Work hard, play hard

()

Op een morgen was ik door het drukke verkeer wat later op het werk. Op zich geen probleem omdat ik glijdende uren heb, maar dat wil ook wel zeggen dat ik die uren moet presteren en dus wat langer moet blijven. Het was ook best druk waardoor het kantoor leeg liep als ik nog druk bezig was. Om me beter te concentreren had ik mijn hoofdtelefoon met neutrale muziek opgezet waardoor ik ook niet echt gezien heb wie al vertrokken was. Ik dacht nog een half uur zaken af te werken, maar toch nog eerst even naar de keuken wat water halen omwille van een stevige dorst. Toen ik uit de keuken de hoek om draaide om terug naar mijn bureau te gaan botste ik op Femke.

Het was eigenlijk wel een stevige botsing waardoor de volledige inhoud van mijn groot glas water over haar shirt vloog. Blijkbaar was het op onze klantendienst heel druk en was haar gevraagd wat langer te blijven om wat mails weg te werken. Femke was een knappe meid van rond de 25 jaar, met golvend lang zwart haar. Rond haar mooi gevulde kont zat een strakke jeans met daarop een wit aansluitend shirt met kort mouwen en een ronde kraag rond haar hals. Dat witte topje was voor mij nu wel een geluk bij een ongeluk, want dankzij het water scheen haar rode kanten bh door het topje heen. Even vloekte ze, maar ze kon er al snel om lachen, het is ook maar water.

Ze had net haar computer afgesloten om naar huis te gaan, maar zo kon ze natuurlijk niet buiten komen, toch niet meteen. Al grappend, maar met een stille hoop stelde ik voor om haar shirt nog in de vroege avondzon voor het venster te leggen, misschien droogt die daar sneller. Ze had me door, “ha, snoeper, ik heb je wel door, maar misschien heb je wel gelijk” en ze trok haar shirt uit en legde het op de vensterbank. “En geluk” was het enige antwoord dat ik uitgesproken kreeg. Mijn dorst was helemaal verdwenen, gelijk met de motivatie om nog verder te werken. Ze had niet veel zin om haar computer terug aan te zetten om nog wat mails te verwerken. Maar in de kantine staat een pooltafel en aangezien ik haar oponthoud had veroorzaakt vond ze dat ik haar moest helpen de tijd te doden. Dus ze nam me terug mee naar de keuken en gaf me een keu, al had ik wel andere ideeën waarbij de pooltafel een rol kon spelen.

Bij het spelen kreeg ik na elke bal die zij stootte een knipoog, toch telkens wanneer ik recht tegenover haar stond als ze bukte om te stoten. Ze had dus blijkbaar geen probleem dat ik genoot van het uitzicht. Mijn geluk kon op dat moment niet op. Ik had de eerste 2 ballen gescoord en dat vond ze toch genoeg. Ik legde aan voor de volgende, maar ze wou toch voorkomen dat die in de pocket eindigde. Ze hurkte door haar knieën achter de pocket en legde haar borsten op de rand van de tafel en masseerde ze opzichtig. Misschien had ik zonder de afleiding ook gemist, maar het geile en grappige zicht hielp niet, integendeel. En voor het verdere verloop van het spel hielp het ook niet dat mijn kleinere keu in mijn broek begon te spannen. De volgende ballen gingen ernaast, maar na een volgende score kwam ze naast me staan en bukte zich ook over de tafel om in mijn oor te fluisteren.

“Eigenlijk niet eerlijk dat ik hier zonder shirt sta en jij met” en ze gleed met haar hand over mijn rug waarbij mijn hemd omhoog ging. De stoot was een volledige misser, maar daar trok ik me weinig van aan. Ik draaide me naar haar en liet ze mijn hemd los knopen. Zodra ze mijn hemd had weg gegooid wou ik ze dichter bij me trekken, maar ze was sneller dan ik had verwacht. Ze nam haar keu terug vast en nam de volgende 2 beurten voor haar rekening. Ze wist toch te scoren, maar al snel was het terug aan mij. Nu ging ze terug in mijn gezichtsveld staan om me af te leiden. Ze trok haar jeans wat lager en haar slipje wat hoger om dan met haar lekkere ronde kont achter de pocket waardoor ze een kanten string liet zien, van hetzelfde setje als haar BH. De maat was vol, ik kon dit niet zomaar laten gebeuren.

Het was terug haar beurt, ik ging achter de pocket staan waarop ze mikte en maakte mijn ceintuur los, knoopte vervolgens mijn broek los en zette mijn gulp open waardoor mijn spannende boxershort duidelijk zichtbaar was. De erectie die mijn broek spande was ook duidelijk te zien onder de boxer. Haar ogen glinsterde, “o” repliceerde ze, “je speelt vals, je speelt met 2 keus!!” Pruilde ze. “En beide even hard” was het antwoord dat ik klaar had. Het spelletje was duidelijk voorbij, ze liet haar keu vallen en stapte op me af.

In een flits plakten onze lippen op elkaar en gleed haar tong tussen mijn lippen voor een geile kus. Met haar linkerhand nam ze me vast om me dichter te trekken en met haar rechter gleed ze over mijn buik naar beneden om poolshoogte te nemen van de keu die in mijn boxershort spande. Ik nam haar stevig bij haar lekkere kont en gleed met 1 hand over haar rug om in een vlotte beweging haar BH los te maken. Mijn hand glijdt dan terug naar voor om die borsten eindelijk lekker te masseren. Ze liet me los om de bh van haar armen op de grond te laten glijden. Ik nam de kans om lippen in haar nek te zetten en al kussend en zuigend verder naar beneden te zakken tot ik een tepel tegenkwam. Mijn ene hand masseerde die lekkere kont en de andere de mooie ronde borsten terwijl mijn tong en lippen haar tepels verwenden. De handen wisselden als de lippen naar de andere tepel verschoven. Ik kwam terug recht om haar opnieuw te kussen en ze nam me direct bij mijn broek vast om deze naar beneden te trekken. De kus duurde daardoor niet lang, want ze zakte door haar knieën om zowel mijn jeans als boxer tot op de grond naar beneden te trekken.

De keu was nu helemaal vrij en stond stokstijf. Ze nam de keu vast, maar gelukkig liet ze het krijtje op de pooltafel liggen. In de plaats van te krijten nam ze de keu vol lust in haar mond en zoog ze hem naar binnen. Eerst speelde haar tong wat met mijn eikel, maar dan begon ze heerlijk te pijpen met diepe halen. Haar volle lippen gleden heerlijk langs mijn keu. Af en toe likte ze de buitenkant even, maar al even snel verdween mijn paal weer onder haar neus. Haar geilheid werd te groot en wou de aandacht nu naar haar ondertussen zeiknatte grotje verplaatsen. Ze stond recht en kust me weer vol passie en wou zelf haar broek los maken, maar die kans gaf ik niet, nu was het mijn beurt en ik knoopte alle knoppen los. Eigenlijk was ik ook benieuwd naar het stringetje dat ze aan had en waarvan ze al een plaagstoot had laten. Maar dat geduld had ik niet meer en trok het kleine slipje mee naar beneden. Ze zette haar kont op de rand van de pooltafel zodat ik haar schoenen en broek helemaal kon uittrekken.

Ze spreidde haar benen, waarschijnlijk om mijn keu direct diep in haar pocket te duwen, maar daar moest ze nog even wachten. Al kussend zakten mijn lippen van haar lippen via haar nek naar haar borsten, om dan verder via de navel te zakken en ten slotte te proeven van dat glimmende poesje. Ze liet zich achterover zakken met haar rug plat op de tafel en wanneer ik met mijn tong haar klitje een eerste keer beroerde, hoorde ik een eerste kreun van genot. Mijn tong gleed vervolgens dieper in haar grotjes om haar geile sappen te proeven, maar aan haar reactie te horen moest ik me vooral focussen op haar klitje. Er is geen geiler geluid dan een vrouw die geniet, dus laat ik me gaan op haar genotsknopje om haar te horen kreunen en genieten. Ze is Franstalig en spreekt zeer goed Nederlands, maar dat was ze nu wel even kwijt, en ik moet toegeven dat eens “o Ouihh” i.p.v. “Oh Jah” het wat geiler maakte.

Ik liet me volledig gaan in mijn lik-kunsten, ze kromde haar rug en kreunde het uit van genot. Na een tijdje voelde ik ze trillen en kreunde ze “Arrête, baise-moi… Ik wil je in mij voelen”. Het Nederlands daagde dus al terug een beetje, ze wou zeker zijn dat de boodschap overkwam. Maar op zo’n moment maakt het niet uit welke taal het is, de bedoeling is wel snel duidelijk. Ik sta recht en zet de punt van mijn keu klaar voor haar pocket en die schuift er vrij vlot meteen helemaal in. Ik neem haar dijbenen vast en begin haar meteen aan een stevig tempo te neuken. Opnieuw die geile stem die kreuntjes laat en om meer vraagt met op de achtergrond het geluid van mijn “cue balls” die tegen haar billen kletsen.

Na een paar minuten gaf ze aan om van standje te wisselen en kroop ze van de tafel. Ze draaide zich om en legde één knie op de tafel. Ik zette me achter haar en duwde mijn stijve stok opnieuw in haar grotje om haar weer heerlijk te neuken. Ik nam haar met een hand bij haar schouders om steviger te stoten. Met mijn andere hand masseerde ik haar borsten om dan even door haar te gaan en er zacht aan te trekken, ze gromde goedkeurend en kantelde haar hoofd naar achter. De stoute meid heeft het blijkbaar graag iets steviger. De daaropvolgende pets op haar bil werd ontvangen met een korte kreun. Er volgden er nog wel een paar zonder te willen overdrijven.

Ze liet haar knie dan terug wat zakken en vroeg (eigenlijk wel streng met een grom) om op de tafel te gaan liggen. Ze hurkte dan over mijn pik en gebruikt al haar spieren om ze diep en zo snel mogelijk te neuken. Eens het tempo opgevoerd kon ik het niet meer houden en liet ik een heftige kreun door de refter galmen en met een laatste stoot was het: 8 Ball, middle pocket, game over!

Lycan

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *