Rode slipje

()

“En hoe was het basketbal weekeinde in New York?” vroeg haar collega toen Lia dinsdag weer achter haar computer zat op kantoor. “Spannend en opwindend, maar ik voel me wel uitgewoond.” Pufte ze. “Uitgewoond? Last van een jetlag bedoel je zeker.” Viste haar collega. “Ja, daar heb ik ook last van maar ik ben vooral uitgewoond,” zei Lia met een vette knipoog. “Maar ik heb nu een afspraak met een klant.” En weg liep Lia, een beetje wijdbeens, naar één van de spreekkamers. Haar collega in opperste verwarring achter latend.

Lia is rond de dertig, ze heeft brede heupen en lekkere volle D-cup tieten. Ze is dol op seks. Bij vlagen kan ze er niet genoeg van krijgen. Ze is innig bevriend met Raoul, die er ook wel pap van lust en niets heerlijker vindt dan Lia aan zijn paal te rijgen. Maar de laatste maanden werd het wat minder. Intuïtief ging Lia vermoeden dat er een andere vrouw in het spel was. Soms hing er een bijzondere geur rond zijn harde lul. Raoul ontkende natuurlijk en Lia had geen bewijs. Raoul is een enorme basketbal fan. En via de KLM had hij een prijs gewonnen om in New York een NBA-wedstrijd mee te maken. Inclusief kennis maken met de spelers en een rondleiding door het stadion. Alle deuren van VIP rooms, kleedkamers, douches, massageruimtes zouden open gaan. Het was een prijs voor twee personen. Lia ging dus ook mee. Ze had niet veel met basketbal, maar des te meer met de spelers. Van die stoere gespierde mannen met goed gevulde sportbroeken. Dergelijke sportbroekvullingen waren bij Lia altijd een bron van eindeloze erotische fantasieën. Fantasieën waarin ze zelf een rol speelde.

Lia zat met een nat kutje en harde tepels naar de wedstrijd te kijken. Maar ze ergerde zich ook aan zichzelf, want het was toch te gek om met je vriend een lang weekeinde ontspannen in een hotel te verblijven en heerlijk relaxed de liefde te kunnen bedrijven, om dan te dromen van de bobbels in sportbroeken van andere mannen. Toen de wedstrijd was afgelopen ging ze met Raoul en de andere prijswinnaars naar een ruimte die super lux was aangekleed. Het was de plek waar spelers, sponsors en fanatieke aanhangers elkaar konden ontmoeten. De spelers waar Lia op kickte waren nu allemaal ontspannen gekleed, maar zagen er daardoor nog begeerlijker uit.

Door de drukte verloren Raoul en Lia elkaar regelmatig uit het oog. Maar toen ze voor de bar stond om een drankje te halen voelde ze dat er iemand achter haar stond die zijn half harde pik tegen haar billen duwde. Lia keek niet om, ze ging ervan uit dat het Raoul was, die bezig was aan de warming up voor de komende nacht. Ze duwde haar billen naar achteren en merkte dat de pik verstijfde tot een lul. Volgens haar een grote lul. Ze draaide zich om, duwde haar billen nog wat steviger naar achteren en wilde Raoul een compliment maken. Toen zag ze tot haar grote schrik dat er een grote Afro-Amerikaan achter haar stond en zijn kruis tegen haar billen duwde. “Hallo, leuk om je te ontmoeten, ik ben John,” zei hij met een wellustige glimlach, terwijl hij zijn hand op de billen van Lia legde en zijn harde lul nog eens tegen haar billen duwde.

Lia had het niet meer. Ze was al behoorlijk geil en nu deed één van de spelers ook nog een poging om haar te versieren. Maar dat wilde ze helemaal niet. Flirten, o.k. Maar dit ging te ver, ‘of niet ver genoeg?’ Schoot het door haar heen. “Ik ben Lia en kom uit Nederland.” John nodigde haar uit om bij hem en zijn vrienden te komen zitten. Toen ze naar het tafeltje liep, zag ze Raoul. Ze zwaaide naar hem om John duidelijk te maken dat ze een vriend had en Raoul te laten weten dat ze contact had met een speler. John zag het. “Is dat je vriend?” vroeg John. “Ja, maar hij vindt het goed dat ik bij jullie kom zitten.” Toen Lia dat gezegd had wilde ze haar tong wel afbijten. Want was dit niet een uitnodiging voor John om dingen te doen die ze niet wilde, maar waar ze wel heftig naar verlangde.

Met een kloppend hart ging Lia zitten. John zei dat Lia uit Nederland kwam en voor de eerste keer een NBA-wedstrijd bezocht. “En heeft ze al nagedacht over een herinnering?” De mannen aan het tafeltje lachten, maar Lia begreep het niet en reageerde dus ook niet. De andere twee mannen waren George en Richard. Lia lette er vooral op om haar benen gesloten te houden, anders zouden die mannen misschien denken dat ze uit was op seks. Dat was Lia ook, maar dat hoefden die stoere spelers nog niet te weten. Wat waren dat lekkere kerels. Fors en goed gespierd en voor zover Lia kon zien hadden ze allemaal een lekkere bobbel in hun broek.

Eén van hen liep weg om drankjes te halen. Lia is een nogal beweeglijk type dus al pratende bewoog ze haar lichaam en armen. En raakte zo af en toe het bovenbeen van John aan. Er werd gepraat over van alles en nog wat. Lia ontspande en vergat af en toe haar benen gesloten te houden. Ze had een kort rokje aan dus haar rode slipje was voor de mannen tegenover haar niet te missen. Plotseling zei Richard. “Ik denk dat dat rode slipje een fraaie herinnering is aan jouw eerste NBA-wedstrijd.” De mannen stemden daar lachend mee in. Lia keek verbaasd. John legde uit dat iedere vrouwelijke bezoeker die voor het eerst een NBA-wedstrijd bezocht werd uitgenodigd een herinnering achter te laten. George vulde aan dat de voorkeur werd gegeven aan een herinnering met een erotische lading. “Dus worden slipjes het vaakst achter gelaten,” zei John. Als reactie sloot Lia haar benen stevig. De gedachte dat die mannen geilden op haar rode slipje maakte haar ook geil. Maar ze was ook woedend, want hoe vernederend is het om als vrouw je slipje achter laten bij zulke geile mannen. “No way,” gromde Lia getergd. “Ik heb een zakdoekje bij me. Dat zal ik door mijn vagina halen, dan kunnen jullie daaraan ruiken en over fantaseren en als herinnering bewaren.”

De mannen begonnen hard te lachen. “Maar het is juist een eer om je slipje hier achter te laten in onze trofeekamer.” Maar Lia wilde het niet. Of eigenlijk ze werkte niet mee, maar wilde het dolgraag. Het idee dat deze goed geschapen binken opgewonden zouden raken van haar slipje, als ze weer in Nederland was maakte haar ook opgewonden. Haar kutje droop ondertussen dat maakte haar slipje lekker nat en begeerlijk. “Maar we willen je wel helpen met uittrekken. Dat doen we heel discreet, want we hebben de nodige ervaring, niemand die het merkt.” Moedigde George aan. “Nee, nee, nee,” was de verbeten reactie van Lia en ze klemde haar benen nog krachtiger tegen elkaar en weer voelde ze hoe nat haar kutje was.

Eén van de mannen kwam naast haar zitten en begon zacht haar tieten te masseren. Haar tepels regeerden onmiddellijk. Ofschoon Lia de geile tintelingen door heer lijf voelde trekken, duwde ze de handen van Richard weg. “Niet doen,” was haar wat zwakke reactie. Ze voelde een hand op haar bovenbeen. Met nog meer kracht sloot ze haar benen. Door het samendrukken van haar benen merkte ze ook hoe gezwollen haar schaamlippen waren. “Jongens stop hiermee, houd op,” met die woorden probeerde Lia de grijpgrage handen van haar lijf te houden. George ging naast haar zitten. Hij was blijkbaar een ervaren minnaar, want hij masseerde niet alleen haar borsten, maar zag ook nog kans de veters van haar witte bloesje los te maken. Telkens ging de veter een gaatjes verder open, waardoor de prachtige volle tieten van Lia in haar kwart cup BH duidelijk zichtbaar werden. “Lia je bent geen Marilyn Monroe, maar je hebt wel geweldige tieten.” “Ze heeft ook wel iets weg van Dolly Parton.” De mannen lachten en Lia werd geiler. Het was blijkbaar niet meer te stoppen.

George begon geraffineerd met haar borst te spelen. “Dit wil ik niet! Stop hier mee!” En met een onverwachte beweging duwde Lia de mannen weg. “Maar, oh, wat voelt dat geil en lekker,” schoot het door haar heen. Lia heeft gevoelige tepels, de aanraking maakte haar week en gewillig. Richard pakte haar borsten weer voorzichtig vast en ging met zijn platte hand over haar tepels, die spontaan hard werden. Lia deed haar best zich niet over te geven aan de wellust en de mannen van zich af te duwen. Maar ze zag ook dat de bobbels in hun broeken gegroeid waren. En weer sloeg ongewild haar fantasie op hol. “Jullie moeten echt ophouden,” was haar laatste zwakke poging, toen ze ook nog een hand over haar bovenbeen naar boven voelde schuiven.

Ondanks haar stevig gesloten benen wist John toch haar klitje te vinden. Hij duwde zacht. Geile tintelingen trokken door het lijf van Lia. Het masseren en knijpen aan haar tieten en drukken op haar klitje braken langzaam haar weerstand. Ze werd geiler en natter en liet zich tenslotte maar gaan. Ze wilde het eigenlijk niet, maar genoot intens van de aanpak van deze sporters. Lia zag dat hun bobbels uitgegroeid waren tot harde super erecties. Deze aanblik deed alle weerstand bij Lia wegsmelten. Ze spreidde haar benen, en John schoof langs haar slipje twee vingers in haar kut. George en Richard gingen door met het bewerken van haar tieten. En weldra kwam Lia heftig klaar. Ze had nog wel zoveel besef om zich niet al te luid te laten gaan, zoals ze thuis meestal deed. Het was een intens en heftig gekreun. “Ja… ah, ja… ah ik ko… mm…,” Lia hing als een dweil op de bank. Richard en John schoven hun handen onder haar rok. Grepen de band van haar rode en ondertussen drijfnatte slipje en ze trokken het naar beneden. Triomfantelijk keken ze elkaar aan. “We hebben onze herinnering.” Geleidelijk kwam Lia weer tot zichzelf en vroeg of er een toilet was waar ze zich kon opfrissen. “Ik loop wel even met je mee,” zei John.

Via allerlei gangen kwamen Lia en John in een grote kamer die vol stond met bekers en medailles. “Onze trofeeën kamer.” John liep naar een grote kast en opende de deur. Die kast was afgeladen met slipjes, bh’s, hemdjes, haarspelden, ja alles wat je op en aan een vrouwenlichaam kunt aantreffen. Ja zelfs gebruikte tampons. Lia keek met verbazing maar ook met opwinding dat haar rode slipje daar straks ook bij zou hangen. John ging achter haar staan. Hij sloeg zijn armen om haar heen en pakte haar borsten. Die nu weer door haar strakke bloesje werden bedekt. Lia voelde zijn harde lul tegen haar billen, omdat hij zijn heupen stevig tegen haar aan drukte. Ze stonden even heerlijk van elkaar te genieten. Toen besefte Lia waar ze mee bezig was en maakte zich los van John. “Nee, dit wil ik niet, stop hier mee.” “O.K.,” zei John, “maar als je het wel wilt, zeg het dan.” Lia raakte compleet in verwarring. Ze zei nee met de achterliggende gedachte dat John wel zou aandringen en dan had ze een smoes om toe te geven. Maar die strategie werkte dus niet. John sloot de kast met vrouwelijke herinneringen en ze verlieten de trofeeën kamer. Via weer andere gangen kwamen ze bij een deur waar opstand John B. en opende de deur naar een luxe ingerichte kamer. “Dit is mijn optrekje, hier in het complex. Daar is de badkamer.”

Lia zat op het toilet en vroeg zich af hoe het nu verder moest. Dat John haar wilde neuken was wel duidelijk. En ze merkte aan zichzelf dat ze het ook wel wilde. Ze was zo ontzettend geil dat alleen een goede neukbeurt haar daar vanaf kon helpen. Maar wat betekende dat voor haar relatie met Raoul. Door alle drankjes moest Lia heftig plassen. Ze spreidde haar benen zodat er een volle straal naar buiten kwam. Die ontlading voelde als een orgasme. “Ja…ah,” hijgde ze luider dan ze wilde. Even later ging de deur open. “Is er wat,” vroeg John. “Nee, ik zit gewoon lekker te plassen en dat voelt soms een beetje als klaar komen.” Bloosde ze. “Ja, als je mij de kans niet geeft om je een orgasme te bezorgen, dan moet je bevrediging wel zoeken bij een straal urine,” zei John lachend terwijl hij de wc-deur sloot.

Weer was Lia in verwarring. Moest ze in gaan op deze uitnodiging? Ze wilde niet, maar verlangde er wel heftig naar. Ze pakte een velletje toiletpapier en veegde haar kutje droog. Toen ze haar klitje raakte, trok er weer een siddering door haar wellustige lijf. Ze streek haar rokje glad, schudde met haar bovenlichaam om haar borsten weer lekker in de BH te laten rusten en liep met kloppend hart de kamer in. Daar stond John met een rood slipje in zijn hand. “Dat is mijn slipje niet,” was het enige dat Lia kon zeggen. “Dat klopt, maar ik heb hier een voorraadje voor omstandigheden zoals nu. Als je deze meeneemt, heb je ook nog een herinnering aan ons,” was de reactie van de breed glimlachende John. Maar ze zag ook dat John zijn broek verwisseld had voor een soort huisbroek. Die had hij zo gedrapeerd dat zijn harde zeer forse lul niet te missen was. Hij zag dat Lia er naar keek. “Bevalt het wat je ziet?”

“Ik weet het niet,” stotterde Lia, “maar ik denk niet dat ik ooit zo’n grote heb gezien.” “Bij deze dan,” zei John. En liet met een vloeiende beweging zijn broek zakken. “Oh mijn God, wat een kanjer, die kan ik niet hebben!” “Waar een wil is, is een weg,” glimlachte John en liep op Lia af. Hij pakte haar hand en legde die op zijn harde lul. Lia kon hem nauwelijks omvatten. Haar hart bonsde wild, haar knieën knikten, ze greep de stijve lul met twee handen. Toen zag ze pas hoe groot hij echt was. Want er was ook nog een deel dat haar handen niet bedekte. “Die is aanzienlijk groter dan die van Raoul. John is misschien wel 25 cm.” Langzaam ging Lia met beide handen op en neer. Telkens als ze de voorhuid van de eikel afstroopte, likte en kuste ze die majestueuze top.

Maar John nam het initiatief en ging een eindje van Lia af staan. Hij maakte langzaam de knoopjes van haar bloesje los, haar BH en de riem van haar rokje. En daar stond Lia in volle glorie. Forse volle borsten met harde tepels. Ze had haar benen een beetje gespreid, haar kleine kutlippen hingen uitnodigend naar buiten, ze glinsterden van het vocht. John ging dicht bij haar staan. En begon aan een tepel te zuigen en met één hand masseerde hij haar klitje. John omarmde haar en ze voelde zijn mega lul tegen haar buik omhoog kruipen. “Stop hier mee, John, hij is te groot en ik wil het niet.” Lia probeerde hem weg te duwen, maar ze voelde zelf dat het een zwakke poging was. Deze lul in haar kut dat was waar ze altijd over gefantaseerd had bij het zien van gevulde sportbroeken. En nu, nu deed de kans zich voor, dus wat hield haar tegen. Raoul niet, want die was er niet en bovendien verdacht ze hem ervan dat hij ook wel eens vreemd ging.

Lia kust John en weldra lagen ze op het bed te tongen. Ze kuste van zijn oorlelletje naar zijn nek, en zakte verder richting zijn tepels. Lia likte en zoog tot ze hard werden. Al kussend en likkend kwam ze bij zijn navel. John lag ontspannen achterover. ‘Hij heeft een waanzinnig mooie stijve grote paal, keihard lang en dik en aan de zijkanten is hij mooi geaderd,’ bedacht Lia. Zacht kuste ze zijn eikel en liet haar tong er over gaan. Ze ging met haar tong langs de harde stam tot aan zijn ballen en dan weer omhoog. John kreunde zacht. Dit herhaalde ze een paar keer en ze nam zijn paarse eikel tussen haar lippen. Het kostte haar moeite die grote eikel te omvatten. Lia zoog zijn machtige pik zo diep mogelijk in haar mond. Maar hij was te dik en te groot, het bleef bij een poging.

Lia draaide met haar tong over zijn eikel. Met haar lippen masseerde ze de mega lul van John. Slijm van voorvocht mengde zich met haar speeksel en zo liepen de slierten uit haar mond. Lia probeerde de lul zo diep mogelijk in haar mond te nemen, want ze was ondertussen super geil. Ze keek naar boven, zag dat John genoot en verwende zijn paardenlul langzaam door. John begon harder en sneller te ademen. Hij greep haar hoofd vast en neukte haar in haar mond. Lia begon te kokhalzen. Plotseling begon John spontaan te spuiten. Hij kreunde hard en lag te trillen. En spoot hij schot na schot zijn warme zaad in haar mond. De ontlading ging gepaard met luid kreunen en het trekken aan Lia ’s haar. Straal na straal spoot hij achter in haar keel. Lia stikt bijna en trok haar mond van zijn dikke lul. Op dat moment kreeg ze nog een straal sperma in haar gezicht. Het zaad droop uit haar mond.

Weer werd Lia overvallen door twijfel, waar was ze mee bezig? Seksen met een wildvreemde. Ze wilde opstaan, zich aankleden en weg gaan. Maar John hield haar tegen. “Lia het lekkerste moet nog komen.” Probeerde hij. “Nee, ik wil het niet.” John had ondertussen ontdekt dat Lia gevoelige tepels heeft. Hij richt zich op en begon te zuigen en zacht te bijten aan haar nog harde tepels. Lia zuchtte diep ze sputterde nog wat tegen, probeerde John weg te duwen, maar gaf zich weer gewonnen. Uitnodigend spreidde ze haar benen. “Neuk me, maar doe je het voorzichtig?!” John lag boven op haar met zijn eikel tegen haar natte kut. Het idee dat die mega paal bij haar naar binnen zou dringen, deed haar sidderen. John begon stevig aan haar tepels te zuigen en bewerkte ze ook met zijn tanden. Lia werd zo mogelijk nog geiler. “Neuk me, neuk me,” smeekte ze hem. De hand van Lia schoof tussen hun lichamen op zoek naar de keiharde lul van John. Ze greep zijn lul en manoeuvreerde hem naar haar verlangende en druipende kutje.

John duwde zijn eikel naar binnen. Lia gilde van genot en opwinding. Dit had ze nog niet eerder gevoeld. Als reactie trok ze haar benen op en greep haar knieholtes, ze trok haar benen zover mogelijk uit elkaar. Het was ongelooflijk geil wat ze voelde. Die dikke lul van John drong langzaam steeds verder in haar kutje. Ze had het gevoel dat ze zou scheuren of barsten. Ze was nog nooit zo vol geweest. Ieder plekje in haar kut werd geraakt zelfs plekjes waarvan zie niet wist hoe lekker het was om ze te raken. John was een geraffineerde neuker. Hij duwde zijn lul een eindje in haar kut wachtte even trok zich weer terug en duwde vervolgens weer een stukje verder naar binnen. Na een reeks van in en uit stoten zat zijn super paal tot aan de wortel in de kut van Lia, ze lagen schaambeen op schaambeen. “Voorzichtig je zit tegen mijn baarmoeder.” John stopte en wachtte af. Lia lag onder hem te sidderen en te trillen. Zelfs nu John zijn lul niet bewoog was Lia blijkbaar op weg naar een orgasme.

John trok zijn lul tot aan zijn eikel uit de strakke kut van Lia. Ze duwde haar heupen omhoog. Voor John een teken om weer te stoten. In één soepele beweging duwde hij zijn neukpaal naar binnen. Lia schreeuwde het uit van puur genot. “Ja, neuk me… neuk me ja!” Ze duwde haar benen zover mogelijk uit elkaar en ieder stoot van John ving ze op met een tegenstoot. John werd steeds wilder en heftiger op weg naar een spuitend orgasme. Hij stootte en ramde heftig op en neer in de kut van Lia. Ze had het gevoel dat haar hele kut aan flarden werd geneukt, maar het voelde fantastisch, haar geile lichaam was doortrokken van genot en geilheid. Explosies van genot schoten van haar kut naar haar tepels en weer terug. Ze probeerde haar kutspieren samen te trekken. Maar de lul van John was te dik ze had geen kracht meer in haar eigen kut. Het was een bron van tomeloos genot.

Met een brullende kracht perste John zijn dikke geaderde lul diep in de kut van Lia en begon te spuiten. Op dat moment kwam Lia ook klaar. Ze duwde haar heupen met kracht naar voren. En sloeg haar nagels in de rug van John. “Ja, ja mijn baarmoeder, je neukt mijn baarmoeder, ja. Ja ik kom. Ik voel je warme zaad, spuit me vol! Spuit me vol neuk me klaar.” Kreunend, hijgend en zwetend kwamen John en Lia klaar. Schot na schot spoot hij zijn warme zaad diep in haar kut. Lia lag te sidderen en te gillen ze greep zich vast aan het bed, haar ogen draaiden, ze was simpel weg van de wereld. Haar wereld bestond uit puur genot en lust.

Langzaam ontspande Lia en liet haar benen met een plof op het bed vallen. John deed nog een poging om aan haar tepels te zuigen en te bijten. Lia greep zijn hoofd vast. Voorzichtige zoende ze elkaar weer naar de werkelijkheid. John rolde van haar af. Zijn lul was half hard en glinsterde van de kutsappen van Lia en zijn eigen zaad. Lia bleef met gespreide benen liggen. Haar kut stond door de dikke lul van John wagenwijd open, zaad en kutsappen vloeiden langzaam naar buiten. Haar kut was rood en gezwollen.

Over haar rode slipje maakte ze zich geen zorgen meer. Net als de tientallen voorgangsters.

Big John

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *