Onbeperkte seks 3.3

()

Olga en Bella waren ondertussen zes uur geleden aan hun seks-marathon begonnen. De tussenstand was tien orgasmes. Het leek wel alsof ze alleen op de wereld waren. Helemaal alleen, met de muziek en de energiestromen die hun dieper in een wolk van lust trokken. Tijdens een van de rustmomenten besefte Bella zich plots hoe kort de pauzes tussen de vrijpartijen eigenlijk waren. Het vrouwelijke lichaam was werkelijk onvermoeibaar! Olga was namelijk niet te stoppen en bleef de hele avond door nat en geil. Op deze avond was de intensiteit van hun connectie ongelooflijk sterk en de gevoeligheid van hun zenuwen op een hoogtepunt. Elke aanraking wakkerde een golf van energie aan in het lichaam van de ander.

Bella was op Olga’s tepels aan het sabbelen. Olga voelde elke aanraking niet alleen op haar lichaam, maar ook in haar hoofd, hart en vagina. Elke beweging bracht een energiegolf richting een nieuw orgasme tot stand. Bella richtte al haar concentratie op de zachte huid die ze teder met haar lippen aanraakte. Vastberaden bewoog ze steeds meer met haar mond naar beneden. Het idee dat ze elkaar zoveel genot konden bezorgen maakte hun band steeds sterker. Toch was het ook bijzonder om een keer alleen met het genot van de ander bezig te zijn.

Tussen de sessies door werd er veel gecommuniceerd om zo meer te leren over elkaars voorkeuren, wensen en behoeftes. Zodoende kwam Bella te weten hoe ze Olga na een orgasme opnieuw geil kon maken. Ze kuste Olga’s dijen voorzichtig en ging geleidelijk steeds meer naar binnen toe, tot haar lippen die van Bella raakten. Langzaam opende ze de lippen met haar vingers en voelde ze de opgebouwde hitte ontsnappen. Met het puntje van haar tong raakte ze plagend het hoog gevoelige knopje van plezier aan. Olga kreunde zacht en gepassioneerd. De energie bleef maar opbouwen totdat het eindelijk als een bom van extase losbarstte. Het tempo verlaagde weer, en even bleven ze in een knuffelpositie liggen. Er waren even geen woorden nodig om de tijd mee te vullen. Ook hoefden er even geen bewegingen gemaakt te worden. Op dit moment van sereniteit was het zo stil dat Olga Bella’s hart in verschillende delen van haar lichaam hoorde kloppen. Ze sloot haar ogen en ging mee in het ritme.

Bella’s fantasie sloeg ondertussen op hol. De fantasieën die ze had waren in contrast met de huidige sfeer in de kamer. Het enige waar ze namelijk wilde aan denken, was dat ze Olga diep in zich wilde voelen. Plotseling kneep ze haar ogen dicht. Een zonnestraal had zijn weg tussen de gordijnen door gebaand. Bella liep naar het raam om de gordijnen dicht te doen zodat er helemaal geen daglicht naar binnen kon komen. Ze bleef aan het eind van het bed op haar knieën zitten en kon Olga’s blik op haar lichaam voelen. Dat idee wond haar meteen op.

Olga kwam achter Bella staan, drukte zich tegen haar aan en sloeg haar armen om Bella’s lichaam heen. Bella liet haar hoofd achterover vallen op Olga’s schouder en bood Olga de oppervlakte van haar nek aan. Olga begon haar langzaam vanaf haar oren van boven naar beneden te zoenen, terwijl ze Bella’s borsten ondertussen aan het masseren was. Bella werd met elke zoen geiler en geiler. Olga’s zoenen veranderden geleidelijk in kleine beetjes in Bella’s vlees. De kalme sfeer was ondertussen volledig verdwenen en alweer waren hun lichamen op jacht, hunkerend naar plezier. “Raak me aan, Olga.”

Met de ene hand op Bella’s borst, liet ze haar andere hand richting Bella’s warme, natte kruis afdwalen. Ze bewoog met haar vingers over Bella’s clit heen, waarop Bella haar lichaam nog harder tegen Olga aan drukte. Olga bleef het bevende lichaam vasthouden, terwijl ze ondertussen de druk en de snelheid verhoogde. Vastberaden bewoog Bella’s hand ook naar beneden om de bewegingen aan te sturen. “Zo,” zei ze, terwijl ze met haar vingers liet zien dat Olga vier vingers in plaats van twee moest gebruiken en dat ze grotere rondjes moest maken. “Ja!” Ze liet Olga’s hand los en greep haar hoofd als signaal dat ze haar lichaam harder tegen Bella aan moest drukken. Ze wilde zoveel mogelijk van Olga in zich voelen.

Bella leunde met haar hoofd langs Olga’s mond. Olga greep deze mogelijkheid aan om Bella’s geest te stimuleren met wat dirty talk. “Het voelt zo lekker hoe je lichaam in m’n armen heen en weer beweegt. Ik houd ervan om je te zien genieten. Je bent zo mooi.” Bella reageerde hier direct op. Olga’s woorden lieten haar namelijk ontzettend aantrekkelijk en zelfverzekerd voelen. Haar gekreun werd harder en haar bewegingen werden steeds wilder. “Je klinkt zo sexy! Houd je niet in!” verzekerde Olga haar. Daarop begon Bella nog harder te kreunen. Olga’s terugkoppeling leek haar in een verhoogde staat van opwinding te brengen. “Ik wil je in me voelen. Ik wil je zo diep mogelijk in me voelen,” kreunde ze op een haast wanhopige toon.

Bella draaide zich om. Het gezicht dat ze zag, maakte haar hoteldebotel. Deze avond was ze smoorverliefd. Ze begon Olga intens te zoenen en Olga bewoog haar hand weer naar de bekende plek en liet langzaam één vinger naar binnen glijden. Het was meer het idee dan de daadwerkelijke sensatie dat Bella enorm geil maakte. Olga drong dieper naar binnen in de bron van passie en creatie. Zo diep, tot ze niet dieper kon. Ze stootte een aantal keren naar binnen voor ze haar tweede vinger liet meespelen. Ondertussen was Bella weer hard aan het kreunen. Ze voelde zich ontzettend kwetsbaar, maar was bereid haar lichaam volledig aan Bella over te geven. Elk deel van haar. Ze drukte Olga onder zich en kroop erbovenop, terwijl Olga’s vingers nog in haar zaten. Op een sensuele manier bracht ze haar lichaam in beweging en liet ze Olga’s vingers diep naar binnen dringen. “Doe er een vinger bij”

“Weet je het zeker?” Twijfelde Olga. “Ja, ik wil meer van je voelen!” Olga volgde haar verzoek op en penetreerde Bella met een derde vinger. De vingers verdwenen soepel in de perfecte, warme opening. Ze sloten beiden hun ogen om zich te concentreren op het gevoel van hun bewegingen. Bella voelde hoe Olga met haar vingers verschillende plekken in haar aan het verkennen was. Olga was goed aan het opletten op Bella’s geluiden en bewegingen. Daaruit maakte ze op dat Bella overspoeld werd door geilheid. Maar nog steeds bleef ze meer willen. Ze wilde Olga nóg dichter bij zich voelen. “Wacht, ga zo zitten,” zei ze, terwijl ze Olga’s benen naar de zijkant van het bed schoof. “Ik weet niet wat je bedoelt.” Vroeg Olga. “Ga op het puntje van het bed zitten en beweeg je handen zoals je eerst deed.”

Olga volgde haar instructies op en wees met haar vingers naar boven, zoals ze dat eerst had gedaan. Bella hees zichzelf op Olga, ter hoogte van haar uitgestoken vingers. Bella wist dat dit het standje was dat haar het meeste plezier zou bezorgen. Dat was ook altijd het geval als ze het met mannen deed. Ze pakte Olga’s nek beet en liet zich met een lichte hoek op Olga’s vingers vallen. Olga was goed aan het opletten en keek verwonderd naar het uitzicht. Ze moest toegeven dat dit allemaal nieuw voor haar was, deze grote focus op penetratie. Bella greep de controle over de grote bewegingen, terwijl Olga aan het experimenteren was met haar vingers. Het moment waarop Bella het begon uit te schreeuwen van genot, wist ze dat ze de juiste positie had gevonden. Bella liet ritmisch haar lichaam op Olga vallen. Ze besefte dat de lengte van Olga’s vingers perfect was voor de grootte en diepte van haar vagina, waardoor ze lekker kon stoten zonder voorzichtig te hoeven zijn. Ze was in extase. Haar bewustzijn leek haar lichaam te overstijgen, waardoor ze zich niet bewust was van het volume van haar geschreeuw. Olga vond het ontzettend sexy om haar zo te zien. Vol ontzag observeerde ze Bella.

“Ik kan alles voelen. Alles,” fluisterde Olga terwijl ze de spieren rondom haar vingers steeds krachtiger voelde samentrekken. “Ik vind het heerlijk om zo lekker diep in je te zijn.” Deze woorden galmden na in Bella’s hoofd. Met al haar energie begon Bella sneller en krachtiger te bewegen. Hoewel Olga’s hand zeer begon te doen, was dit gevoel het allemaal waard. Ze voelde de samentrekkingen van de spieren steeds sterker worden. Bella zorgde ervoor dat het ritme dat ze aanhield constant bleef, terwijl er diep van binnen een energie begon op te wellen. Bella had ondertussen al haar kracht nodig om zichzelf overeind te houden, maar ook Olga’s doorzettingsvermogen werd deze avond op de proef gesteld. Plotseling barstte de opgebouwde energie los en stroomde het door heel Bella’s lichaam heen. Gek genoeg leek het ook door Olga’s lichaam heen te stromen. Kort erna begonnen de bewegingen langzamer te worden, hoewel ze niet in kracht afnamen. Olga was verbijsterd. Ze had Bella’s orgasme in haar eigen lichaam gevoeld. “Wow!” was het enige dat Olga kon uitbrengen.

Bella liet zichzelf uitgeput en bezweet op het bed vallen. Ze had een korte pauze nodig, maar wist dat ze de ervaring straks zouden herbeleven.

Ronald

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *