Yoga in de sauna

()

Ik had haar al een paar jaar niet meer gezien… Twee kinderen nu. En ze ziet er nog steeds jammie uit! Niet van die heerlijk grote borsten zoals mijn Linda heeft, maar gewone maat borsten, leuk figuurtje, strakke yogakleding aan, big smile op haar gezicht. Met regelmaat geeft zij haar lessen zonder beha te dragen… Dan staat ze nu in een pose, vlak voor mij. Zodanig dat ik inkijk heb in haar shirtje. Ik zie, ze heeft wéér geen beha aan. En dan kijkt ze me ook nog recht in m’n ogen aan tijdens de oefening, en niet alleen deze oefening. Ook ik heb een yogabroek aan, zit ook strak… En vooral daar waar het in ieder geval al strakker zit.

Mijn vriendin Linda bleef vanochtend thuis, slecht geslapen gaf ze aan. Aan het eind van haar lessen geef ik onze yoga-instructrice altijd een verrukkelijke flinke knuffel. Ik kijk daarnaar uit. We hangen soms verschillende minuten in elkaars armen, elkaars energie voelen. Zij, mijn mannelijke energie, ik haar vrouwelijke. We drinken samen koffie en thee. Ook dit keer, al is Linda er dit keer niet bij. We babbelen over van alles en nog wat. Zij weet dat Linda en ik altijd na afloop v haar lessen naar de sauna gaan. Alleen… Nu is er geen wij, met z’n drieën, maar zij en ik… en meestal is er niemand anders in de sauna.

“Zullen we dit keer met z’n tweeën naar de sauna gaan”, vraag ik haar. Smeedt het ijzer terwijl het heet is en ik héb het al zo heet. “Vindt Linda toch niet erg?” Vraagt zij. Mijn hart slaat een slag over, dit is wat ik juist wil! Zij en ik, samen in de sauna! Onwillekeurig lik ik mijn lippen af voor ik antwoord geef. “Zin in!” Zeg ik naar mijn mening een beetje te enthousiast. ‘Hold your horses John’ zeg ik tegen mezelf! We kleden ons in de gezamenlijke ruimte om, ik gluur alvast naar haar, terwijl zij zich uitkleedt. Ze tilt een been op om uit haar broekje te kunnen stappen en ik zie dat zij haar kutje heerlijk glad geschoren heeft, hm…

Als ik straks de kans krijg… Schrik slaat mij om mijn hart… als er maar niemand in de sauna is. We douchen, zij haar poesje en ik mijn snikkel. Zo wil ik dit graag, kunnen we zo aan de gang, als zij ook wil… spannend! Ik heb een leuke klik met haar, altijd zo geweest. Ik zie geen spullen of verdere handdoeken dan die van ons. Goed teken! En wéér lik ik mijn lippen af, zij ziet het en glimlacht naar mij, terwijl we de sauna instappen. Zij gaat op de bovenste planken liggen, ik er vlak onder, aan dezelfde kant van de sauna. Lekker dicht bij elkaar dus. Terwijl ze gaat liggen kijk ik nog net naar haar lipjes tussen haar benen, verrukkelijke aanblik.

We kletsen lekker door. Ik leg mijn geslacht nog wat voordeliger neer. Dan komt zij overeind en ze kijkt mij recht aan. Ik kijk door de spleetjes van mijn ogen en zie dat zij geïnteresseerd naar mijn geval kijkt. Zal ik initiatief tonen, nee hoor niet nodig, zij geeft met haar voet een tikje tegen mijn geval aan. “Ik zag jou daarstraks heus wel naar mij kijken hoor, was het lekker wat je zag”, vraagt ze. “Ik vind het altijd leuk en spannend om naar jou te kijken vooral als je geen beha aan hebt”. Oei, ik ben benieuwd hoe ze hierop gaat reageren. “Kom je naast mij zitten”, vraag ik haar, “ik vind het daarboven net wat te heet”. Puf ik. “Alsof jij dat erg vindt, volgens mij ben jij al heet genoeg van jezelf” terwijl ze naast mij komt zitten. Ik trek haar naar me toe en sla een arm om haar heen. “Hé, vindt Linda dit wel goed”? Vroeg ze. “Dan kunnen we een volgende keer misschien met z’n drieën spelen”, antwoord ik gevat.

Ik kijk haar in de poppetjes van haar bruine ogen aan en pak een borst van haar vast. Mijn gezicht gaat naar de hare. We tongzoenen er flink op los. Het hek is van de dam, zolang er maar géén andere mensen bij komen. Haar hand gaat over mijn borst naar beneden. Ze strijkt met haar hand over de binnenkant van mijn lies zachtjes mijn leuter aanrakend. Dat blijft niet zonder gevolgen natuurlijk. Mijn lul richt zich snel op! “We hebben niet veel tijd, stel je voor dat er iemand in de sauna komt” zegt zij. Ik ben het er helemaal mee eens, snel aan de gang, hopla erin en eruit. Ze vat mijn lul, bukt zich naar hem toe en pijpt mij de sterren van de hemel. “Oh… dit vind ik zó lekker”, fluister ik.

Na slechts een paar minuten, die voor mij wel een eeuwigheid leken te duren, is het tijd voor mij om haar nog wat verder op te warmen. Ik haal mijn geval uit haar mond, ga een verdieping lager zitten en spreidt, haar benen. Dat is voor een yogajuffrouw geen moeite natuurlijk. Ik richt mijn tong op haar lipjes en lik haar van helemaal onder naar geheel boven, waarbij ik haar klitje raak. Ze kreunt erbij. Nog een paar keer herhaal ik dit tot zij ook nat genoeg is om verder te gaan. “Hoe wil je zo klaarkomen lieverd” vraag ik haar. “Ik wil graag achterlangs in mijn kutje genomen worden, op z’n hondjes, dan raak je mijn g-plek zo lekker met jouw geval” fluistert ze. “Oké dat is voor mij ook lekker, kan ik jou diep nemen”!

Ze gaat naar de vloer van de sauna, spreidt haar benen wat, bukt zich vervolgens voorover, pakt haar enkels vast, zodat haar poesje zich voor mij opent. Een leuk yoga standje. Ik ga achter haar staan, neem mijn pik in mijn hand en dirigeer hem bij haar naar binnen, terwijl ik haar heupen vastpak. “Oh… wat vul je mij lekker, ga zo door”, geeft ze aan. Ik trek haar naar me toe en vul haar volledig met mijn dikke pik. Ik haal mijn geval uit haar en stop hem er weer helemaal in. Zo gaat dat eventjes door. Ik voel wat het met haar doet, ik hoor, haar zuchten. Het jeukt heerlijk in mijn geval, terwijl ik in haar stoot. Ik haal mijn geval uit haar en lik met mijn tong haar lipjes.

Het zuchten van haar gaat over in kreunen, haar lichaam schokt nu onophoudelijk. Dan volgt er een explosie in haar lichaam. Ze blijft schokken terwijl ik mijn geval weer in haar stop en haar flink aan het nemen ben. Dit zorgt ervoor dat zij nog even door blijft gaan met klaarkomen! Ik ben nu zó geil doordat onze lichamen heerlijk kletsende geluiden maken. Ik kijk hoe mijn pik in en uit haar lichaam schuift, telkens stoot ik toe, harder en harder. Ik zal haar nog even laten kermen van geilheid, ik wil zelf ook klaarkomen, en ik wel nu klaarkomen! Ik stoot hard toe, raak telkens haar baarmoeder zachtjes. Omdat we in de sauna zijn hijgen we het allebei uit, onze glibberige bezwete lichamen glijden tegen elkaar aan. Ik voel mijn pik nog wat harder worden, nog even, nog even…

O jee, we horen allebei de deur van de toegang van de sauna dichtklappen. Ik hoor twee douches. Ik moet en ik zal…nu. Nog paar stoten… moet nu!! Oh…, wat kom ik heerlijk klaar… ik trek haar heupen naar me toe, zo diep mogelijk zit mijn pik in haar. Het moet zo zachtjes mogelijk. Ik voel hoe ik haar kutje vol spuit, straal na straal. Als ik voel dat het einde van mijn orgasme nadert paal ik haar nog even stevig, totdat het jeukende gevoel in mijn pik voorbij is. Yogajuffrouw draait zich om, geeft me nog snel een tongzoen en gaat snel op haar handdoek zitten.

Ik zit nog met een half stijve pik. De deur van de sauna zwaait open, ik sla mijn knieën snel over elkaar, en kijk alsof ik de onschuld zelf ben. Ik knipoog naar mijn juffie, ik krijg een luchtzoentje terug. Als mijn geval weer normale afmetingen aanneemt, staan we allebei op. Ik zie, op de plek waar ze gezeten heeft geil van ons liggen dat dwars door de handdoek gelopen is. Er loopt ongetwijfeld ook nog wat uit haar kutje als ze wegloopt uit de sauna. Haar handdoek vertoont in ieder geval een natte plek. Snel maken we dat we wegkomen, onder de douche. We lachen samen om wat we net in de sauna gedaan hebben. Als er iets niet mag in een sauna… Het is onze sportschool…

Met een fluisterend. “Volgende keer laat ik mijn beha, speciaal voor jou thuis, vies mannetje dat je bent”. Nemen we afscheid van elkaar. Ik geef haar nog snel een knuffel, verrukkelijk. Donderdagochtend hebben we wéér les van haar, 2 1/2 uur lang… en dan is Linda erbij!

John Smith

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *