Hete vriendin

()

Het was ongelooflijk, ik had nooit gedacht dat de vriendin van mijn vrouw zo op mij zou duiken zodra we zonder mijn vrouw in huis zouden zijn. Mijn vrouw was even naar haar werk, er was een noodgeval of iets dergelijks. Ik bemoei me daar nooit mee. Dus zat ik laat op de avond met haar beste vriendin op de bank en ik zocht naar iets leuks om over te praten, maar voordat ik een woord uit had kunnen brengen, sprong die slet al op mij. Ze begon mijn shirt uit te trekken en likte aan mijn tepels. Ik voelde haar borsten tegen mijn borstkas wrijven, terwijl ze aan mijn oorlellen begon te sabbelen. Het leek wel alsof ze al een hele lange tijd op dat moment had zitten wachten en er meteen dankbaar gebruik van maakte, zodra het moment daar was.

Ze likte in mijn nek en terwijl ze langzaam naar beneden ging likken, maakte ze mijn broek los. Ze haalde zonder te kijken mijn pik tevoorschijn. Dit had ze vast al vaker gedaan, ze deed alles feilloos en snel. Haar hand bewoog langzaam over mijn paal heen en weer, steeds weer de voorhuid ver naar beneden trekkend, zodat mijn eikel bloot kwam te liggen. Ik voelde haar lange vingers langs mijn eikel strelen, waarna haar warme hand mijn pik weer omsloot, om iets sneller te gaan trekken. Langzaam werkte haar tong zich een weg naar beneden, langs mijn tepels, over mijn navel en uiteindelijk bij mijn pik. Even keek die donkerharige sloerie mij met haar zaadvragende ogen aan om daarna mijn lul naar binnen te happen om mij een kletsnatte pijpbeurt te geven.

Ze likte, spuugde en trok aan mijn pik. Ik zat met mijn armen over de rugleuning van de bank hangend te genieten. Ze likte en zoog aan mijn geschoren zak, liet iedere bal ronddraaien in haar mond, terwijl ze mij aftrok. Ze stond op, maakte haar broek los en schopte haar hoge hakken uit, zodat ze haar broek en slipje uit kon trekken. Daarna wreef ze even met haar vingers tussen haar gezwollen schaamlippen, en ze klom bij mij op schoot. Ze greep mijn lul vast en drukte deze tussen diezelfde schaamlippen en liet haar lichaam rustig over mijn lul heen zakken. Mijn armen kwamen ook in actie. Ik greep haar billen vast en begeleidde haar tijdens het geile rijden op mijn keiharde pik.

Ik begon haar billen te kneden en trok de hammen van elkaar af, zoog eventjes op mijn vinger en stak ze diep in haar kontje, waardoor de vriendin van mijn vrouw hard begon te kreunen. Ik vingerde die anus lekker diep en toen het sletje sneller op mijn pik begon te rijden met haar strakke, gladgeschoren snee, hield ik haar volledige bilpartij weer vast en liet haar helemaal tekeer gaan, tot ze klaarkwam op mijn lul. Het geil stroomde langs mijn pik en ballen op de leren bank. Gelukkig kon ik die afnemen dus dat was geen enkel probleem. Ik kwam ook klaar, maar wilde haar niet in haar kutje spuiten. Dus kwam ze een stukje overeind en ze trok mijn uit haar kut gewipte lul snel af en richtte op haar schaamstreek, waar dikke klodders op terecht kwamen.

Ze veegde het zaad op met haar vingers en terwijl ze mij uitdagend en tevreden aankeek, slikte ze al dat sperma door. Dat was een snelle maar een heftige wip en het was maar goed ook, want ik had alles nog maar net opgeruimd, toen de auto van mijn vrouw alweer de oprit op kwam rijden. “Vals alarm”, zei ze toen ze de huiskamer binnen kwam stappen. “Maar gelukkig hebben jullie tijd genoeg gehad om even snel te neuken. Wijntje?” Ik wist even niet of ze een grapje maakte of niet, maar wist wel dat aan die opmerking nog een staartje zou zitten, maar wat ze zou doen en wanneer? Ik had geen flauw idee.

Op zaterdagmiddag gaan mijn vrouw Michelle en haar vriendin Maike vaak samen naar het centrum om boodschappen te doen en gaan dan bij een bruin cafeetje een kop koffie drinken, vorige week zaterdag was ik thuis toen Maike kwam en ik gaf haar drie zoenen op haar wang, “dat René je zo laat gaan, hij heeft toch wel vertrouwen in je” zei ik. Maike had vanwege het mooie weer en het was al vrij warm in de zon een kort rokje en strak shirtje met laag decolleté aan, “zou jij mij dan niet vertrouwen als ik je vrouw was” vroeg zij. “Ik deed je een kuisheid gordel aan voor je mocht gaan of ik ging zelf mee” zei ik. Michelle zei niets, stond op en ging naar boven. Even later kwam zij weer beneden en had een nog korter rokje aan en een topje waar haar borsten nog meer boven uit kwamen dan bij Maike boven haar shirtje. “Zo dan ga jij mee en dan mag jij de zware boodschappen dragen” zei Michelle.

We reden naar het centrum, bij de supermarkt parkeerde ik mijn auto en ik zag al een paar jongens naar Maike en Michelle kijken toen zij uit stapten. Maike liep naar de winkelwagentjes en toen zij er bij twee wagentjes een muntje in duwde en de wagentjes weg trok boog zij wat voorover en ja zag haar slipje onder haar rokje uit komen. Een van de jongens floot en Maike keek hem aan en trok haar rokje even nog wat hoger. Ik zag op haar strak shirt een paar flinke bultjes groeien. In de winkel zag ik regelmatig de slipjes van Maike en Michelle onder hun rokjes uitkomen en meer dan een man keek nog een keer om als hij het ook gezien had. Maike stond wat uit een rek te pakken, haar slipje was weer te zien en een man die dicht bij haar stond staarde naar haar slipje. Ik stond bijna naast de man en zag hem er naar blijven kijken. “Ziet er mooi uit hé, dat rode slipje” zei ik en zag de man een rood hoofd krijgen. Hij liep snel weer verder. Een eindje verder in de rij pakte Maike weer wat onder uit het rek en ik stond naast haar, ik leg mijn handen op haar heupen en duwde mijn kruis even tegen haar kontje, “wat heb jij geluk dat je nog een slipje aan hebt anders weet ik niet wat ik gedaan had” zei ik.

“Ik zal het de volgende keer uit laten” zei Maike en ik zag haar tepels weer bijna door haar shirtje steken. “Pak jij nog even een krat bier” vroeg Michelle “dan heb ik mijn boodschappen” zei ze. Maike had ook wat zij moest hebben en we liepen naar de kassa, ik reed het zware wagentje naar de auto en zet de dozen en tassen in de auto en we liepen nog even terug om bij het cafeetje en kop koffie te gaan drinken. Ik ging achter het tafeltje zitten, Maike kwam naast mij zitten en Michelle tegenover ons. We bestelden koffie en een stukje gebak erbij en na de kop koffie dronken we nog wat. Maike pakte een mix drankje en Michelle een wijntje. “Pakken we er nog een” vroeg Maike. Zij pakte weer een mixdrankje en Michelle een cola, nadat we dat op hadden gingen we weer naar huis. Ik bracht de tassen en dozen naar binnen en zette de boodschappen van Maike in haar auto. “Blijf je mee-eten” vroeg Michelle aan Maike. “Ja is goed ik hoef nog nergens voor naar huis” zei Maike.

Nadat Michelle de boodschappen in de kast had staan vroeg zij of we iets lekkers wilden eten “dan haal ik wat bij de bakker” zei ze, “ja haal maar wat” zei ik. Michelle liep naar de bakker een eindje verder in de straat. Maike kwam naast mij op de bank zitten en kwam tegen mij aan hangen. “Wat had je gedaan als ik geen slipje aan had” vroeg zij. “Probeer het maar eens” zei ik en voelde mijn lul al strakker in mijn broek komen zitten. Maike stond op met haar kontje naar mij gericht en ging met haar handen onder haar rokje en trok haar slipje naar beneden, ik zag dat haar schaamlippen al flink gezwollen waren. Ik stond ook op, maakte snel mijn broek open, haalde mijn ondertussen al bijna harde lul eruit, pakte haar bij haar heupen en stoot mijn lul in een keer diep in haar nat en heet kutje. “ Ha… ah” kreunde zij toen ik mijn 22 cm lange en bijna 6 cm dikke lul in een keer diep in haar kutje stoot.

Ik duwde haar voorover over de bank, neuk haar hard en voelde haar kutje nog natter worden. Ik duwde haar shirtje omhoog, haar bh over haar borsten, pakte haar borsten en trok haar nog dieper over mijn lul. Al na een paar harde stoten voelde ik haar kutje samentrekken en zij kwam schokkend klaar. Ik bleef nog doorstoten en ik voelde dat het niet lang meer zou duren. Maike pakte tussen haar benen door mijn ballen en kneep er zachtjes in. Ze begon harder te kreunen toen zij mijn lul nog dikker voelde worden. Ik trok haar diep over mijn lul en spoot negen stralen heet sperma diep in haar kutje, nog even hield ik mijn lul diep in haar kutje. Met mijn lul nog diep in haar kutje en mijn handen nog op haar borsten liepen we naar de keuken. Ik gaf Maike een handdoek en zij hield hem onder haar kutje toen ik mijn lul uit haar kutje trok. Maike veegde het sperma dat uit haar kutje drupte af.

Ze draaide zich om, boog voorover en nam mijn dikke eikel in haar mond en zoog de laatste druppel sperma uit mijn lul. “Maar goed dat je dat niet in de winkel gedaan hebt” zei ze en sloeg haar armen om mijn nek en zoende mij op mijn mond. Ik kneedde nog even haar borsten, trok haar bh weer over haar borsten en haar shirtje weer naar beneden. Zij trok haar slipje omhoog en deed haar rokje weer goed. Ik trok mijn broek weer omhoog, ik zet de ramen en deur open om de neuklucht te verdrijven voor Michelle weer terug kwam.

Toen we Michelle er aan hoorde komen sloot ik de ramen weer, zij had wat warme saucijzenbroodjes en worstenbroodjes bij en Maike had nog snel wat koffie gezet.

Jacob v. H.

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *