Doorwerken

()

Hallo, mijn naam is Lucia, ben 22 jaar, slank, 57 kg schoon aan de haak en blauwe ogen. Ik werk al een paar jaar in een fabriek aan de lopende band en heb het erg naar mijn zin. Sinds een paar weken werkt Esther ook in dit gedeelte van het bedrijf. We staan tegenover elkaar te werken en Esther vertelt dat ze hier al drie jaar werkt. Als je zo tegenover elkaar staat praat je natuurlijk over van alles en nog wat. Esther is 23 jaar en getrouwd net als ik, ze ziet er eigenlijk wel goed uit, blond lang haar in een staart verder bruine ogen en ik schat ongeveer 55 kg. We werken vandaag in de avonddienst van vier uur s’ middags tot 12 uur s’ nachts. We zijn een melige bui en Esther vraagt plots aan mij, “hoe is je seksleven?” Ik kijk haar met een rood hoofd en vraag: “hoezo?” Dat onderwerp komt zelden ter sprake. “Zomaar” zegt Esther “wij doen het bijna iedere dag.” Zegt ze. “Wij ongeveer om de dag anders houdt mijn man het niet vol, terwijl ik elke dag behoefte heb, mijn kutje is altijd nat.” Fluister ik. “Wel doorwerken dames” hoor ik achter me. Onze baas komt regelmatig even kijken. We lopen hier altijd in bedrijfskleren, allemaal een grijze broek en T shirt. “Is je kut nu ook nat” vraagt Esther. “Ja, mijn broekje is alweer aardig vochtig.”

De toeter gaat het is 10 uur en we hebben even een half uurtje pauze. Ik loop naar de wc en net als ik de deur wil sluiten komt Esther erbij en zegt, “ik moet ook maar ik wil eerst je natte kutje wel eens zien.” Ik kan geen woord uitbrengen en voor ik het weet heeft ze mijn broek op mijn enkels. “Jezus! wat ben jij geil zeg, je slipje is kletsnat” ze trekt voorzichtig mijn slip naar beneden en kijkt verbaasd als ze ziet dat mijn kut helemaal glad is. “Ik moet plassen,” is het eerste wat ik weer kan zeggen, “Ok” zegt Esther en trekt mijn broek en slip helemaal uit. Gelukkig zitten we op een invalide toilet en hebben dus alle ruimte. Ik ga zitten en Esther duwt mijn benen uit elkaar. Een waterval van pis komt er uit mijn kut. Esther kijkt ernaar en als ik klaar ben likt ze mijn kutje schoon, als haar tong mijn clitje vindt kom ik schokkend klaar en een golf geil knijp ik uit mijn kut. “Heerlijk!” Roepen we gelijk en moeten daar smakelijk om lachen. De toeter gaat weer en snel trek ik mijn broek op. Zonder slipje aan lopen we weer naar onze plek. Esther blijft me met glimmende oogjes aankijken als we weer aan het werk zijn. “Scheer jij je vaak” hoor ik haar zeggen, “Ja elke dag, ik hou van een mooi glad kutje en mijn man ook.”

“Ik heb me nog nooit geschoren” zegt Ester, “ik durf het niet.”  Ik ben een beetje  verbaasd. “Zal ik je daar een keer bij helpen,” flap ik er uit. “Graag” zegt ze, “heb je straks tijd?” Ik moet eerst nog op de fiets naar huis en dan blijkt dat we drie km bij elkaar vandaan wonen. Ik breng je wel met de wagen naar huis” zegt Ester. “Is goed” zeg ik en voel gelijk mijn kutje natter worden. Het was ondertussen 11 uur geworden. Ik ben toch wel benieuwd hoeveel haar er dan op de kut van Esther zit. “Mijn man zit in de nachtdienst dus we hebben alle tijd” vertelt Esther. Om twaalf uur gaat de toeter en mogen we gaan. We lopen gezamenlijk naar de kleedkamer waar we eerst even gaan douchen en daarna lopen we naar de auto. Ik heb een kort rokje aan zonder slipje. We zitten net in de auto als Esther gelijk onder mijn rokje graait. “Wat ben jij heerlijk geil” zegt ze als ze zo 2 vingers in mijn kut stopt. “Doe je rok eens uit het is toch donker buiten.” Ik aarzel. “Ok” zeg ik “als jij het ook doet.” Zo gezegd zo gedaan en even later rijden we weg met beiden alleen een topje aan, dit geeft wel een geil gevoel en ik zoek onder het rijden naar de kut van Esther, maar voel alleen maar een dikke bos haar. We staan voor het stoplicht als er naast ons een auto stopt. Hij kijkt naar ons maar kan niet zien hoe wij erbij zitten, dit geeft een extra geil gevoel en dat is te zien ook aan de natte vlek op de leren bekleding.

Even later rijden we de garage in en gaat achter ons de garagedeur automatisch weer dicht. We doen beiden ons topje uit en lopen naakt binnendoor naar de keuken waar Esther het licht aandoet en ik voor het eerst de dikbehaarde kut van Esther zie. “Zo” zeg ik “daar kun je wel krulspelden in zetten.” Haar kuthaar is zwart, dat verraadt gelijk dat ze haar hoofdhaar geblondeerd heeft, we nemen wat te drinken en ondertussen pakt Esther de scheerspullen. “Zo, ga maar even op je rug op tafel liggen” en ik begin gelijk met de tondeuse haar zwarte bos in te korten. Door het getril begint ze plotseling te schokken, ik kijk haar aan en ze glimlacht. “Ga door” zegt ze, en even later is het meeste haar eraf.

Esther wil even kijken maar ik duw haar terug. “Je mag het pas zien als ik helemaal klaar ben.” Ik ga op haar zitten met mijn kont naar haar gezicht zodat ze niks kan zien. Ik zeep haar in en begin haar te scheren, vijf minuten later is ze zo glad als een baby, ook haar anus heb ik niet vergeten. Ik buig wat meer voorover en begin haar te likken en steek mijn tong bij haar naar binnen, ondertussen likt Esther ook mijn lippen en zoekt met haar vinger mijn klitje.

Niet veel later komen we samen gillend klaar. Ik ga van haar af en we lopen samen naar de grote spiegel in de woonkamer waar Esther haar blote kut bekijkt. “Wat is dit mooi” hoor ik haar zeggen en ze geeft me een heerlijke tongzoen. Ik moet plassen fluistert Esther in mijn oor en neemt me mee naar boven in de badkamer. Ze gaat ze met haar benen iets uit elkaar staan en begint te plassen, als ze klaar is lik ik de boel schoon en proef ik geil en pis door elkaar dit maakt me weer zo geil dat ik met drie vingers in mijn kut klaarkom. Esther kruipt snel onder mij, likt al het geil op en steekt haar tong in mijn kut. Ik kan het niet laten en begin spontaan te plassen waarop Esther haar mond wagenwijd opendoet en zo pis ik haar mondje vol. Heerlijk zegt ze als ik leeg geplast ben en ze het meeste van het kostelijk nat opgedronken heeft.

We gaan samen douchen en wassen elkaar zonder ook maar een plekje te vergeten. En komen beiden nog meer dan eens klaar. We lopen naar de auto en we trekken beiden ons topje weer aan. Ik lik nog even aan het kutje van Esther terwijl we weg rijden. Als we bij mij thuis het pad oprijden komt ze nog een keer heerlijk klaar. Ik pak mijn kleren en stap uit de auto. “Kom je me morgen weer scheren” hoor ik Esther zeggen als ik in mijn blote kut de voordeur open doe.

Evelien

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *