Voor wat hoort wat

()

Een blinddoek, een halsband. Meer heb ik niet aan als ik door mijn vriend Mike de zolder op begeleid wordt. Ik vraag me nu toch wel af of het een goed idee was: een heel weekend vrij van het huishouden en vroege dienst in onze B&B in ruil voor wat hij maar voor me zou verzinnen. Niet zachtzinnig trekt hij me voort. Ik hoor wat geratel van de ketting aan mijn halsband. Luttele seconden later valt de deur dicht. Met mijn oren gespitst lig ik op de bank te wachten op wat komen gaat. De blinddoek afdoen zou zwaar gestraft worden zo is me verzekerd. Mijn huid tintelt van spanning.

Voetstappen! Er is iemand in de kamer. Nog een paar. Dat moet wel, ze gaan te ongelijk om van één persoon te zijn. Handen glijden over mijn lijf. Ze verspillen geen tijd en gaan direct naar mijn borsten. Hardhandig knijpen ze in de tepels. Mijn hand wordt gepakt en gevuld met een penis. Tjee wat een grote! Of is het bedrog omdat ik niks zie? Terwijl het ene paar handen ruig met mijn borsten speelt zakt het andere paar af naar beneden. Mijn clitoris wordt al snel gevonden en met een volle hand beroerd. De harde aanpak begint me nu wat op te winden. Om te laten zien dat ik geen meisje ben dat er zomaar bij ligt rijd ik tegen de hand tussen mijn benen op. Als beloning krijg ik een piemel in mijn mond gestopt. Dat is nieuw voor me, twee mannen.

Aan mijn voeten word ik van de bank getrokken. Ik heb heus weleens een pornofilm gezien dus ik weet wat er van me verwacht word. Om beurt neem ik ze allebei even in mijn mond en ga snel op en neer. Ik hoop maar dat geen van beide mannen al klaarkomt! Dat zou een teleurstelling zijn. Ik slaak een gilletje als ik zonder waarschuwing aan mijn schouders omhoog getrokken word. M’n linkerbeen wordt opgetild. Sterke handen houden mijn heupen vast. Ik voel een behaarde wang tegen mijn billen. Een tong zoekt zijn weg ertussen en begint aan m’n ander gaatje te likken. Van voorlangs wordt er op mijn clitje gesabbeld.

Het is maar goed dat ik recht gehouden word. Van die twee tongen zou ik als een pudding in elkaar zakken. Dit mag wel uren zo door gaan! Maar ik heb nooit geluk. Veel te snel verlaat de achterste tong mij. Maar ik krijg een goede harde in één lange haal bij me naar binnen geschoven. Terwijl de eerste me blijf likken neemt de tweede me met lange trage halen. Hun handen en nagels klauwen over mijn huid. Ik voel maar al te goed hoe ze strepen erin trekken, en rode vlekken achterlaten van de tikken op mijn billen en borsten die ik van ze krijg. Ik kan niet anders dan mijn keel openen en het geluid wat van onder in me opborrelt laten ontsnappen.

Na een tijdje laten beide mannen me los. Gedesoriënteerd sta ik daar maar. Tot eentje me aan twee handen leidt en me bovenop zich trekt. Met mijn knieën op de bank en handen op de rugleuning word ik vanaf onderen lekker diep genomen. De tweede man komt achter mij staan. De tijd nemende smeert hij wat glijmiddel tussen mijn billen alvorens hij zijn dikke eikel achterlangs tegen me aandrukt. O jeetje, dit gaat een heftig ritje worden. Mijn knokkels zijn wit en mijn gezicht vertrekt als de man achter me langzaam doch zeker bij me naar binnen schuift. Hoe doen die meiden in de film dat toch, twee van die kerels tegelijk erin?

De man onder me pakt mijn hand, vouwt er een vuist van met de duim omhoog. Ik knik van ja, de vraag achter zijn bedoeling snappend. Het is ondanks het eerste ongemak toch te fijn om op te geven. Nu beginnen beide mannen om beurten in en uit te me gaan. Het duurt niet lang of ik klaarkom. Echt squirten is het niet maar er loopt een flinke hoeveelheid vocht met mijn orgasme mee naar buiten. Beide mannen slaan er geen acht op en gaan gewoon door met me te nemen. Mijn billen beginnen te gloeien als ik nog een paar petsen krijg. Ik duw de handen weg, niet teveel van het goede. De handen die me eerst hardhandig bejegenden masseren nu zachtjes, tijdens het neuken de pijnlijke plekken eruit. Ik krijg zelfs een zachte kus op mijn mond. Schijnbaar zijn de mannen die eerst beren leken eigenlijk toch niet zo ruig. Of toch wel?

Alsof ik in een achtbaan zit word ik omgegooid tot ik op m’n rug lig. Een piemel die verdacht veel smaakt naar m’n eigen poesje vult me tot diep in mijn keel terwijl het nu voor de tweede de beurt is om me tussen m’n benen te nemen. Het slijm loopt uit m’n mond als ik me in m’n mond laat nemen. Door m’n eigen gag geluid heen hoor ik de mannen harder hijgen. De climax nadert. Dit vermoeden wordt gesterkt als beide mannen uit me gaan en een paar vingers mijn g-spot opzoekt. Met dat wat grenst aan brute kracht word ik tot een tweede orgasme gevingerd. Deze keer ontsnapt het in een fontein van vocht. Ik schok en squirt onbeheersbaar en raak voor mijn gevoel alle muren van de zolderkamer.

Totaal versuft blijf ik met een grijns liggen. Als beide mannen zich af beginnen te trekken op me kan ik ze nog een beetje wazig helpen door hun ballen te kneden maar meer ook niet. Als een warme zomerregen plenzen de warme spetters van hun zaad over mijn gezicht en borsten. Ik hoor hoe ze grommende zich tot het laatste druppeltje op me legen. Nog geen tien seconden later gaat de deur open en dicht.

Ik veer recht, nog draaierig van mijn orgasme en ruk de blinddoek af. Ik wil achter ze aan maar de ketting zit vast aan het bed. Na een paar minuten komt Mike de kamer in. Hij zegt niks. Maakt me los en draagt me naar de badkamer. Zwijgend wast hij me onder de douche. Genietend sta ik onder het warme water.

“Had je geen milder idee?”

“Had je je zoekgeschiedenis op de laptop maar moeten wissen.” Daar heeft ie een punt…

“Wel jammer dat ik mijn twee… belagers, niet heb gezien.”

“Had je graag dat ik je gefilmd had dan?”

Mijn ogen worden groot. “Je hebt toch niet echt?” Mike schudt lachend zijn hoofd. “Tuurlijk niet. Dat komt wel als je nog eens week vrijaf wilt.”

Was getekend,

Lidnaë

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *