Massage

()

De deurbel gaat. Leuk, spannend! Ik weet dat er een dame voor de deur staat die heel graag een Tantramassage van me wil ontvangen. Ik verheug me zeer om haar te gaan verwennen! Ik heb jou uiteraard verteld dat ik naakt een vreemde dame ga masseren. Jij bood onmiddellijk aan dat dat in jouw tuinhuisje mocht plaatsvinden, omdat jij het een ontzettend opwindend idee vindt dat ik met een dame aan het plezier maken ben op jouw werkplek. Ik loop naar jouw voordeur en laat jou in spanning achter in huis. Je knipoogt naar me en wenst me veel plezier, aan de twinkelende ogen zie ik wat jij verlangt.

Ik doe open. Voor me staat een leuke, ietwat vollere dame. We lachen elkaar vriendelijk toe en ik neem haar mee naar jouw tuinhuisje. Heerlijk warm is het daar! Ik geef haar een kopje thee en vertel haar het een en ander over de massage. We kleden ons uit en we gaan naakt tegenover elkaar zitten. Ik mediteer met haar, pak vervolgens haar hand en leg die zacht tegen mijn hartstreek aan. Vervolgens leg ik mijn hand tussen haar borsten. Ik voel hoe haar hart ietwat sneller gaat slaan.

Dan nodig ik haar uit op haar buik te gaan liggen en begin ik haar te masseren. Ik doe dit traag en intens. Haar billen masseer en kneed ik langdurig omdat ik uit ervaring weet hoe opwindend en waarderend dat voelt. Ik hoor haar ademhaling wat versnellen en ze ontspant duidelijk onder mijn aanraking. Dan ga ik rustig op haar liggen, olie mijn borsten, buik en onderarmen in en kronkel vanaf haar billen sensueel over haar rug heen. Met mijn heupen ‘neuk’ en glij ik tegen haar billen aan, zeer bewust haar opwinding aanjagend. Ze kreunt licht. Gelukkig ligt er een oliehoes op de matras zodat alles lekker glad wordt. Ik glijd met mijn handen onder haar buik terwijl ik zacht tegen haar billen blijf stoten met mijn onderlijf. Ik glijd met mijn handen onder haar borsten en kneed die. Mooie, volle borsten. Ook mijn opwinding neemt toe. Ik geniet enorm van haar zachte vrouwenvlees, haar volle billen tegen mijn venusheuvel. Ik vraag haar om te draaien. Ze draait en kijkt me met een grote glimlach aan. Ik neem plaats op haar heupen, onze lijven glimmen van de olie. Heel zacht begin ik haar borsten uitgebreid te masseren, precies de verrukking hiervan kennend. Ze kreunt heerlijk. Steeds steviger kneed ik haar borsten en ik neem haar tepels tussen mijn wijsvingers en duimen. Ik kijk naar haar reactie, zie hoe intens zij geniet met haar mond een fractie geopend en haar ogen gesloten.

Haar onderlijf kronkelt onder me. Het zorgt voor een zalige opwinding en kriebels in mijn clitje. Ik kom bijna klaar op haar. Ik buig me voorover en bijt en zuig haar tepels. Ze kreunt luid en wellustig. Mijn eigen opwinding neemt toe. Ik streel haar gezicht, wetend dat ze me aan gaat kijken om de pret te delen. We kijken elkaar diep in de ogen, dan buig ik me voorover en kus haar. Haar tong dringt zacht bij me naar binnen, een schok gaat door onze hete lijven. Onze opwinding neemt voelbaar toe. We schokken nog meer met onze lijven. We zoenen wellustig en onze tongen krullen strak om en over elkaar heen.

Dan zak ik naar benden en spreid ik haar benen. Ze heeft een prachtig geschoren, klein kutje met een zwart streepje, precies waar ik van houd. Ik zie haar vocht glanzen tussen haar licht openstaande lipjes. Ik bewonder haar. Ze streelt nu zelf haar borsten, duidelijk verlangend naar meer. Ik zeg tegen haar: “Mag ik mijn vriend uitnodigen om naar ons te komen kijken? Hij is lief en we zouden hem er een heel groot plezier mee doen.” Zij stemt in. Ik bel jou met mijn mobiel. Jij bent verrast en verheugd en zegt dat je er direct aan komt. Even later klop je op de deur en kom je binnen. Je ziet er waanzinnig sexy uit in je satijn gladde, zwarte overhemd! Ik stel jullie kort aan elkaar voor en haar ogen glijden goedkeurend over jouw hele verschijning. Mooi zo, denk ik. Je bevalt haar ook! Jij neemt plaats op de bank waarop wij samen al meer dan eens heerlijk geneukt hebben. Stiekem hoop ik dat dat vanavond weer gaat gebeuren!

Ik concentreer me weer op haar glanzende, natte kutje, ga er met mijn gezicht voor liggen en met het puntje van mijn tong lik ik midden tussen haar lippen. Een lichte bitterzoete smaak proef ik, prima! Ik streel rustig door met mijn tong. Ze opent haar dijen meer en meer en duwt haar kutje tegen mijn mond aan. Ze kreunt luid en klauwt met haar vingers in de matras. Ik duw mijn tong steeds dieper naar binnen. Het idee dat jij met een forse erectie toekijkt, maakt me ontzettend geil en nat. Dan zuig ik haar clitje. Het duurt niet lang of ze krijgt haar eerste orgasme tegen mijn tong aan. Ze siddert, beeft, klauwt en kreunt.

Dan vraagt ze me of ik boven haar gezicht plaats wil nemen. Ik neem plaats met mijn kutje boven haar mond met mijn zicht op jou. Ik zie dat jij je broek een eindje naar beneden hebt gedaan en dat je een joekel van een erectie hebt. Het lijkt alsof je elk moment kunt gaan spuiten! Ik zak op haar gezicht en ze begint op haar beurt mij te likken. Ik kan jou niet langer aankijken van genot. Ik kreun hard en mijn ogen sluiten, maar ik besef met elke vezel dat je ons ziet en geniet! Ze steekt een paar vingers in mijn kut en begint hard te bewegen. Mijn kutvocht druipt over haar gezicht en ik kom met een luide kreet langdurig klaar. Ze zegt hoe aangenaam ik smaak. Dan ga ik van haar af, ga naast haar liggen en samen kijken we naar jou. Ook zij geniet zichtbaar van jouw gezwollen lul. Dan kijkt ze naar mij en zegt: “Mag hij meedoen van jou?” Daar wachtte ik op. “Jazeker”, zeg ik, “graag!” Jij kleedt je helemaal uit en we laten jou op je rug plaatsnemen. Ik neem nu boven je gezicht plaats en zak op jouw mond. Zij knielt bij jouw lul en masseert eerst jouw ballen. Jij likt me gulzig en ik voel een tweede orgasme spoedig naderen.

Zij heeft jou in haar mond genomen en pijpt jou met lange halen, likt rondjes op jouw gezwollen eikel. Een prachtig uitzicht voor mij. Je beweegt jouw heupen richting haar mond en jouw tong door mijn kut! Ook jij laat mij squirten over je gezicht heen. Je komt bijna klaar en vraagt haar om even te stoppen. Dan kom je overeind, legt haar neer, bekijkt haar kutje, kneedt haar lippen tegen elkaar ter hoogte van haar klitje en richting omlaag, zodat ze verlangend naar meer kreunt, en je begint haar te vingeren. Af en toe tongzoenen wij elkaar en kijken elkaar verliefd in de ogen.

Eindelijk doen we dit! Ik hoor hoe zij klaar gaat komen en hevig kreunt en kijk toe hoe je haar laat squirten. Haar kutvocht druipt naar buiten en jij bent helemaal verrukt. Twee kletsnatte kutten om je heen! Jij gaat liggen en ik kruip op je en breng jouw lul in me. Ik schuif heel even heen en weer en kom donderend klaar op je. Ik tongzoen met mijn nieuwe vriendin en neuk verder op jou terwijl zij stevig mijn borsten kneedt. Ik kom weer klaar en word gek van geilheid, en genot! Ik voel hoe jij ook bijna gaat spuiten. Je vraagt ons of het goed is als jij over onze borsten heen gaat spuiten. Dat willen we natuurlijk wel zien! “Ik tongzoen met mijn nieuwe vriendin en neuk verder op jou terwijl zij stevig mijn borsten kneedt.”

Je geeft me nog twee zalige stoten diep in mijn kutje en ik ga van je af. De dame en ik gaan voor jou liggen op onze rug. Jij zit op je knieën voor ons en kijkt ons beurtelings aan terwijl je flink aan je lul trekt. Dan spuit jij je zalige, warme geile zaad over onze borsten uit. Wij wrijven het heerlijk uit over onze borsten en buik. Jouw gezichtsuitdrukking is een miljoen waard! Je gaat liggen en wij nemen beiden elk aan een kant van jou plaats, zodat jij in een sandwich ligt. Zo liggen we nog een heerlijke tijd van elkaar te genieten. Dan drinken we nog een wijntjes samen, laten onze vriendin gaan en hebben samen nog een heerlijke cowgirl neukpartij voor we in slaap vallen!

Djinn

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *