Martelgang

()

Helen en Fred hadden al ruim een jaar verkering. Het was voor hen beiden de eerste relatie geweest die ze aangingen en het klikte eigenlijk gelijk toen ze elkaar ontmoetten op een schoolfeest. Helen was toen achttien jaar en zat als eerstejaars studente aan de universiteit, Fred was een jaar ouder en zat ook in een hoger studiejaar. Toen Fred haar voor het eerst zag staan, was hij direct onder de indruk van haar verschijning: lang en slank, met prachtige lange benen, bruine ogen en mooie bruine krullen (ze had in de verte Indisch bloed).

Toen hij haar leerde kennen droeg Helen altijd een strakke spijkerbroek en een eenvoudig wit T-shirt zonder beha. Ze trok de aandacht van iedere vertegenwoordiger van het andere geslacht, maar toch deed ze dit niet bewust. Ze was eerder verlegen en een beetje lacherig. Fred en Helen hadden het goed samen en ze waren onafscheidelijk. Ze waren na een jaar nog steeds smoorverliefd op elkaar, hoewel Helens verliefdheid soms wat overdreven proporties aannam.

Wat de seks betreft hadden ze elkaar ook gauw gevonden en ze deden het zo vaak als maar mogelijk was. Ze woonden beiden nog bij hun ouders, dus het was soms wat improviseren. Maar gelukkig was het bijna zomer en ze konden het ouderlijk huis af en toe ontvluchten om in de buitenlucht van elkaars lichaam te genieten. Wat dat betreft waren ze trouwens op hun jonge leeftijd al erg experimenteel. Als ze samen op hun slaapkamer met elkaar bezig waren, probeerde vooral Fred vaak net een stapje verder te gaan. Soms legde hij Helen over de knie en sloeg haar op haar blote billen, of hij haalde haar over om zichzelf te vingeren terwijl hij toekeek. Ook deed hij haar wel eens een blinddoek voor en bond dan haar handen achter haar rug vast en liet haar zo in zijn slaapkamer staan terwijl hij beneden “even drinken ging halen”.

Helen onderging het allemaal zwijgzaam, maar Fred merkte dat ze het lekker vond, want hij zag haar tepels hard worden en als hij na zo’n spelletje haar kutje voelde, dan was ze veel natter als bij een gewone vrijpartij. Fred vond het opwindend zijn vriendin in een onderdanige rol te dwingen en hij genoot van de macht die hij dan over haar had. Ze zag er vreselijk geil uit als ze met haar prachtige jonge lichaam voor hem stond, met haar handen vastgebonden en rode billen na een lekker pak slaag. Hij liet zich er niet door afschrikken dat ze alles zo zwijgend en verlegen onderging, maar het maakte hem juist bloedgeil.

De laatste tijd ging Fred af en toe nog een stapje verder en zette wasknijpers op Helens tepels of hij verplichtte haar om met haar benen zo wijd mogelijk op de bank te zitten en haar kutlipjes met haar vingers gespreid te houden terwijl hij gewoon televisie keek en deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat zij er zo bij zat. Fred kreeg in de gaten dat hij best ver kon gaan met Helen. Gisteren had hij haar opgedragen haar schaamhaar af te scheren met zijn scheermesje, waar hij wel enige overredingskracht voor nodig had gehad, maar ze deed het uiteindelijk toch maar. Ze zag er toen helemaal geil uit en haar schaamlippen gloeiden na de behandeling van opwinding. Hij neukte haar daarna zoals hij nog nooit gedaan had en kwam als een beest klaar in haar kale spleetje.

Vandaag spraken ze er niet meer over, alsof ze een beetje beschaamd waren. Fred merkte ook dat Helen zich wat preutser dan anders gedroeg en zich ook anders had gekleed. Ondanks het warme weer droeg Helen een lange broek, terwijl hij haar vroeger dagelijks in een zwierig kort zomerrokje zag. ‘Ze zal zich wel wat bloot voelen zo zonder haartjes op haar kutje’, dacht Fred. Normaal had ze toch een behoorlijke bos zwart haar tussen haar benen, dus het was een heel verschil. Misschien was hij ook wel een beetje te ver gegaan, want Helen was zwijgzamer dan anders en als hij haar wat vroeg reageerde ze kribbig.

Nadat ze ’s avonds gegeten hadden bij Fred thuis, besloten ze om nog even te gaan wandelen in het bos. Fred woonde op fietsafstand van een prachtig natuurgebied waar ze vaak kwamen. Het weer werkte nog steeds goed mee en het was om acht uur ’s avonds nog aangenaam warm. Ze fietsten naar een stuk bos waar ze nog niet zo vaak samen waren geweest. Onderweg praatten ze nauwelijks met elkaar en Fred probeerde haar wel speels aan te raken, maar Helen reageerde afwijzend.

“Wat is er toch met je?” Kon hij niet nalaten te zeggen. “Je bent anders nooit zo kattig? En waarom heb je trouwens een lange broek aan, mag ik je benen niet meer zien”? Helen reageerde als door een wesp gestoken. “Zeur niet zo, ik maak zelf wel uit wat ik aantrek, ik laat niet alles door jou bepalen!” Beet ze hem toe. Fred begreep waar ze op doelde en hield wijselijk zijn mond. Maar Helen was nu goed op dreef. “Ik baal ervan wat je me gisteren hebt laten doen, ik schaamde me dood vanmorgen met gymnastiek, iedereen staarde tussen m’n benen in de kleedruimte?” Tja, aan dat soort gevolgen had Fred gisteren niet gedacht maar het was nu te laat voor spijt. “Ja, sorry hoor?” Zei Fred, “maar volgens mij vind je het best lekker zo’n kaal kutje.”

“Maar niet iedereen hoeft het te zien!” Zei Helen bits en hield toen op haar beurt koppig haar mond. Ze fietsten nog even door en zetten hun fietsen tegen een boom bij een parkeerplaats die op dat uur nagenoeg verlaten was. Ze liepen samen het bos in. De stemming was nog steeds bedrukt, maar de voorzichtige toenaderingen van Fred hadden uiteindelijk toch effect en hij sloeg zijn arm om haar heen en ze liepen zo verder. Even later legde hij zijn hand op haar kont en zei: “lekker kontje heb je toch, jammer dat ik het niet even kan voelen onder je rokje.” Hij keek om zich heen of hij een afgelegen plekje kon ontdekken en zag toen een klein paadje dat een beetje verborgen lag, en een beetje omhoog leidde naar een afgeschermd plaatsje. “Kom, hierheen,” zei Fred. Ze volgden het paadje en ontdekten dat het paadje doodliep op een open plekje tussen de struiken. En er stond zowaar een houten bankje! Fred ging op het bankje zitten. “Kom eens hier,” zei Fred, “maar trek eerst je broek uit!”

“Uittrekken?” Reageerde Helen geschrokken, “midden in het bos”?

“Ach, joh wat maakt het uit, hier komt toch niemand,” zei Fred, “schiet nu maar op want ik wil je lekkere benen zien.” Helen gehoorzaamde, schopte haar schoenen uit en trok haar broek uit, zodat ze nu in haar onderbroekje en T-shirt voor hem stond. Fred bekeek zijn vriendin verlekkerd. “Nu nog je T-shirt,” zei hij plotseling. Helen kreeg het nu toch wel benauwd dat hadden ze nog nooit gedaan, het bleef altijd bij stiekem vrijen op een plekje buiten waar echt niemand kon komen, zo openbaar in het bos was toch heel wat anders. “Hup, opschieten een beetje,” zei Fred iets bozer dan hij bedoeld had. Eigenlijk ook wel tot zijn eigen verbazing zag hij hoe Helen schuchter haar T-shirt uitdeed en daarmee haar heerlijke tieten ontblootte. Hij hield van haar tieten, ze waren niet te groot en niet te klein, een maatje 75 B had ze. Haar tieten priemden als altijd trots vooruit en haar tepels werden hard in de buitenlucht. Helen keek verlegen naar de grond en wist zich geen houding te geven.

“Kom op je knieën voor me zitten,” zei Fred “en gebruik je lekkere mondje eens.” Hij knoopte zijn broek open en haalde zijn lul tevoorschijn. Gehoorzaam deed Helen wat haar was opgedragen en ze pakte met haar hand zijn lul beet en likte voorzichtig aan zijn eikel. Toen stopte ze zijn pik in haar mond en zoog er zachtjes op. “Kom op, een beetje gretiger graag,” siste Fred. Helen deed nu meer haar best en likte hijgend zijn ballen en zijn pik alsof haar leven er van af hing. Met haar ene hand kneedde ze nu zijn ballen, terwijl ze met haar andere hand hem zachtjes begon af te trekken en zijn eikel weer in haar mond nam.

“Heerlijk zo, lekker sletje van me,” zei Fred hijgend. “Dat vind je wel lekker hè, zo in het bos je vriendje pijpen met alleen een onderbroekje aan.” Helen reageerde niet, dat deed ze nooit als hij haar zo toesprak. Fred zag het altijd als een aanmoediging. “Weet je wel dat iedereen ons hier zomaar kan betrappen?” Helen keek even naar hem op en stopte met pijpen. “Doorgaan, hoertje van me. Heb ik soms gezegd dat je mocht stoppen?” Snel stopte Helen zijn keiharde lul weer in haar mond. “Weet je wat, trek je slipje ook maar uit, ik wil je kale kutje zien!”

“Nee, dat doe ik niet hoor” zei Helen niet erg overtuigend, “iedereen kan me zien.” “Nou en, wat maakt het uit, dan zien ze maar dat je een geil hoertje bent,” zei Fred. “Schiet op, of moet ik het doen?” Trillend stroopte Helen haar broekje van haar billen. Toen ze helemaal naakt was, pakte Fred haar stapel kleren en smeet het een eindje verderop in de struiken. “Wat doe je nou, als er nu iemand aan komt kan ik met niet eens meer snel aankleden,” zei Helen met duidelijke paniek in haar stem. “Niet zeuren, je hebt een heerlijk lijf, je hoeft je nergens voor te schamen,” zei Fred. Hij raakte nu een beetje geïrriteerd, hij wist niet waarom want het was toch heel terecht dat Helen zo reageerde.

“Ga eens rechtop staan en laat me je eens goed bekijken,” zei Fred. Helen deed wat haar vriend haar opdroeg. Fred bekeek haar heerlijke jonge meiden lichaam, haar mooie lange benen, haar slanke handen en armen, haar platte buik, haar lekkere tieten waar je niet vanaf kon blijven en haar supergeile kale kutje. Helen voelde zich door haar kale spleetje nog bloter dan bloot. Wat was Fred nu van plan, hij had een vreemde blik in zijn ogen die ze niet van hem kende. Onwillekeurig deed ze haar handen voor haar kutje.

“Weg die handen,” zei Fred hard, “ik wil je kut zien sletje. En steek maar een vinger in je spleetje dan kun je jezelf eens verwennen.” Helen voelde ineens de tranen in haar opwellen, maar ze deed toch wat hij zei. Voorzichtig begon ze zichzelf te vingeren, terwijl haar vriend ontspannen op het bankje voor haar zat. “Speel maar met je klitje en met je andere hand streel je je tieten.” Helen gehoorzaamde nu direct. Ze snapte niet waarom ze het deed, maar iets in zijn stem deed haar eigen wil wegebben. Fred genoot ervan zijn vriendin zo te commanderen. Zijn hart klopte in zijn keel en hij werd nu echt bloedgeil.

“Kreun er maar zachtjes bij, laat maar zien dat je een geil sletje bent,” zei hij. Helen begon nu zachte kreetjes uit te stoten terwijl ze haar tieten en kutje met haar slanke meisjeshanden verwende. Ineens stond Fred op, pakte haar kleren uit de struiken en liep naar het pad. Helen keek geschrokken naar hem. “Ik maak even een klein ommetje met je kleren, ga jij maar lekker door waar je mee bezig was, ik ben zo terug. En als je uw kleren nog terug wilt, dan zou ik maar gehoorzamen!”

Voordat Helen iets kon zeggen was Fred het pad al afgelopen en ze stond hier nu alleen. Hem achterna gaan durfde ze niet, ze stond nu tenminste nog beschut voor blikken van de buitenwereld. Waarschijnlijk stond Fred haar nu te bespieden en zou hij zo terugkomen, dus ze deed maar wat hij had gezegd. Ze stopte haar vingers weer in haar kutje en streelde haar borsten. Ze liet haar tepels tussen haar vingers rollen en kreunde er zachtjes bij. Dat was eigenlijk best lekker en ze vergat even waar ze was. Na een tijdje begon ze zich echter af te vragen waar Fred bleef. Hij was nu toch zeker tien minuten weg.

“Fred!” Riep ze zachtjes, “waar ben je nou”? Het bleef doodstil om haar heen. Ze wachtte nog een paar minuten en probeerde toen voorzichtig door de struikjes heen te kijken of ze haar vriend ergens zag. Ze begon zich nu toch wel zorgen te maken. “Fred, kom terug, ik word bang,” zei ze. Maar nog steeds geen reactie… Wat moest ze nu doen? Zou haar vriend haar in de steek hebben gelaten? Hij deed zo raar net, misschien was hij wel naar huis gefietst! Nou als dat zo was zou ze het gelijk uitmaken, dat was toch wel de ergste streek die hij haar kon flikken! Teruglopen naar de fietsen was uitgesloten, afgezien van het feit dat het nog steeds licht was en ze met haar naakte lijf wel erg opviel in het bos, kon ze natuurlijk nooit naar huis fietsen in haar blootje.

Ze besloot nog maar even te wachten tot het donker was en ging op het bankje zitten met kloppend hart van schaamte en angst. Ze sloeg haar benen over elkaar en kruiste haar armen voor haar tieten, want ze voelde zich zo zonder de bescherming van haar vriend ineens alleen nog maar naakt en kwetsbaar en als iemand haar zo zag, dan zou dat de grootste vernedering van haar leven zijn. Zeker een half uur bleef ze zo zitten en het werd inmiddels al schemerig. Fred was nog steeds niet terug, hij had haar dus in de steek gelaten. Of er was iets gebeurd, je weet maar nooit. Helen besloot tot actie over te gaan. Ze zocht een paar grote bladeren, hield die voor haar kutje en haar tieten en begon bevend het paadje af te lopen, terug naar het bos. Ze zag Fred nergens. Ze was zich bewust van haar naaktheid en schaamde zich zo dat ze ineens ontzettend moest plassen. Ze duwde haar hand tussen haar benen en kneep haar dijen tegen elkaar. In wat voor verschrikkelijke situatie bevond ze zich toch!

“Zo meisje, moet je plassen?” Hoorde ze opeens een stem vlakbij. Helen voelde het bloed in haar aderen stollen. Het was niet de stem van Fred. Ze keek om en zag schuin achter haar een man staan van een jaar of veertig. Hij zag er heel gewoon uit, met een spijkerbroek en een overhemd met opgestroopte mouwen, en een enorme grijns op zijn gezicht. Helen wist niet hoe ze het had, waar kwam die vent vandaan en waar was Fred! “Ga je gang maar hoor als je moet plassen, je hoeft je voor mij niet te schamen, ik sta al een uur naar je te kijken en heb gezien hoe je met jezelf bezig was.”

Helen voelde zich vreselijk vernederd en begon te huilen. “Houd op te janken, slet, ik heb toch gezien hoe je jezelf vingerde, je vond het heerlijk. Nou, plassen nu!” Hij gaf haar een klap in haar gezicht en geschrokken ging Helen op haar hurken zitten en liet haar plas lopen. “Lekker uitzicht heb ik zo op je kale spleetje, daar kan ik nog veel plezier van hebben straks,” zei de man gemeen terwijl hij met zijn vieze schoen tegen haar dijen schopte. “Doe je benen eens wat verder uit elkaar, net als straks voor je vriendje!” Helen was bang en gehoorzaamde direct. Ze leegde haar hele blaas op haar hurken met haar benen gespreid zodat de man een vrij uitzicht had op haar strakke kutje. Toen ze klaar was met plassen wilde ze opstaan, maar de man beet haar toe: “vooruit, op je knieën terug kruipen naar het plekje waar je daarnet met je vriendje was.”

Helen deed wat hij zei, maar het ging de man niet snel genoeg en hij sloeg haar hard op haar kontje met zijn vlakke hand. Ze kroop nu vlug terug naar het open plekje tussen de struikjes. “Ga maar op je knieën zitten op de grond en spreid je benen zo ver als je kunt,” hoorde Helen. Het meisje deed wat hij zei. “Trek je kutje maar open hoertje!” Helen was nog nooit zo bang geweest. “Wie bent u en waarom doet u dit?” Vroeg ze met gebroken stem. “En waar is Fred?”

“O, heet je vriendje Fred,” zei de man, “met hem gaat het prima, hij zit nu in mijn bestelwagen een eindje verderop maar hij kan niet zoveel kanten op want hij is geboeid en gekneveld.” Helen schrok, dit had ze niet verwacht. Aan de andere kant was ze blij dat hij haar niet in de steek gelaten had. “Ik heb jullie de hele tijd gevolgd en ik heb gezien wat voor sletje jij bent, daar wil ik nu ook even van genieten? Hoe oud ben je eigenlijk?”

“Achttien”, antwoordde Helen nauwelijks verstaanbaar. “Praat eens wat harder wijfie, schaam je je soms om tegen me te praten met je kutje wijd open?”

“Achttien!” Zei ze nu wat harder. “Zo, zo, is dat niet wat jong om ’s avonds laat naakt in het bos rond te lopen? Ben je niet bang voor vieze mannetjes die je zien? Ik snap het al, je bent een exhibitionist, je vindt het lekker dat mannen je zo zien en het windt je op om mannen op te geilen met je geile lijf.”

“Nee, echt niet, het moest van Fred,” zei Helen half huilend, “we speelden alleen wat met elkaar laat me nu alstublieft gaan.”

“Nog slecht opgevoed ook,” zei de man, “heb je niet geleerd met twee woorden te spreken.” Hij gaf Helen een klap op haar tieten. Het deed niet echt pijn maar de vernedering was enorm. “Nou?” Siste hij naar haar.

“Jawel heer, dat heb ik wel geleerd heer.”

“Goed zo, je weet hoe het moet, als ik je nog een keer onbeleefd hoor praten dan zult je het bekopen, begrepen!”

“Ja heer,” huilde Helen.

“Nu wil ik wel even naar je masturbatieshow kijken, net als je vriendje net. Vinger jezelf maar lekker met een paar vingers tegelijk, en stop een andere vinger in je kontje.” Helen schrok. “Een beetje snel graag, je vindt het toch lekker als anderen naar je kijken,” zei de man nu echt gemeen en hij sloeg haar hard op haar beide tieten. “In je kut en in je kont, snel nu!” Helen deed wat de man zei, vingerde zich in haar kale spleetje en stak de wijsvinger van haar andere hand in haar kontje. Het deed een beetje pijn, ze was van achteren nog maagd. “Zo meisje, en vertel me nu maar eens waarom je uw kutje hebt geschoren, volgens mij doet geen enkel meisje dat op jouw leeftijd al, je moet wel een hele grote slet zijn als je dat doet!” “En ga ondertussen gewoon door waar je mee bezig bent als je tegen me praat.”

“Fred wilde dat graag, heer,” zei Helen terwijl ze zich vingerde. Ik wilde het eigenlijk niet.”

“Je liegt,” zei de man, “ik wil horen dat je een slet bent!” Hij trok hard aan haar tepels. Helen antwoordde echter niet en de man werd nu echt kwaad. Hij pakte een schroevendraaier uit zijn broekzak en zette de botte kant tegen haar kontje. “Ik wil je horen zeggen dat je een slet bent,” zei hij in haar oor.

“Ja, ik ben een slet.” Zei Helen zacht.

“Ja, wat?” Zei de man, “heb ik je niet gezegd beleefd tegen me te zijn!” En hij drukte de schroevendraaier nu met kracht tegen haar kontgaatje. Helen voelde het binnendringen en met een gil zei ze:

“Ja, heer, ik ben een slet!”

“Heb je daarom je kutje kaalgeschoren”? Zei de man. “Ja heer, omdat ik een slet ben,” zei het meisje. “Goed, dat mag je dan aan me laten zien,” zei de man geheimzinnig. Hij haalde gelukkig de schroevendraaier uit haar kont, greep opnieuw in zijn broekzak en haalde er een grote zwarte merkstift uit. “Dit is onuitwisbare inkt, meisje, je zult het eraf moeten schuren,” zei hij sadistisch. “Schrijf maar op je dijen dat je een slet bent, dat staat het mooiste in je eigen handschrift.” Helen weigerde nu echt. “Nee, dat doe ik niet, dat ziet iedereen!” Zei ze. De man duldde geen tegenspraak en duwde de schroevendraaier nu in een keer in haar kont. “Schrijven hoer! Schrijf op je dijen dat je een sletje bent, en weet je wat, ook maar op je tieten!” Zacht huilend deed Helen wat hij zei. Ze begreep niet waarom ze gehoorzaamde, maar de man neukte haar nu hard in haar kont met de schroevendraaier en het deed flinke pijn. Ze pakte de merkstift, deed de dop eraf en schreef in kleine letters op haar bovenbeen aan de binnenkant van haar dij de woorden IK BEN EEN GEILE SLET. Ze schrok van de dikke zwarte letters die nu op haar been stonden en al van veraf zichtbaar moesten zijn. “Nu je andere been en je tieten,” zei de man. IK BEN EEN GEILE SLET schreef Helen nu op de andere plaatsen op haar lichaam. Ze huilde van vernedering, dit zou echt maanden zichtbaar blijven. Toen ze klaar was haalde de man de schroevendraaier uit haar kontje. “Aflikken en blijven vingeren, hoertje!”

Helen gehoorzaamde walgend. Ze deed nu alles wat de man zei. Ze liep niet weg, ondanks dat ze niet vastgebonden zat. Haar wil was volledig gebroken. De man zocht om zich heen en vond een lange platte tak. “Hier, sla hier maar mee op je kale kutje,” zei de man. “Je hebt straf verdiend omdat je uw kutje kaal hebt geschoren terwijl je nog minderjarig bent. Dat hoort niet!” Helen legde de schroevendraaier neer die nu helemaal schoon was, haalde haar vingers uit haar kutje en pakte de stok van de man aan. “Hoe hard moet ik slaan, heer?” Vroeg ze wijselijk. “Tot hij mooi rood is, het kan me niet schelen hoe lang het duurt, verneder jezelf maar eens lekker voor mij.”

Helen begon met de stok op haar kutje te slaan. Het deed pijn maar ze durfde niet te stoppen. Ze sloeg net zo lang tot haar kutje rood begon te worden en haar schaamlippen gloeiden van de pijn. “Lekker zeg om een jong meisje zo te zien,” zei de man. Helen keek naar hem op en geschrokken zag ze dat hij een kleine fotocamera in zijn hand had terwijl ze naakt op haar knieën op haar kale kutje aan het slaan was, met overduidelijk de woorden IK BEN EEN GEILE SLET op haar dijen en haar tieten geschreven in haar eigen handschrift. “Ik zal mijn opnames aan Marieke en Sonja opsturen, dan kunnen zij ook eens lachen.” Helen schrok nu enorm. De vernedering kon dus toch nog groter.

Marieke en Sonja waren twee meisjes uit haar klas die echt een hekel aan haar hadden en haar pestten wanneer ze maar konden. Maar hoe kon de man dat weten?

“Nee heer, alstublieft doe dat niet,” zei Helen, “ik doe alles voor u maar stuur hun niet de foto’s.” De man antwoordde niet. Helen ging door met slaan op haar kutje. Ze durfde nu zelfs niet meer te huilen wat voor de man een teken was dat ze het leuker begon te vinden. “Zie je wel, je begint het lekker te vinden, is het niet?”

“Ja heer.” Zei Helen, ze dacht dat dat het was wat hij wilde horen. “Stop nu maar, je hoerenkut is nu wel mooi rood, nu mag je jezelf weer gaan vingeren voor Marieke en Sonja, maar vergeet niet ondertussen duidelijk te zeggen. “Ik ben een geile slet met een kaal kutje!” Helen stak haar vingers in haar rode en pijnlijke kutje en begon zich weer te vingeren. “Ik ben een geile slet met een kaal kut.” Herhaalde ze daarbij duidelijk hoorbaar. “Goed zo meisje ik ben trots op je,” zei de man. Ze keek weer naar hem op en zag toen dat hij geen fotocamera in zijn hand had, maar een klein model videocamera. Hij nam dus ook haar geluid op! “Ja, je ziet het goed, ik maak een leuk filmpje voor je vriendinnen, dat zullen ze leuk vinden.”

Hij legde nu de camera neer en pakte een pen en papier uit zijn zak. “Ga jij maar lekker door meisje, let niet op mij!” Helen ging nog een tijdje door met vingeren terwijl ze de verplichte zin telkens opnieuw uitsprak. Toen reikte de man haar het papiertje aan waar een hele tekst op stond. “Zo meisje, ik weet dat je Helen heet, dat hoorde ik je vriendje zeggen. Jij gaat nu voor de camera deze tekst opzeggen en je praat duidelijk verstaanbaar. En je doet wat ik zeg en je hapert niet!” Helen las het briefje en de schrik sloeg nu echt om haar hart. Toch begon ze het voor te lezen, terwijl ze de camera op zich gericht voelde.

“Hallo, Marieke en Sonja, jullie zullen wel verbaasd zijn dat jullie mij hier zo zien. Ik maak deze video-opname speciaal voor jullie. Ik wil jullie graag laten zien dat ik een geile onderdanige slet ben. Ik heb het ook op mijn lijf geschreven zoals je ziet. Ik heb speciaal voor jullie mijn hoerenkut kaalgeschoren en ik heb op mijn kut geslagen totdat die helemaal rood was. Deze video maak ik voor jullie maar ik, Helen, verklaar hierbij met mijn volle verstand dat jullie deze video aan iedereen mogen laten zien die jullie willen, zodat iedereen kan zien dat ik een geile kuthoer ben. Ik vind het ook fijn als jullie mij voortaan zo noemen. Zo meteen zal ik mezelf heerlijk klaar laten komen voor jullie en ik zal mezelf ook in mijn kontje neuken. Ik houd ook van pijn en dat zal ik straks ook laten zien. Veel plezier met het bekijken van de video! Liefs, Helen.”

Toen ze klaar was, zette de man de video uit en gaf haar instructies. “Ga op het bankje zitten met je benen wijd.” Helen gehoorzaamde. De man pakje een touw uit zijn zak en bond haar benen zo wijd mogelijk uit elkaar tot aan de pijngrens. Helen zat een beetje achterover zodat haar kale kutje en haar kontje helemaal toegankelijk waren. De man pakte nu twee klemmen uit zijn zak en zette die op haar tepels. Helen schreeuwde het uit, dat deed pijn! Hij pakte nu ook weer de merkstift, hield haar hoofd stevig vast en schreef met kleine maar duidelijke letters op haar beide wangen: “Ik ben een pijpslet” Het meisje kon niet zien wat hij opschreef maar ze vreesde het ergste.

“Goed, en nu ga je jezelf lekker hard op je kale kutje slaan met je linkerhand.” Helen gehoorzaamde onmiddellijk, ze was nu veel te bang om fouten te maken. Ze sloeg met haar vlakke hand op haar kutje, die nog steeds pijnlijk was van de eerdere behandeling. Het deed nu echt flink zeer. “AOW,” zei ze met een van pijn vertrokken gezicht. “Doet het pijn schatje?” Zei de man. “Sla dan nog maar wat harder en laat horen dat het pijn doet. En niet stoppen, je slaat de hele tijd op je kale spleet wat er verder ook gebeurt, als je stopt zal ik vreselijk straffen!” Helen sloeg nu hard op haar kutje en het was duidelijk zichtbaar en hoorbaar dat het pijn deed. De man registreerde het met zijn camera.

Toen stopte hij met filmen en gaf Helen de schroevendraaier. “Stop dit in je mond!” Helen deed het. “En nu in je kont!” Snikkend duwde Helen het handvat van de schroevendraaier in haar kontje. “Helemaal, geile teef! En dan neuk je jezelf langzaam.” Helen stopte het stuk gereedschap nu helemaal in haar kontje en begon zichzelf langzaam te neuken. Ondertussen ging ze volgens de instructie door met zichzelf op haar kutje te slaan. “Na elke tien keer dat je de schroevendraaier in je kontje hebt geduwd, haal je hem eruit en lik je hem helemaal schoon,” zei de man. “En als je jezelf neukt zeg je luid en duidelijk: “Ik ben een geile neukslet.” Helen gehoorzaamde als een robot. Werktuiglijk neukte ze zichzelf met de schroevendraaier tien keer in en uit haar kontje, om hem vervolgens eruit te halen en stak het besmeurde stuk gereedschap in haar mondje en likte het af. Daarna ging ze zichzelf weer in haar kontje neuken, om hem dan weer af te likken.

Dit ging zo een minuut of vijf door. Ondertussen filmde de man het achttien jarige meisje, dat volkomen onderdanig zichzelf aan het vernederen was en keer op keer haar eigen kontje proefde. Hij zoomde in op haar knalrode kale kutje waar ze nog steeds keihard op sloeg. Hij filmde haar mooie jonge tieten waar de klemmen hard in knepen. Hij filmde de woorden die op haar geschreven stonden: IK BEN EEN GEILE SLET. En hij zoomde in op haar knappe gezicht als ze de schroevendraaier aflikte. Helen was nu bijna in trance. Haar kutje voelde ze al bijna niet meer en de schroevendraaier proefde ze niet meer. De man merkte het en stopte met filmen.

“Nou, je hebt weer wat inspiratie nodig geloof ik. Stop maar en vraag in de camera aan je vriendinnen of ze dit wel vernederend genoeg vinden voor jou als geile kuthoer.” Helen stopte met slaan en onmiddellijk voelde ze haar kutje bijna ontploffen van de pijn. Ze haalde de schroevendraaier weer uit haar kontje en zei snikkend in de camera: “Hallo Marieke en Sonja, vinden jullie dit wel vernederend genoeg voor jullie geile kuthoer?”

“Ik denk dat ze nog niet tevreden zijn, wat denk jij?” Vroeg de man. “Nee, ik denk het ook niet heer,” antwoordde het meisje angstig, bang voor wat er nu komen ging. “Bedenk zelf maar iets lekkers, iets wat je echt super vernederend vindt,” zei de man. “En bedenkt wel dat je zelf alles doet, ik film het alleen maar.” Helen dacht na, haar kutje en kontje waren nu wel genoeg mishandeld dus ze probeerde haar geluk ergens anders. “Ik wil wel op mijn tieten slaan,” zei ze nauwelijks hoorbaar. “Maar wilt u mijn benen alstublieft losmaken heer?”

“Wat zeg je brutaal nest, wil je je mooie benen niet meer voor me spreiden?”

“Jawel, heer maar het doet zo’n pijn,” zei Helen. “Dat vind je juist lekker hoertje, voor je vriendje deed je dat ook. Je verdient straf voor je brutaliteit. En je wilde je tietjes bewerken, nou dat zult je voelen!” De man haalde twee gewichten uit zijn broekzak. Helen begreep niet waar hij dat allemaal vandaan haalde. De gewichten zaten aan korte kettinkjes. Hij bevestigde de kettinkjes met een klik aan de klemmen op haar tepels, blijkbaar was het ervoor gemaakt. Onmiddellijk voelde Helen een pijnscheut door haar tieten. De gewichten waren klein maar behoorlijk zwaar en haar tieten werden aan haar tepels pijnlijk naar beneden getrokken. De man pakte nog een klemmetje en zette die op haat klitje, dat al flink gemarteld was door haar eigen slagen. Een nieuwe pijnscheut ging door haar heen. Ze had het niet meer van de angst en pijn.

“Neuk jezelf weer met de schroevendraaier, telkens drie keer diep in je kont, drie keer in je hoerenkut, dan smeer je jezelf drie keer in met je eigen geil en dan lik je de schroevendraaier schoon met lekkere pijpgeluidjes. Ondertussen breng jij die gewichten aan je tieten telkens zo hoog mogelijk, en je laat ze met een schok vallen. Dit doe je zonder stoppen. Ondertussen zeg je ook telkens weer: ‘Ik ben een geile kuthoer en ik maar mezelf klaar voor Marieke en Sonja.’ Je gaat hiermee minstens tien minuten door totdat je hardop klaarkomt, als dat je niet lukt doe je maar alsof, als het maar overtuigend is.”

Het maakte Helen nu allemaal niet meer uit, ze deed alles om de pijn en vernedering maar zo snel mogelijk te laten stoppen. Ze neukte zichzelf met de schroevendraaier in haar kontje en in haar kale rode pijnlijke kut, veegde de schroevendraaier daarna af aan haar benen, haar buik en haar kont, het maakte haar niet uit waar, en likte de schroevendraaier daarna brandschoon alsof ze de pik van haar vriendje aflikte. Ze zei constant achter elkaar: “Ik ben een geile kuthoer en ik maak mezelf klaar voor Marieke en Sonja.”

De klem op haar klit deed vreselijk pijn, maar dat was nog niets vergeleken bij de pijn in haar tepels, doordat ze zichzelf constant martelde door de gewichten aan de kettinkjes telkens hoog op te tillen, tot voor haar ogen, om ze daarna te laten vallen. De tranen sprongen in haar ogen, maar ze ging door en door. Opeens herinnerde ze zich het slot van haar opdracht en ze deed alsof ze verschrikkelijk klaarkwam. Ze kreunde hard en riep! “O Marieke, O Sonja, kijk naar jullie kuthoer met haar kale kut. Ik doe doet allemaal voor jullie.” De man filmde alles gretig en toen ze klaar was gekomen, hij kon niet onderscheiden of het echt was of niet, legde hij de camera neer en pakte nog een touw uit zijn broekzak. Hij trok Helens handen ruw achter haar rug en maakte ze stevig vast aan de bank. In haar mond propte hij zijn zakdoek, zodat ze niets meer dan wat gekreun uit kon brengen. Ze was nu volkomen hulpeloos.

De man zocht enkele korte dikke takken uit, stopte de dikste in haar kutje en de andere in haar kontje. “Zo, nou laat ik je maar lekker alleen, kun je even uitrusten. Het wordt zo donker, maar wees gerust, ik zal met je vriendje straks een stukje gaan rijden en als hij net zo braaf gehoorzaamt als jij zal ik hem een paar kilometer verderop vrijlaten en hem vertellen waar je bent. Als hij de weg terug kan vinden in het pikkedonker zou hij toch binnen een uur of drie bij je moeten kunnen zijn.”

Na deze woorden liep de man rustig weg, het meisje achterlatend. Daar zat de eerstejaarse studente, naakt op een bankje in een vrij toegankelijk bos, met klemmen op haar tepels en klitje, haar knalrode kutje wijd open gespreid en haar openstaande kontje goed zichtbaar. Ze was helemaal besmeurd met haar eigen lichaamssappen, met zwarte merkstift betekent en totaal vernederd en uitgeput. Het was nu inderdaad al bijna donker. Zachtjes huilend wachtte Helen op de terugkeer van haar vriendje, als hij haar tenminste kon vinden. Ze zou toch niet de hele nacht zo moeten blijven zitten? Het was nu al bijna ondraaglijk! Half verdoofd van de pijn, hoorde ze nog net een ruwe mannenstem niet eens zo heel ver weg.

“Bello! Hier! Waar ga je naartoe?” Ze hoorde een hijgende hond en voetstappen naderbij komen…

Wampy

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *