Sterrenhemel

()

Kathy was wat later dan verwacht. De oppas had vertraging. Ze was thuis vertrokken in joggingpak, maar wilde zich zo niet aan mij vertonen. De ongeschreven regel is namelijk alleen maar kleedjes op de boot, dus stopte ze aan de Shell nabij de Moerdijk om zich om te kleden. Ze had een klassiek geruit jurkje gekozen met eronder zwart ondergoed. Ze wilde me uitdagen want ze wist dat ik geen slip toesta. Die wordt onherroepelijk kapot gescheurd.
Voor de tweede keer miste ze de juiste afrit en moest zo 10 km omrijden, waardoor ik verkleumd aan de poort stond haar op te wachten. Hiervoor zou ik ze laten boeten, mijn ijskoude handen over haar lijf…

Ik nam haar tassen in ontvangst en begeleidde haar naar de boot. Eens binnen de tassen in de hoek gegooid, duwde ik haar onherroepelijk voorovergebogen op de tafel. Traditioneel verwelkomings- aperitief is namelijk een dosis sperma. Het slipje werd meteen kapot gescheurd en genadeloos stootte ik in haar kut die al droop van verlangen. Met mijn koude handen over haar lijf neukte ik haar lang en hard. Beha uit en kleed uiteindelijk opgerold tot handvat omheen haar lijf. Trillend kwam ze meermaals klaar. Leuk dat je dat mee kan voelen.

Ik had honger van het lange wachten dus begon dan maar te koken terwijl zij zich opnieuw wat fatsoeneerde. Mixed grill met een caesar salade was het, best lekker, maar halverwege had ik opnieuw trek in haar, dus neukte ik haar op de bank aan tafel wat voor haar blijkbaar een eerste keer was. De eerste keer dat ze tijdens een diner geneukt werd. Ze moest nog veel leren.

Eclair als dessert met nog een wip ronde, maar best oncomfortabel aan die bank. Dus verhuisden we naar de slaapkamer. Ondertussen was ik de tel kwijt hoe dikwijls ik haar al had laten komen. Na de zoveelste neukbeurt vertelde ze me dat ze eigenlijk eens naar buiten wilde, om de sterren te zien. Best Ok voor mij, 13 graden, maar nog heet van de bed- actie, dus wij naar buiten. Mooie sterrenhemel, en ik vond dat we dat moesten vieren. Dus nam ik haar achterlangs terwijl ze vooroverboog en zich aan de reling vasthield. Kathy is erg luidruchtig, ze krijst als een varken dat gekeeld wordt als ze klaarkomt, binnen best oké, maar buiten in een jachthaven met 200 boten… hoe zal ik het zeggen, ‘de aandacht trekkend’, zelfs na 22:00.

Ik besloot een versnelling hoger te schakelen en bracht mijn gereedschap in aanslag voor het sterretje, dat blijkbaar nog heel onervaren was. Voorzichtig twee zachte stootjes en ik was binnen, toen brak de hel los. Kathy begon te spuiten zonder ophouden. Nu ben ik niet onervaren en ik weet dat bij sommige vrouwen als ze het echt leuk hebben er wel eens wat vocht aan te pas komt, maar als ik zeg spuiten dan bedoel ik ook wel spuiten. In geen tijd het teak helemaal onder en dat bleef maar komen. Ik strafte haar met een flinke klap op haar linker bil, maar dan spoot ze nog harder, en krijste zonder ophouden. Een paar boten verder zag ik al een paar toeschouwers, niet dat ik het me wat aantrok, dus ik gaf haar nog een klap op de andere bil en ze spoot opnieuw. Best geil, remote controle spuiten. En dan zeggen dat er vrouwen zijn die dat niet geloven, dat sommige van hun soortgenoten spuiten tijdens het klaarkomen. Mij lukt het wel om de meeste te laten spuiten, en dat trucje haal ik wel eens uit om indruk te maken de eerste keer. Haar sterretje was duidelijk nog niet berekend op mijn oversized genotsknuppel dus spoot ik mijn klaar zittende lading dan maar in het andere gaatje, terwijl de kousen die ik nog aan had (zo fout, ik weet het…) zeiknat waren van haar geil.
Dit was nog maar de start van de avond. Botergeil die Kathy!

Alejandro

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *