Hondjes

()

“Ja, zo. Zo is precies hoe ik je wil hebben.” Zijn woorden tintelen door mijn lijf. Ik wist dat hij niet veel hoefde te doen om me opgewonden te maken, maar dat enkel een paar instructies me al een nat slipje zouden bezorgen, had ik niet verwacht. Op handen en knieën kijk ik kort achterom. Hij staat bij het voeteind, nog volledig aangekleed en bestudeert me aandachtig. “Leun nog eens iets verder voorover?” Gehoorzaam doe ik wat hij vraagt. “Hm…, dit is nog beter.” Ik staar voor me uit en zucht nog eens diep. Mijn binnenste brandt, nu al en hij heeft me nog niet eens aangeraakt. Ik voel me naakt. En niet zomaar naakt, maar echt volledig, in het zicht, kwetsbaar naakt. Hij heeft me al minstens honderd keer naakt gezien, maar iets aan ‘op z’n hondjes’ geeft me dat extra kwetsbare gevoel. Hij staart echt recht in mijn gevoeligheid en ik ben er verdomd dol op.

Ik hoor dat hij is begonnen met het losknopen van zijn overhemd. Ik moet mijn best doen om me niet om te draaien. Ik doe wat ik zou doen, op mijn handen en knieën blijven zitten. Ik staar naar de lakens. Wit en fris, iets dat ze niet lang meer zullen blijven. Zacht prikken mijn tepels er tegenaan. Fuck, alleen de gedachte aan wat hij van plan is, maakt me al wild. Dan hoor ik gerommel, opnieuw doe ik mijn best om in positie te blijven. Naast me op het bed voel ik wat plofjes en wanneer ik voorzichtig opzij kijk, zie ik een fles glijmiddel en een buttplug. Ik voel hoe hij het bed op klimt. Steeds dichter mijn richting op. Dan voel ik zijn benen tussen de mijne, zijn hand aait zacht over mijn blote rug, via mijn ruggengraat omhoog. Hij verzamelt mijn losse lokken tussen zijn handen en gooit ze dan over een van mijn schouders.

“Ben je er klaar voor?” Ik knik kort en doe mijn best om mijn zenuwen onder controle te houden. Zacht doet hij een blinddoek bij me om en ik laat het zwart worden voor mijn ogen. Zijn vingertoppen kietelen langs mijn neus, mijn lippen en over mijn kaaklijn. Automatisch laat ik mijn mond wat openvallen. Ik voel zijn gewicht op mijn rug leunen. “Als je niet meer kan, dan moet je het aangeven.” Zijn fluistering kriebelt langs mijn oren. Opnieuw knik ik kort. Ik grijp met mijn handen het dekbed stevig vast en voel hoe zijn hand opnieuw over mijn huid glijdt. Weer over mijn haren, mijn ruggengraat en onderrug. Dan verdwijnt zijn hand, om vervolgens met een speelse klap op een van mijn billen terecht te komen.

Zonder dat ik er ook maar enige controle over heb, rolt er een opgewonden gil over mijn lippen. Hij lacht tevreden, trots zelfs. Zijn vingertoppen strelen zacht over de plek die hij net een harde klap heeft gegeven. Ik heb er geen beeld bij nodig om te weten dat zijn handafdruk nu zichtbaar is op mijn kont. Met zijn hand op mijn onderrug, drukt hij me verder de matras in. Als vanzelf laat ik mijn gezicht in het matras vallen en probeer me op mijn ademhaling te concentreren. “Druk jezelf nog maar wat verder naar achteren.” Ik luister naar zijn woorden en doe mijn best om mijn kont zo ver mogelijk de lucht in te krijgen. Een zachte tik tegen de binnenkant van mijn bovenbenen laat me weten dat ze verder uit elkaar mogen.

Dan voel ik zijn vingertop tussen mijn billen, rauw en opwindend. Enkele seconden later voel ik zijn ademhaling warm tegen het gevoelige stukje huid. Ik zucht, in volle afwachting. Mijn lichaam kan niet wachten tot het zijn aanraking voelt. En dan gebeurt het, zacht en warm. Zijn tong glijdt langs mijn schaamlippen. Gekmakend en alsof hij er alles aan doet om toch maar niet bij mijn clit te komen. Hij likt door mijn liezen, het puntje van zijn neus streelt af en toe langs mijn achterste. “Hm…” kreunt hij tegen mijn huid. “Je bent echt om op te eten.” Zijn woorden dringen tot me door, ik grijp mijn handen nog steviger in de lakens en ik bijt op mijn onderlip. Hier gaat hij.

Vol overgave, met een stevige platte tong, likt hij door mijn hitte. Ik kreun zacht bij iedere haal die hij van me neemt. Steken van intens genot schieten vanaf mijn binnenste alle kanten op. Hij zoent mijn schaamlippen, zuigt er zacht op en draait rondjes rond mijn clit. Langzaam maar zeker loop ik bijna over van geilheid. De druppels van zijn speeksel kietelen langs de binnenkant van mijn bovenbenen. Centimeter voor centimeter en tergend langzaam kruipt hij zoenend omhoog. Hij zoent met mijn opening, likt z’n tong er naar binnen en zuigt zacht aan het gevoelige stukje dat richting mijn achterste gaat. De controle over mijn ademhaling ben ik al een paar likken geleden verloren, ik geef me volledig over.

Hij plaatst zijn handen op mijn billen en trekt ze voorzichtig nog iets verder uit elkaar. Opnieuw klinkt er een zelfverzekerde lach uit zijn mond. Daarna lijkt hij verdwenen. Met beide handen pakt hij mijn polsen vast en dwingt mijn armen langs mijn lijf naar achteren. Het kleine beetje houvast dat ik nog had, is nu volledig verdwenen. Mijn gezicht heeft geen enkele andere keuze dan te rusten op de matras. Met zijn handen leunt hij op mijn polsen, bukt dan weer voorover en likt met zijn tong over mijn achterste. “Shit”, weet ik hijgend uit te brengen. Hevig blijft hij likken. Ondertussen voelt mijn keel steeds droger. Al mijn vocht lijkt zich op één plek te verzamelen. Hij is me aan het voorbereiden. Na een paar vurige seconden tussen mijn billen, verdwijnt hij. Hij laat mijn polsen los, verlaat mijn huid en ik zucht een paar keer diep.

Met zijn duim verdeelt hij het vocht dat zijn mond heeft achtergelaten. Gevolgd door een flinke klodder glijmiddel. Gekmakend masseert hij mijn anus, af en toe laat hij het topje van zijn vinger er iets in verdwijnen. En net wanneer mijn lichaam ook maar een beetje gewend is aan zijn ritme, verandert hij het weer. Koud en verlangend drukt het topje van de buttplug tegen mijn achterste. Zacht draait hij rondjes en drukt het topje steeds wat verder naar binnen. Net zolang tot mijn lichaam het accepteert en ‘m naar binnen zuigt. Ik kreun opgewonden. Langzaam trekt hij hem er weer uit. Om ‘m er vervolgens weer in te drukken, en opnieuw eruit. Dit slopende spelletje herhaalt hij net zolang tot ik zacht begin te smeken.

Tussen mijn benen voel ik nog steeds de druppels vocht kriebelen. Ik ben er alleen niet meer zo zeker van dat dit alleen van zijn speeksel is. Ik ben opgewonden en kletsnat. Even is de buttplug verdwenen en net wanneer ik adem wil halen, drukt hij hem er in een keer in. Mijn kreun galmt door de slaapkamer en hij kust zacht op een van mijn billen. “Sst. Het gaat nu echt beginnen.” Ik slik moeizaam en probeer mijn lichaam voor te bereiden op wat er komen gaat. Ik hoor geritsel, ik voel zijn gewicht heen en weer gaan op de matras. Aan de druk op mijn achterste voel ik dat hij zijn duim tegen de buttplug heeft gedrukt. Zijn vrije hand glijdt door mijn nattigheid en pakt vervolgens mijn kont stevig vast. Daar gaan we.

Zijn eikel glijdt door mijn schaamlippen, verdeelt al mijn vocht. Dan drukt hij tegen mijn opening, knijpt mijn billen vast en stoot zichzelf genadeloos hard naar binnen. Mijn lichaam rekt op, past zich aan en sluit zich dan om hem heen. Een luide kreun klinkt door de ruimte, shit wat klinkt zijn gekreun toch lekker. Hij begint met kleine, korte stoten, gevolgd door steeds grotere, steeds dieper. De buttplug danst mee op zijn ritme. Hij grijpt mijn polsen bij elkaar en legt ze op mijn onderrug, daar houdt hij ze met een hand stevig op hun plek. Zijn vrije hand glijdt in de richting van mijn haren, die hij verzamelt tussen mijn vingers. Stevig trekt hij me aan mijn haren omhoog. Ik jammer, genadeloos hard. Het voelt zo rauw, dierlijk. Bloedgeil. Door de manier waarop mijn hoofd naar achteren wordt getrokken, weet ik amper een geluid uit mijn keel te krijgen.

Hij kreunt wat vloekwoorden en stoot intens. Dan laat hij mijn haren los, mijn hoofd zakt terug in de matras en ik voel hoe hij de buttplug te pakken heeft. Even is het rustig, mijn lichaam huivert zodra hij zich terugtrekt. Ik hoor het dopje van de fles glijmiddel gaan en voel hoe een flinke klodder tussen mijn billen wordt verdeeld. Zijn eikel drukt er zacht tegen aan. Steeds steviger, steeds dieper. Net zolang tot mijn achterste zich om hem heen sluit. Ik begin te jammeren zodra hij zichzelf diep naar binnen drukt. “Shit, je kont is zo strak,” gromt hij.

Mijn huid bedekt zich instant met kippenvel. Zijn hand glijdt naar voren en weet mijn clit te vinden. Terwijl hij begint te stoten, drukt hij zijn vingertoppen er tegenaan. Zijn stoten zitten tegen het randje van pijnlijk en zijn precies hoe ik ze het liefste heb. Ons gekreun komt samen en vult de slaapkamer. We gaan op in het ritme, ik durf zelf mijn kont terug te duwen, weerstand te bieden. Zijn nagels drukken in mijn huid terwijl ik het uitschreeuw in de lakens, als een verdomde ode aan ‘op zijn hondjes’

Charlie

Graag uw waardering en/of een reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *