De verrassing

()

“Sluit je ogen en geef je over.” Zijn gefluister voelt warm tegen mijn oor en de spanningen knallen door mijn lichaam. Ik gehoorzaam en sluit mijn ogen. Instant voel ik hoe al mijn zintuigen op scherp staan. Ik voel de lakens onder mijn huid, hoe zijn vingertoppen mijn onderarmen strelen en hoe hij een blinddoek over mijn ogen laat zakken. Een zucht sluipt over mijn lippen. Een tinteling golft over mijn lijf. Ik ben vastberaden, ik ga me overgeven. Zonder enige moeite plaats ik mijn handen boven mijn hoofd en laat het toe dat hij me vastbindt. Het geluid van de handboeien galmt door de slaapkamer. “Ik beloof dat je gaat genieten, vertrouw me.”

“Ik vertrouw je.” Hijg ik opgewonden terug. De spanning is zo hoog dat ik mezelf hoor slikken. Deze kwetsbare positie heeft een immens geile werking op me. Ik voel hoe hij zijn handen om de zijkant van mijn slipje sluit en deze langzaam naar beneden trekt. De kant rolt speels over mijn heupen en er vormt zich een lach op mijn gezicht. Zodra mijn string over mijn voeten glijdt, voel ik zijn handen een weg naar boven afleggen. Vanaf mijn enkels in de richting van mijn bovenbenen. Af en toe knijpt hij kort en speels. Ik voel aan de lakens dat hij tussen mijn benen is gaan liggen. Ze deuken in. Zijn duimen drukken in mijn bovenbenen en dwingen ze iets uit elkaar.

Hij hoeft niet veel moeite te doen, ik laat ze uit elkaar vallen. Zijn adem voelt warm tegen mijn clit voordat ik zijn tong stevig door mijn lippen voel gaan. “Hm… je proeft zo goed. Schrik niet.” Het duurt even voor zijn woorden tot me doordringen… Schrik niet, waar zou ik van moeten schrikken? Dan voel ik hoe een hand mijn kin vast pakt en een zoen op mijn mond drukt. Een tong glijdt warm en nat naar binnen en de verwarring vult mijn hoofd. Ik word gezoend en gelikt tegelijkertijd. Mijn brein doet zijn best om de tongbewegingen te herkennen, maar ik weet dat ze niet van hem zijn. De persoon proeft zoet, naar zachte rosé. Er vallen wat plukken haar die niet afkomstig zijn van mij over mijn wang. Een zachte hand streelt over mijn wang. Het is een dame, het kan bijna niet anders. Met deze gedachten in mijn hoofd maakt de verwarring plaats voor geiligheid en ik begin wild terug te zoenen.

Tussen mijn benen voel ik hoe hij zijn vingers een bijrol heeft gegeven in zijn orale prestaties. Ze glijden moeiteloos in en uit me en raken iedere keer de meest gevoelige binnenste plekjes. Mijn verlangen is groot, maar iedere keer wanneer het te heet wordt, stopt hij. Hij weet precies wat hij met me doet. Ik doe mijn best om zo goed mogelijk te zoenen, maar het is amper nog een tongzoen. Onze tongen likken hevig langs elkaar en raken elkaars lippen. Mijn gehele mond is ondertussen een natte zone geworden. Ik voel hoe de dame naast me komt zitten en langs mijn hals likt. Uit reflex doe ik een poging om mezelf omhoog te drukken. Het lukt me amper. Haar tong bevochtigt een van mijn tepels. Het voelt koud wanneer ze zich terugtrekt en zorgt ervoor dat ze als harde knopjes vooruit prikken.

Tussen mijn benen heeft hij ondertussen mijn achterste gevonden. Zachte kusjes en afwisselend een stevige lik. Ik weet amper waar ik het moet zoeken. Ongecontroleerd begin ik te kreunen. Veel vingers, vier handen, twee monden die mij verwennen. Ik bevind mij om het randje van smeken, maar ik wil me er nog niet aan toegeven. Mijn mond voelt steeds droger. Ik open kort mijn ogen, maar kan niets zien door de blinddoek. Zelfs niet wanneer ik mijn best doe om langs mijn neus naar beneden te kijken. Een kleine lichtstrook is het enige dat mijn ogen vinden. Gewillig druk ik mijn onderlijf omhoog. Verder in de richting van zijn gezicht. Hij lacht speels. “Wil je me?”

De vraag dwaalt door mijn hoofd. “Ja!” De vingers die langs mijn borsten strelen dwalen af naar beneden in de richting van mijn hitte. Treiterend glijden ze langs mijn clit. Geen enkele keer gaan ze voor de spot, ze blijven er gekmakend langs glijden. Mijn verlangen bouwt zich op bij iedere aanraking die mijn clit net niet krijgt. “Vinger haar maar.” Zijn stem klinkt streng en opgewonden. Hij geniet duidelijk van deze positie en neemt direct een leidende houding aan. Zachte vingers glijden naar binnen en verdelen mijn kutvocht. Ik ben zo nat dat ik het kan horen. Mijn benen worden iets omhooggetrokken en ik voel hoe hij zijn handen in mijn knieholtes plaatst. In geen tijd glijdt zijn pik door mijn lippen en langs mijn clit. Dan positioneert hij zichzelf en stoot voorzichtig naar binnen.

Ik kreun luid van ontlading. Zijn handen blijven in mijn knieholtes terwijl haar vingers opnieuw langs mijn clit strelen en ze zacht cirkels rond mijn tepels maakt. Opnieuw begint ze me te zoenen. Ik kan amper terug zoenen. Al mijn zintuigen staan aan. Een aanraking heeft nog nooit eerder zo intens gevoeld. Ook zijn stoten voelen extra gevoelig. Ik zou er een moord voor doen om mijn handen op verkenning te laten gaan, maar het gaat niet. Er is amper beweging in te krijgen.

Steeds meer raak ik buiten adem en steeds harder kreun ik ongecontroleerd. Hij gromt bij iedere stoot die hij maakt en haar vingers lijken overal tegelijkertijd te zijn. Fuck wat is dit geil. De beste en lekkerste verrassing die ik ooit heb gekregen. Dan voel ik haar tong. Haar warme tong die eindelijk mijn clit de aandacht geeft waar ze sinds dit spel al naar verlangt. Ze likt me. Steeds wilder stoot hij in en uit me. Het maakt me wild. In de verte voel ik hoe mijn orgasme zich aandient. Mijn benen beginnen te tintelen en ik krijg het warmer en warmer. “Ja. O. Ja. Kom maar!”

Zijn aanmoediging is het laatste zetje dat ik nodig heb. Mijn lichaam begint te schokken en uit mijn mond ontglipt een soort jammerend gilletje. Ik heb het niet meer onder controle. Haar tong drukt steeds harder tegen mijn gevoeligheid terwijl mijn binnenste hevig om zijn stijve pulseert. “Fuck wat kom je hard!” Roept hij door de slaapkamer. Hij heeft gelijk. Ik kom keihard. Het houdt hem niet tegen. Hij gaat door en door. Langzaam komt mijn lichaam bij en vangt zijn dreunen op. “Dat zag er echt heel lekker uit.”

Een vrouwenstem klinkt fluisterend in mijn oor en het compliment heeft een ongekende werking. Ik voel mij trots, goedgekeurd. En in dezelfde seconde vormen er beelden in mijn hoofd van hoe ik er nu uit zie. Van wat zich nu hier afspeelt. Ze zoent mijn hals terwijl hij begint aan zijn laatste stevige stoten. Grommend trekt hij zich terug en voel ik hoe hij verder op me gaat zitten. Zijn sperma golft warm over mijn buik en borsten. “Jezus schat, zo lekker dit.” Hij drukt een duim, inclusief klodder sperma, tegen mijn onderlip en ik doe als vanzelf mijn mond open. Zijn smaak vult mijn mond en ik zuig op z’n vinger.

“Je hebt je echt goed gedragen.” Hij fluistert terwijl hij mijn handen losmaakt en de blinddoek voorzichtig van mijn gezicht afhaalt. Langzaam doe ik mijn ogen open en kijk in zijn groene kijkers die me tevreden aankijken. Kort kijk ik om me heen om te zien waar de dame is gebleven. Bij de slaapkamerdeur staat ze. Mijn beste vriendin. Trots en met een grote glimlach op haar gezicht. “Hele fijne verjaardag, lieverd! Wijntje?”

Yara

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *