Tien jaar later

()

Mia is al weer bijna tien jaar getrouwd met Tom. Het huwelijk is nog steeds erg goed, zij hebben twee kinderen een jongen en een meisje, zoals de meeste mensen zeggen; het ideale gezin. Soms droomt Mia wel eens terug naar de tijd dat ze nog jong en onervaren waren. Zij deed toen alles wat niet mocht en verboden was. Die tijd had zij goed doorstaan en er veel plezier aan beleefd, soms wilde zij wel terug zijn in de tijd. In die jaren had zij een goede vriendin, met deze dame was zij in alle hoeken van het land geweest en hadden zij samen ook veel jongens gehad. Soms met zijn vieren in een kamer. Dat waren nog steeds heel mooie herinneringen. Een keer was zij samen met haar vriendin en twee mannen mee gegaan naar het huis van een van die twee. De mannen hadden hun uiterste best gedaan om de dames te verwennen, dat was ook gelukt. Deze mannen waren ook niet vies geweest om elkaar te verwennen. Dit was bij de beide vrouwen op hun netvlies blijven staan zoals die mannen elkaar hadden gepijpt en hadden geneukt. Als Mia zo nu en dan weer eens aan dat schouwspel denkt komen de kriebels weer terug en moet zij zichzelf verwennen.

Toen zij Tom had leren kennen was zij het voorval vergeten, de jaren erna waren heel uitbundig geweest samen met Tom. Nu werd de seks minder hevig. Er was nog steeds genoeg seks, maar de vurigheid waarmee was er af. Mia had wel eens gepraat met Tom over een variatie in hen seksleven. Tom had toen gevraagd wat zij dan in gedachte had. In bedekte termen had zij toen gezegd dat zij een trio wel eens zag zitten, en dan een trio met een vrouw erbij maar ook met een man erbij. Tom had haar toen aangekeken en gezegd dat een trio met een vrouw erbij wel kon maar dat hij nooit een trio zou doen met een man erbij. Hij zou nooit een man verwennen. Als hij daar aan dacht ging hij al over zijn nek, was zijn uitspraak toen. Mia had het er niet meer over gehad want als zij het zou doen met een vrouw dan wilde zij dat Tom het ook zou doen met een man. Helaas zat dat er niet in voor haar. Maar dromen bleef zij er wel over.

Haar vriendin van toen was nog steeds een vriendin al kwamen de vrouwen wel minder vaak bij elkaar, uitgaan deden zij al helemaal niet meer. Haar vriendin had ook twee kinderen, twee meisjes. En was ook nog steeds getrouwd. Zij kwamen meestal een keer in de maand een avond bij elkaar, soms kwamen de vrouwen samen en soms waren zij dan met hun vieren. Er was voor zaterdag aanstaande weer afgesproken dat zij met zijn allen een avondje bij elkaar zouden komen. Mia verheugde zich er altijd op, de vriendschap tussen de twee vrouwen zat nog steeds heel diep, beiden kende het diepe verlangen van elkaar heel erg goed. Ook Martha dacht nog vaak aan die mooie tijd en zeker aan die avond met die twee mannen, als zij daar aan dacht en het was rustig in huis dan voelde zij haar slipje nat worden, meestal eindigde dit dan ook in een spetterend orgasme.

Mia liep in de supermarkt om boodschappen te doen. Zij was niet meer zo slank als vroeger, gewoon een vrouw die wat ouder is en een paar kinderen heeft. Haar lange zwarte haren lagen altijd in golven over haar schouders. Meestal maakte zij haar gezicht een heel klein beetje op. Haar kleding was ook altijd vlot en met de mode mee, al droeg zij ook zeker niet altijd de mode. Wel had zij graag als het weer het toeliet een rok of jurk aan, daar voelde zij zich gewoon heerlijk vrouw in. Als zij dan eens op de fiets zat en de wind streelden onder haar rok door langs haar benen dan werd zij altijd een beetje opgewonden, van dat gevoel hield zij heel erg. Tom was toen ook met haar getrouwd omdat zij bijna altijd zin had in seks. Tegenwoordig was het wel een beetje minder, meestal had zij toch meer zin dan Tom. Het kwam tegenwoordig heel vaak voor dat zij Tom moest opwarmen. Als hij dan was opgewarmd dan vlogen de vonken er meestal ook wel weer vanaf. Vroeger stopte Tom nooit eerder dan nadat Mia minimaal drie maal was klaar gekomen, tegenwoordig ging hij slapen als zij een maal was gekomen. Mia legde tegenwoordig ook al haar genot ook in die ene keer en dat ging goed.

Zij loopt door de winkel en neemt de dingen die zij nodig heeft voor de komende zaterdagavond. Op een gegeven moment is zij in gedachte en loopt ineens tegen een man aan die zij niet heeft zien staan. De man laat van schrik zijn spullen uit zijn handen vallen; “o sorry mijnheer, ik had u niet zien staan o wat stom van mij,” zegt Mia direct en gaat door haar knieën om de spullen die de man heeft laten vallen op te rapen. De man zakt ook door zijn knieën en kijkt Mia aan; “geeft niet vrouwtje, kan iedereen overkomen,” antwoordt hij met een brede lach. De man laat zijn ogen langs Mia glijden en ziet dat zij op een manier zit waardoor hij recht tegen haar slip aan kan kijken. Hij kijkt nog een keer en merkt dan dat er in zijn broek een onrustig gevoel komt.

“U mag van mij zo blijven zitten mevrouw,” zegt hij dan, “want de inkijk die u mij gunt is meer dan de moeite waard.” Mia kijkt de man aan, het is een man van een jaar of veertig à vijfenveertig, hij ziet er goed uit. Zijn haren zijn kort en een beetje grijzend maar dat staat hem juist heel mooi, hij heeft een glimlach om zijn strakke lippen. Zijn blauwe ogen boren zich in de ogen van Mia. Hij heeft zo te zien geen tot heel weinig buik, hij zou best eens veel aan sport kunnen doen. Als Mia haar blik tussen zijn benen laat glijden, ziet zij dat de aanblik van haar slipje hem wel iets heeft gedaan, er zit een redelijke bobbel ter hoogte van zijn lul. Haar mond gaat open en gelijk sluit zij hem weer. Langzaam staat zij op; “ik zie dat je het mooi vindt,” geeft Mia als antwoordt. De man laat zijn hand langs zijn lul strijken en zucht; “ja een mooie vrouw die ook nog eens een jurk draagt en dan per ongeluk haar slip laat zien, dan kan er geen lul slap blijven hangen,” geeft hij als antwoordt. Mia geeft hem zijn spullen aan; “dank je voor het compliment, maar ik ben getrouwd en wil dat blijven ook, ik wens u een prettige dag verder.” Lachend loopt zij verder, de man verrast achterlatend.

Als zij een paar paden verder is merkt zij dat haar slipje erg nat is geworden. Zachtjes kreunt zij even en knijpt haar bovenbenen even tegen elkaar aan. Dan neemt de spanning in haar lichaam weer iets af. Langzaam gaat zij verder met de boodschappen. Wanneer zij een poosje later bij de kassa staat ziet zij twee kassa’s verder de man weer staan. Hij ziet er heel goed uit. Hij is iets langer dan zij is, zijn broek staat lekker strak rond zijn billen. De strakke billen geven haar weer dat onrustige gevoel in haar buik. Hij draagt een mooie spijkerbroek die strak om zijn sterke benen zit, een overhemd dat een beetje strak bij zijn middel zit en vrij ver open staat. Hierdoor kan je de haren op zijn borst mooi zien. Dit is iets waar Mia heel erg van houdt borsthaar bij een man, alleen de gedachte aan dat soort mannen geven haar zo nu en dan het zalige gevoel tussen haar benen. De man heeft heel goed in de gaten dat Mia hem staat op te nemen. Hij draait zich niet om, maar Mia ziet wel dat de spieren in zijn lichaam iets meer worden gespannen. Zachtjes lacht zij een beetje. Even later als de boodschappen zijn afgerekend en in de tas zitten loopt zij naar buiten. Een beetje nieuwsgierig is zij wel, zou hij er nog zijn? Deze man heeft Mia nog niet hier in de buurt gezien, onwillekeurig blijven haar gedachte bij deze man, haar slipje wordt weer een beetje vochtig. Het zalige gevoel neemt ook weer toe. Langzaam loopt zij naar haar auto toe zet de tassen in de auto en gaat even terug om het karretje terug te brengen. Wanneer zij de kar op zijn plaats heeft gezet kijkt zij nog even in de rond, tot haar teleurstelling ziet zij de man niet meer. Misschien is het maar beter ook, want er bestaat een kans dat zij een heel stuk verder zou gaan met deze man dan eigenlijk de bedoeling is, omdat zij getrouwd is en gelukkig met Tom is wil zij dit ook niet. Maar in haar gedachte ziet zij zich al op bed liggen met de onbekende man, stilletje geniet zij er van. Met de gedachte aan de vibrator thuis stapt zij snel in de auto in rijdt naar huis.

Thuis laadt zij de boodschappen uit en ruimt de dingen allemaal netjes op. Haar hand glijdt over haar borsten en komt bij haar kruis uit. Heel even zucht zij diep, dan trekt haar hand haar jurk omhoog. Haar vingers strelen over het blote been en gaan langzaam naar boven, het slipje is ondertussen drijfnat. Haar andere hand streelt over de natte plek in haar slipje, met haar rechterhand trekt zij het slipje verder omhoog. Het zit nu strak tegen haar kutje aan. Dan glijden haar vingers over het strakke slipje richting haar kutje. Als haar vingers het kutje raken schiet er een sterke schok door haar heen, zij weet dat zij nu maar heel weinig nodig heeft om klaar te komen. Snel wrijft haar hand over het slipje heen. Eén been zet zij op een stoel, haar billen steunen tegen het aanrecht langzaam zakt zij iets verder onderuit. Het slipje komt nog strakker te staan. De lipjes komen een stukje open en het klitje tekent zich af in het slipje. De vingers van haar rechter hand gaan snel over het knopje; “mm… ho… ja… ha!” Kreunt zij, “oh ik ga komen ja!”. Met een lang gerekte kreun komt Mia klaar. Zij steunt stevig tegen het aanrecht, langzaam zakt zij iets door haar benen. Het genot trekt ook een beetje uit haar lichaam weg. Zij laat haar nu helemaal natte slipje los en brengt haar natte vingers naar haar mond, de vingers verdwijnen een voor een in haar mond. Als zij de vingers heeft afgelikt sluit zij haar ogen even; “mm…, dat is lekker mm…,” kreunt zij dan. Zacht laat zij het slipje los en komt omhoog. Het natte slipje trekt zij uit, langzaam loopt zij de keuken uit en gaat naar boven. In de badkamer gooit zij het slipje in de wasmand, haar jurk trekt zij uit. Nadat zij naakt is bekijkt zij zich even in de spiegel; “mm… jij ziet er nog steeds aantrekkelijk uit dame,” zegt zij tegen zichzelf. Dan zet zij de kranen open en stapt onder het stromende water.

Een poosje later is zij aan het werk in huis, de boel moet nog een beetje opgeruimd worden, als de telefoon gaat. Zij kijkt op de klok en neemt de telefoon op; “goeden middag mevrouw,” klinkt het aan de andere kant, “ik ben de man die u vanmorgen hebt ontmoet in de supermarkt.”

“Ook een goeden middag,” zegt Mia, “wat kan ik voor u doen?”

“Liefste nog een keer zo gaan zitten als dat u in de supermarkt deed, want dat was een heerlijk gezicht ben er nog steeds erg opgewonden van.”

“Ja, dat kan maar ik ben niet van plan om voor een vreemde man mij zelf nog een keer bloot te geven,” antwoordt Mia.

“Vreemd? Wat is vreemd ik heb inderdaad het gevoel dat u mij niet meer kent,” zegt de man.

“Nee, ik zou niet weten, ik heb wel veel mensen gekend in het verleden maar ik zou niet weten wie u bent.”

“Hebt u email?” Vraagt hij dan, “Ja die hebben wij,” antwoordt Mia.

“Ja, maar hebt u zelf een mail adres waar uw man niet naar kijkt?” Zegt hij dan weer.

“Ja, die heb ik ook maar waarom wilt u dat weten?” Vraagt Mia.

“Nou als ik het email-adres van u krijg dan zal ik u eens vertellen wie ik ben en waar ik u van ken, wil het ook wel komen vertellen nu maar dat is misschien geen goed idee vanwege dat u getrouwd bent,” zegt de man dan. Mia denkt even na, haar zintuigen zijn gespannen het gevoel in haar borsten is ook weer heel erg toegenomen.

“Oké, ik geef u mijn e-mailadres maar als ik u niet ken gooit u het dan weg? En valt u mij daarna niet meer lastig?” Vraagt Mia.

“Daar hebt u mijn woord op,” geeft de man als antwoordt, “ik zal proberen u te vertellen wie ik ben en als u het niets vindt of niet weet dan verdwijn ik weer uit uw leven.” Even is het heel stil aan de telefoon, “schrijf maar op,” zegt Mia dan, zij noemt haar email. Even later is de verbinding weer verbroken.

Mia gaat verder met het huishouden, haar gedachte zijn er niet echt bij. Bepaalde plaatsen moet zij meer dan eens keren schoonmaken. Als zij eindelijk klaar is, neemt zij plaats op de bank. Snel staat zij weer op en loopt de keuken in, daar pakt zij een glas water. Langzaam loopt zij de kamer weer in. Het glas zet zij op de tafel neer en laat zichzelf achterover op de bank neer vallen. De telefoon die naast haar ligt op de bank neemt zij op, bekijkt het toestel en zoekt het laatste nummer op wat haar heeft gebeld. Als zij het nummer heeft bekijkt zij het even, schrijft het op en drukt de telefoon weer uit. Met het glas in haar hand loopt zij naar de computer toe. Terwijl de computer opstart loopt ze naar de wc.

Even later is de pc volledig opgestart. Zij start een programma op waarmee je achter mobiele nummers kunt komen. In het programma kun je nummers van mensen vinden, of als je een nummer hebt kan je zoeken naar de persoon die erbij hoort. Niet alle nummers en mensen zijn te vinden, met de meeste lukt het wel. Na even zoeken komt er een naam en woonplaats te voorschijn. Zij bekijkt de naam en de plaats maar er gaat geen lampje branden. Als zij er een poosje naar heeft zitten kijken sluit zij het programma af en start haar eigen mailbox. Er zijn vier nieuwe berichten. Als zij de box opent zijn er twee mailtjes die zij gelijk weg gooit dat is allemaal reclame. Een is van Martha en een is van een onbekende. Eerst opent zij de mail van Martha, deze heeft geen nieuws, het is een korte mail waarin zij ook vertelt dat zij heel erg uitkijkt naar de zaterdagavond. Als zij dan het vierde mailtje opent ziet zij dat het van de man uit de supermarkt is.

De man stelt zichzelf eerst netje voor, hij heet Marc en komt uit Antwerpen. Daar was Mia ook al achter ondertussen. Hij gaat verder in zijn mail;  – ik denk dat jij misschien ons samenzijn al lang bent vergeten, wij hebben een aantal jaren geleden een leuke avond gehad. Jij was er samen met jouw vriendin Martha en ik was er samen met mijn vriend Chris. Jullie zijn na een avondje stappen met ons meegegaan naar mijn huis. Daar hebben wij een poosje wat gedronken en gepraat. Daarna hebben wij met elkaar een heel lekkere geile avond gehad. Jij hebt het toen, volgens mij, voor het eerst met je vriendin gedaan en jullie hebben samen zitten genieten toen Chris en ik het samen deden. Misschien dat je het weer weet, zo niet dan is het ook goed. Dan zie ik geen antwoordt op deze mail verschijnen. Als jij mij nu toch nog kent hoop ik dat je mij een mailtje terug stuurt. Wat jij dan zou willen doen, beslis jij zelf. Ik leg mij neer bij die beslissing van jou. Maar hoop jou toch nog een keer te kunnen en mogen spreken. Hij sluit de mail met; groetjes en een kus Marc.-

Mia is even helemaal stil, de man waar zij een avond mee heeft gehad die zij nooit meer zal vergeten is weer in haar leven opgedoken. Nadat zij de mail wel drie keer heeft gelezen sluit zij de pc en loopt naar de keuken. Daar schenkt zij nog een glas water in. Dan gaat zij op een tuinstoel zitten die heerlijk in de zon staat. Het glas zet zij op de tafel, als zij achterover in de stoel gaat liggen sluit zij haar ogen even. Die hele avond komt weer stukje bij stukje terug. Beide mannen ziet zij weer in de kamer eerst zijn zij met Martha en haar bezig, dan vraagt Marc of de dames elkaar al eens hebben verwend. Eerst kijken zij elkaar aan en dan doen zij het. Wat een heerlijke ervaring was, die ze nu nog steeds herhalen. Dan ziet zij tot haar eigen vreugde dat de mannen elkaar stevig pijpen. Chris kan het niet zo lang vol houden en spuit zijn zaad met grote klodders bij Marc in zijn mond. Marc slikt al het zaad gewoon in en maakt dan het kontje van Chris goed vochtig, als hij omhoog komt zegt hij. “Dames let op ik ga een kontje neuken.” Met een snelle beweging komt de lul van Marc naar voren en verdwijnt tussen de billen van Chris.

Als Mia haar ogen weer open doet heeft zij een stralende lach rond haar mond. Haar slipje is weer nat geworden. Zij staat op en weet wat zij gaat doen. In de kamer zet zij de pc weer aan. Als deze is opgestart opent zij haar mail weer en klikt de mail van Marc aan. Zij beantwoordt de mail; – Hallo Marc, sorry dat ik jou niet heb herkend maar ja het is ook al zo lang geleden. Natuurlijk herinner ik mij die avond nog, dat was een avond die ik nooit meer zal vergeten denk er nog steeds regelmatig aan terug. De vriendin van toen, Martha, is nog steeds mijn vriendin wij gaan nog steeds veel met elkaar om. Alleen stappen is er niet meer bij. Wij hebben beiden kleine kinderen en zijn beiden gelukkig getrouwd. Ik zou wel willen weten of jij nog steeds contact hebt met Chris, en wat jij verder zou willen nu je mij opgezocht hebt? Groetjes Mia. – De mail leest zij twee keer over en drukt dan op versturen. Even twijfelt zij; zal zij Martha hier over vertellen? Nee, laat ik even wachten op de volgende mail, dan weet ik wat hij voor ogen heeft en of ik mij daar in zou kunnen vinden daarna kan ik altijd Martha even vertellen over Marc. Zij sluit de pc af en gaat naar boven.

In de slaapkamer trekt zij haar tweede natte slipje van die dag uit. Als zij het uit heeft en het onder haar neus houdt moet zij even lachen; ‘mm… wat is dat toch lekker om zo te kunnen genieten van je eigen lichaam mm…’ bedenkt zij dan. Het slipje gooit zij op bed en trekt haar zomerjurkje uit. Snel doet zij haar bikini aan en gaat weer naar beneden. Beneden nestelt zij zich in de zon op het ligbed. Al snel heeft de slaap haar ingehaald en zakt zij langzaam in een heerlijke droom weg. Na een uurtje wordt zij weer wakker, haar hele lichaam is bezweet. Het voelt wel lekker aan, haar handen strelen over haar bezwete lichaam. Zachtjes over haar nog redelijk strakke buik. Een hand gaat omhoog, als die de rand van haar bovenstukje raakt stroomt een erotisch geladen schok door haar lichaam. De tepels worden hard, haar hand ligt de beide borsten uit het bovenstukje. Met haar duim verwent zij haar stijve tepels. De rillingen gieren door haar lichaam. De andere hand gaat over haar slipje. Met een snelle beweging trekt zij het slipje uit. Haar vinger verdwijnt in haar grotje, een tweede vinger volgt haar eerste vinger. De duim maakt rond trekkende bewegingen bij haar klitje. Met gesloten ogen ligt zij hevig te kreunen; “mm… ho… ho… ja! Ik ga zo weer komen ho… ja!” Haar vingers knijpen hard in haar tepels, met een diepe kreun voelt zij het vocht langs haar benen lopen. De duim gaat nog wat sneller over haar klitje. Een derde vinger verdwijnt in haar grotje. Door de warmte van de zon en de bewegingen van haar handen op het lichaam komt zij met een luide kreun klaar; “ja! Ho! Ik kom… mm…!” Haar vingers blijven nog even bezig met haar lichaam. Langzaam stoppen deze bewegingen. Met een tevreden zucht zakt zij terug op het ligbed. Dan kijkt zij op haar horloge, even schrikt zij want de kinderen komen zo uit school. Zij trekt haar bikinislipje weer aan. Daarna loopt zij tevreden het huis weer in.

De rest van de dag verloopt zoals de dagen tegenwoordig altijd gaan. Druk met de kinderen en in de avond op de bank voor de tv. Als zij naar Tom kijkt die op de bank hangt en meer slaapt dan wakker is, zij moet even lachen. “Wat is er?” Vraagt Tom geschrokken. Glimlachend kijkt Mia hem aan; “niets lieve jongen ik moet gewoon even lachen om jou, jij probeert jezelf wakker te houden maar dat lukt jou niet, dat is een leuk gezicht,” antwoordt zij hem.

“Het was een drukke week ik ben kapot,” zegt Tom dan. “Dat geeft ook niet,” antwoordt Mia, “ik vind het een leuk en komisch gezicht hoe jij jezelf aan het kwellen bent om hier te blijven zitten.” Tom kijkt Mia aan; “ik denk dat jij gelijk hebt, ik ga naar bed die film kan ik toch niet volgen, ben al een paar stukken kwijt,” lacht hij haar toe. Dan staat hij op en geeft Mia een zoen; “blijf jij nog lang op?” Vraagt hij haar. “Ik weet het nog niet, ik ga dadelijk nog even achter de pc. Als het gezellig is dan blijf ik nog een poosje op. Vanmiddag heb ik een uurtje in de zon geslapen dus ik kan er wat langer tegen,” glimlacht zij naar Tom. Tom loopt de kamer uit en gaat naar boven, een kwartiertje later drukt Mia de pc aan. Zij loopt even naar de keuken voor drank en chips. Dan gaat zij bij de computer zitten, een beetje zenuwachtig is zij wel, zou Marc haar mailtje al beantwoord hebben? En wat zou hij schrijven? Met deze gedachte opent zij haar mailbox. Het eerste wat zij ziet is dat er weer drie nieuwe mails in staan. Als zij een blad verder is ziet zij dat het een reclamemail is een mail van Martha en een mail van Marc. De reclame mail gooit zij gelijk weg. Dan opent zij de mailtje van Martha; hallo lieve schat. Ik vraag mij af, hadden wij afgesproken om te blijven slapen bij jullie? Ik weet het niet meer dus help mij even uit de brand. Mia beantwoordt deze mail gelijk en stuurt hem met het antwoord naar Martha terug. Deze keer zouden zij niet blijven slapen omdat Tom en Mia de zondagmorgen al weer vroeg weg moesten.

Haar hand trilt, dan pakt zij de muis en klikt de mail van Marc aan; – hallo Mia. Ik heb nog steeds contact met Chris, wij hebben ook nog vaak leuke uurtjes samen al is het wel minder dan vroeger. Chris is getrouwd, zijn vrouw wil niets weten van een eventuele bi relatie met mij. Wij houden dat dan ook gewoon stil. Ik ben al weer enkele jaren gescheiden en woon op mij zelf dat is ook wel lekker. Wat ik zou willen met jou? Ach, misschien wel niets jij bent gelukkig getrouwd en daar wil ik niet tussen komen. Alleen zou ik best die avond met jou en Chris en misschien Martha wel over willen doen. Het klinkt misschien opschepperig maar die avond is een van de mooiste die ik ooit heb beleefd, en dat meen ik echt. Ik ben alleen bang dat wat ik wil er niet meer inzit. Een ding heb ik toch weer van jou gekregen; een vreselijk mooie inkijk, momenteel zit ik naakt achter de computer en mijn lul ligt hard in mijn hand. Ik zie je weer op je hurken zitten; en dan die inkijk! Ik ga mezelf even van de spanning af helpen. Lieve Mia ik hoop dat ik weer iets van je hoor. – Langs haar rug loopt een koude rilling van opwinding na het lezen van deze mail. Zij leest hem wel twee keer over. Haar hand pakt de muis en klikt het knopje beantwoorden aan. – Hooi Marc. Dat deed mij wel iets om jouw mail te lezen. Ik ben ook heel vereerd dat je die avond een van jou mooiste vindt. Ik moet zeggen dat het voor mij misschien niet de mooiste is geweest maar zeker wel de lekkerste, en hij staat in mijn top drie. Dat jij zo genoot van mijn slip kan ik niet volgen, jij bent toch zeker een man die genoeg vrouwen heeft nu jij vrijgezel bent? Misschien had ik er wel bij willen zijn toen jij jezelf verwende. Ik denk dat het een heel mooi zicht is geweest. Jij wilt die avond overdoen? Ik denk dat Martha het niet zal doen, ik verlang nog steeds heel erg naar die twee mannen die elkaar anaal en oraal verwennen en dan ook mij niet vergeten. Maar ik ben getrouwd zoals jij ook al zegt. Ik denk niet dat ik vreemd zou kunnen gaan. Lieve Marc blijft alsjeblieft mailen en misschien chatten? Want er is iets wat jij bij los maakt misschien wil ik die avond nog wel een keer beleven. Groetjes en liefs Mia.- Snel drukt zij op verzenden zodat zij hem niet meer terug kan halen of hem niet sturen.

Haar handen trillen. Over haar hele lichaam voelt zij dat het genot weer heel sterk terug is, dit is lang geleden dat zij drie maal op een dag zo opgewonden is geweest. Haar handen strelen over haar benen en glijden langzaam hoger. De vingers trekken haar jurk mee omhoog, er komt steeds meer dijbeen zichtbaar. Als zij ernaar kijkt voelt zij de opwinding sterk toenemen. Met haar vingers rekt zij haar derde natte slipje opzij. Heel even moet zij glimlachen en denkt dan aan de tijd dat zij nog jong was en ook zulke dingen deed als zij met haar huiswerk bezig was en dan aan de jongens op school dacht. Twee vingers glijden haar drijfnatte spleetje in, met haar duim streelt zij haar klitje weer; “mm… ja! Oh… wat is dit toch zalig mm!” Kreunt zij. Haar andere hand streelt zacht over haar borsten. Elke tepel wordt even stiekem geknepen. De scheuten schieten door haar onderlichaam. Als zij voor zich kijkt op het scherm van de pc ziet zij dat er een nieuw email is van Marc. Haar vingers gaan sneller en ook haar duim gaat met snelle bewegingen over haar klitje. Met het gezicht van Marc voor haar ogen komt zij op een geweldige manier klaar; “ja! Ik kom… oh… ja… oh… Marc ik wou dat jij het deed ho… ja!” Haar ene hand heeft zij in haar mond gestopt zodat de geluiden die zij maakt niet in het hele huis te horen zijn. Langzaam komt zij weer tot rust. Dit was een heel stevig orgasme, het genot trekt nu wel langzaam uit haar lichaam. Maar zij weet ook dat als zij wil dat het genot weer heel snel terug kan zijn. Dan opent zij de mail van Marc; – hooi lieve Mia ik zat achter de computer en zag je mail binnen komen. Als eerste; als jij dat echt graag wilt zien en misschien wel helpen dan moet jij gewoon naar mij toe komen, het verplicht jou tot niets. En die avond met zijn drieën die wil jij dus graag een keer overdoen? Ik wil dat ook zeker en Chris ook wel denk ik. Alleen zal het niet in de avond gaan dat zal dan een keer overdag moeten gebeuren. Als jij er echt zin in hebt laat het dan maar weten dan ga ik proberen om Chris en jou op dezelfde dag hiernaar toe te krijgen, en dat moet lukken. Slaap zacht voor straks ik zie je mail wel verschijnen kus Marc. –

Mia bekijkt de mail verschillende malen. Dan doet zij haar mailbox dicht en sluit de computer ook af. Als zij een poosje later naast Tom in bed schuift weet zij een ding zeker; die dag gaat zij beleven, eerst zal zij er nog een keer met Tom er over praten, als hij niet wil dan gaat zij die ene keer met Marc en Chris die dag beleven. Zij draait zich om en valt snel in een diepe prettige slaap. Als zij de volgende morgen wakker wordt ziet zij dat Tom net uit bed is. Tussen haar wimpers door laat zij haar blik langs het lichaam van Tom glijden. Hij heeft zoals altijd in bed niets aan, als hij zich omdraait ziet zij dat hij een stijve lul heeft. Ze lacht naar Tom; “heb je zin? Of moet je plassen?” Vraagt zij naar zijn stijve lul knikkend. “Beiden denk ik,” antwoordt hij. “Hoezo wil jij er iets aan doen dan? Dat zou ik maar wat graag doen alleen denk ik dat er niet veel van komt want volgens mij hoor ik onze kleine meid haar bed uit komen.” De deur van de slaapkamer gaat open en hun dochter komt de kamer binnen. Tom heeft zich even om gedraaid en loopt nu snel de slaapkamer uit en gaat de badkamer in.

De dag gaat redelijk snel voorbij, aan het einde van de middag komen Martha en haar man en de kinderen. Het is een heel gezellige avond Mia denkt niet meer aan de mail van Marc. Ook heeft zij het met Martha er niet over. Zij weet dat Martha niets meer te maken wil hebben met het verleden alleen nog het genot wat zij stiekem zo nu en dan heeft met Mia, maar ook dat is zeldzaam. Laat in de avond gaan zij weer naar huis. De volgende dag gaan Mia en Tom en de kinderen de voorziene dingen doen. Als zij later in de middag weer thuis zijn gaat Mia nog even lekker in bikini in de zon liggen. Tom bekijkt eerst zijn mails even en komt daarna ook naar buiten. Op een gegeven ogenblik hebben zij het over seks, Mia stelt dan de vraag nog een keer aan Tom. Hij reageert zoals zij al had verwacht; “nee, Mia dat weet jij. Ik zal daar nooit aan beginnen. Ook niet als je er een miljoen naast legt dan zal ik de lul van een man niet verwennen.” Hij gaat liggen op het bed. Mia weet nu wat haar te doen staat als zij het toch wil hebben.

In de week die volgt wisselen Mia en Marc verschillende mailtjes. Alleen heeft Mia het nog niet met hem gehad over een bepaalde dag dat een trio zou kunnen. In bepaalde mailtjes heeft zij er wel een toespeling op gemaakt. Het moet op een dag gebeuren dat de kinderen de hele dag naar school zijn en Tom op zijn werk is. Een paar weken later gaan de kinderen een schoolreisje maken daarna hebben de kinderen een week vakantie dus dan komt het er helemaal niet van. Mia schrijft een mail aan Marc met de vraag of het kan gebeuren op de dag dat de kinderen op reis zijn. Zij noemt de datum en de tijd van wanneer de kinderen weg gaan en wanneer zij weer thuis komen. Een paar uur later komt het antwoord. – Lieve Mia, dat is een uitstekende dag. Ik heb Chris gebeld en die kan dan ook en ik ben vrij die dag, het is dus zeker mogelijk. Ik hoor van jou of het doorgaat dan geef ik jou mijn adres ook. Groetjes en een dikke zoen Marc. –  Haar knieën knikken als zij het antwoordt heeft gelezen, nu kan zij niet meer terug en dat wil zij ook niet. Een paar dagen later stuurt zij een mailtje naar Marc. – Lieve Marc, ik ben die dag bij jou. Stuur je adres dan kan ik alvast de route uitzoeken zodat ik op tijd bij jou ben. Dikke kus Mia. – Marc stuurt later een korte mail; – Lieve schat ik zal er voor zorgen dat het weer een onvergetelijke dag wordt voor jou.- Dan volgt het adres. Mia weet nu dat er iets gaat gebeuren waar zij al heel lang naar verlangt. Aan de ene kant hoopt zij dat het tegenvalt dan is het verlangen naar zoiets gelijk over. Maar aan de andere kant hoopt zij ook dat het weer een fantastische dag wordt waar zij nog lang aan terug kan denken. De tijd naar die mooie dag toe gaan uiterst langzaam voorbij. De avond voor de dag gaat zij de badkamer in en neemt een scheermesje en scheert haar poesje helemaal kaal. Ook de rest van haar lichaam geeft zij een goede beurt overal waar storend haar zit krijgt te maken met het scheermesje. Als zij later onder de douche uit komt en zichzelf in de spiegel bekijkt voelt zij het verlangen weer door haar lichaam jagen. Heel even streelt zij over haar kale poesje. Haar ogen draaien even in hun kassen. Haar hand laat het poesje met rust. Even later ligt zij naast Tom in bed.

De volgende morgen moet zij al vroeg op school zijn de kinderen gaan al heel vroeg weg en zullen rond een uur of zes in de avond weer thuis zijn. Als de kinderen in de bus zitten en die is de straat uit gereden loopt Mia naar haar auto. De komende dag laat zij heel even langs haar ogen gaan. Dan zet zij de auto in de eerste versnelling en rijdt weg. Zonder moeite vindt zij de straat waar Marc woont. Het is een straat met aan beide kanten huizen, een klein tuintje aan de voorkant, zoals het er verder uit ziet straalt de straat wel gezelligheid uit. Mia parkeert de auto een stukje verder, als zij uitstapt, voelt zij dat haar slipje al een beetje nat is geworden. Marc staat breed glimlachend in de deuropening, hij draagt een korte sportbroek en een kort shirtje, aan zijn voeten heeft hij een paar slippers. Voor de rest is er aan kleding niets te vinden bij hem, hij heeft een lekker luchtje bij zich. Als Marc de deur dichtdoet draait Mia zich even om.

“Hallo Marc, jij ziet er heel goed uit.” De lippen van Marc raken haar lippen, heel even is er een aarzeling bij haar, dan opent zij haar lippen en raken hun tongen zich in een warme hevige zoen. Zijn handen strelen haar rug en trekken haar zomerjurkje langzaam mee omhoog. Zijn andere hand slaat hij rond haar middel en streelt zacht haar buik. Haar hand heeft zij achter Marc laten gaan en streelt zacht de strakke billen. Zij merkt dat er onder het sportbroekje geen slip zit. Haar hand trekt het sportbroekje een stukje naar beneden. “Mm…,” kreunt zij nog een keer en laat dan Marc los en trekt haar lippen ook terug. “Zullen wij eerst even iets drinken?” Vraagt zij dan met een heel gelukzalige glimlach.

Als zij naar hem kijkt ziet zij dat de sportbroek wijde openingen rond zijn benen heeft. Door een van de pijpjes ziet zij de vrij grote eikel van zijn penis liggen. Hij glimt haar tegemoet, “mm…” kreunt Mia even, zij laat haar ogen langs zijn lichaam dwalen. “Ik zou het mooi vinden als jij je shirt en je sportbroek uit zou doen,” fluistert zij met hese stem. Marc kijkt haar geil aan staat op en trekt met een snelle beweging zijn shirt uit. Er komt een mooie brede borst tevoorschijn, er groeit haar op maar dit is niet al te veel. Mia is altijd al gek geweest op mannen met een brede borst en borsthaar. “Mm…” kreunt zij licht. Marc stroopt de sportbroek van zijn billen af. Als hij zich weer omdraait ziet Mia de lul die haar jaren geleden dat onuitsprekelijke genot heeft gegeven, de lul waar zij al jaren van droomt, die zij graag nog een keer tussen haar benen wilde hebben. “Mm… hij is nog steeds verrukkelijk,” kreunt zij.

Marc gaat zitten en kijkt Mia geil doordringend aan; “is het wat jij in je dromen iedere keer zag?” Vraagt hij dan. “Ja zeker,” kreunt Mia, “meer nog zelfs jij ziet er nog steeds heerlijk uit mm.” Marc lacht haar even toe en drinkt zijn kopje koffie leeg. Even later gaat de bel, Marc wil zijn sportbroek pakken; “nee, doe zo maar open zegt Mia, want het zal Chris wel zijn.”

“Het is Chris,” geeft Marc toe. Hij staat op en loopt de hal in, even later komen de twee mannen de kamer binnen. Chris heeft zijn kleren ook uitgedaan en staat naakt naast Marc. De lul van Chris is al stijf. Hij is iets kleiner dan die van Marc. Hij heeft hem net als Marc helemaal kaal geschoren. Chris heeft geen borsthaar, zijn hele lichaam heeft nergens haar, het glimt een beetje. Chris heeft een heel klein buikje maar dat is niet te veel hij ziet er ook nog steeds heel verleidelijk uit. Mia kreunt een beetje als de hand van Marc de lul van Chris pakt en hem zachtjes streelt. De lippen van de mannen vinden elkaar in een hartstochtelijke zoen. De mannen strelen elkaar stevig. Mia voelt haar slipje drijfnat worden. Snel trekt zij haar jurkje uit, de bh en slip volgen dezelfde weg. Als zij naar de mannen kijkt strelen haar vingers haar borsten; “mm… wat is dit mooi en geil” kreunt zij zachtjes. Twee vingers glijden haar kutje in; “ja… mm… zalig…” kreunt zij hees. De mannen laten elkaar los en komen naar de bank gelopen. De lullen van de twee mannen staan hard vooruit. Marc zakt op zijn knieën tussen de ver gespreide benen van Mia. Zijn handen strelen haar benen. Met zijn lippen trekt hij een nat spoor richting haar buik. Chris heeft zijn lippen op die van Mia gedrukt en laat zijn tong zachtjes langs haar lippen strelen, als Mia probeert om zijn tong met haar tong te raken schiet deze de andere kant op. Even later komt zijn tong haar smachtende tong tegemoet. In een heerlijke erotische streling strijken hun tongen langs elkaar.

De tong van Marc streelt zachtjes van haar buik naar haar borsten. Zijn vingers strelen de rest van haar lichaam, Mia heeft het gevoel dat er wel tien mannen rond haar zitten, elke man streelt een stukje van haar lichaam. Langzaam voelt zij het genot naar een hoogtepunt toe stromen. Zij wil kreunen maar door de tong van Chris kan zij geen geluid uit brengen. Als er een vinger haar klitje raakt ontploft zij;” ja! Ha, ja!” Kreunt zij met moeite, “mm… ga door, ja… ik kom!” Het vocht stroomt haar poesje uit. Marc heeft zijn lippen op haar kutje gedrukt en likt elke druppel die haar poesje verlaat met smaak op. Mia zakt ontspannen in de bank, Chris heeft haar los gelaten. Hij zit op zijn knieën naast haar op de bank, de hand van Mia streelt over zijn lul. Langzaam zakt zij een stukje opzij, met haar tong gaat zij langs de gladde borst van Chris, elke stukje huid likt zij. De smaak van zijn lichaam is heerlijk, langzaam zakt zij naar onder. Zijn lul verdwijnt stukje voor stukje in haar mond.

“Ho… ja… ha… dat is lekker… mm… ho… wat een vrouw! Ja dit is zalig,” steunt Chris. De lippen van Mia strelen zachtjes zijn hele lul. Haar tong gaat in kleine cirkeltjes over zijn eikel, soms laat zij het puntje van haar tong in het gaatje op zijn eikel gaan. Chris kan niet echt meer stil zitten met hevige bewegingen geniet hij luid kreunend van de mond van Mia. Marc draait Mia een stukje om en zet haar met haar knieën op de bank, de billen van Mia steken nu naar achter en in de lucht. Marc gaat achter haar zitten, hij neemt zijn lul in zijn hand, langzaam drukt hij hem bij Mia naar binnen. Heel even stopt hij als zijn lul er voor de helft in zit. Mia steunt en beweegt haar billen naar achter, Marc komt haar tegemoet en drukt zijn lul helemaal in haar poesje. Zijn handen strelen de rug van Mia. Langzaam gaan zijn handen naar onder en nemen haar borsten tussen zijn handen. De tepels worden zacht gestreeld. Marc gaat met zijn hoofd een stuk naar voren, Chris komt hem tegemoet hun lippen raken elkaar. De tongen strelen elkaar in een hevige zoen. De mannen kreunen en kunnen hun bewegingen niet meer controleren. “Oh… ik ga die mond vol spuiten ja! Zalig mm…” kreunt hij hard als hij zijn lippen van de lippen van Marc heeft gehaald.

“Ja… ik spuit die kut vol ho… oh… wat een zalige vrouw is dit ja… ik kom!” Roept Marc, zijn zaad spuit met kracht de poes van Mia in, Chris spuit zijn zaad onder luide kreunen met krachtige stralen de mond van Mia in.

Langzaam glijden de lullen die een beetje verslapen uit het lichaam van Mia. Zacht kreunend zakken de drie mensen terug op de bank. Mia voelt het zaad tussen haar benen weg lopen. Haar vingers glijden tussen haar benen en strijken het zaad op, haar vingers brengt zij naar de mond van Chris, hij opent zijn mond direct en likt het zaad van haar vingers af; “mm… wat smaakt dat goed mm… ik wil meer,” kreunt hij. Mia draait zich om en gaat op haar rug liggen met haar kutje naar Chris toe. De lippen van Chris raken haar gezwollen lipjes zijn tong streelt haar kutje. Zachtjes likt hij elke druppel zaad tussen haar benen vandaan. Met haar vingers heeft zij de lul van Marc weer op volle sterkte gebracht.

“Mm… jij bent een uitzonderlijke vrouw,” Mia kreunt hij. Haar ogen kijken hem geil aan, haar tong streelt langs haar lippen; laat maar eens zien wat jij zo lekker vindt “mm…” zegt zij kreunend. Marc staat op en gaat achter Chris zitten, terwijl hij de billen van Chris omhoog trekt pakt hij zijn lul beet. Marc blijft Mia aan kijken, langzaam zakt zijn lul bij Chris in zijn kontje; “mm… dit is lekker mm… ik ga je neuken Chris terwijl er een geweldige vrouw toekijkt mm…,” kreunt hij. Zijn ogen blijven strak gericht op de ogen van Mia. Zij krijgt een heel warm gevoel in haar buik. De tong van Chris streelt kreunend haar lipjes, zacht glijdt er een vinger in haar kutje. Een tweede vinger volgt deze en gelijk voelt zij dat er ook een vinger haar kontje in schuift; “ho… oh… ja… ho… neuk mij met je vingers, Chris ho… ja… mm…” roept zij luid. Chris neukt haar met snelle halen met zijn vingers, het kutje van Mia wordt steeds natter, het vocht loopt langs haar benen en wordt direct door Chris met smaak opgelikt.

“Oh… ho… ik wil een lul in mijn kut,” roept Mia, “ho… neuk mij ja…” Marc trekt zijn lul uit de billen van Chris en gaat op de bank zitten. Hij pakt Mia en trekt haar naar zich toe. Hij draait haar om zodat zij met haar rug naar hem toe zit. Langzaam drukt hij zijn lul in haar kontje; “ho… ja… ha…” kreunt Mia “dit is zalig.” Zij trekt Chris naar haar toe. Als zij zijn harde lul beetpakt voelt zij dat de mannen niet echt lang nodig hebben om klaar te komen.

Zij brengt de lul van Chris naar haar kutje toe. Met een snelle beweging verdwijnt de lul van Chris in haar kutje. Met lange halen en snelle stoten begint hij haar gelijk te neuken. Door deze bewegingen schuift de lul van Marc gelijk in en uit haar billen. Zij slaat haar benen rond Chris heen zodat zij een beetje kan bepalen hoe snel de mannen klaar gaan komen. Aan de ogen van Chris ziet zij dat hij het niet meer lang zal kunnen tegen houden. Zij trekt hem strak tegen zich aan. Haar kutje laat zij even rusten zodat zijn lul niet meer wordt gestimuleerd. Haar lippen vinden de lippen van Chris, in een hevige zoen strelen hun tongen elkaar. Met haar bilspieren kneedt zij de lul van Marc; “ho… oh… wat een zalig kontje mm… dit is vreselijk lekker! Ho… oh… ja… ha… ah ga door Mia! Ho… ik wil klaar komen ja… ha… ja… ah… ja!” Gelijk stopt Mia met het masseren van zijn lul. Een teleurgestelde kreun ontsnapt achter haar. Zij duwt Chris van zich vandaan, staat open draait zich om.

“Wil jij in mijn kutje of in mijn kontje klaar komen Marc,” vraagt zij geil.

“Ik wil mijn zaad in je billen spuiten,” kreunt hij. Zij gaat rechtop staan en drukt Chris op de bank, als hij ligt gaat zij met haar warme poesje boven zijn harde lul zitten. Als de lul helemaal in haar kutje is verdwenen opent zij haar billen om de lul van Marc te ontvangen. Marc kan zich niet inhouden, hij drukt zijn lul met kracht in haar kontje. Hij begint haar gelijk met lange halen in haar kontje te neuken. De stoten vangt zij op en neukt Chris met dezelfde snelheid waarmee Marc haar neukt. De drie mensen kreunen en steunen hard. “Oh… ho… ik ga je kontje vol spuiten Mia, ja… ha… ja… ik ga komen!” Kreunt Marc.

“Oo… ja… ha… ah… wat is dit lekker! Mm… die kut van jou Mia! Ho… wat is die lekker ja… ha…” kreunt Chris hardop. Mia voelt twee lullen langzaam iets op zwellen.

“Kom maar jongens, ho… spuit mij vol, ja… kom laat je zaad lopen ho… ja… ha!” Chris gromt; Ho… oh… Mia ik ga je warme kutje helemaal vol spuiten! Ho… ja… hier komt ja!” Zijn ogen draaien weg, met kracht spuit zijn zaad bij Mia naar binnen. “Oo… ja… hier is mijn zaad ook! Ja… ha… ah…,” gromt Marc achter haar. Ze voelt het zaad van Marc haar darmen in stromen; Ho… oh… ja… ah… ja! Ik kom ook!” Gilt zij dan. De drie lichamen zakken uitgeblust op elkaar en op de bank neer.

Mia heeft haar gaatjes strak dicht geknepen zodat het zaad niet uit haar stroomt. Zacht gaat zij met haar billen boven het gezicht van Marc hangen, haar billen ontspant zij langzaam en het zaad van Marc loopt tussen haar billen vandaan. “Ho… lik je eigen zaad op Marc ho… ja… drink mij leeg mm… wat is dit geil ja…” Marc opent zijn mond en gaat iets omhoog, het zaad wat langzaam uit haar billen druipt, likt hij met plezier op. Zijn tong streelt haar bilnaad. Even later gaat zij met haar kutje boven de mond van Chris zitten en laat het zaad langzaam zijn mond in lopen. “Mm… lekker,” kreunt Chris, “heerlijk mm… wat is dit zalig.”

Even later lopen zij gedrieën naar de badkamer. Als zij even later weer opgefrist in de kamer zitten kijken zij elkaar aan; “mm… dat was lang geleden dat ik zo heb genoten, kreunt Mia, jullie zijn nog net zo lekker als jaren geleden mm…” De mannen kijken elkaar aan. Marc slaat zijn arm om Chris zijn nek en drukt zijn lippen op die van hem. Als hun tongen elkaar raken laten de mannen een beetje ruimte tussen hun lippen zodat Mia kan zien dat de tongen elkaar strelen. Haar blik valt op de lul van Marc, deze begint langzaam te groeien. De lul van Tom heeft zij nog nooit meer dan een keer achter elkaar stijf gezien. Soms als zij er heel erg haar best voor deed wilde hij nog wel een beetje harder worden maar nooit zo hard dat hij haar weer kon neuken. Nu keek zij naar een lul die voor de derde maal stijf werd. De lul van Chris gaf ook tekenen van leven. De handen van de mannen streelde elkaar zachtjes. Marc liet Chris los en drukte hem achterover op de bank, zijn lippen gleden over het lichaam van Chris. De lul van Chris die ondertussen weer volledig hard was verdween in zijn mond. Chris hapte de lul van Marc naar binnen. De mannen verwenden elkaar in standje negenenzestig. Mia keek opgewonden naar de mannen. Haar handen streelde haar borsten, zachtjes nam zij haar tepels tussen duim en wijsvinger en kneep er hard in; Ho… oh… ja… ga door heren, ho… drink elkaars zaad ja… ho… wat is dit geil mm… ga door.” De mannen verwenden elkaar op een zalige manier. Chris liet twee vingers in de billen van Marc glijden, langzaam begon hij hem te neuken. De lul van Marc ging met schokken in en uit de mond van Chris.

Marc schoof drie vingers tegelijk bij Chris naar binnen, met krachtige bewegingen begon hij hem te neuken; ho… ho… oh… ja… ja… doe het Marc! Ho… lekker mm,” kreunt Chris. Marc schuift een vierde vinger bij Chris in zijn kontje,” ja… ha… ja ha… ja… vul mij Marc ho… ja… ik wil alles mm…,” kreunt hij met de lul van Marc in zijn mond. Langzaam neukt Marc hem. Zijn hand verdwijnt steeds verder in de darmen van Chris. Chris heeft bij Marc ook zijn vierde vinger naar binnen geschoven. Mia zit tegen haar volgende orgasme aan, haar vingers gaan met snelle bewegingen langs haar harde klitje; “oh… ho… ja… ha… ah… ja… mannen ik ga komen! Ho… ja… ha… ah… ja… ja… ja… ik kom!” Met een schrille kreet komt zij klaar. De mannen pijpen elkaar en kijken beiden naar het schokkende lichaam van Mia.

“Oh… ho… oh… ho… ik kom!” Kreunt Marc dan ineens. Zijn zaad schiet voor de derde maal die morgen zijn lul uit. Nu wordt het opgevangen door de mond van Chris; mm… mm… lekker ja… ha… ja… spuit zijn mond vol! Ho… ja… ja…” gromt Mia. Door het orgasme van Marc die zijn zaad in de mond van Chris schiet blijft haar orgasme hevig aanhouden. Het zaad loopt langs de mondhoeken van Chris. Als de lul uit zijn mond glijdt, likt hij met zijn tong het zaad wat over zijn lippen loopt weg.

“Mm… je smaakt zo goed jongen… mm… ik zou er wel een liter van lusten mm…” kreunt hij. Zachtjes trekt hij zijn lul uit de mond van Marc. Hij gaat op zijn knieën achter Marc zitten en zegt.

“Ik ga je neuken Marc! Ho… ja… hier is mijn lul geniet er van ja!” Met kracht ramt hij zijn lul bij Marc naar binnen. Met snelle en lange halen begint hij Marc te neuken. Mia kruipt van de bank af en gaat op de grond liggen zodat Marc met zijn mond bij haar kutje kan. Hij trekt haar aan haar benen onder zich en likt haar natte kutje. Mia kreunt het uit en blijft kijken naar de lul van Chris die bij Marc in en uit zijn kontje komt. Chris begint te steunen. Ho… ik ga die kont vol spuiten ho… ja… ik ga komen… ho… ja!” Hij verhoogt het tempo. De lippen van Marc gaan vrij snel over de lipjes en het klitje van Mia, met verkrampt gezicht blijft zij kijken naar het gezicht en de bewegingen van Chris. “Oh… ik ga komen… ja… ik kom! Roept Chris ineens. De kut van Mia trekt samen. De lippen van Marc gaan snel over het klitje van Mia. Hij heeft drie vingers in haar kutje gedrukt en met hevige ontlading door het klaar komen van Chris in de billen van Marc komt Mia weer heel hevig klaar; ja… ha… ah… ja… ja… ik kom… ook ja… ha… ja,” kreunt zij terwijl zij haar ogen dichtknijpt.

De drie mensen zakken vermoeid in elkaar. Een poosje later staan zij alle drie heel tevreden op. Als zij na een opwekkende douche in de kamer zitten kijken zij elkaar aan.

“Was dit wat je zocht Mia,” vraagt Marc.

“Dit was meer dan ik ooit had durven hopen dat ik dit nog een keer zou mee maken, maar is het jullie ook bevallen?” Vraagt zij. Chris kijkt haar aan en lacht. “Bevallen? Schatje als ik dit elke week zou kunnen hebben ging ik nu scheiden, wat een genot onvoorstelbaar mm…! Marc kan dit alleen maar beamen.

“En ga je nu naar huis en was dit de laatste keer dat je dit deed?” Vraagt hij dan aan Mia.

“Ik weet het niet. Ik heb genoten zoals ik nog nooit heb genoten. Maar of ik het vaker doe weet ik niet… nog niet,” antwoordt zij dan. De drie mensen kijken elkaar aan en lachen elkaar even toe. Mia kleedt zich aan en zegt dan.

“Heren ik ga richting huis, ik zeg niet tot ziens want dat weet ik niet, maar wij houden wel contact via mail en wie weet komt de dag weer dat ik jullie nodig heb. Misschien willen jullie mij dan weer dit genot geven wat ik vandaag heb mogen meemaken.” De mannen geven haar een zoen.

“Ik hoop dat je nog een keer komt en dan geven wij jou weer wat je nu hebt gekregen, zegt Marc. Even later rijdt Mia moe maar heel voldaan de straat uit. Een ervaring rijker, een ervaring die misschien wel een vervolg krijgt maar dat weet zij nu nog niet.

Ronald

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *