Onbedoeld overspel

()

Op een vrijdagavond hadden we met een bevriend stel eens lekker een avondje doorgezakt. Tijdens die avond vertelden Mark en Miranda dat ze voor het eerst naar de sauna gingen. Miranda was daar al wel eens geweest, maar Mark nog niet eerder. Hij bleek zo zijn reserves te hebben vergeleken met de sauna. Het ‘in blote kont rondlopen’, zoals hij dat noemde, vond hij maar niks. Toch hadden ze eindelijk besloten om toch te gaan. Het waren al lange tijd vrienden van ons, alleen hadden we nooit een heel close contact. Voor mij en mijn vrouw was het dan ook een verrassing dat ze ons spontaan vroegen om mee te gaan. Mogelijk hebben de vele glazen alcohol hier ook aan bijgedragen. Ik was zelf ook niet zo’n fan van de sauna. Voor mij was het naakt rondlopen tussen Jan en alleman ook het grootste struikelblok. Toch besloten ook wij wel te gaan, al was het maar om het een keer gedaan te hebben.

De bewuste dag waren we vroeg vertrokken, want de sauna die we hadden uitgekozen was een behoorlijk eind rijden. We wilden voorkomen dat we de hele buurt daar zouden tegenkomen. Bovendien hadden we er een overnachting aan vast geplakt, om daarna niet weer een eind in de auto te hoeven zitten voor de terugreis. Rond tien uur kwamen we eindelijk aan op onze bestemming. We stapten uit, pakten onze spullen en liepen naar de ingang. Daar meldden we ons en werden we opgevangen door het personeel. We kregen een korte introductie en een uitleg over het arrangement. Keurig werd ons de kleedruimtes gewezen, waarna we ons per stel omkleedde.

Mijn vrouw had al snel al haar kleren uit en ik zag nog net hoe ze haar naakte lichaam bedekte met haar badjas. Ze snoerde de knoop goed vast, alsof ze bang was dat er anders iemand naar binnen kon kijken. Nadat ik me ook had uitgekleed, pakte ik ook mijn badjas en sloeg die om mij heen. We borgden de kleren op en liepen de centrale ruimte in. Het voelde wel een beetje raar. Aan de ene kant had je gewoon een badjas aan en aan de andere kant voelde ik me naakt. Ik zette me er overheen en besloot dat het toch een prettig, vrij gevoel was. Ik besloot mijn aanvankelijke scepsis te laten varen en te genieten van deze dag.

We hadden afgesproken om alle massages en sauna bezoeken als stel te doen, om niet direct naakt bij elkaar op de lip te hoeven zitten. Het was misschien een beetje preuts, maar het voelde daar niet vertrouwd genoeg voor. We zagen elkaar tussen door wel steeds als we wat gingen drinken en wisselden dan ervaringen uit over wat lekker was en wat minder. Op deze manier waren we samen, maar hadden we toch ook echt de momenten als stel samen en dat was wel zo prettig. Aan het eind van de middag waren we gezamenlijk aan het overleggen, wat we nog zouden doen. We hadden nog wel tijd, maar hadden ook al veel dingen gedaan. We twijfelden tussen nog wat drinken of nog een sauna doen. Aangezien de sauna mij prima was bevallen was ik heel stellig in mijn keuze, ik wilde graag nog een keer naar de sauna.

Helaas had mijn vrouw wel genoeg van die hitte en ze had meer zin in een bad. Mark en Miranda waren het ook niet eens. Bij hen wilde juist Mark naar het bad en wilde Miranda heel graag naar de sauna. We keken elkaar twijfelend aan. Wat zouden we nu doen? Miranda was de eerste die de stilte doorbrak: “Dan ga ik toch met Xander naar de sauna en pakken jullie samen nog een lekker bad. Dat maakt voor een keer toch niet zo veel uit?” Ik keek vragend naar mijn vrouw, maar die leek er niet zo veel problemen mee te hebben en ook Mark knikte. ‘Nou, dan zien we jullie over een halfuur’ sloot Miranda af.

Miranda en ik stonden op en liepen in onze badjassen naar de een nog lege sauna. Binnen gekomen maakte ik de knoop van mijn badjas los. Ik moet zeggen dat ik het spannender vond dan ik dacht. Ik realiseerde me dat ik Miranda nu voor het eerst naakt zou gaan zien. Al heel lang vond ik ze wel aantrekkelijk, maar ik had nooit seksuele fantasieën over haar gehad, daar stond ze net te dichtbij voor. Aan de andere kant had ik haar borsten altijd wel heel lekker gevonden. Deze waren zo groot dat ze met welk shirt dan ook, altijd een heerlijk decolleté vormen, wat een weldadige afleiding bood, als het gesprek weer eens serieus was.

Nadat ik de knoop los had, trok ik mijn badjas uit en hing die over de haak. Pal naast mij zag ik hoe Miranda haar badjas uit trok en haar lichaam ontblootte. De adem stokte mij hiervan in de keel. Twee enorm lekkere borsten kwamen tevoorschijn en een heerlijk stevig lijf. Ze was zeker niet dik, maar wel stevig gebouwd. Hierdoor waren de lichaamsverhoudingen van haar heerlijk in balans. Ik had moeite om mijn ogen van haar af te houden. Uiteraard probeerde ik het wel, want ik wilde niet dat we daar later als vrienden ruzie over zouden krijgen, maar erg goed lukte dat niet. Haar lijf was zo lekker en haar bosten zo vol dat ik voelde hoe mijn paal hard begon te worden.

Toen we tegenover elkaar gingen zitten was mijn paal al half hard. De aanblik van Miranda naakt tegen over me deed er geen goed aan. Ze was ontspannen onderuit gaan zitten, waardoor haar benen een beetje uit elkaar vielen. Van mijn plek keek recht in haar kort getrimde poes. De aanblik van haar venusheuvel en haar grote borsten zorgden er voor dat mijn paal snel hard werd. Ik probeerde het nog te camoufleren, maar het wegdrukken van mijn paal had een tegenovergesteld effect. Uitdagend kwam mijn lul overeind en mijn voorhuid schoof uit zichzelf weg door de kracht waarmee mijn eikel groeide. Met een rode kop keek ik naar de overkant. Miranda was het zeker niet ontgaan wat er gebeurde en ook zij had het zichtbaar warm gekregen en dat lag niet alleen aan de temperatuur van de sauna. Ik probeerde door me te ontspannen de erectie te laten slinken, maar ook dat was kansloos. Daar zat ik dan, een getrouwde man, voor het eerst in een sauna met een goede vriendin en de eerste aanblik van haar naakte lijf levert een stijve lul op, die haar ook niet ontgaat. “Zie het, maar als een compliment” probeerde ik het ijs te breken.

Ze kon er gelukkig wel om glimlachen, maar helemaal ontspannen was ze ook niet. Het viel me wel op dat ze vaak naar mijn paal zat te kijken. Nu was er ook weinig anders te zien en bovendien was de sauna vrij klein waardoor we dicht tegenover elkaar zaten. Ze moest dus wel mijn kant op kijken. Ze keek me met een beetje een geforceerde lach aan “Ik wist niet dat je me zo leuk vond.” Nu moest ik lachen. Ik vond haar een schat. Ondanks deze confronterende aanblik probeerde ze nog het beste van te maken en de sfeer te ontspannen. “Neen, ik wist ook niet dat je er zo leuk uit zag” zei ik. Me niet realiserend dat de spanning daar zeker niet minder van werd. Koortsachtig zocht ik een manier om de spanning uit de lucht te halen, maar haar bewegingen deden daar ook geen goed aan.

Door de spanning zat Miranda duidelijk wat ongemakkelijk. Ze schoof vaak wat heen en weer, wat juist, door dat ze naakt zat, een heerlijke aanblik opleverde. Regelmatig spreidde ze haar benen nog meer en haar borsten deinden heerlijk als ze iets ging verzitten. Ik begon hierdoor langzaam echt geil te worden. Deze goede vriendin begon ik steeds meer te zien als een meid met een heerlijk lekker lijf. Het besef dat we beiden een relatie hadden en goede vrienden waren, drong meer en meer naar de achtergrond. Ik merkte dat zij zich ook hulpeloos voelde met de situatie en er langzaam voor koos voor de overgave aan het moment. Ze keek me aan, glimlachte en haalde plotseling een vinger door haar poes en hield deze daarna omhoog. Ik zag de glinstering, waarna ze lachend zei “beschouw dit dan ook maar als compliment.”

Ik dacht dat ik gek werd. “Hm dat is inderdaad een compliment. Ben je zo nat?” Vroeg ik. “Man, ik ben kletsnat! Vind je het raar als er knappe vriend met een stijve tegenover me komt zitten?” We moesten samen lachen. Dit ontspande de sfeer heerlijk. We konden nu ineens praten over dingen die hiervoor taboe waren. “Vind je het dan raar dat een man een stijve krijgt van zo’n heerlijke aanblik? Je bent echt lekker en je borsten zijn verrukkelijk” Merkte ik op. “Ja, ik merk dat mannen daar vaak naar kijken, maar ik had me niet gerealiseerd dat het zoveel met ze deed.” Zei ze. “Je moest eens weten.” knipoogde ik. “Anders kom je naast me zitten”, zei Miranda lachend, “dan hoef ik niet steeds tegen die stijve paal aan te kijken.”

Ik stond op en ging naast haar zitten, maar wel zo dicht dat ik haar armen tegen de mijne voelden. We gingen allebei wat onderuit zitten en legden ons hoofd naar achteren en sloten onze ogen. Zo praatten we verder, waarbij het regelmatig over seks gerelateerde onderwerpen ging. Iets waar ik het met haar nooit over had gehad. Het voelde heerlijk, maar was tegelijk erg opwindend. Dit gold ook voor Miranda. “Hm, het wordt er zo niet beter op” zei ze, “zo blijf ik nat.” We draaiden onze hoofden naar elkaar en ik keek haar van dicht bij in de ogen. “Nee”, zei ik “je hebt gelijk. Als we zo doorgaan moet ik met een harde lul de sauna uit. Dat lijkt me niet een goed idee.” De spanning was zo gestegen dat ik het niet zag gebeuren dat we ineens over koetjes en kalfjes gingen praten. Ik zat er sterk aan te denken om mezelf te helpen toen ik plots een hand om mijn paal voelde.

Miranda begon heel voorzichtig aan mijn lul te trekken. Ik dacht echt dat ik gek werd. Ze keek me geil aan “moet ik je er vanaf helpen dan?” De gedachte alleen al zorgde bijna voor een orgasme, maar ik kon me net op tijd herstellen, want ik wilde wel van dit unieke moment gaan genieten, bovendien wilde ik ook heel graag haar ‘helpen’. Mijn handen liet ik over haar bovenbeen glijden en ik kreunde zachtjes toen ze me steeds licht in mijn paal kneep. Het was duidelijk dat ze hier genoeg ervaring mee had. Mijn hand op haar lichaam liet ze nog steeds ongemoeid, dus liet ik die tussen haar benen glijden en verkende met een vinger haar kletsnatte lippen. Heel licht drukte ik die naar binnen, wat al genoeg was om te voelen hoe drijfnat ze daar was. Mijn vinger trok ik terug en stak ik demonstratief in mijn mond. “O ho, wat ben jij een geile beer zeg!” Zei ze semi- verontwaardigd. “Nee, ik ben gewoon een fijnproever” zei ik terwijl ik mijn vinger weer bij haar naar binnenschoof, “je smaakt heerlijk, mag ik je likken?”

Ze keek me verbaasd aan, maar ook haar grenzen waren duidelijk vervaagd, want zonder verdere protesten spreidde ze haar benen zodat ik tussen haar benen plaats kon nemen en met mijn tong een heerlijke verkenningstocht kon beginnen. Met het puntje van mijn tong draaide ik cirkels over haar buitenste lippen, om daarna mijn aandacht naar binnen te verplaatsen. Van onder werkte ik naar boven, om uiteindelijk haar hard geworden klitje te vinden en er plagerig met mijn tong afwisselend tegenaan te drukken en rondjes om heen te draaien. Terwijl ik daar mee bezig was drukte ik twee vingers haar kletsnatte grotje in en maakte pompende bewegingen. Aan haar gehijg te horen had deze behandeling het gewenste effect. Ik verhoogde het tempo en de druk zodanig dat haar orgasme niet lang kon uitblijven.

En diep gegrom, gekreun en een trillend lijf waren de tekenen van een enorm orgasme. “O… Xander, wat was dat lekker!” Ik likte al het geil op wat uit haar kutje stroomde en drong daarna met mijn tong weer diep naar binnen om haar zo lang mogelijk te proeven. “O, ja, ga door!” Ik likte haar in een hoog tempo verder tot ik merkte dat ze weer bijna tegen een hoogtepunt aan zat. We waren beiden nu zo geil dat lust en verlangen al het verstand naar de achtergrond had gedrongen. Ik kwam overeind en wilde Miranda haar eigen geil laten proeven. Ik zoende haar vol op haar mond en drong met mijn tong bij haar naar binnen. Met beide handen pakte ze mijn hoofd beet en trok mij tegen zich aan. Haar zoen was zo intens dat het een ontlading leek van jaren ingehouden verlangen. Terwijl we zo zoenden voelde ik dat mijn paal ter hoogte van haar lekkere kut zat.

Zonder er bij na te denken drukte ik mijn eikel tegen haar lippen aan en wachtte heel even haar reactie af, maar voor dat ik kon door stoten liet ze haar onderlijf onderuit zakken waardoor ze in een beweging haar lekkere poes om mijn lul heen schoof. Mijn harde paal gleed zonder enige weerstand te voelen haar drijfnatte grotje in en ritmisch begon ik op haar in te beuken. Met lange halen stootte ik mijn paal bij haar naar binnen terwijl we nog steeds innig zoenden. Dit moment mocht wat mij betreft nog wel langer duren. Helaas voelde ik dat de spanning van het afgelopen half uur zijn tol eiste. Onherroepelijk diende mijn orgasme zich aan. Zonder er verder over na te denken spoot ik het kutje van deze vriendin helemaal vol met mijn zaad.

Mijn laatste stoten en het binnenkomende zaad waren voor Miranda de laatste druppel om haar tweede hoogtepunt te bereiken. Ze sloeg haar benen om mij heen en drukte me zo nog eens diep naar binnen. Zo hield ze me in deze stand vast. Heel even liet ik deze situatie op mij in werken. Ik keek haar van dicht bij in de ogen en liet daarna mijn blik glijden over haar enorme borsten om daarna te zien hoe mijn lul diep, diep in haar was. Het was een droomscenario, maar tegelijk ook een nachtmerrie. Ik had zojuist in een sauna een goede vriendin geneukt terwijl verderop onze wederhelften niets vermoedend op ons lagen te wachten. We keken elkaar aan en spraken af om het bij deze ene uitzondering te houden en er verder nooit meer over te praten.

Nadat we onszelf hadden gefatsoeneerd, trokken we onze badjassen weer aan. Nog een keer keken we elkaar aan en knipoogden naar elkaar om daarna terug te lopen naar het zwembad, waar onze aanhang lag te wachten. We waren bijna een uur weg geweest, dus ik hoopte dat ze niets door zouden hebben en niets zouden vragen. Bij het zwembad aangekomen zagen we ze nergens. “Misschien zijn ze zich al aan het omkleden” zei ik. We liepen naar de daarnaast gelegen kleedruimtes. Het was daar erg rustig, maar we hoorden wel een douche lopen. Toen we de douche in liepen zag ik daar inderdaad mijn vrouw naakt staan. Ze stond voorover gebukt. Mark stond naakt achter haar en stootte op dat moment zijn keiharde lul bij mijn vrouw naar binnen. Heel even stonden Miranda en ik versteend en keken elkaar verrast aan. Toen liepen we verder de douches in. Daar trok ik onze badjas uit en ik gooide ze aan de kant.

We gingen naast mijn, ondertussen enorm geschrokken vrouw en Mark, onder de douche staan. Ik liet Miranda voorover bukken en veranderde met één stoot, diep bij haar naar binnen, een uitzondering in de regel…

Jaap van der Lul

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Onbedoeld overspel”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *