Lange dag

()

Yes, hier heb ik al de hele dag op gewacht. Vanaf de zolder sprint ik naar beneden zodra ik de voordeur open hoor gaan. Hij is vroeg thuis vandaag. Ik weet niet waar het precies aan ligt, misschien is het de zon die zichzelf eindelijk weer eens laat zien, maar ik heb al de hele dag zin. Met moeite heb ik me kunnen concentreren op mijn werkzaamheden en me door een online vergadering heen geslagen. Mijn hoofd was de hele dag gevuld met hem. Zijn aanraking, zijn seks. “Joehoe, ik ben thuis!”

Opgewonden sprint ik naar beneden om mijn charmes in de strijd te gooien en hem zo snel mogelijk op hetzelfde niveau te brengen. “Hi!” Buiten adem spring ik van de laatste treden af. Hij kijkt me lachend aan. In zijn handen houdt hij zijn tas vast, hij heeft zijn jas nog aan en zelfs zijn schoenen heeft hij nog niet uitgetrokken. Het mag duidelijk zijn dat ik overenthousiast ben. Lachend kijkt hij me aan, in zijn wangen verschijnen kuiltjes en zijn haren zitten warrig om zijn hoofd geslagen. “Heb je me gemist?”

Ik knik instemmend, bekijk hem nog eens goed en gooi mijn armen dan om zijn nek. “Heb je lekker gewerkt?” Automatisch druk ik mijn onderlijf stevig tegen dat van hem aan. “Zeker! Jij ook?” Hij drukt een kus op mijn lippen en ik voel hoe zijn handen via mijn rug naar mijn billen afdwalen. Daar aangekomen knijpt hij er speels in. Ik lach tegen zijn lippen en mompel zacht dat het lekker voelt. Zodra hij zichzelf uit onze zoen losmaakt, hangt hij zijn jas op en hij schopt zijn schoenen uit. Er zijn verder geen woorden nodig. Het verbaast me zelfs een klein beetje hoe gemakkelijk het gaat. Blijkbaar was ik niet de enige met een gevuld hoofd vandaag. Lachend ga ik voor hem de trap op. Moeiteloos volgt hij.

Boven aangekomen, trekt hij zijn trui over zijn hoofd en valt mijn blik op dat kleine strookje blote buik dat zichtbaar wordt bij deze onschuldige handeling. De tintelingen schieten door mijn lijf en mijn hoofd vult zich instant weer met dezelfde beelden als vanmiddag. Hij, naakt, tegen me aan. Zijn handen over mijn lijf, zijn vingertoppen diep in m’n huid begraven. Mijn binnenste verlangt naar hem alsof het jaren zonder zijn aanraking heeft moeten doen. Iets wat volslagen onzin is, we hebben gisteren nog een grote bos bloemen buiten gezet. Hij gooit zijn trui in de wasmand en kijkt me aan. Het zou me niets verbazen als ik een compleet verwilderde blik in mijn ogen heb. Ik doe niet eens mijn best om het te verbergen.

“Zo te zien heb je aan me gedacht vandaag?!” Ik lach ondeugend en zuig dan mijn onderlip naar binnen. “Hm…, je maakt me altijd wild als je dat doet, weet je dat?” Plagend antwoord ik “Ik weet het.” Hij schiet in de lach en loopt langzaam in mijn richting. Bij iedere stap die hij dichterbij komt, voel ik hoe mijn lichaam warmer wordt. Zelfs mijn ademhaling lijkt het normale ritme volledig overboord te hebben gegooid. Voorzichtig stap ik naar achteren, net zo lang tot ik met mijn rug tegen de muur aan sta gedrukt. Opnieuw begint hij te lachen, shit wat is zijn lach toch onweerstaanbaar. Het moment van aanvallen is bijna daar, ik kan het voelen. De spanning hangt in de lucht.

Voor mijn neus blijft hij stilstaan. Hij is zo dichtbij dat ik zijn ademhaling langs mijn huid kan voelen strelen. “Waar heb je aan gedacht dan?” Ik zucht diep voor ik mijn mond open om te antwoorden. Zelfs de teug lucht lijkt geen effect meer op mijn lijf te hebben, het is onmogelijk om me te ontspannen. “Aan jou, naakt, dicht tegen me aan.” Zijn blik verandert van speels naar hongerig. “Wat deed ik dan?” Opnieuw zuig ik een flinke teug lucht naar binnen. “Je neukte me.”

Hij laat zijn hoofd iets naar beneden zakken en kijkt me vanonder zijn wimpers aan. Zijn blik is nog hongeriger. Hij plaatst zijn duim op mijn onderlip. “Zuig hem nog eens naar binnen, als je durft.” Zijn blik is intens. Alsof hij niet van plan is om ooit nog van me weg te kijken. Zonder nadenken zuig ik opnieuw mijn lip mijn mond binnen. Zijn hand glijdt moeiteloos richting mijn hals, ik houd mijn adem in en bereid me voor. Als een dier dat zijn prooi aanvalt, zoent hij me en drukt me met zijn lijf strak tegen de muur. Ik kan geen kant op, iets wat ik helemaal niet erg vind, want ik wil nergens anders heen.

Uit mijn mond glipt een kreun van pure opwinding. Ik gooi mijn armen om zijn nek en beweeg mijn bekken in zijn richting. Al zoenend weten we het voor elkaar te krijgen om elkaars kleding uit te trekken. En in geen tijd staat hij naakt voor me. Zijn eikel glinstert van opwinding en ik voel het steeds vochtiger worden tussen mijn benen. Als laatste valt mijn beha op de grond. Mijn tepels prikken als twee harde gewillige knopjes vooruit en ik bezwijk bijna wanneer hij zijn duim stevig over mijn rechtertepel laat glijden. Opnieuw in de aanval.

Ik gooi mijn been om zijn middel en laat mijn heupen wat naar voren hangen om ruimte tussen ons te creëren. Terwijl ik hem strak in zijn ogen kijk, begin ik met mezelf te spelen. Mijn vingers bewegen hevig rond mijn clit en ik kan niet wachten tot hij bij me naar binnen dringt. Even kijkt hij toe, met een trotse blik op zijn gezicht. Daarna positioneert hij zichzelf en stoot dan bij me naar binnen.

Shit wat is deze combinatie toch altijd heftig. Met mijn vrije hand pak ik zijn billen vast en kneed ze op het ritme van zijn stoten. Zijn vingertoppen branden in mijn bovenbeen om hem omhoog te houden. Over zijn schouder kijk ik uit het slaapkamerraam en ik vraag me af wie van de overburen ons vurige spel bekijkt. De gedachte alleen al zorgt ervoor dat ik me nog meer wil uitleven. Door de slaapkamer klinkt het geluid van mijn nattigheid. Shit, ik ben zo opgewonden. “Jezus, wat ben je nat!”

Zijn gekreun klinkt als muziek in de oren. Mijn ademhaling versnelt, ik begin ongecontroleerd te kreunen en weet met moeite op mijn benen te blijven staan. “Ik kom bijna! Niet stoppen. Niet stoppen,” schreeuw ik door de slaapkamer. Precies zoals ik al hoopte, verhoogt hij zijn ritme. De druppels van mijn vocht kietelen langs mijn bovenbeen. “Je lekt, fuck, je lekt!”

“O, ja. Ik kom!” Mijn vingers bewegen zo hevig dat ik ze bijna voel verkrampen. Mijn knie begint te shaken en met golvende bewegingen knalt mijn orgasme al door mijn lijf. Fuck, wat een opgebouwde spanning. Ik klamp mijn armen om zijn nek en wanneer ik niet meer kan blijven staan, draait hij me rond en gooit me op de rand van het bed. Hij grijpt wild mijn enkels en plaatst ze naast zijn oren. Zijn bovenbenen glinsteren van mijn geil. Shit, ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo nat ben geweest. Hij trekt mijn billen omhoog in zijn richting en glijdt dan opnieuw naar binnen. Ik kreun luid van de gevoeligheid die hij net heeft achtergelaten. Met mijn handen stevig in de lakens geknepen laat ik hem zijn gang gaan, tot hij grommend klaarkomt.

Mijn God, wat heb ik hier al een lange dag naar uitgekeken.

Dorien Vercammen

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *