Tafeltje dek je

()

Kom jongens opschieten, anders is het eten al koud voordat ik bij mijn klanten ben, riep ik tegen de medewerkers in de keuken die de bakken, waarin het eten vervoerd werd voor transport, moesten vullen. Ik had al een aantal bakken in mijn auto staan, maar ik moest er nog vijf hebben, daarna kon ik de bakken gaan bezorgen. De meeste klanten die ik had waren bejaard en woonden nog op zichzelf, zij wisten precies hoe laat ik kwam en de meeste stonden dan al aan de deur te wachten. “Alsjeblieft, eet smakelijk.” Zei ik en ging dan door naar mijn volgende klant, alleen mijn laatste klant is anders dan alle andere klanten. Maar laat ik mij eerst even voorstellen.

Ik ben Fred, tweeënveertig jaar, al meer dan tien jaar gescheiden en met de gedachte van: Dat was ‘eens, maar nooit weer’. Had ik besloten de rest van mijn leven vrijgezel te blijven. Door de crisis ben ik ook nog eens mijn baan kwijtgeraakt, alle sollicitaties die ik wegstuur blijven onbeantwoord of worden afgewezen en om mijn uitkering te behouden doe ik nu vrijwilligerswerk en bezorg maaltijden bij een instantie met de toepasselijke naam ‘Tafeltje dek je.’ Ik breng deze maaltijden bij voornamelijk alleenstaande bejaarden. Verder ben ik gezond, ik ga minimaal twee keer per week naar de sportschool en heb daardoor nog een strak lijf.

Mijn laatste klant woonde in een villawijk waar nog van die echte oude villa’s stonden en mijn laatste klant woonde in één van die mooie oude villa’s die eruit zagen als kleine kasteeltjes. Bij mijn laatste klant ging ik altijd via de achterkant de villa binnen, trap op en via een zware deur kwam je dan terecht in een grote keuken waar ook een hele grote tafel stond voor wel tien personen. Lucia, want zo heette mevrouw Roodveld, zat al aan die grote tafel als ik binnenkwam, het bestek had ze al klaar liggen en er stonden twee glazen rode wijn klaar, één voor haar en één voor mij. Lucia, want zo mocht ik haar noemen, was drieënvijftig jaar, haar man was al op vroege leeftijd overleden. Hij had haar een behoorlijk vermogen nagelaten en ze had doordeweeks nooit zin in eten koken. In het weekeinde ging ze vaak, alleen of met vrienden, uit eten. Lucia was slank, had lange licht grijzende haren en een vriendelijk gezicht, ze had ook een paar behoorlijke borsten die, voor zover ik dat kon beoordelen, nog behoorlijk strak waren voor haar leeftijd. Lucia droeg altijd jurken die wijd uitliepen en zo ongeveer tien centimeter boven haar knieën kwamen. Haar jurken hadden allemaal een behoorlijke diepe hals waardoor je een goed zicht had tussen haar borsten. Verder zag ik dat ze nylonkousen droeg en meestal had ze schoenen aan met hakken van zo’n zeven centimeter.

Als ze klaar was met eten dronken we samen nog een kop koffie en als ik dan weg ging, stopte ze mij altijd tien of soms wel twintig euro in de hand. Daarna vertrok ik weer en bracht de bakken van de vorige dag terug, daarna ging ik naar huis, deed mijn was en ruimde mijn huis wat aan kant. Aan het einde van de middag maakte ik een maaltijd voor mezelf. ’s Avonds ging ik onder de douche en omdat ik een lekker gladgeschoren lul en ballen lekker vind, scheerde ik niet alleen mijn baard, maar ook mijn lul, ballen en alles wat daarbij hoort. Toen ik klaar was met douchen trok ik mijn dunne badjas aan en voelde nog even aan mijn gladde ballen waardoor mijn lul een beetje begon te groeien. Ik liep naar de keuken, pakte een kop koffie en ging op de bank zitten. Ik zette de TV aan en zocht in het aanbod van films naar een seksfilm. Toen ik een afbeelding zag waarop een oudere vrouw werd geneukt door een veel jonge man besloot ik deze video te huren.

Nadat ik mijn code had ingegeven begon de video en al snel zat de jonge man op zijn knieën en neukte de oudere vanachter in haar kut waarbij ze luid kreunde van genot. Mijn lul was intussen tot zijn maximale formaat gegroeid van eenentwintig centimeter lang en vijf en een halve centimeter dik. Langzaam begon ik aan mijn stijve lul te trekken en toen de vrouw op de TV zich omdraaide en de man nog langzaam aan zijn lul stond te trekken, totdat ze met haar gezicht voor hem zat waarna hij een vijftal dikke stralen sperma in haar gezicht spoot, ze had een dikke klodder in haar oog een andere in haar neusgat en weer een andere in haar mond en op haar wang, daarna ging de man met zijn nog harde pik langs haar gezicht en smeerde het sperma door haar hele gezicht.

Ik was intussen zo geil geworden dat ik heel snel aan mijn lul trok en kort daarna mijn warme zaad over mijn buik spoot. In de film werd de oudere vrouw ook nog geneukt door een vriend van de man en moest ze beide mannen tegelijk pijpen waardoor haar mondhoeken bijna uitscheurden, daarna spoten beide mannen tegelijk hun zaad in de mond van de vrouw die maar net alles kon doorslikken. Voordat de film was afgelopen stond ik op sloot alles af, friste mezelf nog even op in de badkamer en na het poetsen van mijn tanden ging ik naar bed.

De volgende dag ging ik opnieuw naar de centrale keuken waar de maaltijden werden bereid en hielp bij de voorbereiding. Nadat de maaltijden klaar waren en weer in de daarvoor bestemde bakken zat begon ik weer aan mijn bezorgronde. Lucia was zoals gewoonlijk de laatste, ik pakte de bak uit mijn auto en liep de trap op naar de keukendeur, toen ik binnenstapte en Lucia een goedemiddag wenste, kreeg ik meteen een vreemd gevoel dat ik niet kon beschrijven, ik zette het bord en de schaaltjes voor haar op tafel en nam plaats tegenover haar waar het glas wijn al voor mij klaarstond.

Heb jij nooit eens een vriendin, of ben je soms homo, vroeg Lucia nogal direct. Ik keek haar aan en nu viel het mij op dat haar decolleté wel heel erg groot was en haar borsten wel heel ver omhoog werden geduwd. Ik zag zelfs een heel klein stukje van een donkerbruine rand van haar tepels die zo hard waren dat ze bijna door de stof van haar dunne jurk heen prikten. “Ik … euh … heb geen vriendin.” Antwoordde ik, en snel zei ik er achteraan dat ik ook geen homo was. “Ben je dan nooit eens geil, of help je jezelf dan,” vroeg ze even direct als de vorige vraag. “Ik… euh… ik… euh, help mezelf wel eens.” Antwoordde ik verlegen en een beetje stotterend.

Lucia at intussen haar eten en vroeg nu: “Heb je nooit eens zin om een lekkere warme kut om je lul?” Ik was bijna stom geslagen van haar directe vragen en zelf bleef ze onbewogen, tenminste dat leek zo. “Eu… jawel…, maar dan moet er wel een vrouw zijn.” gaf ik als antwoord. “Dan ga je toch gewoon naar de hoeren”, zei ze. Ik antwoordde haar dat ik al eens naar de hoeren was gegaan en toen ik er was geen trek meer had om te neuken en als ik dan weer thuis kwam ik mezelf naar een hoogtepunt hielp. Intussen was Lucia klaar met eten en stond ze op, ik zag nu dat het jurkje dat ze droeg, maar heel kort was en maar net haar schaamstreek bedekte. Aan haar benen droeg ze huidkleurige nylonkousen met een breed boord die waren vastgemaakt aan witte jarretel bandjes met goudkleurige clips. Ze kwam voor mij staan, legde haar handen op haar borsten en liet ze langzaam over haar lichaam naar beneden glijden en toen ze de rand van haar jurkje hadden bereikt trok ze met één hand haar jurkje iets omhoog en zag ik een mooie gladgeschoren kut met dik opgezwollen schaamlippen waartussen een grote roze knop te zien was, in het licht zag ik het vocht tussen haar schaamlippen glinsteren.

“Zou je dit heerlijke natte kutje willen neuken?” Vroeg ze nu al even direct. Mijn lul die ondertussen zijn maximale afmetingen hadden bereikt zat knel in mijn, voor deze omstandigheden, te strakke broek. Ik stond op en Lucia kwam voor mij staan, ze drukte haar warme lippen op die van mij en voelde haar tong mijn mond binnendringen, tegelijkertijd maakte ze mijn broek los en liet die naar beneden zakken, ze haalde mijn snoeiharde lul uit mijn boxer en met haar duim veegde ze de druppel vocht over mijn gladde eikel, toen ze voelde dat ik helemaal gladgeschoren was kreunde ze: “Hm… die is lekker groot…” Ik legde mijn handen op haar billen en schoof het jurkje omhoog en liet één hand over haar heup naar haar schaamstreek glijden waarna ik twee vingers tussen haar schaamlippen duwde die meteen doorgleden in haar zeiknatte neukgaatje.

Lucia spreidde haar benen zodat ik wat meer ruimte kreeg, ik liet nu mijn vingers tussen haar schaamlippen glijden en bereikte haar grote dikke genotsknopje en toen ik die aanraakte, stopte ze met tongzoenen en kreunend fluisterde ze in mijn oor: “O… ja… Fred… dat is lekker! Ga door…” Ik bleef haar nog een tijdje vingeren, maar toen haar ademhaling versneld stopte ik. Waarna ik met een geraffineerde beweging haar borsten uit het jurkje wipte. Nu zag ik dat ze een push-up beha droeg die haar grote borsten ondersteunde. Om haar harde tepels tekende zich grote bruine ringen af waarin allemaal kleine bultjes waren te zien, ik boog nu voorover en begon aan haar tepels te zuigen. Toen ik even aan haar tepels had gezogen kreunde Lucia. “Kom Fred, ik wil je pik voelen.” Ik manoeuvreerde Lucia nu naar het hoofd van de tafel en liet haar met haar bovenlichaam op de tafel liggen waarna ik achter haar ging staan, haar benen spreidde en mijn lul voor haar drijfnatte kut leidde. Ik duwde mijn lul langzaam haar kut binnen totdat hij helemaal in haar was verdwenen, ik voelde hoe mijn eikel tegen haar baarmoederwand drukte.

“Hm… ja, lekker Fred, neuk me, alsjeblieft neukt me keihard.” Ik was geil, ik ramde mijn lul zo hard als ik kon in de kut van Lucia waarbij mijn ballen iedere keer tegen haar venusheuvel sloegen en door het vocht uit de kut van Lucia was er dan elke keer een kletsend geluid te horen. “AOW! Hoe… ja,” kreunde ze luid en riep: “Harder… Fred… nog harder.” Ik deed mijn best om haar zo hard als ik kon te neuken en toen ik voelde dat haar kutspieren zich om mijn lul aanspande en haar lichaam voor een klein moment verstijfde waarna ze heftig begon te schokken, er golven geil uit haar kut vloeiden en kreunde: “Ohm… hoe… ja… ik kom klaar…”

Ik was ook bloedgeil, het zaad schoot uit mijn ballen omhoog waarna ik het met een viertal dikke stralen in haar kut spoot. Ik bleef nog even in haar en toen mijn lul weer slap was geworden trok ik hem terug waarbij er slierten sperma aan mijn lul bleven hangen, Lucia ging op haar hurken zitten, likte mijn lul schoon en gaf mij daarna nog een lange tongzoen. Toen ik mijn broek weer omhoog had gedaan, pakte ik de etensbak en zei: “Tot morgen dan maar.”

“Tot morgen.” Antwoordde Lucia en drukte mij een briefje van honderd euro in mijn hand waarna ik met een rood hoofd het trapje naar beneden liep en hoopte dat dit nog een vervolg zou krijgen.

Fred

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *