Middernacht

()

Het was een pikzwarte nacht, zelfs de maan was niet in staat om het donker bij te lichten. Ze zweefde door de lucht, de stad onder haar was in de nachtelijke schaduwen gehuld, ondanks het gezoem van het kunstmatige licht en andere geluiden. De stad sliep nooit. Haar reis had geen bestemming, maar wel een doel, ze was op zoek naar het kwaad, kwaad dat ze kon verslaan. In de nacht was het nooit moeilijk om het kwaad te vinden, en het duurde niet lang voordat ze angstige kreten hoorden die werden geslaakt in een steegje ergens beneden. Met de snelheid van een havik, dook ze naar beneden richting de paniekerige geluiden. Een paar seconden later bereikte ze de grond met volle snelheid. Ze liet de grond de impact opvangen, waardoor de aarde en de gebouwen rond de donkere steeg begonnen te schudden bij haar landing. Om op een passief agressieve manier aan te kondigen dat er nu een krachtige figuur aanwezig was. Een groep mannen was bezig om hardhandig een kleiner groepje mannen in elkaar te slaan.

“Hallo jongens, heeft er iemand zin om te spelen?” De aanwezigheid van een superheldin deed de helft van de mannen direct vluchten, en de mannen die het aandurfden haar aan te vallen werden met één klap tegen de muur van de steeg geveegd. De man die ze had gered steunde op zijn knieën en hapte naar adem, hij vermeed het oogcontact met de krachtige vrouw die hem net had gered. De adrenaline in haar lichaam stopte langzaam krachtig door haar aderen te stromen, terwijl ze rustig werd en haar vrouwelijke verzorgende kant naar boven kwam. Ze begreep dat hij was ontmand en ze wist precies hoe ze zijn mannelijkheid weer uit zijn schulp kon lokken. Ze tilde zijn hoofd op, “het gebrek aan goede mannen geeft me een eenzaam gevoel, ik verlang naar de vleselijke aanraking van een echte man”. Hij werd direct opgewonden en dat gaf hem de kracht op te springen en zijn lippen op de hare te drukken. Hij zoende haar vol passie, ze kreunde vol verlangen. “Ik ben al zo nat”, fluisterde ze en ze wist dat het haar naar een orgasme ging leiden.

Haar lichaam trilde en haar spieren spanden aan, haar geest raakte steeds meer gedesoriënteerd, maar ze besefte heel goed wat er net was gebeurd. Haar hart bonsde hard in haar lichaam, waardoor het van endorfine doortrokken bloed door ieder deel van haar lichaam werd gepompt. Ze gleed met haar hand tussen haar benen en ze voelde de natheid die was veroorzaakt door de droom. Alles was ongelooflijk gevoelig, maar ze voelde de energie die diep vanuit haar lichaam probeerde te ontsnappen. Terwijl haar ogen langzaam wenden aan het donker in de kamer, speelde haar hand voorzichtig met de sappen van haar lichaam. Ze kon nog steeds alleen de silhouetten van de meubels in de kamer zien, het was duidelijk dat de beelden in haar hoofd voor meer opwinding zouden zorgen. Ze sloot haar ogen opnieuw. Terwijl ze probeerde de scene in haar hoofd verder af te spelen. In haar dromen was ze net als in het echte leven een sterke, vastbesloten, en vooral onafhankelijk vrouw, maar ze hield ervan de controle over te dragen aan de mannen die het aankonden. Jarenlang was dit alleen haar echtgenoot geweest.

Heel langzaam wreef ze over haar genotsplekken, terwijl ze haar hoofd weer terugbracht naar de man uit haar dromen die op het punt stond om haar met lust vervuld te verslinden. Terwijl ze de meest woeste, maar passievolle seks voor stelde die haar heldhaftige alter ego had in het steegje, vulde ze de kamer met kreunen. Haar lichaam genoot steeds meer van de aanrakingen. Het was haar nooit gelukt, om haar gekreun tijdens de seks onder controle te krijgen, het was één van de dingen die haar man zo aantrekkelijk vond aan haar. Hij lag naast haar te slapen, maar haar gekreun stond op het punt hem uit zijn slaap te halen. Terwijl ze compleet werd geabsorbeerd door haar plezier, ontwaakte zijn bewustzijn heel langzaam in zijn lichaam, en hij kon het niet laten om te glimlachen. Hij probeerde haar niet te laten weten dat hij wakker was, omdat hij nog even wilde genieten van haar authentieke geluiden. Hij genoot van haar plezier, het maakte hem niet uit of ze nu seks had met zichzelf of met hem. Het was vaak genoeg voorgekomen dat hij haar bekeek terwijl ze met zichzelf speelde. Hij had veel van deze observaties geleerd.

Ze nam altijd de tijd, en liet geen enkel onderdeel van haar lichaam onberoerd, voordat ze uiteindelijk haar clitoris begon te plagen met af en toe een aanraking van haar vinger, die ze altijd eerst natmaakte. Voor hem leek het alsof ieder deel van haar lichaam een ander gevoel bij haar teweegbracht. Hij had haar al vaker gevraagd om te vertellen over die gevoelens, maar er leken niet genoeg woorden te bestaan om het te beschrijven. Hoe verschilt één heerlijke gevoel van de ander? Het bleef een mysterie voor hem, maar zijn oplettendheid maakte hem zeker een betere minnaar.

Op dat moment stonden ze allebei stil bij het feit dat ze na vijftien jaar huwelijk nog steeds zo verliefd waren als in het begin, en dat ze elkaar nog steeds vreselijk konden opwinden. Voor hen was seks één van de middelen om de intense liefde naar elkaar te uiten, en het was de laatste jaren alleen maar beter geworden. Het was een gezamenlijke, maar ook een persoonlijke ontdekking van hun lusten en verlangens geweest. In stilte luisterde hij naar de bewegingen en de geluiden van zijn vrouw, die zonder meer richting het punt van extase ging. Met dat besef voelde hij het vlees tussen zijn benen groeien en hard worden. Ze stopte met bewegen en kreunen, om even alle sensaties in haar lichaam te ervaren. Het was even compleet stil in de kamer.

“Johan”, fluisterde ze. Hij zei niets. “Johan, ik weet dat je wakker bent, je ademhaling is veranderd, probeer me maar niet voor de gek te houden.” Hij bleef zwijgen en ze begreep dat hij met haar speelde, maar zij wist dat zij het spel ging winnen, zoals altijd. Ze besloot hem passief in haar dans mee te lokken en ging verder met waar ze mee bezig was. Met één hand wreef ze over haar kruis terwijl ze met de andere haar borsten masseerde. Haar bewegingen en kreunen waren nu expres heftiger dan eerder, waardoor zijn hart harder begin te kloppen en er meer bloed stroomde naar de plek waar het nodig was. Ze voelde dat het niet lang meer duurde voordat ze ging komen, maar op het moment dat ze wilde uitademen, kwam hij snel onder de dekens vandaag en klom op haar. “Johan, ik hoop dat je iets beters in gedachten hebt dan wat ik met mezelf van plan was te gaan ervaren”. Hij zei niets en liet zijn lichaam haar overtuigen van wat ze eigenlijk al wist.

Hij zoende haar vol overgave alsof hij een rivaal was van de man uit haar droom. Ze voelde zich een beetje promiscue over haar seksuele ontmoeting, zelfs al was het verre van de realiteit. Hoe dan ook, het had er voor gezorgd dat haar echtgenoot de volle controle overnam. Met één hand hield hij haar stevig vast boven haar hoofd en liet zijn lippen en tong langs haar gladde huid glijden. Eerst langs haar nek, toen langs haar sleutelbeen, en uiteindelijk bleef hij haar zachte borsten strelend likken, alsof het de eerst keer was dat hij de zachtheid van haar borsten ervoer. Hij zakte langzaam af naar beneden, kuste haar buik, haar heupen, haar dijen, opende ter voorbereiding al haar benen. Toen voelde ze zijn lippen op haar kloppende orgaan, en hij liet al snel zien hoe ervaren; hij hier in was. De druk en de zachtheid van zijn tong klopte precies met haar staat van gevoeligheid. Gretig, liet hij zijn tong met veel snelheid over haar clitoris glijden.

Ondertussen was hij zo hard als mogelijk was en hij kon niet meer wachten om haar te penetreren. Haar geluiden namen in volume toe en haar gekreun galmde door het duister. Ze bereikte al snel weer het punt waar ze was voordat hij haar stoorde in het spel, en ze was even gretig zijn pik in haar te voelen. Ze rolde op haar zij en ze wisten allebei wat er hierna ging gebeuren. Hij ging op zijn knieën zitten en trok haar bovenbeen op zijn schouder en haar kruis richting het zijne. Wild bewogen ze synchroon met elkaar en de snelheid nam toe bij iedere stoot in haar. Eindelijk kwam de bloem van haar orgasme tot groei en ze liet hem doorgaan tot hij ook zijn hoogtepunt beleefde. Uitgeput en tevreden vielen ze allebei gelijk in slaap om de laatste uren van de nacht nog mee te pakken. Toen ze wakker werden voelden ze zich opgewonden, blij met zichzelf en met het leven dat ze samen hadden opgebouwd. Ze glimlachten naar elkaar in stilte, voordat de orde van de dag het weer zou overnemen.

ChristaS

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *