Verjaardag verrassing voor Evy

()

Enkele dagen geleden kwam ik op café een kennis tegen met wie ik samen in de sportclub twee maal per week ging joggen. Ik raakte met Glen, want zo noemde hij, aan de praat en de gesprekken werden later op de avond, en na inname van voldoende alcohol, persoonlijker van aard. We bespraken zelfs het seksleven van hem en zijn vriendin, Evy. Tijdens deze ontboezemingen wist Glen me te vertellen dat hij enkele weken geleden een stevige ruzie had gehad met Evy omwille van een, voor haar, onbevredigend seksleven. Glen vond dat Evy gewoon veeleisend was en had in de hitte van de ruzie voorgesteld om een andere sekspartner te nemen. Enkele dagen nadat de ruzie was bijgelegd, eigenlijk hadden ze er gewoon niet verder over gesproken, kwam Evy’s uitspraak weer ter sprake, vertelde Glen.

Toen Evy de kontjes van de mannelijke joggers evalueerde, vond ze dat mijn kontje leuker was dan dat van al de anderen, inclusief dat van Glenn. En kontjes zeggen ook iets over de viriliteit van de eigenaar, beweerde Evy ergens gelezen te hebben. Geërgerd had Glen vervolgens aan Evy gevraagd of ze dan ook graag met mij zou willen vrijen. Ik was ondertussen al wel geprikkeld, en vroeg Glen naar het antwoord van Evy. Evy had gezegd dat ze daar al over had gefantaseerd, verraadde Glen me. “Ha!”, antwoordde ik met een brede lach, “Altijd bereid tot helpen!”. Daar zou ik je wel eens aan kunnen houden, antwoordde hij. Ik vroeg Glen of hij wel serieus was. Het zit zo, vertelde Glen; “Morgen is Evy jarig,” maar hij had niet tijdig een tafel bij haar favoriete restaurantje gereserveerd. En hij was, als het op het kiezen van een geschikt cadeau aankwam, ook niet echt de meest fantasierijke persoon. Daarom dacht hij om haar te verrassen door haar fantasie waar te maken. “Hoe ga je dat dan doen”, vroeg ik vervolgens. “Eenvoudig” vertelde hij “Ik smokkel iemand in haar bed”.

“Maar, weet zij dan van niets?” vroeg ik Glen.

“Neen, en dat wil ik ook zo houden”, vertelde hij vervolgens.

“Leg dat eens uit”, vroeg ik nieuwsgierig en Glen vervolgde zijn verhaal. Het was al laat toen ik in, nog ietwat benevelde staat, naar huis ging…

Ik had deze namiddag van Glen een berichtje gekregen, met de vraag of hij me mocht opbellen. Toen hij me belde vroeg hij me of ik nog steeds ‘bereid tot helpen’ was. “Natuurlijk”, antwoordde ik, “Evy is een knappe vrouw, wie zou haar niet willen neuken”. Ik had de ganse nacht gefantaseerd over Evy en ik had nu niet veel aansporing meer nodig. Al vanaf ik deze morgen was opgestaan, was ik opgewonden door de fantasie die ik door het gesprek met Glen gisterenavond had opgebouwd. Ik zou me vanaf half tien ’s avonds klaar houden, wanneer hij met Evy een rollenspel zou starten. Tijdens dit spel zou Evy geblinddoekt in de slaapkamer moeten wachten op een massage. Dat zou het moment zijn waarop hij even zou verdwijnen om ‘de nodige spullen te halen’ en mij ondertussen binnen te laten. Hij zou buiten wachten en stiekem meekijken. Een sms’jes zou me vertellen wanneer ik zou mogen binnenkomen. Deze avond beloofde dus een spannende avond te worden…

Al om negen uur stond ik klaar, het bloed bonkte in mijn hoofd van de opgebouwde spanning. Ik had van Glen nog een blauw ‘hulpmiddeltje’ gekregen, dat ik een half uurtje voordien zou moeten innemen. Aangezien ik al een halve erectie had, vanaf het moment dat ik naar hier was vertrokken om me klaar te houden, vond ik het niet echt nodig. Ik besloot toch het pilletje te nemen. Het was nu al twintig voor tien, terwijl mijn erectie nog steeds standhield, zelfs meer en harder dan ooit tevoren. Net toen ik, in het halfduister, begon te overwegen om terug naar huis te keren kreeg ik het verlossende berichtje; -Hou je klaar. – Vlug snelde ik naar de deur. En wachtte. De deur stond tegen en ik opende ze langzaam. Glen stond in z’n boxershort in de gang en deed me teken om stil te zijn. Hij wenkte me in de berging en vroeg me fluisterend om me net als hij uit te leden. Ik kleedde me uit en hield m’n net zoals Glen m’n onderbroek aan, terwijl Glen stilletjes de buitendeur terug sloot.

Glen gebood me om hem stil naar boven te volgen. Boven gekomen riep Glen naar Evy “Lig je klaar schatje, oogjes gesloten, blinddoek om en vol verwachting?!”

“Ja hoor slaafje” klonk het van achter de deur waar ik stond te wachten. Glen duwde me enkele spullen in m’n handen, keek even naar binnen of ze inderdaad geblinddoekt klaarlag en gebaarde me naar binnen. Ik kwam de half verduisterde kamer binnen.

De kamer was verlicht met kaarsen en ik aanschouwde het halfnaakte lichaam van Evy, die geblinddoekt op haar buik op het bed lag. Ze droeg niets anders dan een half doorzichtig kanten slipje. Ik legde de spullen die Glen me had gegeven aan het voeteneind van het bed neer, toen ik naast Evy ging zitten en m’n hand langs haar haren liet strijken tot in haar hals. Ze zuchtte en boog haar armen onder haar hoofd.

Ik zette me recht, naast haar, en ging met m’n handen over haar schouders, langs haar rechterzijde, verder naar onder, waar ik de rand van haar borsten streelde. M’n handen gleden verder naar haar heupen en billen en weer terug naar boven. Langzaam liet ik mijn handen terug over haar rug glijden, naar haar hals en terug naar beneden. Ik deed dit op z’n manier dat ik nauwelijks haar huid aanraakte. Ik kreunde van ingehouden begeerte. Ik draaide me om en greep naar de spullen die Glen me in m’n handen had gedrukt. Ik ontdekte de massageolie en nam daarvan een kleine hoeveelheid in m’n hand, waarna ik deze opwarmde door m’n handen te wrijven. Ik zette me over haar heen, zodat Evy onder mij kwam te liggen. Vervolgens bracht ik de olie aan op haar schouders en rug. Ik moest nog enkele keren bijvullen voor ik haar ganse rug en schouders had bedekt. Langzaam begon ik Evy te masseren, eerst in de nek en daarna verder over haar rug.

Langzaam trok ik haar slip naar beneden, zodat haar billen bloot kwamen. Ik smeerde vervolgens haar billen in en masseerde deze ook. Ik plaagde haar door soms ‘per ongeluk’ m’n hand helemaal tussen haar billen te laten verdwijnen en haar vervolgens tussen haar billen en over haar kontgaatje in te wrijven. Een kreun ontsnapte aan haar lippen. Weer nam ik wat opgewarmde olie en smeerde vervolgens haar benen in tot aan haar knieën. Met mijn handen masseerde ik haar benen, ervoor zorgend dat ik regelmatig ‘per ongeluk’ in de buurt van haar poesje terecht kwam. Nu kreunde ze regelmatiger en ik voelde de warmte tussen haar benen. Na haar nog een tiental minuten te hebben gemasseerd boog ik me over haar en kuste haar in de nek. Ik nam haar linkerschouder en trok deze voorzichtig naar omhoog. Evy zuchtte en draaide zich om.

Ik moest even opstaan om haar voldoende plaats te gunnen, maar daardoor had ik wel een geweldig zicht op haar mooie lichaam. Evy lag nu op haar rug, met haar handen naast zich. Haar borsten lagen parmantig, met opstaande tepels, omhoog. Ik zette me terug neer over Evy boog me voorover en kuste haar borsten, een voor een. Langzaam gingen mijn kussen naar haar hals. Evy gleed met haar handen over mijn rug en nam mijn hoofd vast toen ze me vol op de mond kuste. Ik voelde hoe haar tong zich in mijn mond drong en mijn tong bespeelde. Ik voelde hoe haar borsten zich tegen mij aandrukten en ik voelde mijn erectie tegen haar buik. Met diepe halen speelden onze tongen en verstrengelden zich, terwijl ik met m’n handen haar lichaam verkende. Langzaam ontworstelde ik me uit mijn omhelzing en drukte Evy terug tegen de lakens. Weer nam ik olie en smeerde deze keer haar zachte buik en borsten in.

Evy liet haar handen over mijn benen glijden en gleed vervolgens met haar handen verder mijn onderbroek in. Ze nam mijn lul in handen en gromde goedkeurend terwijl ze me langzaam begon af te trekken. Ik had ondertussen een paal als een totem, terwijl ik langzaam haar tepels intussen mijn vingers kneedde. Ik nam haar handen vervolgens vast en nam weg van mijn lul voor ik zou ontploffen! Ze gromde protesterend! Ik zette me naast haar op de matras en trok langzaam haar slip helemaal naar beneden. Ik aanschouwde haar venusheuvel, welke met donkere getrimde haartjes was begroeid. Ik liet m’n handen langs haar knieën omhoog glijden terwijl ik langzaam haar benen uiteen drukte. Toen m’n handen zich in haar zwarte haarperkje begroeven slaakte ze een zucht. Ik kon, omwille van haar licht gebogen benen, een glimp opvangen van haar schaamlippen en zag haar kittelaar trots naar buiten steken! Deze juffrouw was opgewonden en haar vagina blonk van geilheid!

Ik kuste haar buik terwijl m’n handen haar vagina beroerde. Ze drukte haar bekken omhoog en ik voelde de haartjes van haar schaamstreek tegen m’n kin. M’n vingers gleden langzaam en moeiteloos in haar natte kut. Ik manoeuvreerde me tussen haar benen en plaatste m’n lippen op haar uitstekende kittelaar, terwijl ik deze langzaam naar binnen zoog. Haar sappen smaakten verrukkelijk! Evy kreunde van genot en drukte mijn hoofd dieper in haar schoot. Ik richtte me terug op en ging omgekeerd over haar zitten, zodat we in de negenenzestig positie kwamen te zitten. Ik viel met m’n mond weer aan op haar sappige kut en likte langzaam over de ganse lengte van haar schaamlippen en met diepe halen naar de diepte van haar smakelijke gleuf! Ik voelde hoe zij mijn onderbroek vastnam en met ongeduld uittrok. Mijn lul werd door haar natte tong bewerkt en gulzig naar binnen gezogen. Ik voelde haar onder mij verkrampen en zag hoe haar kutje samentrok. Ze zoog nu mijn lul helemaal naar binnen. Ik dacht dat ik zou ontploffen toen de verlossende ontlading kwam en ik me in haar mond leegspoot! Vaag hoorde ik mezelf luid kreunen van genot! Zelfs nadat we waren klaargekomen, bleven we elkaar likken en afzuigen tot het laatste druppeltje was verdwenen… Wat een genot!!!

Mijn erectie verdween niet dankzij het pilletje dat Glen me had gegeven en daarom draaide ik me terug om, waarna ik terug tussen Evy’s benen plaatsnam. Langzaam schoof ik mijn dikke kloppende afgezogen lul in Evy haar natte kut en nam haar, terwijl ze luid kreunde. Met steeds diepere halen boorde ik me zo diep mogelijk in haar, terwijl de eikel van mijn steenharde lul klopt alsof hij barstte. Een genot van pijn straalde van mijn eikel af over mijn lul terwijl ik voelde hoe Evy al terug klaarkwam. Ik kon blijven neuken, mijn genotspaal gaf geen krimp! Ik merkte dat Evy haar blinddoek was losgekomen, en ze keek me aan terwijl ik haar kut krampachtig voelde samentrekken rond mijn lul. Ik nam haar met nog meer enthousiasme toen ik merkte dat ze haar ogen terug sloot en ze haar benen hoger optrok zodat ik haar nog dieper kon penetreren. Plots duwde Evy me omhoog en bood me haar prachtige kontje aan! Prompt schoof ik mijn paal in haar vagina en nam haar verder aan een steeds sneller tempo…

Ik voelde hoe Eva haar hand rond mijn ballen sloot en ze voorzichtig masseerden. Ik kwam met diepe halen in haar klaar en gleed nu ongestoord in haar weide kut, terwijl mijn zaad langs haar benen naar beneden dreef. Ik legde me nu uitgeput op m’n rug en trok Evy over me heen. Evy ging over me heen liggen en ik duwde haar langzaam op haar schouders neer, totdat ze met haar mond mijn nog steeds statige lul had bereikt. Ik stak zijn lul tussen haar lippen en Evy nam mijn eikel op en begon mijn dikke mast grondig proper te zuigen. Dit was genieten. Ik trok Evy terug naar boven en stak mijn lul terug in haar toen ik merkte dat Glen stiekem was binnengekomen. Hij naam plaats achter Evy ik zag hoe hij het glijmiddel over Evy’s kont goot. Het product gleed langs Evy’s bilspleet naar beneden over haar kut en langs mijn ballen. Ik zag hoe Glen ook z’n lul insmeerde, waarna hij eveneens probeerde zijn lul langs de mijne in Evy’s spleet te steken. Het leek niet te lukken totdat plots de eikel van Glen naar binnen glipte.

Ik hoorde hoe Evy gromde van de pijn toen Glen met een duw zijn lul dieper in haar kut drukte. Ik voelde na deze penetratie hoe Glens lul samentrok, van de zo lang ingehouden spanning, en hoe zijn zaad in haar kut en over mijn lul stroomde. Glen kreunde luid van teleurstelling toen plots zijn lul uit Evy’s kut floepte. Zijn zaad vloeide langs mijn lul over mijn ballen heen en verder tussen mijn billen. Evy stond op om een zakdoek te pakken en veegde het zaad weg tussen mijn billen en uit mijn schaamhaar. Ik vertelde Glen dat dit eigenlijk zijn taak was, toen Glen glimlachte, zich vooroverboog, mijn lul in zijn mond nam en mij begon te pijpen terwijl hij mij tegelijkertijd aftrok…

Evy slaakte een verraste goedkeurend gilletje en besloot Glen als beloning ook te pijpen. Ik voelde een nieuwe genotsgolf opwellen en probeerde me in te houden toen mijn eikel plots leek te ontploffen. Ik vulde Glens mond met mijn zaad dat langs zijn kin verder naar beneden droop. Ik drukte Glens hoofd dieper over mijn lul terwijl de laatste stuiptrekkingen van mijn lul nog nazinderden. Ik keek op de klok naast het bed en zag dat het al half vier ’s morgens was. Ik liet Evy en Glen hun werkjes grondig afronden, waarna ik opstond en naar de kamerdeur toeliep. “Dank jullie Evy en Glen, ik hoop dit nog eens te mogen meedoen”, gaf een knipoog en trok de deur achter me dicht toen ik nog net zag hoe Evy weer bovenop Glen plaatsnam…

Ik was geradbraakt toen ik me beneden terug aankleedde en vertrok. Ik hoorde hoe het bed boven kraakte en tegen de muur bonkte. “Nog veel genot Evy en een gelukkige verjaardag” dacht ik, toen ik de deur achter me dichttrok…

Marrec

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *