Twee koppels

()

Wij zijn twee koppels rond de vijftig. Ondanks dat we een goed seks leven leiden, gebeurde er toch iets buitengewoons. Ik vertel. Een zaterdagavond, warm, goed om te vertoeven op het terras. Veel gelach en geplaag en we raakten licht in ons hoofd van de drank. Mijn vriendin Josephine stelde een kaartspelletje voor. We gingen akkoord, het kon alleen nog maar meer pret geven. “Wat spelen we”, vroeg ze. “Strippoker”, werd er gelachen. “Akkoord, diegene die het eerst opgeeft, is de loser”. Niemand wou onderdoen voor de ander en het spel werd gestart. Het ene kledingstuk na het andere werd ‘verloren’. Marnix moest als eerste het laatste kledingstuk uit doen, zijn slipje. Hij stond twijfelend recht en ontdeed zich ervan. Zijn piemel floepte half stijf uit zijn broek. Het volgende spel verloor mijn vriendin, ook zij ontdeed zich van haar slipje, draaide nog eens goed rond en ging zitten. “Wat nu?” werd er gevraagd. “Stoppen of gaan we door, maar dan moeten de volledig naakten een opdracht uitvoeren verzonnen door de winnaar”. Er werd afgesproken dat de opdracht maximum 10 seconden mocht duren. Mijn vriendin en Marnix, stemden direct toe. Zij dachten toch niets meer verliezen te hebben. Zij waren al naakt en zagen Marleen en mij ook graag uit de kleren gaan. Ze speelden door en aanvaardden de regels.

Josephine kreeg de eerste opdracht. Ze diende naakt enkele danspasjes te maken op de tafel. Het lot besliste dat ik als volgende naakt mocht pronken. Mijn jongeheer stond, van het idee alleen al, recht omhoog. Onder luid gejuich zakte mijn onderbroek op mijn voeten. Marnix kreeg de tweede opdracht van Marleen. Hij moest op de tafel zich in al zijn glorie laten bewonderen. De volgende opdracht weer voor Josephine, ze moest mijn achterwerk kussen. Eindelijk was het de beurt aan Marleen om haar BH uit te doen. Een prachtig stel joekels kwam tevoorschijn. Vlak nadien moest haar slipje eraan geloven. “Verder spelen of stoppen?” We speelden verder, het kreeg allemaal een erotisch tintje en we raakten allen wat opgehitst.

Volgende opdracht van mij aan Josephine; ze moest de ballen van Marnix zoenen. Enige twijfeling toch werd de opdracht uitgevoerd, niemand wilde de loser zijn en door de drank gedreven… Bij het zoenen kwam ook Marniks’ piemel recht. Josephine voerde haar opdracht uit met een extraatje, ze gaf hem een zoentje op zijn eikel. De opdrachten werden steeds meer pikanter. Van betasten, zoenen, tot zelfs het likken van Josephina’s kutje door Marleen. Het hek was van de dam. Josephine moest Marniks’ stijve lat geheel in haar mond nemen en die afzuigen. Er werd een zacht muziekje opgelegd en de danspartners werden gekozen. Marleen met Marnix en ik met mijn vriendin. We stonden daar allemaal naakt te dansen. Er werd gewisseld van partner. Ik voelde de naakte huid van Marleen tegen me aandrukken. Het bleef niet uit, ik kreeg een stijve als een paard. Maar niet alleen ik raakte opgewonden, ook Marleen, Marnix en Josephine. Dat merkte ik aan hun dansen.

Marnix legde zijn hand op de kont van Josephine. Josephine zei plots dat de stijve van Marnix in de weg zat bij het dansen, ze nam hem in haar hand en stak hem tussen haar dijen. Zijn eikel was langs achter tussen haar billen waar te nemen. Marleen streelde met haar hand ook mijn ballen. Josephine ging op haar knieën zitten en nam Marniks’ paal in haar mond en begon hem te pijpen. Bij het passeren nam ze tussen mijn benen door ook de mijne in haar hand. Terwijl nam ik de tepels van Marleen in mijn mond en zoog erop. Ze kreunde en liet het zich wel gevallen. Met mijn hand betastte ik haar kut en zoals verwacht stond ze goed nat. Ik bespeelde met een vinger haar klitje en af en toe ging ik haar kut binnen. Ze draaide zich om en bukte zich een beetje. Ik befte haar langs achter. Josephine was terwijl Marnix nog aan het pijpen en mij aan het aftrekken.

Als eerste ging Josephine in het gras liggen, nam zijn stijve in haar hand en geleidde hem naar haar kut. Met een lichte stoot drong hij probleemloos bij haar binnen. Ze neukten vlak naast ons. Marleen stond nog voorover gebukt met haar kont naar mij gericht, ik stak langs achter mijn lat in haar kut. Met lange halen neukte ik onze vriendin, terwijl kneedde ik haar geweldige borsten. Het was zij die als eerste klaar kwam, niet lang daarna volgde ik. Ik spoot mijn zaad tot diep in haar kut. Het leek alsof bleef komen. Ik voelde dat het sperma langsheen haar benen uit haar spleet liep. We bleven nog na schokkend genieten.

Terwijl was het andere gelegenheidspaar nog aan het neuken. Josephine ging wild tekeer, ze scheen zeer heet te staan. Marnix schoot zich ook leeg in haar, dat was net iets teveel voor Josephine en ook zij kwam klaar. Ik bukte me en gaf haar een dikke zoen op de mond. Marleen nam mijn slappe in haar hand en zorgde dat hij binnen de kortste keren weer actief was. Tot mijn verbazing hielp Marnix haar daarbij. Ook hij nam hem in zijn handen en masseerde mee mijn ballen. Ik moet toegeven dat het me niet koud liet. Ook ik nam de zijne in mijn handen en begon hem stilletjes af te rukken. Josephine likte de kut van Marleen. Een prachtig zicht om je vriendin een andere vrouw te zien verwennen. Marleen ging ook liggen en spreidde haar benen ver open. Josephine bleef haar verder likken.

Daar stonden Marnix en ik te kijken. Ik bukte me en durfde het aan om ook zijn paal in de mond te nemen. Hij smaakte nog naar sperma vermengd met de kutsappen van mijn vriendin. Marnix maakte zich los en ging achter Josephine staan die voorover gebukt nog steeds Marleen aan het likken was. De vrouwtjes genoten er blijkbaar allebei ervan. Met een veeg speeksel bevochtigde hij het kontgaatje van Josephine, nam zijn lul in de hand en duwde hem in haar nauwe kontgaatje. Josephine was zover heen en zo heet dat ze zich op die manier liet berijden. Het deed haar eerst een beetje pijn, maar langzamerhand begon ze mee te bewegen.

Marnix pompte zijn lul diep in haar aars. Een prachtig schouwspel. Josephine befte Marleen terwijl ze in haar kont geneukt werd door Marnix. Ik ging achter Marnix staan en nam zijn ballen in mijn handen, ik masseerde ze zachtjes, knielde en likte afwisselend aan de kut van Josephine, haar kontgaatje en ging verder naar de pompende lul van Marnix. Stilaan dwaalde ik af naar zijn kontgaatje. Toen dit voldoende nat was, probeerde ik mijn stijve in zijn kont te steken. Hij hield even op met neuken, ontspande zich en nam mijn lul volledig in hem op. Een geheel ander gevoel. Zo neukten we met z’n allen erop los.

Ik kwam weer als eerste klaar, ditmaal in de kont van Marnix. Toen ik mijn lul eruit trok, stond zijn kontgaatje nog open en het sperma liep er in een straaltje uit. Toen schoot hij zich nog eens klaar in Josephine. Ik trok mijn lul weer tot een stijve en ging voor Marleen staan, zij nam hem in haar mond en likte hem weer schoon. Het deed deugd zo’n vrijpartij. Marleen kwam met veel gehijg klaar en maakte zich vrij. Ze wou niet stoppen maar verder blijven neuken. Ze legde me op mijn rug, klom op mijn paal welke zonder problemen weer in haar kut verdween. Ze bereed me als een wild geworden nymfomane. Marnix beklom weer Josephine en neukte ook weer.

Vanwaar we de krachten bleven halen weet ik niet, maar we neukten elkaars vrouw en man. Marleen kwam nogmaals klaar en diende nu even te bekomen. Ze zakte in elkaar op het gras. Vervolgens was het de beurt aan Josephine. Ook zij kwam heftig klaar, maar hield niet op en begon aan mijn paal te zuigen. Klaarkomen zat er voor mij blijkbaar niet meer in, maar het genot en de stijfheid bleef. Marnix begon ook aan mij te wriemelen, likte mijn kontgaatje waardoor ik wist wat er te gebeuren ging. Ik trachtte me te ontspannen en liet het me overkomen. Hij drong bij me langs achter binnen, maar buiten alle verwachtingen in, deed het niets pijn. Daar zat ik op handen en knieën, Josephine die onder mij lag en me afzoog, terwijl Marnix me in mijn kont beukte.

Plots een raar gevoel, Marnix stopte en ik voelde zijn sperma in mijn darmen spuiten. Heel apart. Ook hij liet zich voldaan neerzakken. Josephine slaakte een kreet, zij had zich tijdens het afzuigen gemasturbeerd. Daar lagen we nu met z’n allen voldaan. Enige tijd later bekwamen we weer en vonden dat het tijd was om gaan te slapen. We stelden voor om de logeerkamer te gebruiken. We verfristen ons allemaal onder de douche. Toen we voorbij de logeerkamer liepen, ging ik met Marleen binnen. Marnix nam Josephine aan de hand en ging naar onze slaapkamer. In het bed, werd er weer wat afgezoend. Even later vielen we in lepeltjeshouding in slaap. Ik met mijn handen aan haar geweldige borsten.

’s Morgens hoorden we gestommel in de andere slaapkamer. Duidelijk een vrijpartij van Marnix en Josephine. Wij mochten niet onderdoen en vrijden ook nog eens heerlijk met elkaar. We hoorden stappen in gang en op de trap. Even later gingen we ook naar beneden om te ontbijten. We vonden Marnix en Josephine naakt. Marnix stond naast Josephine aan tafel, alweer met een stijve. Josephine trok hem af terwijl ze verder aan het ontbijten was. Grappig. Na het ontbijt zijn we gaan douchen. Ik waste Marnix en Marleen waste mij. Een leuk einde aan de heerlijke zaterdagavond. Er was geen verliezer bij het kaartspel alleen maar winnaars.

Jaap van der Lul

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *