Ultieme marteling

()

We hadden heerlijk geluncht bij onze vrienden in het Hoge Noorden en…zoals altijd van een leuk gesprek en een goed glas wijn genoten… Zelfs wel twee. We hadden geen zin gehad om de hele avond op bezoek te zijn, maar dat hadden we ze niet verteld. Stiekem hadden we vlak bij hun woonplaats een luxe hotel voor één nacht geboekt; je weet wel zo een hotel met sauna, stoombad, zwemmen en eigenlijk alles waar een vermoeid lichaam om vraagt na een week werken en haasten. We hadden in de middag en de vroege avond goed gebruik gemaakt van de wellnes faciliteiten en voelden ons rozig. Ik had een fles champagne, wat lekkere dingetjes, onze DVD speler en wat films meegenomen. We lagen lekker op ons zachte bed te genieten van een glaasje en wat nootjes toen we bedachten dat we eigenlijk wel de tweede episode van Histoire d’O wilden bekijken; een film waarin behoorlijk wat spannende SM scènes voorkomen waar vooral de vrouwen de sub rol spelen.

We lagen op het heerlijk zachte bed en hadden zin in de avond die komen ging. Mijn lief had vrijdag vrij gehad en zoals gezegd, was de zaterdag uitermate relaxt verlopen….Dat, noem ik lekker ontspannen… Ik schonk een glaasje champagne in en startte de film. Inderdaad wel stevige fantasiebeelden die voorbij trokken op het scherm. Vrouwen die gedomineerd werden door mannen…

“Vind jij dat opwindend?” Vroeg mijn lief… “Dominantie en onderdanigheid.”

“Mm…hm,” bevestigde ik haar vraag.

“O…, zo…” zei ze geheimzinnig. We keken verder en namen nog een heerlijk glas van de door mij voor haar meegebrachte champagne. “Zou jij dat ook wel willen…?” Strak keek ze me daarbij aan.

“Mm…hm,” was mijn reactie weer. Met een geile blik vroeg ze vervolgens of ik tevreden was …? Haar blauwe ogen deden me verdrinken. Wat was ze vandaag adembenemend. Mijn geslacht werd er hard van en ik zag aan haar blik dat ze dat ook opmerkte.

“OK,” zei ze geheimzinnig; dan draaien we de rollen maar eens een keertje om. Ik werd geraakt door iets in de toon van haar stem. Mm…, oh. Ze kon dus ook dominant zijn, leek het. Ik kreeg de instructie om te gaan liggen op het bed en mijn ogen te sluiten. Ik gehoorzaamde en even later werd er iets over mijn gezicht getrokken en ik wist het meteen: een blinddoek. Ik vond het eigenlijk een beetje eng maar ook heel spannend dus, ik liet alles gaan en wachtte geduldig op wat komen ging.

Ik hoorde allerlei geluiden en rook iets bekends. Maar kon het niet thuisbrengen. Ik had alleen nog mijn string aan. Die kon niet verbergen dat mijn geslacht flink gegroeid was in mijn broek. Ze pakte me daar even voorzichtig vast. Het was heerlijk om haar hand om mijn… Ik droomde even weg. Ze draaide me ineens onder zich en ik liet haar begaan. Ze greep mijn polsen beet; blijkbaar had ze zich goed voorbereid. Binnen enkele tellen lagen mijn polsen geboeid aan het bed.

Mm…Kennelijk had ze al onze spulletjes meegebracht en dat gaf in mijn gedachten veel mogelijkheden weer. Goed dat ze dat gedaan had. Zoenend ging ze over mijn lijf naar beneden. Alleen het gevoel had ik nu nog om op te vertrouwen want mijn ogen konden niet deelnemen aan dit lekkere spel. Ze boeide ook mijn enkels vast. Nu was ik helemaal overgeleverd aan haar lust. Ik hoorde hoe ze van het bed stapte. Verliet ze nou de kamer? Ineens voelde ik een enorm ijskoude gloed die ijzig snel op mijn borstkas en direct daarna op mijn tepels. IJs. Mijn tepels gloeiden. Angela trok nu mijn string kapot. Ze wist dat dit geoorloofd zou zijn. Dan was er weer een string die in de prullenbak zou belanden haha… die vond ze toch maar niks.

Ik voelde hoe ze met een vingertop langs mijn pik ging. Die reageerde gelijk. Nu voelde ik gelijk iets anders. Iets kouds. Het leek wel van metaal. Voor ik kon reageren, besefte ik dat ze een dildo in mijn kont stopte. Gelukkig had ze er flink wat glijmiddel op gedaan anders was het waarschijnlijk behoorlijk pijnlijk geweest. Ze duwde de dunnere helft erin en zette de dildo toen zachtjes zoemend aan. De trillingen trokken helemaal door mijn lijf en gaven een behoorlijke opwindende sensatie door aan mijn lichaam. Ze duwde de dildo nu steeds verder naar binnen tot ik de verdikking voelde die nu door haar naar binnen geduwd werd. Het was een dubbel gevoel. Van de ene kant uiterst opwindend en van de andere kant ook een beetje pijnlijk. Vooral toen ze het dikste deel ondanks de tegenstand van mijn sluitspier naar binnen drukte en de dildo zo verankerde in mijn achterste. Ik voelde me helemaal gevuld en uiterst opgewonden.

Ze ging verder. Ze kwam op me zitten en begon weer met het ijs te spelen. Ik kreunde het af en toe een beetje uit. Plotseling voelde ik iets over me heen glijden en wist eigenlijk onmiddellijk dat ze een zweepje had gepakt. Daar had ik haar ook al een paar keer mee behandeld. Plotseling kletsten de riempjes van de zweep op mijn tepels. Oei! Ik zuchtte even van de scherpe pijn. Ze had geen medelijden en ik voelde de zweep neerkomen op mijn buik, benen en geslacht. Pats…Pats…Pats…Wow…Wat een opwinding en tegelijkertijd een beetje pijn. Ze bleef me nu gecontroleerd slaan en ik voelde mijn tepels en buik gloeien. Vreemd dat ik het ervoer als een sensatie die heerlijk en tegelijk een beetje beangstigend was.

Onverwacht bewoog ze zich weer van me af en voelde dat ze weer boven me kwam zitten. Ineens kreeg ik bijna geen lucht meer. Ik hoorde hoe ze zei dat ik moest likken. Dat deed ik. Ik proefde een bekende smaak. Snel genoeg had ik door dat ze met haar geslacht op mijn gezicht zat. Ik begon haar kutje gehoorzaam te likken. Toen ze nat werd en begon te zuchten, kwam ze snel weer omhoog.

Ik voelde haar tong over mijn eikel gaan en dat vind ik iets wat echt plezierig is… Een heerlijke, geile pijpbeurt kon ik nu wel gebruiken als beloning. Dat vond zij kennelijk ook. Ze zoog in een ritmisch tempo zacht aan mijn pik, die ze op een gegeven moment helemaal in haar mond en keel liet schuiven. Ik had het idee dat ik zou ontploffen, maar dat gebeurde toch niet. Door alle geile spelletjes wist ik dat het niet lang zou duren als ze me zo geil pijpte dat ik haar mondje vol zou gaan spuiten. Ze had het ook in de gaten en stopte net op tijd… Argh….

Ik was helemaal wild geworden en wilde haar eigenlijk diep in haar mondje spuiten. Ze voelde het ook en zei, “even geduld; dat komt later nog wel….“ Ik voelde dat ze een zachte band om mijn hals deed en mijn polsboeien en enkelboeien losmaakte. Voor even maar want direct werden mijn polsen aan de halsband vast geklikt en ze commandeerde. “Bukken, snel!”

Wederom gehoorzaamde ik haar bevel. En legde mijn bovenlijf op de kussens die ze onder mij neergelegd had… Mm…Ze zorgt goed voor mij, dacht ik nog in een flits. Toen trok ze mijn benen uit elkaar en bond ze mijn onderbenen met de enkelboeien weer aan het bed vast. Ik voelde me heel erg kwetsbaar maar de opwinding die ik voelde was tegelijkertijd ook fenomenaal. Op de achtergrond hoorde ik nog het geluid van de film die nog steeds niet afgelopen was en toen… Werd het stil… Het duurde naar mijn idee eindeloos en ik voelde me overgeleverd, wilde niet dat het ophield en tegelijkertijd dat het ophield doordat ze weer iets zou gaan doen. Plotseling hoorde ik haar weer….

Ze klom op het bed en ik voelde dat ze de dildo vastpakte en tergend langzaam trok ze hem uit mijn achterste, steeds zonder een woord te zeggen….

Mijn zenuwen waren tot het uiterste gespannen door alle plagerij. Plotseling voelde ik iets anders naar binnen dringen en haar bovenlijf zakte over mijn rug en alles werd weer stil en rustig. Toen begon ze langzaam te bewegen… Ze had onze strap-on omgedaan en begon me nu langzaam in mijn kontje te neuken.

“Ja, ah, mm…oh…ho!” Kreunde ik terwijl zij me steeds heftiger begon te neuken. Op een gegeven moment voelde ik weer trillingen en ik wist dat ze de kleine vibrator die in de strap-on zat nu voor haar eigen genot geactiveerd had. Ik werd als een willoos slachtoffer heftig door mijn liefste genomen en ik vond het heerlijk. Klaar komen dat ging op deze manier niet; alleen het opvoeren van de spanning tot het uiterste. Op een gegeven moment voelde ik haar uit mij glijden en voelde een soort teleurstellende leegte…Even beweging boven op het bed en….Plotseling haar handen die mijn heupen naar beneden trokken. Langzaam bewoog ik naar beneden, pakte ze mijn pik in haar hand en leidde hem nog verder naar beneden….

“Kom op dan; neuk me in mijn mond als je dan zo geil bent ”zei ze hitsig en ik voelde haar mond zich om mijn paal sluiten. Ik liet me voorzichtig verder naar beneden zakken en drong met mijn pik diep in haar mond door.

“Neuken” had ze gezegd…en dat deed ik dan ook.

Mijn pik schoof in…En uit… In… En uit… In…En uit haar zuigende mond en het voelde hemels. Ik voelde mijn orgasme naderen. Ik hield het niet meer en er was geen weg terug meer. Met een flinke stoot en heftig kreunend spoot ik mijn zaad diep in haar wachtende mondje. Ze zoog alsof haar leven ervan af hing en ik voelde dat ze zichzelf nu ook naar een hoogtepunt vingerde. Toen ze klaarkwam offerde ik ook mijn laatste zaad en ze slikte alles gulzig door.

Even later maakte ze me los en in een heftige omarming fluisterden we allebei: “ik houd zo van jou” We dronken nog een glaasje champagne en besloten om even te douchen en dan te gaan slapen.

“En morgenochtend,” zei ze terwijl ze me stout aankeek …”mag jij!” En ik kon meteen al bijna niet wachten.

Kanjer

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *