Gegijzeld

()

Met een ruwe por werd ik een kamer ingeduwd. Mijn handboeien werden losgemaakt en tenslotte ging ook de blinddoek af. Het plotse felle licht deed me met de ogen knipperen en het duurde enkele minuten voor ik me kon oriënteren: een witgekalkte muur, een eikenhouten tafel en stoel met daarboven een grote ronde spiegel. Dit zag er uit als een hotelkamer.

Toen dwaalde mijn blik af naar het bed en ik schrok. Uitgestrekt op haar rug lag daar een naakte dame, geblinddoekt en aan armen en benen vastgebonden aan de vier poten van het bed. Langs haar wijd opengesperde benen keek ik recht in haar kaalgeschoren kruis, waar haar vlezige kutlippen donker afstaken tegen haar lichtbruine huid. Ze was volslank en niet heel jong meer: vooraan in de veertig schatte ik. Haar grote peervormige borsten, door de hoog boven haar hoofd gestrekte armen naar boven getrokken en obsceen te kijk gesteld, deinden op en neer met haar ademhaling. Haar tepelhoven tekenden grote, donkere cirkels rond haar rozige tepels.

‘Ziehier, wat er van je verwacht wordt,’ siste één van de bewakers in mijn oor, ‘maak haar zwanger en op de dag dat ze een gezonde zoon ter wereld brengt, laten we je vrij.’ Komaan, aan het werk!’ Ik wist dat ik beter kon gehoorzamen en trok haastig mijn T-shirt en mijn jeans uit. Het zinde één van mijn bewakers niet dat mijn penis nog slap tussen mijn benen bengelde: hij greep naar mijn broeksriem en maakte aanstalten om mijn blote billen te bewerken. De andere haalde echter de schouders op en hield hem tegen: ‘Laat dat. Laat hem er maar de tijd voor nemen. Zijn lul zal wel groeien als hij haar aan het beffen is.’ Hij duwde me in de richting van het bed: ‘Verwen haar maar eens goed en zorg dat ze lekker klaarkomt. Want daar komen gezonde baby’s van.’

Ik boog me met enige gêne over de onbekende vrouw en liet mijn vingers aarzelend door haar zwarte krullende haren en langs haar oorschelpen glijden. Zou ze het erg vinden zo ik eens speels in haar oorlelletjes kneep? Aangepord door mijn bewakers vond ik de moed om met mijn handen zachtjes haar gezicht en hals te verkennen. De vrouw sidderde bij het eerste contact van mijn handen op haar blote huid. Ze deed een halfslachtige poging om zich te verzetten, maar leek de nutteloosheid daarvan snel te beseffen. Het leek wel of ze in het onvermijdelijke berustte. In elk geval werd ze rustiger onder mijn zachte strelingen. Ik hield twee vingers op haar halsslagader en voelde hoe haar hartslag versnelde toen mijn andere hand haar borsten begonnen te aaien. Mijn hand draaide in kleiner wordende cirkels rond de linkerborst, gleed dan naar de rechterborst en gleed dan weer terug: telkens ik naar de andere borst greep, schuurde mijn handpalm heel lichtjes en plagerig over haar tepels. Ik voelde haar tepels groeien en harder worden in de palm van mijn hand. Nu durfde ik het aan om haar mammen met wat meer kracht te kneden. Hoewel deze vrouw niet echt mijn type was, stak haar ontwakende lust mij aan en mijn bewakers keken goedkeurend toe hoe mijn penis zich met schokjes oprichtte.

Ik leunde nu met één knie op het bed en boog me nog wat dieper over haar heen. Het kon haar niet ontgaan dat de seksuele opwinding zich ondertussen ook van mij had meester gemaakt: ze voelde immers mijn erectie tegen haar buik en heup aantikken. Ik drukte mijn lippen zachtjes op de hare. Ze draaide haar hoofd weg en ik drong niet aan op een tongkus. Mentaal kon ze zich nog enigszins verweren, maar haar lichaam gaf met subtiele tekenen aan dat ze ernaar snakte om zich aan mij te geven. Dat was te merken aan de blos op haar wangen, maar nog meer aan haar harde en gevoelige tieten, bloedrood als frambozen die me het water in de mond deden komen.

Ze verzette zich nu niet langer tegen mijn lippen, die elk plekje van haar gezicht en hals verkenden en dan met vederlichte kusjes verder naar beneden haar gave huid aftastten. Ik legde mijn gloeiende wang op haar rechterborst en trok haar linkerborst naar me toe, tot haar tiet tegen mijn lippen rustte. Toen kuste ik haar gloeiende tepel lang en intens, kneep ze fijn tussen mijn lippen en liet er speels mijn tongpunt over en langs glijden. Haar rechterborst kreeg daarna dezelfde beurt, zodat haar beide tepels al snel glommen van mijn speeksel.

Terwijl ik haar borsten onderhanden nam, tikte mijn penis tegen haar onderbuik en danste rond in de buurt van haar kruis.  Hoe graag ze ook haar dijen tegen elkaar had geperst, ze moest mijn strelingen met wijd open benen ondergaan. Ze kreunde zacht en rukte krachteloos aan de touwen, die haar vakkundig op het bed gekluisterd hielden. Deze onbekende vrouw, die ik in het begin niet zo aantrekkelijk had gevonden, werd me steeds sympathieker. Ik had haar het liefst van haar boeien bevrijd en haar de keuze gelaten om al dan niet met mij te vrijen, maar we beseften beiden dat we geen keuze hadden. Naarmate we langer en intenser huidcontact kregen, werd mijn verlangen naar seks met haar steeds sterker.

Wat rook ze lekker tussen haar borsten: ik bleef er een hele tijd met mijn neus boven hangen, af en toe naar een tepel happend, tot ik daar genoeg van kreeg en naar haar navel afdaalde, een bloem die zich broos en kwetsbaar aan mijn gulzige tong overgaf. Intussen had mijn rechterhand zich tussen haar dijen genesteld en mijn vingers gleden voorzichtig tussen haar schaamlippen door op zoek naar haar klitje. Het kleine bobbeltje groeide onder mijn wijsvinger en gaf zich tenslotte bloot: het leek met aandrang te wenken naar mijn tong.

Ik volgde die wenk en terwijl mijn lippen zacht haar clitoris beroerden, verdween mijn wijsvinger dieper in haar grotje op zoek naar haar G-spot. Geamuseerd keek ik toe hoe mijn vinger, die soepel in en uit haar gleuf gleed, langzaam begon te glinsteren met haar voorvocht. Plots begon ze te kronkelen, voor zover de touwen dat toelieten, zodat ik me moest vastzuigen op haar clitoris om mijn evenwicht te bewaren. Terwijl mijn tong heen en weer flitste over haar klitje luisterde ik geboeid hoe zij met kreunen en gilletjes lucht gaf aan de lust die haar overmande. Was ze nu al aan het klaarkomen? Nee, haar ademhaling versnelde nog en haar bekkenspieren bleven gespannen. Ik likte en zoog aan haar flamoes tot ik stijve kaken kreeg. Ik ging door met haar te vingeren en hield daar eerst mee op toen haar sappen rijkelijk begonnen te stromen. Ik drukte mijn mond op haar schede en proefde gulzig haar licht zilte seksvocht.

De zoete muskuslucht van haar in vuur en vlam staande kut zette mijn zintuigen op scherp en deed mijn penis steigeren. Ik trok mijn voorhuid naar beneden en ontblootte mijn gezwollen eikel: het spleetje in mijn eikel opende zich, een druppel voorvocht gulpte eruit en bleef als een langzaam langer wordend slijmdraadje aan mijn neukstaaf hangen. Nog voor het de grond raakte, was ik al schrijlings op haar buik gaan zitten, mijn kont naar haar toegekeerd. Het slijmdraadje brak en de druppel liet een slijmspoor achter op haar venusheuvel, net boven haar klitje. Ik doopte er een vingertop in en smeerde haar knobbeltje in met mijn voorvocht. Het leek nog meer te groeien en nog sterker te gloeien. Haar schaamlippen stonden nu wijd open. Ik verplaatste me tussen haar geopende benen en boog me over haar, steunend op beide handen. Meer was niet nodig om mijn penis naar haar vagina te leiden, want die vond, na een paar keer over de lengte van haar natte gleuf te zijn gegleden, zonder hulp van handen vanzelf de weg naar haar schede.

Haar schede sloot zich lekker nauw rond mijn paal: hoewel geen maagd meer voelde het toch alsof ze nog geen kinderen had gebaard. Nat als we beiden waren, drong ik vlot in één keer diep bij haar naar binnen. Ik hield mijn billen stil, genietend van de warmte van haar kut om mijn schacht en de zalige tinteling van mijn eikel door het intieme contact met haar schedewand. Ik had geen haast om al meteen te pompen. Al het gevoel in mijn lichaam trok zich nu samen in mijn kloppende penis die zich wellustig wentelde in de warme omhelzing van haar smekende gleuf.

Zachtjes spande en ontspande ik daarop mijn bilspieren, genietend van het schuren van haar schedewand langs mijn eikel. Het duurde niet lang of ik had haar zover gekregen dat ze zelf haar heupen opdrukte om mijn stoten op te vangen. Nu hield ik me niet langer in. Ik beet me vast in haar hals en pompte haar gleuf met kalme, diepe halen. Ze kreunde zachter nu en in de kamer was verder niets anders meer te horen dan onze versnelde ademhaling en het soppend geluid van mijn pik in haar natte pruim.  Ik wisselde een tiental niet erg diepe, maar flitsend snelle stoten af met één of twee diepe en harde stoten waarbij ik mijn billen telkens krachtig samen kneep, wat haar hele lichaam deed schokken en haar telkens een gilletje ontlokte. Tussen het pompen door laste ik korte pauzes in, waarbij ik me opnieuw half oprichtte, steunend op mijn handen, maar er wel voor zorgend dat mijn penis in haar schede bleef zitten.

Het was tijdens één van die korte pauzes dat ik plots aan het heftig knijpen van haar vaginaspieren in mijn eikel kon voelen dat ze klaarkwam. Jammer genoeg was ze geblinddoekt, zodat ik er geen getuige van kon zijn hoe haar pupillen zich vernauwden op het ogenblik dat ze haar hoogtepunt bereikte. Ik gaf haar nauwelijks de tijd om bij te komen maar liet me meteen weer op haar zakken, beet me opnieuw vast in haar hals en pompte minutenlang hard en snel. Ondertussen was mijn hand onder haar billen geschoven en had mijn middenvinger haar kontgaatje gevonden. Ik ramde haar steeds sneller en harder tot mijn ballen samenkrompen, mijn eikel opzwol en een krachtige straal zaad tegen haar schedewand spoot.

Ik bleef slechts enkele seconden nagenieten en kroop dan recht. Nauwelijks had mijn penis haar schede verlaten of beide bewakers duwden me opzij. Elk nam een schaamlip van de onfortuinlijke vrouw tussen duim en wijsvinger en trok haar schede open. Het duurde niet lang of haar neukgaatje trok zich samen en melkwit zaadvocht gutste naar buiten. ‘Goed gedaan, kerel’ knikte één van mijn bewakers goedkeurend, ‘je mag je weer aankleden’.

Vijf maanden lang werd ik door deze terreurgroep vastgehouden, tot VN troepen me kwamen bevrijden. In die periode werd ik een tiental keer naar een kamer gebracht om dezelfde daad te verrichten bij telkens andere vrouwen, die vastgebonden op mijn zaad lagen te wachten. Voor zover ik weet werden ze door geen van de bewakers ooit aangeraakt, tenzij op het einde om te controleren of ik voldoende zaad in de mij aangeboden schede had gespoten. Van hoeveel kinderen van die stam ik de natuurlijke vader ben, zal wel voor altijd een mysterie blijven. Ik ben na mijn vrijlating nooit meer naar dat woestijndorp teruggekeerd.

Heer Halewijn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *