Die avond

()

Ik open de deur van de badkamer en leg het stapeltje op de badmat. Je staat met gesloten ogen te genieten van de warme stralen van de douche. Voordat je je om kan draaien ben ik alweer weg. Op de mat ligt een korset, zwarte kousen, hoge hakken en je telefoon. Ik loop de trap af en open de deur naar de woonkamer. Op mijn telefoon tik ik mijn eerste instructie: “Trek dit aan, ga naar de grote spiegel en kijk naar jezelf. Stuur mij een filmpje om te laten zien hoe mooi en geil je bent.” Een tikje op het scherm en het bericht verdwijnt richting jouw toestel.

Ik loop de woonkamer in en kijk nog een laatste keer of alles klaarstaat. De haard staat aan en verspreidt een flikkerend oranje licht door de kamer, voor de haard ligt een zacht kleed op de grond. Middenin de kamer staat een stoel met ernaast de staande lamp. Ik heb er een fellere lamp in gedaan om het effect te vergroten. Doordat de lamp verblindt zie je daarachter weinig. Ik loop er voorbij en ga op de bank zitten, boven stopt het water van de douche. Met mijn hand op mijn kruis wacht ik op je antwoord. Terwijl ik me voorstel in welke posities je hier straks komt zitten tikt de tijd voorbij. Mijn scherm licht op, vol spanning pak ik het toestel. Op het scherm zie ik hoe je jezelf hebt gefilmd in de grote spiegelkast. Mijn kruis reageert direct als ik zie hoe mooi je bent. Blij dat ik na wat twijfel heb besloten geen string klaar te leggen zie ik hoe je je omdraait en je ronde billen aan me showt. Dan draai je het toestel, even is het vaag, dan zie ik je kutje in beeld. Je lippen liggen nog gesloten tegen elkaar. Een hand verschijnt en streelt over je lippen. Een vinger glijdt ertussen en draait kort over het bobbeltje bovenaan. Soepel glijdt de vinger omlaag en naar binnen. Geen twijfel mogelijk, je bent er klaar voor.

Ik typ een nieuw bericht: “Kom naar beneden en ga op handen en knieën voor de haard zitten, gezicht naar de haard. Op de haard ligt iets voor je klaar.” Het duurt maar een paar tellen voordat ik je hoor op de trap. De deur van de woonkamer gaat open, je kijkt eerst naar de haard en draait je gezicht dan naar de stoel midden in de kamer. Met een glimlach zie ik hoe je je ogen dichtknijpt, de lamp zorgt ervoor dat je mij niet ziet. Genietend van jouw prachtige lichaam zie ik hoe je naar de haard loopt. Je pakt de blinddoek die klaarligt, schuift die over je ogen en gaat op handen en knieën zitten. Als vanzelf laat je je door je armen zakken waardoor je billen uitdagend omhoogsteken.

Ik pak mijn telefoon en tik op de camera. Vooraf heb ik al uitgezocht hoe ik het toestel neer moet zetten om alles goed in beeld te krijgen. Het idee dat we dit later nog eens terug kunnen kijken maakte me geil. Een laatste controle, ik tik op de rode knop en loop langzaam naar je toe. Het zicht op je billen is fantastisch, tussen je kutlippen glinstert vocht. Ik loop om je heen en zie hoe je ongeduldig beweegt. Jouw spanning maakt mij alleen maar geiler, ik heb de controle, vandaag bepaal ik wat er gebeurt. Langzaam loop ik om je heen en geniet, mijn lul drukt hard in het kruis van de leren broek die ik aanheb. Dan kan ik me niet langer inhouden en laat me achter je op mijn knieën zakken. Van dichtbij bewonder ik je, je ronde billen, je glanzende kutlippen die als een oesterschelp vragen om geopend te worden, op zoek naar jouw parel. Erboven het kleine sterretje, af en toe zie ik hoe het even samen knijpt en weer ontspant.

Ik buig me diep voorover en lik met een lange haal over je lippen, helemaal omhoog tussen je billen door tot aan het fijne kuiltje bovenaan je billen. Je lichaam siddert, ik hoor een diepe zucht. Ik beweeg weer terug en blijf op mijn knieën achter je zitten, jouw vocht proef ik nog op mijn tong, warm en ziltig. Je lichaam beweegt, je billen draaien, ik voel bijna hoe je onzichtbaar trekt aan mijn handen, mijn tong en mijn lul. Onze lichamen willen met elkaar versmelten, samengaan tot één zinderend geil lichaam. Maar dat komt later, de controle blijft bij mij. Nadat ik even heb gewacht beweeg ik mijn linkerhand tussen je benen, ik steek twee vingers vooruit en schuif die in één keer tussen je gladde lippen. Je kantelt je bekken en kreunt als ik mijn vingers zover mogelijk in je duw. Je duwt je onderlichaam naar achteren om me dieper in je te voelen. Direct leg ik mijn andere hand op je onderrug en duw, je begrijpt mijn woordeloze instructie en stopt met bewegen. Om mijn vingers voel ik hoe de spieren van je kut zich aanspannen dat heb je niet onder controle. Met mijn linkerhand nog tussen je benen pak ik met mijn andere hand het flesje glijmiddel dat ik heb klaargezet.

Je sterretje knijpt samen als koude druppels glijmiddel tussen je billen doorglijden. Met de wijsvinger van mijn vrije hand draai ik cirkeltjes tussen je billen, steeds kleinere rondjes tot mijn vingertop stopt met bewegen. Tergend langzaam duw ik mijn vinger naar voren, het glijmiddel zorgt ervoor dat het topje van mijn vinger soepel naar binnen glijdt. Je ademhaling is onregelmatig als ik mijn vinger verder beweeg, ik voel hoe spieren mijn vinger afwisselend vastgrijpen en weer loslaten. Ik trek mijn vinger terug en haal de metalen plug uit mijn broekzak. Omdat het metaal koud aan kan voelen heb ik het ding in mijn zak gedaan, ik voel tevreden hoe de plug een aangename temperatuur heeft. Nadat ik opnieuw wat druppels glijmiddel tussen je billen heb gedruppeld zet ik het ding tegen je sterretje.

De vingers van mijn andere hand zitten nog steeds in je kut, ik beweeg ze zachtjes heen en weer, zorgend voor de afleiding die nodig is om je helemaal te laten ontspannen. Gespannen kijk ik hoe je sterretje meebeweegt als ik de plug zachtjes bij je naar binnen duw. Stukje voor stukje schuift het ding verder, je voelt hoe je kringspier zich aanspant tot ik stop en jij je weer ontspant. Het duurt niet lang of het dikste deel van de plug schuift naar binnen, het laatste stukje van de plug wordt vanzelf naar binnen getrokken. De glanzende steen als een juweel tussen je billen, je natte kut eronder, je lippen blijven een stukje openstaan, klaar om gevuld te worden.

Ik sta op en geniet van wat ik zie, het liefst bevrijd ik mijn harde lul en stoot die in één beweging diep in je. Maar dit spel gaat niet alleen over de controle die ik over jou heb, dit gaat ook over controle over mezelf. Ik wil ons allebei verder opgeilen tot we het niet meer kunnen houden, we hebben alle tijd, de avond is van ons. “Sta op.” Je gaat staan, je handen langs je lichaam, de steen glinstert tussen je billen. Ik pak je pols en leidt je naar de stoel. “Ga zitten.” Voorzichtig laat je jezelf zakken tot je billen op de zachte zitting landen. Ik vraag me af of je de plug nu extra voelt drukken tussen je billen. Ik pak de boeien die ik heb klaargelegd en maak je polsen achter de rugleuning aan elkaar vast. Doordat je schouders naar achteren bewegen steken je borsten strak vooruit in het korset. Ik zie het zachte vlees van je borsten op je ademhaling bewegen langs de zachte zwarte stof.

Dan maak ik je enkels vast aan de stoelpoten, door ze tegen de buitenkanten van de poten te zetten spreid je automatisch je benen. Ik geniet van de aanblik, je ziet er zo verschrikkelijk mooi en geil uit dat ik mijn ballen voel reageren als ik me voorstel wat ik met je zou kunnen doen. Met een bobbel in mijn broek loop ik om je heen, ik bekijk je rondingen, zo mooi verpakt in de zwarte stof, het korset laat je borsten prachtig uitkomen en je benen met de zwarte kousen en hoge hakken lijken langer te zijn geworden. Je ademhaling is snel, ik zie hoe opgewonden je bent. Je beweegt heen en weer op de stoel, gespannen wachtend op wat er volgt. Als ik voel hoe mijn lul smeekt om bevrijd te worden maak ik de boeien om je polsen weer los.

“Ik sta voor je. Mijn lul wil graag je aandacht.” Ik ben amper uitgepraat of je handen bewegen zoekend naar voren. Je voelt de gladde leren broek en streelt over de bobbel. Je worstelt even met de strakke knoop maar mijn lul springt al snel tevoorschijn. Je handen glijden er overheen, strelend, trekkend. Dan voel je onder aan mijn lul de kunststof ring die eromheen zit. Je vingers glijden er zoekend langs, omlaag richting mijn ballen. Als je voelt dat het kunststof daar verder loopt, zie ik een glimlach om je lippen. Je weet wat het is, eerder deze week heb ik je de cockring laten zien met eraan vast de plug. Je hand glijdt tussen mijn benen door naar achter, ik voel de plug bewegen als je er zachtjes tegen duwt. Het voelt geil om daar gevuld te zijn, de ring maakt dat mijn lul groter lijkt dan ooit. Je beweegt naar voren en neemt mijn lul in je mond. Met je tong draai je rondjes om mijn eikel terwijl je met één hand mijn ballen streelt en de andere hand tegen de plug tussen mijn billen duwt. Ik kreun en kijk naar je als je mijn lul dieper in je mond neemt. Omdat ik beter wil zien wat het met je doet trek ik de blinddoek van je ogen. De blik in jouw ogen als je omhoog kijkt, maakt dat ik bijna klaarkom. Snel trek ik me terug, ik wil nog niet, houd de controle!

Je volgt me als ik om je heen loop en je armen weer achter de leuning vastmaak. Ik blijf achter de stoel staan en buig me voorover, mijn lul drukt tegen je schouder als ik een hand tussen je benen steek. Je kreunt als ik mijn middelvinger bij je naar binnen schuif en met de muis van mijn hand op je klit duw. Ik vinger je hard en snel, tot ik voel dat je hoogtepunt nadert. Je houdt je adem in als ik mijn hand wegtrek, mijn natte vinger duw ik tegen je lippen. Je zuigt hem diep naar binnen alsof het mijn lul is.

Mijn lul wipt op en neer als ik je voorbijloop. Ik ga achter de lampen op de bank zitten. Je ogen knijpen samen als je probeert te zien wat ik doe. Ik geniet van mijn uitzicht en wrijf zacht over mijn lul. Je bent duidelijk ongeduldig en zit geen moment stil. “Neuk me.” Vraag je. “Wat zeg je?” Plaag ik. “Neuk me, hard. Ik wil genomen worden.” Smeek je. “Hoe wil je genomen worden?” blijf ik plagen. “Maakt me niet uit, als het maar hard is.” Smeek je ongeduldig. “Oké, ik maak je los maar je doet alleen wat ik zeg.” Je knikt en kijkt naar me als ik uit de schaduw achter lamp tevoorschijn kom. Ik maak de boeien los maar laat ze wel om je polsen en enkels zitten. “Ga op je knieën op de stoel zitten.” Je volgt mijn opdracht en draait je om. Als je op je knieën op de stoel zit duw je je billen uitdagend naar achteren, de steen van de plug glinstert in het licht van de lamp. “Blijf stil zitten, als je beweegt stop ik.”

Ik weet dat dit een bijna onmogelijke opdracht voor je is, zodra je mijn lul voelt, zul je die diep in je willen hebben. Als je mijn handen op je heupen voelt, hoor ik je kreunen, de lucht tussen onze lichamen lijkt geladen. Langzaam beweeg ik naar voren. Als mijn lul heel zachtjes tegen je lippen tikt pak ik de glimmende steen tussen je billen en trek er zacht aan. Dan kan ik mezelf niet meer houden. Ik stoot me naar voren, in één keer tot aan mijn ballen tussen je benen. Jij slaakt een kreet en beweegt naar voren als mijn heupen tegen je aan kletsen. Ik trek je met mijn handen op je heupen strak tegen me aan. Mijn ballen beginnen te kolken, ik voel dat ik ga komen. Terwijl ik zachtjes aan de plug blijf trekken trek ik me terug en stoot me direct weer diep in je. Nog twee keer lukt het me de beweging te herhalen, dan voel ik mezelf wegzakken in mijn orgasme. Ik keer naar binnen een voel hoe alle energie in mijn lichaam richting mijn kruis beweegt. Jij komt nu ook klaar, alle opgebouwde spanning zoekt een uitweg via onze onderlichamen. Steunend en kreunend versmelten onze lijven, vocht druipt, bewegingen worden trager.

De avond is nog maar net begonnen…

Antoon

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *