Bi-massage

()

Tijdens mijn werk heb ik Mark leren kennen, hij zit tegenover me en is mijn directe collega en niet te vergeten niet onknap. Mark en ik zijn meestal serieus aan het werk maar hadden soms ook wel de grootste lol samen, ik droeg vaak redelijk gewaagde kleding en Mark kwam dan maar al te graag over mijn schouder meekijken om in mijn truitje te gluren en te proberen een glimp van mijn tieten op te vangen.

Ondanks dat Mark getrouwd is met Saskia wond het me op en op een dag besloot ik om geen BH aan te trekken en een bloesje waar weinig knoopjes van dicht waren een behoorlijke gleuf was dus te zien. Ik was vroeg en toen Mark binnenkwam kon ik aan de reactie merken dat hij het gezien had, vaker dan anders kwam hij gluren en ook vaker dan anders boog ik voorover om hem een blik te gunnen.

Toen ik opgewonden thuiskwam moest ik mezelf in bad even ontladen door mezelf flink te vingeren en later zei ik tegen mezelf “dat ik dat niet meer moest doen Mark zo te plagen”, ik denk dat Saskia een hele grote beurt heeft gehad die avond.

Zijn vrouw Saskia had ik een al een paar keer ontmoet tijdens borrels na werktijd, ze heeft blond en vrij stijl haar en volgens mij een paar behoorlijke tieten. Het is echt een leuke meid en in no-time kon ik goed met haar opschieten. Als Saskia Mark opbelde en ik pakte toevallig op, maakten we altijd even een babbeltje, meestal klaagden we uit een geintje over Mark.

Een paar weken later was er afdeling vergadering en Mark en ik deden dat om beurten toen Saskia belde, ik vertelde dat Mark in vergadering zat en Saskia zei dat ze dat wist en dat ze voor mij belde.

“Sinds een tiental weken volg ik samen met een vriendin een massage cursus waar Mark niets van weet en een verrassing voor hem moet blijven en nu zijn we opzoek naar een oefenpersoon zou ik aan jou mogen vragen om dit een paar keer voor mij te willen doen?”. Ik stemde in en we maakten een afspraak op een avond dat Mark niet thuis was. Ik ging die avond eerst naar huis om te eten en mezelf om te kleden in wat makkelijks om dat het waarschijnlijk toch weer uit moest zodoende kwam ik bij Saskia toen Mark al weg was naar zijn clubavond.

We dronken even thee en ik werd voorgesteld aan Kim haar vriendin een Aziatisch type. Na de thee liepen we naar de kamer waar het moest gebeuren, Saskia had nog geen tafel omdat Mark er nog niets van mocht weten dus werd er geïmproviseerd met een oude eettafel en een dun slaapmatrasje zoal die in een tent gebruikt werd. Saskia wilde aan mijn schouders beginnen en verzocht mij mijn shirt uit te trekken, ik legde me op mijn buik en Saskia begon. “Ik maak even je BH los want dan kan ik er beter bij” zei ze, Kim en Saskia bespraken wat zaken en tegelijkertijd werden mijn schouders en rug gemasseerd. Daarna was het de beurt aan Kim die een arm van mij masseerde en Saskia deed gelijk de andere arm.

Mijn BH onder me was ongemakkelijk en ik vroeg Kim om deze weg te halen zodat ik met blote tieten op de koude tafel lag. “Til je bibs eens op dan verwijder ik je broek en kan ik verder met je benen” maar direct met mijn broek verdween ook mijn slipje, oeps zei Saskia en ik vertelde dat het niet erg was omdat ik zeker niet preuts was. “Dat weet ik” zei ze en hiermee praatte ze haar mond voorbij omdat er zekerste weten wel eens tijdens het eten over mij gesproken werd. Kim en Saskia deden allebei een been met uitschieters naar en over mijn billen.

Omdat het allemaal wat langer duurde dan gepland moest Kim afscheid nemen van ons en daarna vroeg Saskia of ik mezelf wilde omdraaien. “Moet ik je afdekken?” Vroeg ze maar ik schudde van nee, mijn tepels stonden stijf en mijn kut was nat en ik was benieuwd hoe het verder zou gaan. Plots legde Saskia een hand op mijn tiet en gaf ze me een zoen op mijn mond, “ssst” zei ze “ik moet je eerst maar eens bedanken voor de heerlijke avonden die je me bezorgd hebt”, kneep zachtjes in mijn tiet en kuste me daarna langdurig.

“Hoe bedoel je” vroeg ik haar toen ze zich even van mijn mond los maakte. “Als Mark thuis komt is hij zo geil als een beer en als ik dan vraag hoe dat komt krijg ik in details te horen waarom en dan ben jij altijd het middelpunt van het verhaal”. Inmiddels was haar hand afgezakt en streelde mijn buik rond mijn navel, “maar gelukkig komt hij altijd thuis eten als jij hem hongerig gemaakt hebt” zei ze.

Haar mond vond wederom de mijne en haar hand speelde nu met mijn streepje haar wat zich net boven mijn klitje bevond. Mijn kut druppelde en ik kon niet wachten tot ze verder zou gaan. Haar hand bleef me strelen en aaien over mijn vachtje af en toe mijn klitje rakend en haar mond trok een kussend spoor van mijn mond via mijn tieten tot bij haar hand.

Ze stond op en zette zich tussen mijn geopende dijen, spreidde mijn lipjes en haar tong haalde ze tussen de lipjes door. Mijn heupen kwamen omhoog om haar tong tegemoet te komen en toen hoorde we de deur dicht slaan.

Saskia kwam overeind en zei “we kunnen ons snel aankleden of we roepen Mark erbij?” ”Laat hem maar boven komen en ga jij alstublieft door met waar je mee bezig was want ik sta op het punt om te komen”.

“Mark!” riep Saskia “ik ben in de kleine kamer kan je even helpen” en even later hoorde we voetstappen op de trap, “waar moet ik je mee helpen sch…” het woord schatje bleef in zijn keel steken omdat hij op dat moment zijn hoofd om de deur stak en zijn vrouw bezig was mijn kutje te likken. “Surprise” riep ik omdat Saskia bezig was mijn sapjes op te slurpen “en als je zin hebt mag je meedoen” zei ik tussen de kreuntjes door.

Dat liet Mark zich geen twee keer zeggen in binnen een paar seconden stond hij naakt en stak een beste paal voor zijn lichaam uit. Ik opende mijn mond en Mark begreep de hint en stak zijn stijve tussen mijn lippen en ik begon zachtjes te bijten en liet mijn tong rondjes draaien rond zijn eikel. Mark maakte kleine neukbewegingen en met zijn handen begon hij mijn tieten te kneden en aan mijn tepels te trekken. Ik hield het niet lang meer vol en kwam als een sneltrein klaar, toen ik opkeek stonden Mark en Saskia elkaar te zoenen met een vinger in de kut Van Saskia en een hand rond de pik van Mark.

Ik stapte van tafel en ging achter Saskia staan en omvatte haar tieten, veel ruimte was er niet tussen die twee zodat ik me beperkte tot het knijpen in haar tepels mijn lichaam tegen haar aan rijdend. Saskia duwde haar kont achteruit om het contact tussen ons te verbeteren en daardoor kwam er ruimte tussen haar en Mark mijn hand ging op zoek naar de zak van Mark en begon deze zacht te kneden en niet veel later loosde Mark zijn eerste lading tegen de buik van Saskia en op mijn en haar hand.

Ik likte mijn hand af en bedacht me dat dit niet slecht smaakte, Mark ging op een krukje zitten en ik dwong Saskia achteruit tegen de tafel, ze begreep me en legde zich achterover op de tafel met haar onderbenen over de rand precies in de goede houding om van haar kutje te smikkelen. Ik spreidde haar benen wat verder om mijn boven lichaam ertussen te krijgen en likte met mijn tong van haar anus tot haar klitje over haar lippen, haar vingers wilden haar lipjes opentrekken maar dat voorkwam ik door haar handen vast te pakken die ze daarna op mijn hoofd legde om te proberen meer druk te geven. Ze kreunde dat het een lieve lust was en tenslotte deed ik haar lipjes uit elkaar en likte en zoog het roze vlees.

Al die tijd had Mark toe zitten kijken en nu voelde ik dat hij achter me kwam staan en ontving ik zijn keiharde staaf en begon Mark me met een heerlijk ritme te neuken, ik lag nog steeds tussen de benen van Saskia en stak mijn tong zo stijf mogelijk uit en beroerde haar knopje met mijn vinger. Saskia voelde wat er gebeurde en spoorde Mark aan om nog harder toe te stoten en niet lang daarna kwamen Saskia en ik samen klaar op de voet gevolgd door Mark die zijn tweede kwakkie van de avond schoot.

“Laat me je uitlikken” zei Saskia tegen mij en de rollen werden omgedraaid, ik op tafel en Saskia tussen mijn benen om het zaad van Mark wat uit mijn kutje liep op te likken.

We verzochten Mark om op tafel te komen liggen en Saskia en ik stonden beiden aan weerszijden aan tafel en begonnen samen de pik van Mark af te likken, ik proefde mijn eigen sappen en om de beurt namen we zijn lul in onze mond. Zowaar kwam het slappe geval weer tot leven en Saskia zette zich als een amazone op zijn stijve met haar hoofd naar zijn voeten gericht ik ging achter haar op de borst van Mark zitten en omvatte haar tieten en begon aan haar tepels te trekken. Mark tilde mijn heupen op en zette mijn kutje op zijn mond en omdat zijn volgende zaadlozing nog wel even op zich liet wachten was het een lang en heerlijk spel.

Saskia was de eerste ook omdat ik verwoed over haar klitje wreef en ze viel in mijn armen terwijl ik daarna haar tieten bleef strelen. Ik was de tweede omdat ook Mark wist hoe hij zijn tong en vingers moest gebruiken en samen likten en zogen Mark naar zijn derde van die avond al was het nu niet meer dan een paar druppels die Saskia en ik eerlijk verdeelden.

Saskia was de eerst die zei “dit moeten we vaker doen en misschien met Kim en haar man erbij.”

Mark en ik werken nog steeds samen al komt er af en toe een kneepje in kont of tiet voorbij al moeten we daarmee wel erg voorzichtig zijn.

Eva.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *