Mr. X

()

Heel af en toe snuffel ik wat rond op dating websites. Niet om een nieuwe relatie te vinden, als wel op zoek naar een leuk contact om mee te corresponderen; in het bijzonder erotische correspondentie. Verzoeken om een foto weiger ik stelselmatig. De meeste foto’s op die sites zijn trouwens fake, net als de namen die erbij staan. Je bent als vrouw nog niet ingelogd of je krijgt meteen reacties van een hele troep geile beren die je het liefst meteen willen bespringen. Het digitale contact voorkomt nog net dat je niet aan je haren naar hun hol wordt gesleurd.

Tussen al die berichten zat één keer een wat voorzichtige, bijna timide reactie. Niet echt wat ik me voorstelde, maar ik besloot hem een kans te geven. Na over en weer de nodige credits te hebben verspeeld die je moet kopen om met elkaar in contact te kunnen blijven, krijg ik zijn e-mailadres. Je moet dat slinks verpakken in de tekst, want het is ten strengste verboden. De bedoeling van die sites is uiteraard dat je het contact, na de aankoop van nog veel meer creditpunten, via hun site voortzet. Hoe dan ook, het is ons gelukt. Ik vat de koe maar meteen bij de hoorns en vraag al bij de eerste keer: “Je heet vast geen Mark?” Dat blijkt te kloppen, maar zijn echte naam wil hij niet prijsgeven. Vanaf dat moment noem ik hem: “mr. X”.

Mijn grote onbekende is getrouwd en net als ik niet op zoek naar een nieuwe vaste relatie, maar wel naar fysiek contact met een vrouw. Meer specifiek: de mogelijkheid te krijgen om haar te verwennen. Eigenlijk een heel zachte en lieve benadering die mij wel aanspreekt. X heeft op dat gebied ook wel wat te bieden, want in het dagelijks leven is hij sportmasseur bij een wellness centrum.

Nadat hij heeft aangegeven mij graag eens een “volledige” behandeling te willen geven stelt hij voor mij in te plannen als laatste cliënt om zeven uur, aan het eind van de dag. Ik vind het best spannend. Het centrum heeft diverse ontspanningsbaden en sauna’s dus besluit ik er al vroeg in de middag heen te gaan. Genietend van alle luxe waarin ik mij wentel, kijk ik wel de hele tijd rond naar de mannen die daar in hun witte pak rondlopen. “Wie is mr. X?”, vraag ik me af.

Tegen zeven uur meld ik me bij de receptioniste voor de afspraak bij Mark. “Hoe was uw naam? Ja, u staat hier voor die tijd genoteerd, maar de naam Mark zegt mij niets. Gaat u maar naar cabine 5. Daar wordt u opgevangen door Angela.” Het enige dat ik op dat moment aanheb, is de heerlijk dikke badjas van het centrum. Nadat Angela die van me heeft aangenomen staat ze klaar met een wel twee meter lange badstof band. Ze houdt hem in het midden vast en legt hem eerst over mijn voorhoofd en ogen. Dan achterom weer terug over de kin en hals, om vervolgens de resterende stukken weer terug te slaan over de schouders. Ze controleert nog even of mijn neusgaten en mond voldoende vrij zijn en begeleidt me dan om op mijn buik op de massagetafel te gaan liggen.

De band is heerlijk vochtig warm en lijkt wel gedrenkt in een eucalyptusolie. Vervolgens ook nog twee grote warme handdoeken; een over mijn rug, de ander over de benen. “Blijft u maar even liggen, hij komt zo bij u,” zegt Angela en verlaat de kamer. Ik weet niet hoelang het heeft geduurd voordat ik de deur hoor opengaan. Loomheid heeft zich van mij meester gemaakt en ik ben weggedoezeld. Ik weet ook niet wie er binnen is gekomen, want ik kan niets zien.

Voorzichtig wordt de handdoek over mijn benen weggenomen en krijg ik een kussen onder de enkels. Stevige, maar zachte handen beginnen aan een langdurige voetzool massage. Nooit geweten dat dat zo zalig kon zijn. Dan zijn mijn kuiten aan de beurt en langzaam bewegen de handen in opwaartse richting naar mijn dijen. Nog net voor de billen stoppen ze en wordt de handdoek teruggelegd. Eerlijk gezegd ben ik op dat moment een beetje teleurgesteld, want ik heb me al helemaal voorbereid op wat er komen gaat.

Schouders en rug worden onderhanden genomen. Ik ben totaal ontspannen en als was onder die magische handen. Dan begint het: iedere keer als ze bij de onderste rugwervels zijn aangekomen drukken ze zacht op het driehoekje net boven mijn billen. Ik ben daar uiterst gevoelig. Iedere keer even een tinteling die verder doortrekt naar binnen. “Die weet precies wat hij doet”, realiseer ik me en geef mij over aan het genot. De billen zijn aan de beurt en ook nu weer steeds even die subtiele aanraking met dat zenuwcentrum. Steeds vaker glijden de handen tussen mijn billen, maar stoppen net op tijd om niet onbetamelijk over te komen. Mijn sappen zijn gaan stromen.

“Kun je je even omdraaien?” vraagt hij met zachte stem. Op dat moment wil ik de doek over mijn hoofd afdoen, maar dat weet hij snel te voorkomen. “Nee, nee, die moet je laten zitten, anders is de magie weg. Ontspannen blijven liggen en het ondergaan.” Opnieuw handdoeken over mijn benen, buik en borsten. Opnieuw die goddelijke voetmassage, nu vooral gericht op de voetbeentjes en tenen. Daarna weer langzaam naar boven werkend. Wanneer hij eindelijk boven bij mijn dijen is aangekomen, worden zijn handen iets intiemer; glijden steeds vaker door tot aan de schaamlippen. Beroeren ze even en dan weer terug.

“Mijn God dat hou ik niet lang meer vol zo”, denk ik bij iedere siddering die dat veroorzaakt. Toch weer die foltering door niet verder te gaan. De laatste handdoek wordt verwijderd. Volledig naakt en nog steeds zonder iets te zien, lig ik daar overgeleverd aan een volkomen vreemde die zich kan verlustigen aan mijn lichaam. Twee geoliede, zachte, krachtige handen pakken mijn borsten. Knedende vingers bewerken ze. Mijn toch al lange tepels worden tussen duim en middelvingers gerold en staan spijkerhard overeind. Het elektrificerende effect stuurt permanente stroomschokjes naar mijn onderlijf. “Ga door!” flitst het door mijn hoofd, maar opnieuw het uitstel.

“Ontspan je”, zegt hij en begint aan mijn schouders. Daarna weer even terug naar mijn borsten, om dan af te zakken naar de buik. Roterende handen geven daar een heerlijk warm gevoel. En dan … dan raken de handen steeds vaker mijn venusheuvel … zakken af over mijn clitje. Glijden steeds vaker tussen mijn benen … een vinger tussen de lippen van mijn kutje beweegt zachtjes heen en weer over het meest gevoelige puntje dat ik heb. Zonder enige aankondiging glijdt hij mijn oestertje in om exact op de g-spot te landen. Zijn duim bewerkt zacht, maar genadeloos mijn gezwollen clitje terwijl een andere hand opnieuw mijn tepels masseert. Ik houd het niet meer en kom keer op keer kreunend, schokkend klaar. Het wordt zwart voor mijn ogen. “Rust maar even uit”, hoor ik hem nog zachtjes zeggen.

Wanneer ik enigszins bij mijn positieven ben gekomen haal ik de handdoek van mijn gezicht en zie dat de kamer leeg is. Verdwenen is mijn erotische magiër: “mr. X”. Onderweg naar de kleedkamers is in het hele gebouw niemand meer te bekennen.

“U bent de laatste”, zegt de portier die bij de deur staat. “Ik ga zo afsluiten.”

Janneke

Graag Uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *