Onbeperkte seks 1.3

()

Bella had eindelijk het huis voor zichzelf: haar huisgenoot was gaan kamperen. Ze wilde er het beste uit halen en de tijd doorbrengen met haar nieuwe vlam. Tot nu toe zaten hun vrijpartijen altijd tussen geweldig en waanzinnig in, en waren ze voor Bella een openbaring. Olga, was een echte ervaren lesbienne, aangezien ze uitsluitend met vrouwen was geweest. Maar ook Olga’s seksualiteit leerde nieuwe dimensies kennen door Bella’s heteroseksuele ervaringen in het verleden, in vormen die ze zich niet had kunnen voorstellen, of waarvan ze niet zou denken dat ze aangenaam zouden zijn.

De fysieke aantrekkingskracht tussen hen was sterk, zo sterk dat ze zichzelf niet onder controle konden houden als ze bij elkaar in de buurt waren. De aantrekkingskracht trok hen altijd weer naar elkaar toe, tot hun huid elkaar raakte, tot het punt dat het vlees van hun spieren tegen elkaar aan gedrukt werd. Ze hadden zich beiden al overgegeven aan dit proces en lieten hun lichaam het overnemen als er weer een diep verlangen uit hun onbewuste naar de oppervlakte kroop. Ze waren een slaaf van hun impulsen en dat wisten ze.

Het was een gemiddelde en nogal onbewogen zondag, en deze keer zag het ernaar uit dat hun lichamen geen verlangen voelden te stoppen en ook van uitputting leek geen sprake. “Waar denk je aan?” vroeg Olga, altijd benieuwd naar wat er in Bella’s hoofd omgaat. “Waarom vraag je altijd waar ik aan denk?” lachte Bella. “Omdat ik alles over je wil weten!” Kaatste Olga terug. “Nou, het is niets diepzinnig. Ik dacht er aan om jou opnieuw te zoenen.” Plaagde Bella. “Dan zoen ik je op een diepzinnige manier.”

Olga greep Bella’s nek en trok haar gezicht naar haar toe. Ze deed haar ogen dicht zodra ze wist dat ze goed had gemikt, en hun lippen elkaar elk moment zouden ontmoeten. Hun onuitputtelijke verlangen naar elkaar ontwaakte direct, en hun lippen en tongen begonnen mee te dansen op het ritme van hun ademhaling. Met de verhoogde ademhaling, aangewakkerd door een acute vlaag van opwinding, verhoogde ook de snelheid van het zoenen. De controle was alweer verloren, en ze wisten al dat ze niet gingen stoppen tot minstens één van hen een orgasme zou bereiken. “Je kunt geweldig zoenen!” hijgde Olga.

Bij deze woorden begon Bella zich te realiseren dat ze ontzettend nat was en voelde ze het bloed naar het vlees van haar vagina racen. De drang om aan te raken en aangeraakt te worden, werd elke seconde sterker, maar het was nog te vroeg, de spanning moest eerst opbouwen. In plaats daarvan, werd het zoenen steeds intenser. Hun tongen die over en onder elkaar door gleden, hun handen waarmee ze hun draaiende hoofden vastgrepen.

Het was middag en er waren tot dusver geen plannen om langzaam richting het liefdesspel te gaan. Althans niet dadelijk. Hun doel was om rustig samen een film te kijken. Dat was al een tijdje het doel. Maar, het was er tot dan toe nog nooit daadwerkelijk van gekomen. Bella had nog nooit zo’n sterke neiging gevoeld om zichzelf te verliezen in lichamelijke activiteiten. Niet zoals nu. Op sommige momenten leek ze zichzelf niet, of minstens, leek ze niet op hoe ze gewoonlijk was. Olga had een seksbeest in haar naar boven gehaald dat onmogelijk was te temmen.

Olga plaatste Bella’s hand tussen haar benen, op een non-verbale manier aankondigend dat haar roze ondergoed nu doorweekt was. Bella haalde haar hand niet weg, maar begon het natte orgaan te masseren. De drang om te voelen wat eronder zat was sterk, net als Olga’s drang om daar aangeraakt te worden. Eindelijk werd deze barrière ook overwonnen en gleed Bella’s hand in Olga’s ondergoed, gelijk doorweekt door Olga’s geilheid. Olga trilde en kreunde, terwijl haar handen druk over Bella’s lichaam heen bewogen. Al snel bereikte Bella Olga’s clit en begon ze het te masseren met het omliggende vlees als beschermende laag. Onvermijdelijk werd het er natter en natter.

Het verlangen Bella’s huid tegen de hare te voelen, bracht Olga ertoe snel elkaars shirts uit te trekken, en ze zonder na te denken in de hoek te gooien. Na even naar Bella’s ontblote borsten te hebben gekeken, drukte ze haar eigen borsten ertegen aan, terwijl ze haar ogen sloot om zich te richten op de sensatie van huid op huid. Bella, met haar hand nog tussen Olga’s benen, duwde hun lichamen richting het bed en klom bovenop. “Je lichaam is heerlijk,” zei Bella terwijl ze het met overtuiging begon te kussen om haar woorden meer kracht te geven. Ondertussen was het doorweekte ondergoed overbodig en was het duidelijk tijd om het uit te trekken. Terwijl ze toch bezig was, pakte Bella de gelegenheid om de overige kledingstukken die haar edele delen bedekten, uit te trekken. Olga keek met evenveel bewondering als de eerste keer dat ze Bella’s lichaam naakt zag. Het zicht vulde haar verbeelding met alle mogelijkheden om de sensuele vrouw bovenop haar intens plezier te bezorgen. “Ik wil je proeven.”

Ze duwde Bella op haar rug en likte steeds meer naar beneden met haar tong. Tedere zoenen werden tedere likjes en tedere likjes veranderden in het stevig wrijven met de tong. Bella drukte haar plezier uit met gekreun en met bewegingen, maar Olga wist dat ze nog niet het perfecte plekje en ritme had gevonden: het plekje dat ervoor zou zorgen dat Bella uit haar dak ging. Onbewust bewogen Bella’s heupen naar boven en riep ze, “Oh ja, daar!” Olga pakte Bella’s heupen beet, deed haar ogen dicht, en richtte zich volledig op het houden van het ritme en op de juiste druk. Ze hield van deze smaak in haar mond en de bewegingen die ze met haar handen voelde: ze hield van de sensaties van een vrouw in genot.

Het geluid van hard gekreun werd verspreid, “Olga! Olga! Je bent ongelooflijk!” De snelheid waarmee haar tong tussen Bella’s benen bewoog leek bijna onmenselijk. Het was Olga’s superkracht en dat wist ze. “Stop” klonk er gefluister van boven. “Is alles goed?” Klonk het bezorgd. “Ja, ik wil nog niet komen.” Bella wilde het beste uit haar eerste orgasme halen, wetende dat het de kans zou vergroten op meer dan een orgasmes. Daarnaast vond ze het tijd voor een wederdienst. Tot dit moment had haar tong nog niet het plezier ervaren van de smaak tussen Olga’s benen. Ze moest eerlijk tegen zichzelf zijn: ze was bang niet in staat te zijn de bewegingen die ze tussen haar eigen benen voelde, na te kunnen doen. Ze had het al eens eerder bij andere vrouwen gedaan, maar bezat niet zoveel jaar ervaring als Olga. “Nu wil ik jou proeven! Je moet me aansturen, Olga!”

Terwijl ze goed gingen liggen, kon Bella haar hartslag binnen in haar clit voelen, waar een onderdrukt orgasme rondhing, wachtend om vrijgelaten te worden. De opwinding was gemixt met een nerveus gevoel dat sterker werd, hoe meer Bella haar weg naar beneden baande. Echter, zodra de natheid vermengd raakte met haar spuug verdwenen de zorgen. Ze vond de smaak van Olga erg opwindend. De vergrotende eigenschap van haar tong gaf haar de mogelijkheid om de vorm van Olga’s vagina van dichtbij te bekijken, en ze begon met het verkennen van de lippen, het gebied rondom de clit, op de clit, rond de ingang, door de ingang en nog dieper. Bella neukte Olga even met haar tong, en ondertussen was haar spuug niet meer van de natheid van Olga te onderscheiden.

Bella keek op. Olga’s ogen waren gesloten en haar gezicht verkeerde in een staat van extase. Met de ene hand hield ze het gordijn naast het bed vast, en met de andere was ze één van haar borsten aan het masseren, of eerder erin aan het knijpen. Plotseling opende ze haar ogen en keek ze naar beneden, en ving ze Bella’s blik op van tussen haar benen. Ze keken niet weg en bleven elkaar gedurende een paar seconden intens aankijken. Toen vond Bella het juiste plekje en was Olga gedwongen haar ogen weer te sluiten. “Zo ja, ga zo door. Ja! Iets sneller! Oh mijn God.” Olga’s lichaam trilde, haar heupen kregen een eigen leven. Bella sloot haar ogen weer, vastberaden om Olga in haar mond te laten klaarkomen. “Ik kom bijna!”

Olga’s lichaam schokte en uit haar mond kwam gekreun. Ze greep Bella’s hoofd, bewoog het tussen haar benen en vouwde zichzelf dubbel, terwijl ze haar trillende lichaam om Bella heen sloeg. Bella was gevuld met trots en geilheid. Haar handen verdwenen tussen haar benen, waar de energie van Olga’s orgasme nagalmde. Ze begon zichzelf te vingeren, terwijl Olga wat water dronk. “Waarom is er geen muziek?” Vroeg Olga ineens, en ze keek rond in de kamer om haar mobiel te zoeken. Nadat Olga haar “sensuele” Play list op had gezet, keek ze toe hoe Bella zichzelf bevredigde. Het duurde slechts een paar minuten voor ze zich weer klaar voelde voor een nieuwe ronde, alweer.

Wordt vervolgd…

Ronald

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *