Campingpoezen

()

We staan nu drie dagen op deze gezellige camping in Zuid-Frankrijk en we hebben het hier prima naar onze zin. Er staan hier veel jonge rugzaktoeristen om ons heen van alle nationaliteiten, waarschijnlijk studenten want de vakanties zijn net begonnen. We staan op een veldje waar wat opdringerige jonge Italiaanse en Franse jongens hun tentje hebben opgezet. Als ik alleen ben doen ze alle mogelijke dingen om me te versieren, maar als Rob er bij is gluren ze alleen maar uit hun ooghoeken en van onder hun spiegelende zonnebrillen. Gisteren is er nieuwe jongen bij gekomen uit Holland helemaal op de fiets. Hij is heel aardig en ziet er goed gespierd en bruin uit.

Er hangt vandaag een lome stemming op de camping, bijna iedereen heeft de schaduw opgezocht en ligt op z’n luchtbed te gluren naar elkaar. De Italiaanse jongens kijken sluiks onze richting uit en roepen dan wat naar elkaar; volgens mij maken ze geile opmerkingen over mij. Rob zegt: “het probleem is gewoon dat er te weinig meiden op deze camping zijn.”

Dan ineens gebeurt er iets wat het hele veldje op stelten zet. Er komt heel langzaam een open cabriolet met Nederlands nummerbord het veldje oprijden. Achter het stuur zit een enorm blond stuk en, alsof één nog niet genoeg is, naast haar zit haar tweeling zuster die net zo’n geile spetter is. Ze zijn behoorlijk uitdagend gekleed in heel korte rokjes en een heel klein strak topje aan wat een groot stuk blote buik vrij laat. Onder het topje priemen een paar bovenmaatse tieten naar voren. “Nou, nou,” zegt Rob bewonderend, “toen de borsten uitgedeeld werden stonden deze zussen zeker goed vooraan.” Alle jongens op het veldje veren omhoog en zonnebrillen worden afgedaan om niets te hoeven missen van het schouwspel.

De twee meiden stappen loom uit en hebben donders goed door dat ze van alle kanten uitgekleed worden, maar ze genieten van de aandacht. Als ze zich bukken om de ondergrond te inspecteren gaan ze expres met hun kontje naar de jongens staan die dus heerlijk kunnen genieten en nog geiler worden. Het tentje wordt uit de kofferbak gehaald en op het vrije stukje grond naast onze tent gelegd en ineens worden de jongens allemaal actief. Ineens moeten ze zo nodig hun diensten aanbieden bij het opzetten. Om beurt proberen ze het, maar ze worden allemaal vriendelijk maar pertinent geweigerd. “Ai”, zegt Rob “dat doet pijn”. Ze druipen af naar hun eigen plekje en proberen hun afgang te verdoezelen met macho-opmerkingen naar elkaar.

De twee zusjes blijken heel goed in staat om het tentje snel op te zetten en bukken zich allerlei standjes om lekker bij zich naar binnen te laten kijken. “Dat wordt veel handwerk vannacht bij de mannen aan de overkant” fluistert Rob in mijn oor. Ik fluister terug dat ik het vermoeden heb dat hij zelf ook behoorlijk opgegeild wordt door die twee en hij is sportief genoeg om dat ook toe te geven. Ik verwacht dat ik vannacht weer een stevige beurt krijg, want hij moet z’n spul toch ook ergens kwijt. De meiden hebben ondertussen het tentje opgezet, negeren alle begerige blikken en dubbelzinnige opmerkingen, stappen de sportwagen in en rijden weer weg. Er wordt eerst nog druk over nagepraat door de boys, er worden plannen gesmeed voor als ze weer terugkomen en weddenschappen afgesloten om wie ze het eerste in bed krijgt. Alleen de Hollandse jongen doet niet mee aan de algemene opwinding en gaat gewoon zijn gangetje. Ik denk bij mezelf “misschien valt hij wel niet op meisjes”, in ieder geval laat hij het niet merken.

Dan begint het lange wachten. Naarmate de avond vordert worden de jongens steeds nerveuzer want de tweeling laat zich niet meer zien, dus alle plannetjes om met ze uit te gaan vallen in duigen. Uiteindelijk gaat het hele stel toch maar teleurgesteld naar bed en waarschijnlijk dromen ze allemaal van dat heerlijke triootje met die supergeile tweeling.

Ook de volgende morgen laten de twee meiden niets van zich zien, niemand begrijpt er iets van en sommigen worden wat ongerust. Pas aan het eind van de middag komen ze ineens hun tentje uit en blijkt dat ze gewoon lekker uitgeslapen hebben. Waarschijnlijk zijn ze gisteravond gewoon gaan stappen en hebben ze hun auto aan de poort laten staan. De jongens staan gelijk weer op scherp en spieden of er iets te versieren valt. De twee meiden gaan aan de slag om koffie te zetten, maar het wil allemaal niet zo goed lukken met het gasstelletje. Ze kijken een beetje hulpeloos om zich heen, een paar Italiaanse jongens staan al in de startblokken om hulp te bieden, maar ze kiezen er toch voor om het aan die Hollandse jongen te vragen. Hij krijgt het gasstel al snel aan de praat en mag als dank een kopje koffie mee drinken. Eén van de meisjes ziet hem wel zitten en begint een beetje aan hem te frummelen. Haar zus verdwijnt naar het douchegebouwtje. Wanneer ze na een tijdje lekker schoon terug keert, ziet ze haar zus niet meer, ze gluurt door een kiertje van de tent en ziet dat haar zus ligt te rommelen met de wielrenner.

Dan gaat ze maar een beetje voor de tent zitten afwachten. Ik krijg een beetje medelijden met haar en vraag of ze soms zin heeft om bij ons te komen zitten. Ze vertelt dat ze Babette heet, ik vind haar heel sexy en aardig. We wisselen gezellig onze vakantie verhalen uit en ze vertelt dat ze samen met haar zus Brigitte al drie weken aan het trekken zijn door Frankrijk. Het wordt donkerder en stiller op de camping en we kunnen duidelijk horen dat in het tentje naast ons heerlijk geneukt wordt. Tegen de tijd dat Rob en ik naar bed willen hebben Brigitte en de wielrenner nog lang geen aanstalten gemaakt om te stoppen, ik fluister in Rob ‘s oor dat ik wil aanbieden dat Babette in onze tent mag blijven slapen. Daar heeft hij geen enkel bezwaar tegen en in z’n ogen zie ik dat hij aan meer dan slapen denkt.

Zo liggen we dus onverwacht met z’n drieën in deze zwoele zomernacht in onze tent alleen gekleed in een slipje onder een dun laken. Het is een broeierige nacht, we kunnen alle drie niet in slaap komen. We liggen “lepeltje-lepeltje-lepeltje” met Rob ligt in het midden en we doen net of we echt willen slapen. Maar in ons hart is er natuurlijk niemand die aan slapen denkt, we zijn alleen benieuwd wie de eerste stap zal zetten. In het tentje naast ons hoor ik Brigitte voor de zoveelste keer klaarkomen en het maakt me zo ontzettend geil want het is maar een paar meter van me vandaan met alleen wat dun doek er tussen.

Rob heeft een enorme paal die van achteren tegen mijn kontje drukt en hij voelt ongetwijfeld de enorme pramen van Babette tegen z’n rug. Ik voel de hand van Babette voorzichtig door het pijpje van Rob ’s boxershort naar z’n stijve zoeken en ik vermoed dat ze tevreden is over het formaat. Het is doodstil op de camping en wij liggen ook nog steeds stokstijf tegen elkaar aan. Ik voel dat Rob ‘s stijve pik langzaam gestreeld wordt en ik hoor dat z’n ademhaling wat sneller wordt. Mijn kutje drupt van het geil en mijn gezwollen klitje drukt tegen mijn slip. Babette probeert nu Rob ‘s short naar beneden te stropen, wat niet meevalt met die enorme recht opstaande lul die door dat strakke elastiek gewurmd moet worden. Even hoor ik Rob zachtjes “Au” zeggen, maar als haar zachte hand z’n enorme “liefdesstaaf” weer vast heeft en zachtjes masseert, is hij alles weer vergeten en kreunt hij mee op haar aftrek ritme. Ik steek een zwak lampje aan om te zien wat er allemaal gebeurt. Babette kijkt me vragend aan, maar ik knik geruststellend dat ze door mag gaan met verwennen van mijn schat. Rob ‘s glibberige neukstaaf is gigantisch hard en zijn voorvocht gulpt er uit.

Babette proeft aan z’n gevoelige rode eikel, er gaat een siddering door Rob ‘s lichaam als het puntje van haar tong z’n pisgaatje raakt en als reactie hierop neemt ze de paal wat verder in haar mondje. Ik word daar toch altijd zo geil van als ik zie dat mijn eigen lover door een ander gepijpt wordt. Ik trek mijn slipje uit en spreid m’n benen uitnodigend wijd open met m’n poesje wijd opengesperd terwijl het hete geil er hier ook uitdruipt. Hoewel Babette druk in de weer is en z’n lul af en toe tot achter in haar keel neemt, ontgaat het haar toch ook niet dat er nog een hunkerende kut vol verlangen op haar ligt te wachten.

Liefdevol gaat ze met haar hand m’n spleet in en verdeelt m’n sap door het hele gebied. Ze haalt de stormram even uit haar mond en vraagt of ze mij ook even mag proeven. Met een grote haal gaat haar geile tong door m’n spleet, “mm…, lekker sappig kutje heb jij zeg” mompelt ze zachtjes. Ik knik tevreden, pak één van haar gigantische tieten en breng de grote bruine tepel naar mijn mond. Alsof ik haar moet melken begin ik als een razende aan de keiharde opgezwollen tepel te zuigen wat bij haar een schokkende reactie in haar bekken opwekt. Ik begraaf nu mijn gezicht tussen haar twee memmen en kneed met twee handen haar tepels. Ze begint nog heviger met haar bekken te schokken en te droogneuken. Haar hete kut verlangt ontzettend naar Rob ‘s zaadknuppel dat is wel duidelijk, daarom besluit ik haar er maar als eerste van te laten genieten.

Ze gaat op hem zitten, neemt de staaf tussen haar schaamlippen tot voor het neukgat en dan zie ik dat hij langzaam bij haar naar binnen gezogen wordt. Op beide gezichten verschijnt een gelukzalige glimlach en ik geniet in stilte met hen mee. “Wat een lekkere strakke kut heb jij” zegt Rob in vervoering. Ze lacht tevreden en antwoordt dat met zo’n dikke tamp als van hem het al snel strak zit. Ze begint hem nu met zwabberende borsten ritmisch te berijden. Wat kan die teef z’n lul lekker melken met haar kutspieren!. Rob geniet zichtbaar en kan ook de aanblik van die fantastische deinende tieten niet weerstaan, hij neemt ze beide in z’n handen en kneedt ze terwijl z’n onderlichaam harmonisch mee blijft neuken op haar ritme. Heftig zwetend berijdt Babette mijn geile beertje die het er zelf ook niet bij laat zitten maar enthousiast mee voost. Als ze allebei een adempauze nemen voor de volgende ronde benut ik de tijd om een vette kus op haar zoute lippen te drukken. Haar mond opent zich geil en we beginnen heftig te tongen.

Ik fluister kreunend: “Jeetje, wat ben jij een geil wijf, zeg.” Ze kijkt me triomfantelijk aan alsof ik haar het grootste compliment van de wereld geef en zegt: “lekker toch”? Dat kan ik alleen maar beamen, ik ben er zelf trouwens ook niet vies van. Dan gaat ze met haar mondje tot vlak bij mijn oor en fluistert, zodat Rob het niet horen kan, in mijn oor: “Als hij gaat spuiten is hij er voor jou, hoor. Ik warm hem alleen maar even op en dadelijk is hij weer helemaal voor jezelf”. Dat vind ik nou toch zo lief gezegd dat ik er vanbinnen helemaal warm van word. Ik kijk haar verliefd aan, geef haar nog een vette kus en zeg: ”kom naast me liggen, dan zal ik je eens lekker beffen”.

Vanuit de tent naast ons hoor ik het gekraak van het luchtbed, wat heel wat te verduren krijgt want de wielrenner beukt er alweer op los. Jezus, denk ik bij mezelf, wat kan die gozer vozen. Hij heeft natuurlijk een geweldige conditie in z’n benen, maar zou die dat ook in z’n pik hebben? “Misschien gebruikt hij wel Epo voordat hij gaat neuken” denk ik bij mezelf en ik moet er zelf een beetje om grinniken. Rob vraagt wat er is maar ik zeg dat ik dat later wel zal vertellen. Babette ligt nu met haar benen wijd en omhoog, haar handen om haar enkels. Ze is klaar om in deze houding gebeft te worden en ik kan het sappige kutje natuurlijk niet weerstaan.

Ik zit op mijn knieën, billen uitdagend omhoog tussen haar gesperde benen. Ik zie hoe ze met twee handen haar schaamlipjes uit elkaar trekt zodat de fel rode grot zichtbaar wordt. Rob zit op z’n knieën naast me, hij heeft in één hand zijn harde knuppel en met de andere hand verwent hij achterlangs mijn natte spleet. Ik lik het sap uit Babette ‘s heerlijke flamoes en proef tegelijk Rob, wiens pik hier zonet nog in bezig geweest is. Rob heeft al lang door welk scenario ik voor dit feestje in mijn hoofd heb. Hij rukt eerst nog een tijdje door tot zijn knuppel op maximale hardheid is en dan beklimt hij me van achteren. Heerlijk, die dikke paal zo achterlangs! Hij ramt er als een bezetene op los en vindt het zelf kennelijk heel lekker. Toch voelt hij goed aan dat mijn clitje ook wat aandacht vraagt en terwijl hij me heftig achterlangs neukt, vingert hij me voorlangs.

Ik begin me langzamerhand een beetje zorgen te maken voor mijn orgasme wat er aan staat te komen. Ik weet van mezelf dat ik het heel moeilijk vind om dat geluidloos te doen en ik weet ook dat als ik echt in extase ben ik in staat ben om de hele camping wakker te schreeuwen. Ik vraag me trouwens toch al af of de jongens van de overkant niet mee liggen te genieten van ons soppen. Dan zet ik de gedachte weer van me af en het kan me ineens helemaal niks meer schelen want ik voel aan de spanning in Rob ‘s pik dat hij naar een hoogtepunt toe gaat Inderdaad, hij komt, zoals te verwachten was na die inrij beurt van Babette, al snel als eerste kreunend klaar en spuit met kracht al zijn warme zaad diep in m’n soppende kut.

Ik voel het lopen en dat windt me zo ontzettend op dat ik met dubbel enthousiasme op de kut van Babette stort. Ze heeft met twee handen nog steeds haar schaamlipjes vast en trekt haar kut daarmee wijd open om mijn tong zo veel mogelijk vrij spel te geven. Rob blijft, nadat hij al z’n geil in mijn soppige doos geloosd heeft, nog even met z’n stijve stil en diep in me zitten, maar voert wel met z’n vingers het masturbatie-ritme hoog op. Hiernaast bereikt de wielrenner weer kreunend de eindstreep, wat een kampioen zeg! Ik voel dat ik zo kan komen en doe met m’n tong m’n uiterste best om Babette tegelijkertijd te laten komen. Ik voel dat ze het bijna niet meer kan houden, ze beweegt haar bekken extatisch en wil nu snel komen, maar ik zuig tergend langzaam aan haar uiterst gespannen clitje. Ik voel het opgestuwde bloed door haar kut stromen en nog steeds produceert ze golven geilvocht af.

Zo maak ik haar bijna gek, dat weet ik; ze sist zachtjes tussen haar tanden en houdt met moeite zichzelf onder controle. Kreunend fluistert ze “doe het nu schat, alsjeblieft doe het”!, maar ik weet dat ik haar er een veel groter plezier mee doe om de climax uit te stellen en ik weet haar met allerlei slimme technieken op dit waanzinnige te gekke “bijna-hoogtepunt” gevoel te houden. Ik houd het bij mezelf nog even tegen totdat ik aan het wild schokkende bekken van Babette voel dat ik mijn taak volbracht heb en dan geef ik mezelf de ruimte om het heerlijke orgasme door me heen te laten stromen. Het geluid wat ik er bij maak, valt eigenlijk nog wel mee en ook Babette weet zich nog aardig in te houden. Dat geldt niet voor haar zus die vlak naast ons luid kreunend van haar zoveelste eindeloos durende hoogtepunt ligt te genieten.

Dan valt alles stil en worden we ineens weer gewaar hoe stil het eigenlijk op de camping is. Alleen aan de overkant hoor ik een kakend luchtbed en twee jongens die zachtjes fluisteren. Ze zullen het wel over ons hebben, of, … ze liggen zich af te rukken. Het kan me ook eigenlijk geen bal schelen. Ik voel me heerlijk!

Sim

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *