ook niet mijn bedoeling over werk te gaan praten hoor”, verzekert ze me. “Ik vind zelf een hele week ook wel voldoende.” Gelukkig, ze heeft mijn boodschap begrepen.

Intussen zijn we er ook nog in geslaagd een bestelling te doen en even later zitten we heerlijk te eten. We hebben beiden gekozen voor iets lichts en doen ons tegoed aan een heerlijk visgerecht. We praten over allerhande dingen en ik begin haar steeds sympathieker te vinden. Over het werk wordt inderdaad niet meer gesproken. Na een heerlijk dessert betaal ik de rekening, iets wat zij onder protest toestaat. “Ga dan nog even mee naar mijn appartement”, zegt ze, “dan drinken we daar nog wat.” Ik voel mij na mijn bad en het heerlijke eten eigenlijk weer in prima conditie en besluit haar invitatie te aanvaarden. We nemen een taxi en staan binnen tien minuten voor een schitterend appartementencomplex met een typisch Arabische bouwstijl. Sprookje uit duizend en één nacht, je kent dat wel.

Ik kijk op als blijkt dat ze de deur open heeft gedaan en ik doe een stap naar voren. Zij staat in de deuropening en kijkt me met grote ogen aan. Als ik wil passeren blijft ze staan, zodat ik me min of meer langs haar heen moet schuiven. Een aanraking is niet te voorkomen al doe ik nog zo mijn best. Op het moment dat ik haar kleding voel ben ik me enorm bewust van mijn lichaam. Hier op niet veel centimeters afstand staat ze. Ik ken alleen haar naam. Ik kijk haar aan, en sta zo dichtbij dat ik de verschillende kleurtjes in haar iris van elkaar kan onderscheiden. Voornamelijk bruin, maar een mengeling van kleuren maken haar ogen lichter. Ik kijk naar haar mond en zie dat haar rode lippenstift al begint te vervagen. Even opent ze haar mond een klein stukje, alsof ze iets wil gaan zeggen, maar sluit het dan weer. Ik voel een schokje als ik iets tegen mijn hand voel. Ik kijk naar beneden en zie dat ze mijn hand in de hare heeft genomen.

Ik denk niks en opeens gaat het snel. Ik adem diep in, hef mijn hoofd op en zoen haar vol op de mond. Alsof dit mijn laatste kans is ongeacht wat haar reactie zal zijn. Haar lippen zijn zacht en ik besef dat ze me toelaat. Het gaat helemaal als vanzelf. Dan ineens is het over. Ze trekt me verder naar binnen en de deur valt in het slot. Verbaasd kijk ik om me heen en in het halfduister probeer ik mij voor te stellen wat nu haar bedoeling is. Weer staat ze voor me. Haar ogen spreken en een onzeker gevoel maakt zich voor even van me meester.

Voorzichtig breng ik mijn handen naar haar middel. Haar armen hangen nu gedwee langs haar lichaam. We staan nog steeds in het halletje, tot het moment dat ze in een snelle beweging mijn hand pakt en voor me uit gaat. We lopen een kamer in die echt oosters aandoet. Natuurkleuren, zoals geel en oranje overheersen. Mooie tapijten sieren de vloer. Centraal in het vertrek staat een groot bed. Naast het bed kastjes waarop een wierookbrander een heerlijk geurtje door de kamer verspreidt. Snel steekt ze nog enkele kaarsjes aan die het sfeerbeeld compleet maken. Alles maakt het tot één geheel. Ik sta in de deuropening en zij staat bij het bed. Is dit wat ze wil?

Ik zou niets liever willen dan haar nu heel dicht tegen me aan voelen. Ik loop op haar af en stop dan als ik heel dicht bij haar sta. Voorzichtig zet ik mijn handen op haar heupen en mijn duimen glijden onder de rand van haar blouse. Dan kruipen mijn vingers naar boven en knoopje voor knoopje maak ik haar blouse open. Ze is prachtig! Ik duw haar achterover op het bed en ze verzet zich niet. Haar handen helpen me om haar uit haar blouse te bevrijden en ik zie dat ze een beetje kippenvel heeft. Ik zoen haar in de nek, zacht maar heel bewust, ik wil elk detail in me opnemen en nooit meer vergeten. Ze ruikt heerlijk fris.

Ook mijn blouse moet eraan geloven. Mijn handen laat ik rusten op haar rode met kant versierde beha. Ineens komt ze wat omhoog en ze probeert het haakje van mijn beha los te maken. Ik buig wat naar voren en doe hetzelfde bij haar, het gaat een stuk gemakkelijker zo. We kijken elkaar even aan en geven nu tegelijk toe aan een hartstochtelijke tongzoen. Mijn handen glijden langs haar slanke lijfje, langs haar zij, van beneden naar boven en terug. Een tintelend gevoel maakt zich van mij meester als ik voel hoe mijn blote borsten op die van haar rusten. Ik laat mijn hoofd langzaam zakken en begin haar te zoenen. Mijn lippen zoeken hun weg via haar nek naar haar volle borsten.

Met beide handen grijp ik haar borsten die ik langzaam en lichtjes optil. Dan zuig ik mij zacht vast en mijn tong verkent haar tepelhof. De tepeltjes reageren op mijn tong en ze kreunt een beetje. Ik kom weer omhoog en zoen haar nu weer op de mond, terwijl mijn hand via haar borsten over haar strakke buikje naar beneden glijdt. Ik voel de piercing die haar naveltje siert. Dan begin ik haar jeans los te maken. Ze werkt goed mee en al snel valt de jeans van het bed op de grond. Voorzichtig pak ik nu de kanten rand van haar rode slipje beet en trek dit naar beneden. Er komt een poesje tevoorschijn met een plukje haar. Haar bikinilijn is netjes weggewerkt.

Dan ben ik aan de beurt. Het is wat lastig, maar het lukt. Ze gaat weer achterover liggen en duwt haar bekken wat omhoog, wat voor mij een uitnodiging is om verder te gaan. Voorzichtig laat ik mijn hand tussen haar benen glijden en met mijn wijsvinger voel ik langs haar schaamlipjes. Met mijn benen duw ik nu die van haar wat meer uit elkaar, zodat ik wat meer ruimte heb. Zodra ik mijn vinger tussen haar lipjes krijg, voel ik dat het haar niet onberoerd heeft gelaten, ze is behoorlijk nat.

Ondertussen ben ik sneller gaan ademen, net als zij. Ze is geweldig, opwindend, en ik wil niets liever dan haar een hoogtepunt laten beleven. Er glijden nu twee vingers tussen haar lippen door en ze heeft ondertussen haar armen boven haar hoofd. Ze drukt haar hoofd achterover in het kussen. Voorzichtig zoek ik naar het poortje. Als ik iets vind wat erop lijkt druk ik mijn vingers zacht, maar vastberaden door. Dit vind ik zelf ook een heerlijk gevoel en ik voel dan ook intens met haar mee. Ik leg mijn hoofd op haar buik terwijl mijn vingers zich een weg banen in de vochtige warme ruimte binnen in haar.

Mm… Ze legt nu haar hand op mijn hoofd en ik hoor haar kreunen. Zelf voel ik hoe mijn spieren zich beneden samen trekken. Ik haal mijn vingers terug en ga weer boven op haar liggen. Met draaiende beweging van ons bekken en de benen om en om, is dit werkelijk een genot. Ik zet mijn handen naast haar lichaam op het bed en begin stotende bewegingen te maken, net zoals een man die vrijt met een vrouw. Maar dit is niet te vergelijken, dit is veel aangenamer en ik word nog hitsiger. Mijn hand glijdt weer terug naar haar warme plekje en ik wrijf nu zachtjes over haar liefdesknopje. Ze zet zich af tegen het bed en ik zie hoe ze haar rug kromt. Ze bijt op haar onderlip en kreunende geluiden ontsnappen uit haar mond.

Ik ga door en voel haar kleine klitje langzaam groeien tot ongekende proporties. Ik ga door tot ze niet meer wil, nee, tot ze niet meer kan. En zo te zien is dat moment bijna daar. Ze slaat haar armen naast zich op het bed en grijpt het dekbed tussen haar vingers vast. Nog steeds is haar rug gekromd en ik beweeg in een steeds sneller ritme. Ik voel dat ook ik het niet lang meer ga volhouden. Het kost me moeite dit intense genot dat door mijn hele lichaam trekt, te rekken. Haar benen spannen zich nog een laatste keer in een poging het te ontlopen maar met een kreet die uit haar mond ontsnapt, bereikt ze gierend haar hoogtepunt. Ook voor mij is het dan zover. Het volgende moment is ze ontspannen en laat ze zich weer terug in de kussens zakken.

Ik ben voor het moment op, ik moet eerst weer op krachten komen. Met wat moeite kruip ik omhoog zodat ik op gelijke hoogte kom te liggen. Haar haar is verward en ze heeft nog een kleur van opwinding en doorstane emotie op haar gezicht. Ze kijkt me dankbaar aan en ik zie dat ze iets wil zeggen. Ik leg een vinger op haar mond. “Later,” is alles wat ik zeg. Ik sla mijn arm om haar buik en duw mijn gezicht in haar nek. Haar vingers glijden over mijn arm en ik geef haar een zoen op haar wang. Zo vallen we al snel in slaap.

Ik ben een week gebleven maar deze keer heb ik niet veel van het land gezien moet ik eerlijk bekennen. Maar nu heb ik een reden om nog eens terug te gaan.

Veerle

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *