Lieve echtgenoot

()

We waren al een tijdje bezig met het beleven van spannende verhalen. Ben kreeg er een kick van als ik me door andere mannen liet nemen en ik voelde me heerlijk als gelegenheidshoertje. Ben, mijn man, maakte altijd de scenario’s en ik speelde de rol die me werd opgedragen. Tot dan toe was ik steeds, in zijn opdracht, met iemand mee of naar iemand toe gegaan. Hij vertelde me dat het zoeken van betrouwbare mannen voor onze spelletjes gemakkelijk was maar dat de meeste mannen geen trek hadden in de aanwezigheid van de partner. Maar hij zou zijn best doen. Een paar weken later belde hij me zoals gewoonlijk op mijn vrije dag om met te vertellen dat ik ‘s avonds om 20 uur klaar zou moeten staan als zijn hoertje. Ik kende zijn wensen voor wat betreft de kleding en make-up en ik bereidde me voor op een geile avond. Wat zou hij nu weer bedacht hebben. Ik vond het weer een spannend idee dat Ben weer een geile situatie had bedacht met een vreemde man erbij.

Klokslag 20 uur belde Ben met zijn mobieltje dat hij voor kwam rijden en ik meteen in moest stappen. Een paar minuten later tikte ik met mijn hakjes naar zijn auto en ik had een geil gevoel in mijn buik. Zoals gewoonlijk werd er niet gesproken. Een eindje van onze woonplaats is een bos en daar kwamen we na een tijdje aan. Hij parkeerde de auto op een parkeerplaats waar op zondag altijd wandelaars en sporters parkeren. Het was er nu uitgestorven. Ben keek me aan en zei dat ik uit moest stappen en om de auto moest lopen naar zijn kant. Ik liep om de auto heen en Ben liet zijn raam naar beneden zoemen. Ik moest hem kussen en terwijl ik dat deed, kreeg ik van hem een soort halsband om. Toen keek hij me weer aan en zei: “je mag niet praten en je blijft me aankijken.”

Ik begreep er niets van en ik schrok toen ik zo voorover gebukt het geluid van een andere auto hoorde. Terwijl ik Ben angstig aankeek legde die een vinger op mijn mond. Ik moest stil zijn. Ik hoorde de auto stoppen en een portier open en dicht gaan. Even later hoorde ik voetstappen dichterbij komen. Terwijl ik hier stond, zonder slipje met een kaal geschoren kutje, in een kort rokje, kousen, super hoge rode hakken, voorover gebogen met mijn hoofd in de auto. Ik voelde en hoorde dat de personen heel dichtbij kwamen; ik vond het doodeng en werd opeens vreselijk bang. Ben moest die personen kunnen zien maar, hij deed niets en bleef me aankijken.

Opeens werd ik aangeraakt. Ik voelde twee handen op mijn kont. Iemand kneedde mijn billen. Mijn rokje werd opgetrokken en een wildvreemde zat met zijn handen aan mijn blote billen. Dan liet hij even los en ik hoorde wat geritsel van een rits en kleding. Dan voelde ik opnieuw de handen en een hand opende mijn kutje. Nog steeds keken Ben en ik elkaar aan. Dan voelde ik een lijf tegen mijn billen aankomen en even later voelde ik een stijve pik tegen mijn kutje aanduwen. De man duwde mijn benen iets uit elkaar en even later gleed er een harde grote pik bij me naar binnen. Ik werd geneukt door een wildvreemde kerel. Terwijl ik maar naar mijn man bleef kijken werd ik van achteren in een rustig ritme geneukt. Ik mocht niet praten maar met een dergelijke stotende pik in mijn kutje kon ik niet stil blijven, ik begon te hijgen, te kreunen en Ben bleef me maar aankijken. Hij lachte gemeen. De man had me goed vast bij mijn billen en stootte flink hard door. Ik genoot van die vreemde lul en probeerde een beetje mee te bewegen maar, dat was lastig in mijn houding. De man begon zwaarder te ademen en ik voelde zijn stoten heftiger worden. Dan ineens, gaf hij een paar hele harde stoten en hij kwam heel diep met zijn stevige pik. Ik voelde dat ik werd volgespoten. Die vreemde vent liet zijn zaad in me lopen en ik vond het lekker.

Ben moet gezien hebben hoe dit me allemaal opwond. Het zweet stond op mijn gezicht en het was geil om Ben steeds te blijven aankijken. De vreemde man trok zich terug. Ik hoorde weer wat geritsel en kreeg een aai over mijn billen. Vervolgens kwam de tweede man in actie. Ook deze maakte zijn broek los en behandelde me erg ruw. Hij trok aan mijn haren en zei dat deze teef eens goed suf geneukt ging worden. Hij stootte zijn grote paal ineens in mij. Mijn God wat een gevaarte, ik werd gewoonweg doorboord. Ik begon te schreeuwen dat hij zacht moest neuken of anders moest stoppen, maar hij lachte en ging me juist harder neuken. Ik snakte naar adem en zag sterretjes. Nog nooit had ik zo’n grote paal in mijn kleine kale kutje gevoeld. Hier teef dit zal je wel leren en hij ramde erop los. Plotseling stopte hij en ik hoopte dat hij klaargekomen was, maar niks was minder waar. Hij haalde zijn enorme geslacht uit mijn rauw geneukte kutje en zei, “zo, nu eens even haar kontje oprekken.”
“Neen,” schreeuwde ik, “alsjeblieft niet, ik ben daar veel te nauw.” Ik keek naar mijn man en hoopte dat hij dit niet zou toestaan, maar hij trok me aan mijn haren verder door het open autoraampje waardoor ik nog verder voorovergebogen stond.

Lachend riep de man achter me. “Nu ga je wat meemaken hoer.” Hij plaatste zijn enorme dikke paal voor mijn kontje en stootte toe. Ik schreeuwde het uit. “Vuile klootzak…stop! Ik kan dit niet hebben… Je scheurt me volledig uit.” Maar hij luisterde niet en neukte me genadeloos hard. Daar stond ik dan, met m’n hoofd door het autoraampje, zwaar voorovergebogen in een donker bos met een kort rokje, sexy kousen aan en super hoge hakken. Ik werd letterlijk verkracht, want deze beer van een vent bleef maar doorpompen. Ik kon niet meer en zag letterlijk sterretjes. “Hier hoer, ik zal je leren” en vervolgens begon hij zwaar te hijgen. Hij schold me nog een paar keer uit en kwam toen genadeloos klaar in mijn kont. Jezus! Deze beer moet lang niet klaargekomen zijn, want de stralen bleven mijn kontje in spuiten. Hij trok zich terug uit mijn kont en ik hoorde zijn broek dichtmaken. Vervolgens liepen beide mannen lachend weg stapten in de auto en reden weg.

Ik stond nog steeds voorover totaal open geneukt, met het slipje op mijn enkels en keek nog steeds mijn ventje aan terwijl ik het geil van die mannen langs mijn benen voelde druipen. Ben liet me rechtop staan en kwam de auto uit. Zonder iets te zeggen legde hij mijn armen op het dak van de auto en kwam achter me staan. Hij ritste zijn broek open en even later gleed zijn pik makkelijk in het geil van de vreemde mannen mijn kutje binnen. Auw! Dat deed pijn, ik was net letterlijk doorboord in beide gaatjes. “Zachtjes alsjeblieft Frank, ik kan het niet meer hebben.”

“Je laten volspuiten door vreemde mannen hè geile hoer” zei hij en begon wild in me te stoten. Ik besloot mee te spelen, omdat ik hoopte dat hij dan snel zou klaar komen. Ik kon namelijk echt niet meer “Spuit mijn hoerenkut, maar vol” zei ik, “spuit het er maar bij” en in een flink tempo naaide Ben zich naar een hoogtepunt. Ik riep: “Ik ben jouw geile hoer, heb je gezien hoe ik me liet volspuiten, hoe ik mijn hoerenkut liet volpompen door vreemde kerels, kom jij ook maar met je geil.”

Hij naaide me genadeloos en ik merkte dat hij supergeil was, dit hele avontuur had hem vreselijk opgewonden. Plotseling haalde hij zijn kloppende paal uit mijn rauw geneukte kutje en trok me aan de halsband naar zich toe. Op je knieën teef zei hij. Ik knielde neer en kreeg zijn vette paal direct in m’n mond geduwd. “Je denkt toch niet dat ik mijn dure zaad bij die andere mannen spuit. Zuig teef!” Riep hij…en hij neukte me nu letterlijk in mijn mond. Ik kokhalsde bijna, maar probeerde het toch goed te doen, omdat hij anders weer een straf voor me ging verzinnen. Ik voelde aan zijn kloppende paal dat hij ging spuiten en hij duwde hard aan mijn achterhoofd zodat zijn paal bijna in mijn keel zat. Schreeuwend kwam hij klaar. “Hier hoer… oh… ho… oh… Al je gaten zijn nu gebruikt en volgespoten… Je bent een echte hoer… ah…ho…ja!” Hij spoot een gigantische lading in mijn keel, en het droop langs mijn kin. Hij trok zich terug en ik moest zijn hele paal schoonlikken. Tot slot moest ik zijn ballen kussen en hem bedanken voor dit avontuur. Lachend zei hij, “volgende keer heb ik nog een verrassing voor je.”

PjotrA

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *