Oppassen

()

Ik was gevraagd door een vriendin, om voor haar post en planten te zorgen terwijl zij met haar nieuwe lover twee weken de bloemetjes buiten ging zetten in zonnig Spanje. Ik had haar nieuwe vriendje een paar keer ontmoet, hij leek me erg aardig. Ze kende hem nog maar drie maanden, maar volgens haar was dit haar ware. Hij was romantisch, had gevoel voor humor en zeer attent. Ze was smoorverliefd dat was duidelijk. Ik was erg blij voor haar, want ik wist dat ze dit erg goed kon gebruiken na alle ellende met haar ex. Hij had haar bedrogen en vernederd. Door hem was ze haar zelfvertrouwen lange tijd kwijt geweest. Nu had ze eindelijk haar angsten overwonnen en stond ze weer vol energie in het leven. Ze durfde zelfs het risico lopen om weer verliefd te worden. Geweldig voor haar. Ik had zelf dat gevoel nog nooit meegemaakt. Ik was wel eens onder de indruk geweest van iemand, maar het ‘vlinder in je buik’ gevoel had ik nog nooit ervaren. Ik wist niet of ik daar blij om was, of dat ik het eigenlijk wel jammer vond. Hoe zou het zijn om iemand te ontmoeten waardoor je niet meer normaal kunt functioneren. Niet kunnen eten, slapen of nadenken…

Een beetje verstrooid, liep ik haar appartementencomplex binnen en opende haar brievenbus. Met de post onder de arm drukte ik op het knopje van de lift. Ze woonde op de elfde etage, waardoor voor mij de trap geen optie was. Ik ben namelijk liever lui dan moe. In de lift besloot ik de post al een beetje te sorteren. Reclamefolders en officiële poststukken hield ik apart van elkaar, om ze straks in twee nette stapeltjes op haar tafel te kunnen leggen. Ik drukte de sleutel in het slot en deed de deur open. Ik schrok erg, toen ik oog in oog stond met een man.

De man leek niet echt te schrikken, hij zei “hallo”. Maar ik kon even niets uitbrengen. Na een seconde of tien lukte het wel. “Wie ben jij?” Bietste ik.

“Ik ben Billy” antwoordde de man.

“Wat doe je hier?” Snauwde ik weer. “Ik pas op de woning” antwoordde Billy.

“Ze heeft mij gevraagd om op de woning te letten, waarom zou ze jou dan nog vragen?” “Ik werk bij een bedrijf dat op woningen past als de eigenaars afwezig zijn, en ik heb dus de opdracht ontvangen om op deze woning te passen.” Ik was een beetje van mijn stuk en realiseerde me dat dit waarschijnlijk een miscommunicatie was tussen mijn vriendin en haar vriend. “Sorry, dat ik zo regeerde” zei ik tegen Billy, “maar ik schrok nogal. Heb je zin in een kop koffie?”

“Altijd” antwoordde Billy en dus liepen we naar binnen. Toen ik in de woonkamer kwam, zag ik dat alles overhoop was gehaald, ik draaide me om naar Billy om te vragen wat er in godsnaam aan de hand was, maar op dat moment voelde ik een klap op mijn hoofd en werd alles zwart voor mijn ogen.

Ik werd wakker met een vreselijke smaak in mijn mond en een barstende koppijn. Ik had moeite om me te focussen en zakte steeds weer weg. Ik werd wakker toen ik mijn naam hoorde. Ik voelde dat ik vastgebonden was, mijn ogen en mijn mond waren dichtgeplakt. Ik probeerde geluid te maken, te gillen te schreeuwen, maar er kwam geen geluid uit. Ik hoorde lachen, hoe wilder ik tekeer ging hoe harder het lachen werd. Ik was doodsbang voor wat er ging komen. Ik hoorde een deur open en dicht gaan en voelde en hoorde toen een hele poos niets. Ik moet weer weggezakt zijn want de volgende herinnering is van de tape die van mijn ogen en mond werd getrokken. Ik schreeuwde het uit, maar dit werd meteen afgestraft met een hand die mijn keel dichtkneep.

“Vuile hoer, nog een keer een dergelijke actie en ik knijp door!” gromde iemand in mijn oor. “Waarom haal je dan ook de tape van haar bek,” hoorde ik een andere mannenstem vragen. “Omdat ik mijn pik diep in haar keel wil stoten.” De tranen stroomden over mijn wangen, terwijl ik voelde hoe de man zijn pik tussen mijn lippen naar binnenschoof. Ik wilde hem bijten, maar alsof hij mijn gedachten kon lezen voelde ik weer zijn hand op mijn keel. “Ik beloof je dat ik je afslacht als een beest… geen geintjes kutwijf.” Hij pakte mijn hoofd en duwde zijn pik diep in mijn keel. Ik kokhalsde, hij zat zo verschrikkelijk diep.

Ondertussen was er iemand anders tussen mijn benen gekropen. Hij had mijn broek en slip uitgetrokken en duwde daarna zijn vingers bruut bij me naar binnen. Het deed pijn, maar ik durfde geen geluid meer maken. Hij duwde hard, ik voelde dat het niet paste maar het leek hem niets te kunnen schelen. Hij duwde en duwde tot ik voelde dat zijn hele vuist bij me binnen zat. Hij neukte me gruwelijk hard en riep naar de man die in mijn strot zat, dat hij dit beslist moest zien omdat het een geil plaatje was. De man trok zijn lul uit mijn mond en stapte van me af.

“Wow! Ja, neuk dat kutje hard” zei hij. Hij liep de kamer uit en kwam terug met drie andere mannen. Ze maakten me los en draaiden me op mijn buik. Mijn lichaam was verzwakt, ik voelde dat ik amper kon bewegen. De mannen verdeelden zich over mijn lichaam en neukten me om de beurt in mijn kutje, mijn kont en mijn mond. Op een gegeven moment naaiden ze me met zijn drieën tegelijk. Ik voelde een lul in mijn kutje in mijn kont en in mijn mond. Opnieuw werd ik omgedraaid, op mijn rug gelegd en vastgebonden. Ik zag dezelfde persoon op me klimmen, die me eerder beestachtig in mijn keel had geneukt. Wederom stootte hij zijn lul diep achter in mijn mond. Hij had zijn handen in mijn haar en trok mijn gezicht bij iedere stoot nog verder om zijn dikke lul. Ik voelde zijn pik kloppen en voelde het sperma tegen mijn huig spuiten. Gruwelijk, het idee alleen al. Ik verslikte me in het zaad en kotste alles uit. Ik spoog over zijn lul zijn buik en mijn eigen borsten. Het hele bed zat eronder. Hij sloeg me in mijn gezicht en schold en vloekte me uit.

Ik wist dat deze beesten mij beslist niet zagen als mens, maar als neukapparaat. Ik lag een hele poos in de stank van mijn eigen braaksel. Ik had het koud en alles deed me pijn. Er kwamen twee jongens de kamer binnen lopen. Ik had hen nog niet eerder gezien. Ze maakten me los en namen me mee naar de badkamer. Ik hing tussen hen in, omdat ik te zwak was om zelf te lopen. In de badkamer zag ik een haak in het plafond. Hieraan werden mijn polsen vastgebonden. Ik werd zo helemaal gedoucht. Het voelde lekker en ik voelde mijn krachten terugvloeien. Een van de jongens stond achter me en begon me zachtjes in mijn hals te zoenen. De andere jongen sponste mijn borsten en mijn buik. Ik genoot ontzettend en vergat even in welke situatie ik me bevond. Ik voelde zijn mond in mijn hals, op mijn schouders langs mijn ruggengraat richting mijn billen.

De jongen achter me pakte mijn heupen en trok mijn billen naar achter. Hij schoof zijn pik tussen mijn billen in mijn poepgaatje. Terwijl de andere jongen zijn tong tussen mijn schaamlippen bewoog. Ik vond het zo heerlijk en wilde door hen wel geneukt worden. Dit deden ze heerlijk. Ik werd zo geil van hen dat ik al snel verlangde naar nog meer lullen in mijn lijf. Ik vroeg ze of ze de anderen ook wilden halen. Dit deden ze. En we neukten nog lang en gelukkig.

Dat is natuurlijk puur cynisme. Ik werd nog de hele week misbruikt als een stuk vee en door iedere lul met een lul verkocht en doorverkocht tot ik een wrak was dat nog nauwelijks leefde. Wat er met mij nog allemaal gebeurde heeft mijn geheugen gelukkig gewist. Alleen ’s nachts herbeleef ik wel eens een wrede situatie waardoor ik gillend wakker word.

Wampi

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *