Laatste werkdag

()

In de ochtendschemer die langzaam maar zeker terrein wint tussen de gordijnen door kijk ik het gezicht met de gesloten ogen aan. De uitgelopen make up doet niets af aan de gratie en dominantie die ze deze nacht uitstraalde. Alsof Floor voelt dat ik naar haar kijk doet ze haar ogen open. Ze nestelt zich in mijn omhelzing, warm en vertrouwd. Afhankelijk als het ware van mijn geborgenheid. Het contrast met afgelopen nacht had niet groter kunnen zijn. Ik trek de dekens over ons heen voor een stevig potje ochtendseks. 

De vorige avond. 

Met mijn vingernagels ga ik stevig door mijn rode lokken. Hoewel, lokken? Het is op dit moment meer stro… Als ik tevreden ben over mijn haar ga ik de rest van m’n lichaam af, alles wordt goed gewassen en geschoren. Mijn vriend Mike is buitenshuis en zal pas over een dag terugkeren. Samen met mijn beste vriendin Floor hebben we meidenavond. Ze heeft gevraagd of ik me wil laten verrassen. 

Ik heb zelfs niet voor de vorm tegen gestribbeld. Mede, of eigenlijk vooral dankzij Floor heb ik me van een muurbloempje ontwikkeld tot wat ik nu ben. Droeg ik vroeger alleen saaie witte of zwarte slips, en lag ik tijdens de seks met mijn eerste vriendje op m’n rug te wachten tot hij klaar was, sinds ik Floor ken is de lingerie fetisjist en Koekkoek in mij maar boven gekomen. 

Mike, Floor en ik hebben een driehoeksverhouding waarin ik er prat op ga controle te hebben. 

Mijn zesde zintuig zegt me dat dat vandaag anders gaat zijn. Genietend laat ik het warme water over me heen stromen. Tot het opeens ijskoud wordt. Bibberend droog ik me af, föhn mijn haar en doe het in een staart. De deur gaat een kiertje open en een klein zwart iets wordt de badkamer binnen gegooid. De kousen en het jarretel jurkje zijn gelukkig goed gepoederd anders had ik me nooit in deze tweede huid kunnen wurmen. Het is de eerste keer dat ik me in latex hul. Maar het gevoel en de geur ontsteken direct een klein vuurtje in mij dat hunkert naar meer. In de slaapkamer staat Floor al op me te wachten. Zij is gekleed in een rode legging die niets aan de verbeelding overlaat met daarover een mouwloze glanzende zwarte jurk. Haar kledingstukken, eveneens van latex kraken als ze beweegt.

“Je stopwoorden zijn oranje en rood. Als praten niet lukt kreun je drie keer achter elkaar en dan stop ik.” Floors toon is zwoel maar dreigend. Ik wil nog antwoord geven maar ik heb al direct een bondage bal in mijn mond. Op mijn buik word ik op bed geduwd. Met metalen handboeien haakt Floor mijn enkels achter mijn rug aan mijn polsen. Het metaal snijdt als ik me beweeg. Floor komt voor me staan, vanaf de grond raapt ze een zweep van wel een halve meter lang op, aan het uiteinde zit een vierkant leertje. Haar ogen laten de mijn geen seconde los terwijl ze ermee over mijn nek en wangen streelt. Ze zucht zachtjes als ze door mijn haar gaat. Mijn nek gaat zeer doen en ik laat mijn hoofd voorover vallen. Direct verplaatst ze het leertje naar onder mijn kin. 

“Had ik gezegd dat je je blik af mocht wenden?” Berouwvol schud ik van nee. Maar toch krijg ik straf. Vier stevige klappen met de zweep op mijn billen. De plekken waar ze me geraakt heeft gloeien.

“Ik hoop dat je ervan leert.”

Floors dreigementen met de zweep gaan verder. Vanaf mijn kin, door mijn hals over mijn rug tot aan mijn billen, die nog steeds gloeien. Ik lig stokstijf als ze het leertje tussen mijn lipjes drukt. Wat zou ze daar gaan doen. Maar ik kom goed weg, voor nu dan. Met het intussen vochtig geworden leertje trekt Floor verder over mijn benen. Door de latex stof heen voel ik de dreiging van de zweep. Onwillekeurig slaak ik een zacht geluidje. Meteen reactie. De zweep wordt opgetild en komt hard neer op mijn onderbenen. Dat zijn zeker weten striemen. Een nieuwe slag. Tussen mijn benen dit keer. Een kreet van pijn ontsnapt aan mijn mond. Ruw word ik omgerold. En met je handen en voeten achter je aan elkaar gebonden is met je gezicht omhoog liggen geen pretje. Met een andere zweep, een lang leren lint worden nu genadeloos mijn buik en borsten gegeseld. Ik kronkel onder de slagen, maar hoe pijnlijk ook, het erotiseert me en ik denk geen moment aan het stopwoord. Floor kijkt op me neer met een blik waaruit niks blijkt, volledig stoïcijns is ze, zo lijkt het wel. Een gevoel van teleurstelling overvalt me, doet het haar niks dat ik me zo overgeef? 

“Behaag ik je niet?” Floors ogen worden groot om mijn brutaliteit. Door de latex stof van mijn jurkje knijpt ze hard in mijn tepel. 

“Behaag ik je niet? Meesteres! Wil je dat ik geniet, vinger jezelf dan maar klaar terwijl ik toekijkt. Je hebt drie minuten.” Eén hand wordt losgemaakt van mijn voet. Als een wilde vinger ik me, maar mijn gedachten dwalen af naar de tijd die wegtikt. Dat Floor met onverholen dreiging haar zweep over mijn lijf laat gaan helpt ook al niet mee. Het is dan ook geen verrassing dat ik het niet red. 

“Tss… Je had één taak. En je hebt jammerlijk gefaald. Dat wordt een zware straf.” Ik krijg een rubberen bal in mijn gepropt die achter mijn nek vastgegespt wordt. Tergend langzaam haakt Floor een ketting aan de mond-bal vast. Op handen en knieën kruip ik naar de badkamer, als het teefje dat ik ben wordt me verteld. De ijskoude waterstralen rijten mijn huid zowat open. De stopwoorden gillen om het hardst in mijn hoofd maar ik weet dat ik de koude douche als straf verdiend heb. Met al mijn macht onderga in het… Tot de compassie het wint bij Floor en ik bibberend op handen knieën aan de leiband teruggevoerd word naar de slaapkamer. 

Daar wordt de mond-bal uit mijn mond genomen en word ik wijdbeens en wijdarms vastgehaakt aan het bed. Om het goed te laten maken door mij kleedt Floor zich uit en hurkt op mijn gezicht. Ik moet haar twee keer laten komen op mijn tong. Waarbij ze de tweede keer me van onder tot boven onder squirt. Dan haakt ze me los en ze masseert mijn striemen. Ze kust me en daalt af naar mijn poesje dat gezwollen is van haar harde tikken. Met zachte vaardigheid kust en vingert Floor me naar het hoogtepunt waar ik al heel de avond op voorbereid ben. Als in een waas word ik losgemaakt. De bodylotion die over mijn striemen gesmeerd wordt krijg ik maar half mee. Floor kust me nog eens op mijn buik en daaronder maar ik heb genoeg gehad en wend me af. Als ze tegen me aan komt liggen en een arm om me heen slaat valt alles op zijn plek. 

Ik zal lekker slapen vannacht. 

Was getekend, 

Lidnaë

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *