Heerlijke straf

()

Daar zat Gabriëlla dan. Of liever gezegd, daar hing ze dan. In de kettingen, met haar benen wijd van elkaar en ook haar armen ver van elkaar gespreid. Ze kon zich totaal niet bewegen en was volledig overgeleverd aan haar Meester. Normaal gesproken bond hij haar op het bed vast, maar deze dag wilde hij eens iets anders proberen. Met de zweep in zijn handen liep hij om haar heen. Hij bekeek die mooie stevige tieten en haar kaal geschoren kutje. Hij liet zijn ogen op haar mooie ronde billen vallen toen hij achter haar stond en greep zijn leren zweepje ineens steviger beet. Hij haalde uit naar achteren en liet het leer met volle kracht op haar billen terecht komen. Ze begonnen flink te schudden terwijl slavin Gabriëlla haar pijnkreet doorslikte. Hij zag hoe haar billen rood kleurden van de harde striem die zojuist in de vorm van leer over haar achterwerk was geschoten. Nog eens sloeg hij haar op haar billen. En nog eens.

De zweep maakte een zwiepend geluid en met een harde “klets!” kwam hij op het mooie, ondertussen haast bloedende zitvlees terecht. De meester gooide zijn zweep aan de kant en deed een stap naar voren, greep haar billen stevig beet en trok ze van elkaar. Vervolgens bukte hij en hij keek naar haar mooie strakke anus. Haar billen deden al zeer en het trekken eraan maakte het niet veel beter. Of eigenlijk wel, aangezien extreme pijn het slavinnetje bijzonder opgewonden maakte. De Meester likte aan haar anus en liet zijn tong er diep naar binnen gaan. Dit was een voorbode voor wat er nog meer zou komen, want al gauw liet hij zijn tong er weer uitglijden en greep de dominerende man een enorme anaal-dildo en schoof deze zonder hem nat te maken in haar droge reet.

Gabriëlla beet op haar onderlip. Wat een waanzinnig genot! Ze kon niet geloven hoe zalig de pijn haar haast uit elkaar scheurende kringspier opwond. De meester greep een paar klemmen, dat hij normaal gesproken op haar tepels zette en liep naar haar voorkant. Terwijl de anale dildo haar kontje nog steeds aan het oprekken was, zette hij de stevige ijzeren klemmen op haar gezwollen schaamlippen. Weer die enorm intense pijnscheuten die door haar lijf joegen. De Meester pakte een grote ijzeren staaf en hield deze bij een vlam, zodat hij goed warm, haast heet werd. Hij moest uitkijken dat hij de staaf niet te dicht bij het warme gedeelte zou pakken, anders brandde hij zijn handen nog.

Voorzichtig duwde hij het haast gloeiend hete gedeelte in Gabriëlla’ s openstaande poes en greep meteen de anale dildo erbij beet, waarna hij de beide objecten in hoge snelheid in en uit haar hete onderdanige lichaam pompte. Gabriëlla kon haar pijnkreet niet meer inhouden.

“Ah! Meester, wat doet dat zeer!” Galmde het door de SM kelder heen. “Ga alstublieft door, ik wil lijden onder uw strenge handen!” De meester werd hier zo opgewonden van dat hij de ijzeren staaf uit haar kut trok en een opstapje pakte.

Hij ging erop staan, trok het lichaam van zijn slavin naar zich toe en ramde zijn harde pik diep in haar hete kutje. De dildo in haar kont bewoog hij hardhandig heen en weer, terwijl hij in haar spleet aan het raggen was. Het ding gleed steeds langs zijn uiterst gevoelige eikel, daardoor kwam een orgasme heel snel opzetten. Hij trok zijn lul weer uit haar kut en kneep zijn pik af. Snel liet hij Gabriëlla zakken. Dit kostte behoorlijk wat moeite, aangezien hij het met één hand moest doen. Met een klap viel het sletje op de grond. De Meester kwam over haar heen staan en trok zich snel af, tot hij zijn zaad over het hele lichaam van de mooie en pijn lijdende Gabriëlla spoot. Ze genoot van het warme sperma op haar mooie lijf, dromend van een volgende ‘afstraffing’.

Jaap van der Lul

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *