Kamer 917

()

Een belletje rinkelt. De deuren schuiven bijna geruisloos open. Ik kijk op. Twee donkerbruine, sprankelende ogen kijken me indringend aan. Het lukt me niet om weg te kijken, als vanzelf blijf ik ze volgen. De eigenaar van deze betoverende ogen knikt naar me, drukt op de acht en gaat nonchalant op de leuning in de lift hangen. Zijn ogen zoeken de mijne weer. Ik voel de warmte naar mijn hoofd stijgen. Hij begint te glimlachen en vraagt: “Krijg je het warm?” Spontaan breekt het zweet me nu pas echt uit. “Uh, ja, stotter ik.” Ik probeer mijn hoofd weg te draaien, maar op één of andere manier lukt het me niet om mijn ogen van hem af te houden. Zo’n 1,90 meter schoonheid staat met me in dezelfde lift. Hij wrijft met zijn rechterhand door zijn bos donkere krullen. Zijn blauwe T-shirt sluit nauw om zijn gespierde bovenarmen. Een stoere spijkerbroek verraadt dat ook zijn benen flink gespierd zijn. Ik schrik van mezelf als ik merk dat ik te lang naar zijn gulp staar. Snel kijk ik weer omhoog en verdrink opnieuw in zijn ogen. Ik weet niet waar ik het zoeken moet.

De lift tikt de drie aan. De deur schuift open en er komt een oude vrouw naar binnen. Ze gaat op haar rollator zitten, met het gezicht naar de deur. De jonge man schuift wat naar achter, legt zijn hand op mijn schouder en fluistert in mijn oor: “Ik vind je mooi. Kamer 917, 23.11 uur.” Pling! Het belletje van de hotellift rinkelt opnieuw. Boven de deur licht een acht op. De deur schuift open. De onbekende man wurmt zich langs de oudere dame, kijkt nog een keer om, knipoogt en verdwijnt de hoek om. De dame zegt: “Goh, wat een leuke man, en hij knipoogde ook nog naar me.” Ik lach vanbinnen. Als ik op de volgende verdieping uitstap, ben ik totaal in de war. Kamer 917, 23.11 uur, flitst er door mijn hoofd. Ik steek mijn pasje in de gleuf, duw de kamerdeur open en plof op het bed. Het digitale klokje op de televisie wijst 22.01 uur aan. Ik heb ongeveer een uur om te bedenken wat ik ga doen. Mijn gedachten vliegen van links naar rechts. Telkens als denk dat ik ga, wijs ik mezelf terecht. De tijd tikt door. 22.35 uur. Ik denk. En denk. Ooit zei iemand eens tegen me: “niet nadenken doen!”.

Ik sta op van het hotelbed, trek mijn kast open, pak een zwart jurkje zonder mouwen en een zwarte beha en string. Ik gooi het op bed. In de badkamer spring ik onder een warme douche. Ik lijk wel gek, schiet door mijn hoofd. Met een scheermesje verwijder ik elk haartje grondig. Ik droog me af, smeer me in met mijn favoriete bodylotion en stift mijn lippen rood. Mijn beha duwt mijn borsten lichtjes naar elkaar toe. Ik kijk tevreden naar mijn goede decolleté. 23.05 uur. In mijn hoofd lijkt mijn verstand naar de achtergrond gedrukt te worden, maar mijn geiligheid staat volop aan.

Ik trek mijn jurkje aan, werp een laatste blik in de spiegel en ga de deur uit. In de lift duw ik op de acht. 23.10 uur. Ik loop de lange gang in, op zoek naar het juiste nummer. Om 23.11 uur sta ik voor de deur van 917. Eén moment wil ik wegrennen, maar mijn rechterhand heeft al drie keer op de deur geklopt. Ik voel hoe de adrenaline door mijn lijf giert. Mijn hart bonkt bijna mijn borstkas uit. Ik sta te trillen op mijn zwarte suède pumps. Wat doe ik hier?! De deur gaat open. Daar staat hij. Hij glimlacht, maar zegt niets. Dan pakt hij me bij mijn schouder en drukt me zachtjes, maar dwingend de kamer in.

Hij streelt mijn net gewassen haren en bekijkt me goedkeurend van top tot teen. Hij drukt me tegen de muur, zet zijn volle lippen op de mijne en begint me hartstochtelijk te tongen. Ik kan hem vanaf het eerste moment wel opvreten. Ik voel hoe zijn handen mijn billen zoeken. Hij duwt mijn onderlijf tegen het zijne aan. Ik voel dat het zoenen hem niet koud laat. Hij ruikt heerlijk. Fris. Mijn lippen maken zich los van de zijne en ik leg mijn neus in zijn hals om zijn geur op te snuiven. Het lijkt wel of ik high ben. Zijn donkerbruine ogen zoeken de mijne weer. Mijn benen worden slap. Hij trekt mijn jurkje over mijn hoofd. Ik zie zijn ogen veranderen, ze staan wilder. Ik weet zijn naam niet eens, flitst het door mijn hoofd. Maar het kan me niet schelen.

Ik ga op de rand van het hotelbed zitten en trek hem naar me toe. Hij maakt zelf zijn riem los. Ik doe de rest. Ik zie hoe zijn harde paal boven de rand van zijn boxer uitsteekt. “O, mijn God”, zeg ik hardop, terwijl het water me in mijn mond loopt. Met mijn rechterhand duw ik zijn strakke boxer naar beneden, terwijl mijn linker over de stof om zijn ballen wrijft. Ik kijk omhoog, recht in zijn ogen. “Wil je de lekkerste pijpbeurt ooit?” Vraag ik. Aan de kreun te horen die uit zijn mond ontsnapt, denk ik een ja te horen. Ik tuit mijn lippen en zet ze zachtjes op zijn glimmende eikel. Mijn linkerhand vouw ik om de stam van zijn keiharde lul. Ik knijp een beetje zodat zijn eikel extra gevoelig wordt. Mijn lippen zuigen zachtjes terwijl mijn tong speelt met zijn gaatje. Steeds grotere rondjes draai ik om zijn eikel met mijn natte tong.

Zonder mijn tanden te gebruiken hap ik zijn goddelijke paal steeds wat verder mijn mond in. Ik voel hoe mijn kutje tintelt. Steeds een beetje verder glijdt hij naar binnen. Even blijf ik hangen als hij mijn keel bereikt. Eén, twee, drie, vier seconden. Ik ga rustig weer naar boven tot mijn lippen weer op het topje zijn beland. Hij smaakt fantastisch. Niet bitter, nee, meer zoet. Het smaakt in ieder geval naar meer. Ik kijk naar boven en zie hoe zijn ogen wegdraaien. “Vind je het fijn?” Vraag ik. Hij zegt alleen: “O, ga alsjeblieft door,” terwijl ik rustig speel met zijn harde en, door mijn speeksel, natte paal. Voorzichtig glijdt hij door mijn hand. Ik heb zin om hem weer diep in mijn mond te nemen.

Ik ga op het bed liggen en laat mijn hoofd over het voeteneind hangen. Hij buigt voorover en rukt mijn beide borsten tegelijk uit mijn zwarte kanten beha. Hij pakt mijn tepels tussen duim en wijsvinger en trekt eraan. Het effect ervan voel ik tussen mijn benen. Ik open mijn mond uitnodigend. Hij begrijpt me meteen en duwt zijn lul mijn mond in. Ik vouw mijn arm naar achter, zodat ik zijn ballen kan masseren. Ik vergeet ook het stukje huid achter zijn ballen niet. Ritmisch verdwijnt zijn goddelijkheid mijn mondje in en uit. Ik steek mijn tong uit zodat deze met zijn huid kan spelen. Ik proef hem al. Jezus! Hoe geil is dit? Hij neukt mijn mondje steeds dieper. Omdat mijn hoofd achterover hangt, glijdt hij lekker diep mijn keel in. De geluiden van zijn gekreun en mijn gorgelen vullen de kamer. Hij stopt. “Fuck, wat ben je geil,” zegt hij. “Ik kom al bijna.”

Hij gaat boven me zitten en duwt zijn lul tussen mijn ronde, zachte borsten. Ik maak mijn beha los en gooi die op de grond. Met beide handen duw ik ze tegen zijn harde paal. Ik speel met mijn tepels als hij mijn borsten neukt. Telkens als hij bij mijn mond in de buurt komt, geef ik een lik aan zijn eikel. Zijn handen betasten mijn hete lijf. Hij stopt plots met neuken en kijkt me indringend aan. “Hoe is het met je kutje?” Vraagt hij plagend terwijl zijn hand over de stof van mijn string glijdt. “Mm, je hoeft niet te antwoorden, ik voel het al. Je bent zo nat als een natte dweil.” Ik voel het zelf ook. Ik voel hoe mijn string steeds natter wordt van mijn eigen sap. Mijn eigen geiligheid. “Ik wil je” fluister ik.

Hij legt een vinger op mijn lippen. “Sssst, geniet maar. Ik ga je kutje laten branden. Ik ga je laten smeken om mijn lul. Ik ga je laten trillen van genot. Ik ga je laten schreeuwen van geluk. Vind je dat goed, lieveling?” Hij kijkt me ondeugend aan en streelt het stof dat strak over mijn kut gespannen zit. Ineens grijpt hij die met zijn hele hand vast. “Vind je dat goed, lief?” Herhaalt hij streng zijn laatste woorden. Ik krijg van opwinding bijna geen woord over mijn lippen. Hij zet zijn tong in mijn nek en laat die over mijn huid naar beneden glijden. Over de glooiing van mijn borsten, over mijn buik, door mijn navel en weer naar boven. “Godver, nee, niet weer naar boven, naar beneden!” Denk ik. Zijn ogen- zijn geweldige ogen, kijken me plagend aan. Ik smeek hem om weer naar beneden te gaan. “Ho, ho, mooie dame, heb je geen geduld?” Ik zeg wijselijk niets. Terwijl hij me recht aankijkt, trekt hij mijn string van mijn lijf. Ik druk mijn heupen naar boven in de hoop dat hij een vinger in me duwt. Hij kijkt naar mijn gladde kut en zegt: “Zo, zo dat ziet er appetijtelijk uit.” Een vinger streelt mijn net geschoren kut. “Wat prachtig; mooie lipjes en zo mooi roze, zacht en glad.” Ik kreun. Hij duwt mijn schaamlippen één voor één opzij en bekijkt alles goed. “Dit is zo geil.”

Heel voorzichtig duwt hij een vinger mijn natte, warme kut in. Mijn spieren spannen zich direct rondom die vinger. De tweede vinger volgt. Ritmisch duwt hij ze in en uit me, terwijl hij het puntje van zijn krachtige tong op mijn gezwollen clitoris zet. Ik voel hoe mijn lijf ervan ontspant. Zijn vingers krullen naar boven in me. Ik word natter en natter. Een straaltje geiligheid drupt aan de binnenkant van mijn dijen. Hij vingert me sneller. Ik druk mijn heupen omhoog, zodat hij dieper kan. Mijn ogen knijp ik dicht en ik denk alleen nog maar: Wat gebeurt er met me? Hij zuigt mijn klitje zijn mond in. Ik hoor mezelf een oerkreet slaken. Zijn vingers glijden sneller en sneller mijn kut in en uit. Ik gil. Ik kan het niet meer onderdrukken. Ik voel het sap uit me stromen. Beide handen klamp ik vast aan de lakens. Elk spiertje in mijn lijf spant zich nu aan, in mijn gezicht, mijn armen, mijn handen, maar vooral tussen mijn benen. Ik kom, ik schreeuw, gil, roep, mijn keel doet pijn. Ik ben nog nooit zo hard gekomen. Ik laat me gaan, voel geen schaamte, geen belemmeringen. Ik geniet. Wat is klaarkomen heerlijk.

Net als ik weer wat ontspan, voel ik hoe deze adonis?! Het topje van zijn lul tegen mijn natte kut zet. Hij gaat over me heen hangen en duwt zijn onderlijf tegen me aan. Ik voel dat zijn harde paal mijn kutje vult. “Ik ga je neuken. Vind je dat lekker, meisje?” Ik kan niets anders zeggen dan “O, mijn God!” Terwijl hij mijn ogen blijft volgen, voel ik zijn harde in en uit mijn kletsnatte gaatje glijden. Ritmisch, rustig. Ik ruik onze geiligheid, de geur van dampende lijven en mijn geile sap. Zijn ogen kijken me verlangend aan. Zijn grote paal vult mijn kut helemaal. Ik trek mijn knieën op, zodat hij heel diep kan gaan. Hij drukt zijn lippen op de mijne. Een hevige tongzoen volgt, terwijl hij zich ritmisch over me heen beweegt.

Zijn ademhaling versnelt. Plotseling stopt hij en gaat hij op zijn knieën zitten. “Wil je het hebben?” Ik knik. Golven warm zaad spuit hij over mijn tieten en mijn buik. Elke druppel lijk ik te voelen. Dit is zalig, dit is geil. Met mijn vinger veeg ik een druppel van zijn warme goedje van mijn borsten en stop die in mijn mond. Hij kreunt bij deze aanblik, zijn ogen draaien. Een diepe zucht volgt. Hij komt naast me liggen. Even blijven we zo tegen elkaar aan liggen, in hotelkamer 917. De volgende dag aan het ontbijt hoop ik hem te zien, maar hij is er niet. Bij de receptie hoor ik dat de gast van kamer 917 is vertrokken. Ik zal hem nooit meer zien en nooit meer iets van horen. Ik weet zelfs niet hoe hij heet. Maar vergeten? Nee, dat nooit.

Charlie

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Kamer 917”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *