Zakenreis

()

Ik ben als directiesecretaresse met mijn baas getrouwd. Dat heeft eigenlijk alleen maar voordelen, vooral als de seks goed zit. Die seks heeft een kleine crisis gekend door de dagelijkse sleur, maar sinds we experimenteren is alles weer koek en ei.

Er staat een zakenreis gepland, dus we stappen samen in het vliegtuig naar de andere kant van de wereld. Aangekomen moet er natuurlijk gewerkt worden, maar is er zeker ook tijd om te spelen. Op de tweede avond besluiten we op stap te gaan, dankzij de jetlag zijn we ‘s nachts op ons best, dus we besluiten er een feest van te maken. Na de hele dag werken stappen we eerst samen onder de douche. Mijn man zeept me van top tot teen in en besteedt extra aandacht aan mijn billen. Zachtjes kneedt hij ze terwijl hij af en toe zijn vingers tussen mijn benen laat glijden. Ik word helemaal warm en nat, niet alleen van de douche. Ik zorg ervoor dat ik niet klaarkom en zak door mijn knieën. Precies op goede hoogte neem ik zijn pik in mijn mond en zuig net zo lang tot hij keihard is. De eerste zilte druppels vallen op mijn tong, maar ook hem laat ik nog niet klaarkomen.

Naakt gaan we op bed liggen en ik open mijn mail. Weer nieuwe reacties met de meest uiteenlopende voorstellen. We lezen ze samen en bekijken de foto’s. Mijn hele lijf staat strak van de spanning en voor mijn gevoel hoeft iemand mij maar aan te raken om klaar te komen. “Kom op lekker ding, aankleden”, roept mijn man die ook ziet hoe geil ik ben. Ik sta op en trek een koraal kanten bh aan, mijn tepels drukken tegen de kant en ze worden goed gelift. Mijn broekje heeft een open kruisje en daaroverheen een satijnen zwarte jurk met een hoge split. Mijn man heeft ondertussen een jeans en een wit overhemd aangetrokken en hoewel de broek flink strak zit is hij toch klaar om te gaan. Terwijl ik mijn tasje pak glijdt zijn hand onder mijn jurk. Hij drukt een vibrerend eitje in mijn natte kutje en laat de afstandsbediening in zijn broekzak glijden.

We stappen de lift in en lopen ons hotel door, regelmatig draait iemand zich om en kijkt ons na, voor mijn gevoel straalt het er vanaf hoeveel zin we in elkaar hebben. Mijn man is een knappe verschijning, gebruind van het vele buiten werken. Hij heeft mooie bruine ogen en licht grijzend haar, met zijn 50 jaar ziet hij er fantastisch uit en schatten de meeste mensen hem jonger, ook omdat ik 16 jaar jonger ben. Mijn lange lichtbruine haar zwiept over mijn rug en mijn fel blauwe ogen worden extra benadrukt door de zwarte mascara die ik draag.

We vinden een leuke club en drinken een cocktail terwijl we de mensenmassa bekijken. Ik kijk keurend of ik aantrekkelijke mensen spot en ineens voel ik het eitje trillen. Ik schrik even maar leun dan achterover zodat ik het beter voel. Mijn man lacht en zet hem direct zachter. Licht gepikeerd kijk ik hem aan en besluit om dan maar te gaan dansen. Hij kijkt graag toe, dus hij blijft bij de bar en bestelt nog wat drinken. Al snel merk ik dat verschillende mannen om mij heen komen dansen. Ik flirt wat en merk dat als er iemand dichtbij komt het eitje begint te zoemen. Steeds als ik me er aan toegeef, verdwijnt het getril weer.

Ineens voel ik twee sterke handen op mijn heupen en een getraind lichaam tegen mij aan. Ik draai mijn hoofd en zie een aantrekkelijke man die mij intens aankijkt. Voor me verschijnt een knappe meid met lang blond haar in een rood jurkje. Ze lacht naar de man achter mij en gebaart dat ze bij elkaar horen. Met z’n drie dansen we wat, terwijl de man mij vast blijft houden. Mijn ogen zoeken mijn eigen man die vanaf de bar mij een goedkeurende knipoog geeft. Af en aan voel ik het eitje trillen, maar steeds net niet hard genoeg. De dame komt nu ook dichter bij en laat haar handen over mijn borsten glijden. Mijn tepels zijn duidelijk zichtbaar door mijn jurk heen en ik zucht zachtjes. Ik trek haar naar mij toe en zoen haar, meteen opent ze haar mond om mij toe te laten. Het eitje trilt nu weer en ik voel de man zijn heupen tegen mijn billen drukken. Verwikkeld in een heerlijke tongzoen laat ik mijn handen over haar billen glijden en trek haar jurkje iets op waardoor ik de rand van haar blote bil kan strelen.

De man buigt nu naar mijn oor en vraagt of we misschien naar een iets meer privéplek willen gaan. Ik wenk mijn man en met z’n vieren lopen we naar de achterkant van de club. Hier zijn een aantal loungeplekken afgeschermd en aan het geluid te horen zijn wij niet de enigen die een spannende avond hebben. We vinden een vrije hoek en gaan met z’n vieren zitten. Mijn man geeft het nieuwe stel een hand: “Tom, aangenaam en jullie zijn?” “Bart en Jennifer”, antwoorden zij. Ze vertellen dat ze op zoek waren naar een spannende avond en die bij ons lijken te vinden. We overleggen even of iedereen oké is waarna ik Jennifer weer zoen.

Onze handen glijden over elkaars lichaam en al gauw hangen de jurken rond ons middel en strelen we elkaars borsten terwijl we wild zoenen. De mannen hebben ondertussen hun broek ook los geknoopt en ik zie dat mijn man over de aanzienlijke bobbel in Bart zijn broek wrijft. Ik vraag Jennifer te gaan liggen op de bank en ga zelf op mijn knieën op de bank zitten. Ik spreid haar benen en zie dat ze geen slipje draagt. Ik lik haar vochtige lippen en voel hoe Bart mijn jurk van mijn billen schuift. Zijn vingers vinden mijn kutje en het eitje. Zacht trekt hij er aan terwijl zijn vingers mijn clit masseren. Ik ben zo lang geplaagd dat ik mijn orgasme al voel komen. Ik blijf Jennifer likken en kreun in haar kutje als mijn orgasme komt.

Jennifer gaat rechtop zitten en loopt naar Bart. Ondertussen trekt Tom hem langzaam af en zijn pik staat hard overeind terwijl hij zacht kreunt. Jennifer gaat op zijn schoot zitten en Tom schuift Bart zijn pik in haar kutje. Ze is drijfnat en heeft geen enkele moeite met zijn impossante formaat. Ik kruip naast Tom en samen kijken we hoe Jen en Bart samen genieten. Bart houdt haar borsten vast, terwijl zij wild zijn pik berijdt. Ik haal mijn man zijn pik uit de broek en begin hem af te trekken. Al gauw zie ik zijn voorvocht komen en neem hem in mijn mond. Loom zuig ik aan zijn lul, terwijl ik naar Jennifer haar gevulde kutje blijf kijken. Terwijl ze het uitgilt van genot spuit mijn man diep in mijn keel. Na een paar stoten komt ook Bart zinderend klaar. Lachend kijken we elkaar aan, een geslaagde ontmoeting.

Omdat we morgen weer moeten werken besluiten we ons hotel op te zoeken. We zoenen elkaar ter afscheid en Tom en ik lopen terug naar onze kamer. Moe vallen we in bed, we kruipen tegen elkaar aan en ik voel hem alweer hard worden, oké nog een keertje dan.

L & D

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *