Blind date

()

Nerveus rijd ik wel drie keer een goed bereikbare parkeerplaats voorbij. Mijn handen trillen als ik m’n auto uiteindelijk parkeer en de sleutel uit het contact haal. Even weet ik niet of ik het wel echt durf. Of ik echt weet waar ik mee bezig ben. Maar het verlangen naar iets wat ik zo mis en de mogelijkheid dat ik dat vanavond kan vinden is sterker dan het gevoel van angst dat ik voel. Misschien is het juist de combinatie die me zo opgewonden maakt. Ik kijk vluchtig in de spiegel naar mezelf. Zie ik eruit alsof ik nerveus ben? Dat valt hem vast wel op. Ik heb immers ook gezegd dat ik dit soort dingen nog nooit eerder heb gedaan. Ik haal nog een keer diep adem in de hoop dat mijn hartslag een beetje kalmeert en stap dan de auto uit.

Het is donker en ik loop met trillende benen richting het café waar we hebben afgesproken. Het idee dat hij er misschien wel eerder is dan ik, vind ik eng. Dan ziet hij me nu langs het raam lopen. Ongelooflijk nerveus loop ik naar binnen. De sfeer in het café is warm, donker en gezellig. Er zijn veel intieme plekjes en ik kies een klein verdekt hoekje uit, met een halfronde bank, waar ik mezelf een beetje verstop. Ik pak m’n telefoon uit mijn tasje en zie dat ik geen berichtjes heb. Zenuwachtig laat ik m’n telefoon terug in m’n tas glijden. Zou hij wel echt komen? Ik bestel een glas witte wijn en hoop dat ik een deel van mijn zenuwen ermee in bedwang kan houden.

Op het moment dat hij opeens voor me staat en dat ik hem aankijk, veranderen mijn zenuwen in iets heel anders. Hij heeft lieve ogen. Een zachte geruststellende blik die tegelijkertijd het verlangen in me opwekt dat ik ook voelde tijdens onze telefoongesprekken. Hij pakt het glas wijn uit mijn handen en neemt mijn trillende handen op in die van hem. Hij trekt me omhoog uit de bank waardoor ik recht tegenover hem sta en ik sla hevig blozend mijn ogen naar hem op. Ongemakkelijk begroet ik hem met zachte stem. Glimlachend kijkt hij me aan en complimenteert me oprecht terwijl hij me even goed bekijkt. Blozend stamel ik een bedankje. Ik heb de dag ervoor het zwarte jurkje, met lingerie eronder, speciaal voor hem uitgekozen. De gedachte dat hij het mooi vindt, doet iets met me.

Hij trekt me samen met hem neer op de bank en als vanzelf kruip ik een beetje tegen hem aan, alsof ik me helemaal op mijn gemak voel bij hem. Hij heeft een pak aan en dat vind ik zo sexy. Ik ben gebiologeerd door zijn dominantie. Hij is één en al man. De zijkant van mijn bovenbeen drukt tegen zijn dij, mijn lichaam leunt tegen dat van hem en hij ruikt heerlijk. Ik voel dat ik nu al ontzettend nat ben en druk mijn benen onwillekeurig een beetje tegen elkaar.

Naarmate de avond vordert weten we al zoveel over elkaar. Het is fijn dat hij niet alleen geïnteresseerd is in mijn lichaam, maar ook oprecht geeft om mij. Tijdens onze gesprekken plaatst hij zijn hand op één van mijn dijen en deze glijdt steeds verder naar boven onder mijn jurkje. Ik krijg het steeds warmer en ik hap naar adem als hij uiteindelijk zacht over mijn natte slipje wrijft met een van zijn vingers. Ik ben zo opgewonden en zo gevoelig dat ik een gesmoorde kreun amper kan inhouden wanneer hij mijn slipje stiekem aan de kant schuift en over mijn clitje streelt. Het idee dat iemand ons mogelijkerwijs ziet, windt me ongelooflijk op. Speels vraagt hij of ik het zie zitten met hem naar de toiletten te lopen. Bijna ademloos knik ik instemmend, en hij neemt me aan zijn hand mee richting de toiletten. Ik kijk een beetje genegeerd om me heen, door het idee dat mensen weten wat we daar gaan doen, maar ik zie dat het hem helemaal niks doet en die zelfverzekerdheid is zo opwindend dat ik me gewoon laat meevoeren. Bij de toiletten aangekomen trekt hij me mee naar binnen en sluit de deur achter ons.

Een beetje ruw draait hij me om en drukt me met mijn buik tegen de deur. Zonder er gras over te laten groeien, grijpt hij mijn slipje vast en trekt hem tot aan mijn knieën naar beneden. Met zijn voeten schuift hij mijn benen uit elkaar en ik hap naar adem als ik zijn stijve hard tegen m’n billen aan voel drukken. Hij neemt mijn polsen vast en drukt ze met een van zijn handen op mijn onderrug. Het voelt zo opwindend dat ik een kreun niet kan onderdrukken. Hij trekt m’n heupen iets naar achteren en schuift mijn jurkje omhoog over mijn billen. Zijn hand glijdt tussen mijn benen en ik ben zo opgewonden dat ik al bijna klaarkom. Zijn vingers strelen me zacht en dringen dan opeens ruw mijn kutje binnen.

Het contrast voelt zo lekker dat ik zacht begin te smeken om meer. Hij fluistert tegen me dat hij het zo lekker vindt dat ik zo nat ben en dat hij me diep en hard langs achter gaat nemen. Terwijl hij dat zegt, voel ik hem tegen me aandrukken. Ik adem diep in en ik voel hem centimeter voor centimeter naar binnen glijden. Hij drukt me een beetje verder voorover zodat hij zich zo diep mogelijk in me kan stoten. Het voelt alsof ik nog nooit iemand zo diep in me heb gehad. Als hij ritmisch begint te bewegen voelt het zo lekker dat ik bijna niet meer kan nadenken. Hij neemt me steeds harder en harder en ik kreun onsamenhangend. Mijn handen op m’n rug gedrukt, zijn benen tussen die van mij en zijn ritmische stoten maken dat ik bijna meteen klaarkom als hij mijn clitje aanraakt. Ik kom hevig kreunend klaar en sta te trillen op mijn benen. Grommend neemt hij me nog harder, trekt hij mijn hoofd naar achteren aan mijn haar en komt diep in me klaar.

Ik voel zijn stijve in me naschokken en dat voelt echt heerlijk. Zijn hand glijdt langs mijn billen en zijn vingers strelen zachtjes mijn kontgaatje. Volgende keer gaat hij me daar neuken belooft hij me. Ik tril bij de gedachte. Dat heb ik altijd al gewild. Teder draait hij me om. Hij maakt hij me schoon met een doekje waarna hij mijn slipje terug op zijn plaats trekt. Ik heb me nog nooit zo op en top vrouw gevoeld en kan niet wachten tot onze volgende afspraak.

LieveV

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *