Laatste werkdag

()

De tweetonige gong in de gang kondigt de aankomst van de lift aan. Het is nog bijzonder vroeg in de ochtend, vijf uur precies zoals we afgesproken hadden. Zelf was ik al een kwartiertje op mijn kantoor, de luxe van het kader om in het flexi-systeem te werken dat eigenlijk betekende dat je kon komen en gaan wanneer je wilde, zolang je maar een bepaald aantal uren per maand presteerde, en dan nog…

Je klopt op de deur en komt meteen binnen de deur achter je sluitend. Ik monster je looks, de knalrode regenjas en de zwarte botjes. Je opent langzaam de knopen van je jas en onthult een half-cup bh en een zwarte satijnen boxershort. Je laat de jas achter je op de grond vallen en stapt naar me toe.

Ik denk aan de eerste dag dat jij je aanbood om voor me te komen werken, het ietwat verlegen maar ook brutale meisje, net van school, amper eenentwintig, in een smetteloos wit jurkje waar doorheen sporen van zwart ondergoed zichtbaar waren. Toen al was ik verkocht en wist ik dat ik je zou hebben…

Maar een van mijn gulden spreuken was “never fuck the payroll” wat ik dan ook nooit gedaan heb. Twaalf jaar lang werkte je voor me en we hebben samen veel meegemaakt, ook samen veel in het buitenland vertoefd en regelmatig samen in dezelfde hotels geslapen. Kansen genoeg gehad, en regelmatig was de sfeer ook erg erotisch, maar nooit verder gegaan. We deelden na verloop van tijd wel veel geheimen en erotische fantasietjes. Je vroeg regelmatig raad in verband met je complexe relaties en avontuurtjes.

Vandaag stopt dit. Het was de afspraak toen je me een paar weken terug advies kwam vragen over een interessante jobaanbieding op een ander bedrijf. Tegen mijn zin zei ik je onomwonden dat je de kans moest grijpen, hoewel ik wist dat ik je erg zou missen, en we spraken meteen af om je laatste dag speciaal te vieren, op basis van fantasieën die we deelden.

Mijn bureau is een twee venster module in het stalinistisch ingedeelde gebouw, op de 9de verdieping vlak tegenover de lift. Ooit had ik een vier venster module, maar terwijl de meesten verhuisden naar een vreselijke landschapsomgeving had ik het geluk toch een eigen bureau te kunnen houden, ook al was het nu kleiner. Mijn bureau stond meteen dwars naast het venster, zodat ik te allen tijde verveeld naar buiten kan kijken als mijn PC me niet meer boeit. Vandaag was er op dit vroege uur maar weinig te zien in het tweelinggebouw van de Franstalige collega’s aan de overkant.

Terwijl ik mijn stoel naar je draaide, wandel je op me toe. Je weet wat er komen gaat, we bespraken dit meerdere keren in de aanloop naar je nieuwe betrekking. Vlak voor me blijf je staan en je kijkt me diep in de ogen. Niemand zegt wat.
Ik sta op, duw mijn stoel achteruit en manoeuvreer je met mijn lichaam naar het bureau, en als je aanstalten maakt om op de rand te gaan zitten scheur ik in een ruk je satijnen slipje van je lijf en duw ik je achterover op het bureau. Wat rommel valt op de grond. Ik maak mijn riem los en laat mijn broek zakken. Jij doet je benen omhoog en spreidt ze klaar om me te ontvangen.

Ruw stoot ik in je en grijp je bij de keel. Ik zie in je ogen dat je weet wat er komen gaat en ik voel je strakker worden. Mijn beide handen omklemmen nu je keel en ik sluit geheel je adem af terwijl ik je systematisch maar hard begin te neuken. Ik houd oogcontact en zie langzaam je pupillen verwijden en je ogen worden vragend, smekend naar adem. Op het moment dat je niet meer kan en het bewustzijn gaat verliezen voel ik je intens klaarkomen, het moment dat ik je loslaat. Snakkend naar adem in je longen blijft je vagina spastisch samentrekken en ik voel dat je vocht verliest terwijl ik je gewoon verder blijf palen.

Wanneer je terug bij adem bent trek ik me even terug en draai je op uw buik op het bureau. Ik begin je nu achterlangs te berijden terwijl ik me vastgrijp aan je bh. Het duurt niet lang of deze scheurt stuk, waarna ik je halflange haar als steun zoek en hard in je stoot. Opnieuw grijp ik je keel en herhaal het ritueel. Ik ontneem je de adem terwijl ik je steeds harder neuk. Nu ga ik genadeloos, de tijd vergetend, door tot ik zelf klaarkom, en net op dat moment laat ik los. Ik voel dat je ook explodeert, terwijl ik ongekend hard en lang in je spuit.

Na de laatste druppel laat ik me uitgeput op je vallen. Jij bent nog steeds op adem aan het komen. Aan de overkant zijn ondertussen een paar ramen verlicht. Geen idee of ze wat gezien hebben. Het enige licht in mijn bureau is de Stalinistische tafellamp op mijn bureau, die een feeëriek accent moet gegeven hebben aan het tafereel dat zich achter deze twee vensters afspeelde.

Ik rol van je af, richt me op en fatsoeneer mijn broek. Ik sla nog een laatste blik op jou, naakt op de tafel met niets dan je botjes aan, in mijn lange termijn geheugen op terwijl je recht krabbelt. Ik geef je een zoen, je wandelt naar de deur, raapt je jas van de grond en je bent weg. Ik zie dat er sperma langs je been loopt terwijl je door de deur naar de lift stapt. Je liet de deur open zodat ik nog een laatste glimp van je kon zien terwijl je in de lift en uit mijn beroepsleven verdwijnt.

Op de grond van mijn kantoor liggen een verscheurde slip en een kapotte bh, getuigen van een laatste dag op kantoor…

Alejandro

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *