Laura 1.2

()

De avond begon te vallen toen Roos de bar binnenliep waar Laura al aan het tafeltje zat met een glas Chardonnay voor zich. Laura was aan het dagdromen, of eigenlijk gewoon aan het dromen, want de dag was al bijna voorbij, en ze had het daarom niet door dat Roos al voor haar stond. Dit in tegenstelling met de rest van de mensen in de bar die hun ogen bijna niet van Roos af konden houden toen ze binnenliep. Roos had haar korte donkere haar in een kuif, een stijl waar maar weinig mensen mee weg kwamen, zelf onder mannen. Het accentueerde haar prachtige diamantvormig gezicht en in combinatie met haar volle lippen en heldere blauwe ogen vond haar uiterlijk de perfecte elegante balans tussen de genders. Maar haar uiterlijk en gedrag waren dynamisch en haar uiterlijk neigde soms meer naar de mannelijke kant, soms naar de vrouwelijke. “Het vloeit in elkaar over, en ik laat het zo gaan”, legde ze eens uit. Ze had in haar leven al vaker hetero vrouwen en homoseksuele mannen aan hun seksualiteit laten twijfelen. Gecombineerd met haar gewaagde uitspraken en meningen over de maatschappij liet ze deze mensen, en al die anderen ook, vaak verward achter. Deze avond droeg ze een zwart jasje en een basic wit shirt met een V-hals eronder, een outfit waarmee ze precies liet zien dat ze niet wilde voldoen aan de gangbare genderrollen. Haar borsten waren klein genoeg om niet gesteund te worden door kleding en ze liet ze dan ook vrij van een bh.

“He hallo! Aarde voor Laura”, zei ze terwijl ze met haar hand voor het gezicht van Laura zwaaide. Gelijk werd Laura wakker uit haar trance en staarde ze Roos aan. “Waar zat je?”, vroeg Roos lachend terwijl ze naast Laura ging zitten. “Ik vroeg me af of we niet echt in een simulatie leven. Je hebt echt met mijn hoofd geneukt door me die plausibele verklaring voor het leven te vertellen Roos”, zei Laura met een waarderende blik. “Nou, dan heb ik in ieder geval nog iets, geneukt”. Haar natuurlijke schoonheid liet het hart van Roos sneller kloppen en ook Laura’s interesse werd opeens gewekt.

Laura leek het tegenovergestelde van Roos; ze had lang blond haar en haar look was casual chiq, waarin ze consistent en voorspelbaar was. Maar het was voor Laura altijd belangrijker om heerlijk te ruiken dan om er goed uit te zien, en niemand op deze aarde kon dan ook beweren ooit een naar geurtje bij haar bespeurd te hebben. Laura en Roos waren allebei achterin de twintig en al jaren goede vriendinnen. Er was altijd al een duidelijke seksuele spanning tussen hen, tenminste voor Roos was dit heel duidelijk. Maar Laura’s seksualiteit leek net zo rigide als haar kledingstijl. Haar onuitputtelijke vraag naar, en de corresponderende voorraad aan, mannelijke bewonderaars zorgden ervoor dat het haar niet opviel of dat ze het gewoon negeerde. Voor Roos was het een onderwerp om grapjes over te maken, welke een kern van waarheid bevatten, maar voor haar was de vriendschap van veel grotere waarde dan een heerlijk partijtje neuken ooit zou kunnen zijn. En het was goed zo als het was, tenminste, tot op het moment dat Adele in hun leven kwam.

Slechts een paar minuten daarvoor was Adele geconfronteerd met de harde realiteit dat haar portemonnee was gestolen. Het moest bij de bushalte gebeurd zijn, uren geleden. Als de bus niet te laat was geweest, was ze veel eerder vertrokken en had de dief nooit kans gezien om haar pad te kruisen. Naast geld, had ze ook een belangrijk stukje papier in haar portemonnee bewaard, waarop het adres stond waar ze haar model zou ontmoeten voor een nieuw beeldhouwproject. Ze kwam er pas een halve dag later achter, maar toen ze het ontdekte, rende ze de dichtstbijzijnde bar in, op zoek naar een telefoon. Want op deze magische dag was ook haar telefoon er mee gestopt, vandaar dat ze het adres op een papiertje had meegenomen.

De bar waar ze in liep, was de bar waar Laura net uitvoerig haar vreemde fascinatie voor Franse vrouwen aan het uitleggen was, voornamelijk omdat het accent bij haar een ‘bijzonder gevoel’ achterliet. Adele was gelijk gebiologeerd door de kaaklijn van Roos en ze werd overmand door het gevoel om haar gezicht voor eeuwig vast te leggen in een beeldhouwwerk. Ze besloot de afspraak met het model te vergeten en stapte op Roos en Laura af. “Mag ik er bij komen zitten?”, vroeg Adele in een zwaar Frans accent. “ Dit is echt fucking te gek”, juichte Roos, en terwijl Laura een hand over haar mond legde, interpreteerde Adele dit als een ‘ja’ en schoof bij hen aan. Roos was vooral enthousiast over het feit dat deze situatie haar gemaakte punt over synchroniciteit maar weer eens bewees. Maar Laura was vooral bezig met ‘dat vreemde gevoel’ dat zich meester had gemaakt van haar lichaam. Ze merkte dat ze steeds meer opgewonden werd. Ze wilde aangeraakt worden, ze verlangde naar aanrakingen.

Na de uitleg over het belang van de kunsten in het algemeen, de onverwoestbare natuur van beeldhouwwerken en de hedendaagse strijd binnen een industrie welke ondergewaardeerd leek door de moderne consument, kwam Adele tot de kern: “Ik wil je gezicht graag beeldhouwen”. Het was moeilijk om nee te zeggen tegen een aanbod van iemand die jouw gezicht voor eeuwig wilde vastleggen in iets duurzaam als steen. “Moet ik dan maandenlang stilzitten?”, grapte Roos. “Nee, ik maak foto’s van je gezicht, van heel veel verschillende hoeken, we kunnen het nu doen, in mijn studio”, legde Adele uit, en Laura nog meer betoverd werd door haar accent. Twee Chardonnays, drie biertjes, twee gin-tonic en een busritje later, zaten ze alle drie een beetje aangeschoten in de studio van Adele. Ondertussen was de spanning tussen hen allemaal flink gestegen en het was flink voelbaar. Laura keek geconcentreerd hoe Adele het gezicht van Roos voor de camera positioneerde, en ze merkte dat ze steeds meer opgewonden werd. Ze wilde aangeraakt worden, ze verlangde naar aanrakingen. Roos was altijd heel dominant en vaak de initiatiefnemer bij seksuele ontmoetingen, maar de aanwezigheid van Adele had de brutaliteit langzaam uit haar gezogen. Adele echter, kon de volle lippen van Roos niet langer weerstaan, ze wilde de aanraking ervan ervaren met haar eigen lippen. Toen ze Roos een intense blik gaf, begreep ze dat zij het ook wilde en ze boog voorover.

De vagina van Roos was nat geworden van opwinding, haar bloed stroomde snel door haar hele lichaam. Vooral haar opgezwollen clitoris vroeg om aandacht. Ze nam een hap lucht toen Adele zich losmaakte van haar mond en lippen terug op die van Laura zette. Het beeld van hun tongen, glijdend langs de lippen, zoekend naar elkaar, deed iets in haar exploderen. Ze legde iedere hand op een nek. Ze stopten even met zoenen en staarden elkaar aan. Vol opwinding keek Adele terug en wisselde blikken met beide vriendinnen en het was duidelijk wat er nu ging gebeuren. Roos en Laura zagen elkaar opeens in een ander licht en ze schrokken er een beetje van. Maar ze lieten zich daardoor niet weerhouden en alle opgebouwde spanning kwam los toen ze elkaars lippen raakten. Zachte kreunen ontsnapten aan hun gepassioneerde kussen. Adele was de vonk geweest die ze nodig hadden om het vuur tussen hen aan te wakkeren. Terwijl hun kussen steeds wilder werden, gebruikte Adele haar handen om hun lichamen te ontdekken, een beeld in haar hoofd te creëren. Ze genoot van wat ze zag en begon de verhitte lichamen te ontkleden. De dag was veranderd in een heerlijk zooitje.

Adele ’s fascinatie voor sculpturen, en dan met name voor de sculpturen die mensen representeerden, ontstond vanaf de eerste keer dat ze haar blik liet glijden over de gladde oppervlakte van een oud Grieks beeldje. Ze was nog geen elf jaar oud. Toen ze het voorzichtig aanraakte, voelde het steen onverwacht koud en hard, maar toch leken de figuren die ze vormden levensecht. Even kon ze de gedachte niet verdringen dat het mensen waren, die als een vorm van straf in steen waren veranderd. Na die keer legde ze iedere keer als ze menselijke vormen van steen tegenkwam, met gesloten ogen haar hand op de beelden en liet deze over de vormen glijden, om bekend te raken met alle menselijke vormen.

Haar perspectief op de wereld veranderde en ze begon het menselijk lichaam constant te observeren, om overeenkomsten te ontdekken, maar met nadruk ook de verschillen. Vooral het verschil tussen het mannelijke en vrouwelijke lichaam leek haar ontzettend te intrigeren. Maar omdat ieder lichaam dat ze ontdekte zo uniek was en een geheel eigen schoonheid bevatte, zag ze het als haar taak om de verschillende vormen in steen te creëren. Aanvankelijk was het vooral haar nieuwsgierige aard welke zich aangetrokken voelde door de vormen van de menselijke fysiek, maar toen ze ouder werd ontwikkelde haar lichaam ook de nieuwsgierigheid om te ontdekken hoe de al die verschillende lichamen aanvoelden. Niet dat ze promiscue was, ze koos haar seksuele partners altijd heel bewust, ze zorgde ervoor dat de persoonlijkheden altijd even intrigerend waren als de lichamen. Deze combinaties van innerlijke en uiterlijke resonanties resulteerden vaak in betoverende en unieke seksuele ontmoetingen die haar ook hielpen verschillende delen van zichzelf te leren kennen. Het moment dat Laura, en vooral ook Roos, in haar blikveld terecht kwamen was de aantrekkingskracht direct aanwezig en kwam vanuit het diepste van haar ziel.

Het was duidelijk dat de twee vrouwen zich ook aangetrokken voelden tot elkaar en ze kon niet wachten om deze dynamiek verder te onderzoeken. Adele leek de persoon te zijn die een manier had gevonden om haar authentieke zelf uit te uiten in ieder aspect waarin dat mogelijk is, professioneel, emotioneel en seksueel. Ze stond op het punt hetzelfde te doen voor Laura en Roos. Laura’s ogen waren gericht op die van Roos, maar stiekem wierp ze blikken op haar naakte lichaam.

Roos en Laura begonnen zich steeds meer te vinden in hun kussen, omdat hun energie werd begeleid door de zachte, verkennende aanrakingen van Adele ’s hand op hun warme huid. Ze raakte hen aan met dezelfde bewuste intentie als ze altijd deed. Langzaam bewoog ze zich achter Roos en met een soepele beweging trok ze het zwarte jasje van haar lichaam en liet het op de grond vallen. Haar handen bewoog ze in een slangachtige beweging onder het witte shirt met de V-hals. Door het uitkleden werd Roos geforceerd haar armen omhoog te doen en haar lippen Laura’s ogen waren gericht op die van Roos, maar stiekem wierp ze blikken op haar naakte lichaam. Terwijl Adele in stilte om hen heen cirkelde, stonden Roos en Laura als twee standbeeld tegenover elkaar. Statisch, met iedere ademhaling steeg de opwinding. Adele genoot van de aanwezige energie en ze kon de grijns op haar gezicht niet onderdrukken. Ze bleef bezig met de schepping van de scene, als ware het een complex kunstwerk, waarbij ze hen steeds verder uit hun comfortzone duwde even los te maken uit Laura’s kus. Niet veel later werden haar kleine borsten en harde tepels verhuld. Een luide kreun, ontsnapte toen de handen allebei over de pulserende en gevoelige clitoris gleden.

De alomvattende witte achtergrond creëerde een ruimte waarin de tijd een abstract, bijna niet bestaand concept was, en Roos bleef hierin een statisch wezen. Ze keek hoe Adele Laura op dezelfde nonchalante manier uitkleedde en de kleding vond die van haar op de vloer. Bijna aan de oppervlakte van haar huid schreeuwde ze het uit van geilheid, maar aan de buitenkant bleef ze rustig, haar kalmte resoneerde met de andere twee vrouwen. Laura voelde zachte kusjes gedrukt op haar rug waardoor ze eerst de controle over haar ademhaling verloor en daarna de andere delen van haar lichaam. Als gevolg hiervan greep ze met beide handen de nek van Roos en trok deze met kracht in haar richting, hiermee liet ze de laatst bewaarde kalmte verpletteren. Op haar beurt versnelde Adele met het ontkleden van de laatste kledingstukken en de subliminale aanwezigheid van de geur van opgewonden vagina’s was aanwezig in de lucht. De situatie nog steeds dominerend greep ze de hand van Roos en begeleidde deze tussen de benen van Laura. Een luide kreun, ontsnapte toen de handen allebei over de pulserende en gevoelige clitoris gleden. Bijna tegelijkertijd sloten ze allemaal hun ogen. De hand van Roos bleef onderdanig aan die van Adele toen ze zich verder tussen de benen van Laura liet leiden. Heel langzaam werden hun handen ondergedompeld in Laura’s vochtige genot. En terwijl Adele de meest vulgaire zinnen in de opening van haar schedel uitbracht, naderde de mond van Roos een andere opening van haar lichaam.

Terwijl allebei de vrouwen een vinger in Laura lieten glijden, hield zich stevig vast aan de nek van Roos, maar het was niet genoeg om te blijven staan. “Nee, Roos, het lukt niet”, kreunde Laura. “Wat lukt je niet?”, vroeg Roos een beetje ongerust omdat ze dacht dat het sloeg op alles wat er aan het gebeuren was. “Blijven staan”, fluisterde ze, terwijl haar lichaam op de grond zakte. Ze leek met haar gedachten op een andere planeet te zijn, terwijl ze met haar handen zichzelf aanraakte waar daarvoor nog andere handen waren. Het moment werd gepakt om er een complete naaktscène van te maken. De geluiden van Laura drongen er op aan om haar weer te plezieren, alsof ze werden gelokt door het gezang van de Sirenen, knielden de twee vrouwen neer en bewogen zich op het kronkelende lichaam op de vloer. Aan Laura was niet te zien dat ze nog nieuw was in het stimuleren van het vrouwelijk lichaam, want ze deed het perfect, en gebruikte naast haar tong nu ook beide handen.

Terwijl Laura zich voelde alsof ze naar de hemel was gegaan en daarna wedergeboren, verlegde Adele haar aandacht naar Roos, die nog steeds in de plezierige staat van verwildering was door de situatie waarin zij zich begaven. Iedere blik en aanraking van Adele leken door alle lagen van de menselijke ervaring te reiken, tot aan de essentie. “De manier waarop jouw vormen mijn wezen stimuleert, is groter dan ik ooit heb ervaren in dit leven”, bekende Adele nederig, bijna onderdanig. Alles wat Roos wilde doen is haar heel hard neuken en op agressieve wijze trok ze Adele naar haar toe. Nog steeds niet in staat om te bewegen keek Laura met half open ogen naar Roos en Adele die elkaars monden aan het neuken waren met hun tongen. Ze kon nog steeds niet scherp zien terwijl ze de figuren bekeek die vol lust in elkaar verstrikt raakten. Roos beklom Adele, die op handen en voeten door haar losse blonde haren naar Laura keek. Laura genoot met heel haar lichaam van het goddelijke plezier dat ze ervoer door de krachtige penetratie van Adele ‘s vingers en Adele kon zichzelf niet meer inhouden om volmondig scheldwoorden te uiten in het Frans. De prachtige, maar harde woorden gaven Laura’s geilheid weer vernieuwde energie in een extremere vorm dan voorheen. De vrouwen leken wel telepathisch aan elkaar verbonden, alsof de gedachte van de één de handeling van de ander werd.

Nog steeds verstrengeld en bezig met het penetreren van Adele, rolde Roos op haar rug en bleef het hele lichaam van Adele stimuleren met dezelfde gevoeligheid en kundigheid als een contrabas speer zijn waardevolle instrument zou bespelen. Toen Laura begon om met haar tong tussen de benen van Adele op avontuur te gaan, voelde Roos de golven van genot pulserend door het warme lichaam in haar armen. Aan Laura was niet te zien dat ze nog nieuw was in het stimuleren van het vrouwelijk lichaam, want ze deed het perfect, en gebruikte naast haar tong nu ook beide handen. De ene was de kut van Roos aan het stimuleren, terwijl ze een vinger van haar andere hand voorzichtig in de derrière van Adele liet verdwijnen. Op elkaar verstrengeld, trilden beide vrouwen van genot terwijl Laura een meester van seksueel plezier bleek, en het ultieme bewijs was dat de mens ontzettend capabel is in het uitvoeren van meer dan een taak tegelijkertijd…

Wordt vervolgd…

Big John

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *