Bentes beurt

()

“Kan dit wel?” Zonder kloppen stuift mijn beste vriendin Floor de kamer binnen. Gekleed in een lange grijze stoffen jurk met bijpassend topje ziet ze er meer dan mooi uit. Ze kan het dan ook hebben met haar C-cup, platte buik en benen in de categorie heipaal, zo lang en stevig.

“Uhm, dat denk ik wel. Of ga je naar een begrafenis?”

“Nee schat, ik heb een date vanmiddag.”

“O, spannend. Ken ik hem?”

“Nee, vast niet”, mompelt Floor terwijl ze haar rond gevormde kont staat te bekijken in de spiegel. “Hij is van Tinder. He shit, je ziet de lijntjes van mijn string en bh. Iets anders aandoen dan maar.” Ik tik op Floor haar heup zodat ze met haar rug naar de toe draait en kijk eens goed.

“Je bh zie je inderdaad wel, maar om de elastieklijntjes van je string te zien moet je echt goed kijken hoor.”

“En wat denk je dat zo’n tinderdate gaat doen, zijn ogen dicht houden?”

Meer dan een “o, ja”, krijg ik er niet gemompeld. Floor trekt haar rok op en doet haar string uit.

“Zo zie je niks van elastieklijntjes”, grinnik ik.

“Als ik een date met jou had Bente zou ik wel zonder ondergoed op stap gaan. Maar op een eerste date met een man zie ik dat toch niet zo zitten.” Meewarig schud ik mijn hoofd. “Doe even je topje uit”, zeg ik terwijl mevrouw haar rok weer naar beneden doet. Ik wil haar gerust helpen maar als ze zo met een naakt onderlijf voor me staat raak ik nogal afgeleid. Zoekende in mijn eigen kledingkast trek ik een zachtroze bh met racerback tevoorschijn. De top die Floor draagt heeft een open rug dus dat moet prima kunnen. Ik zoek nog wat verder en pak een naadloze slip tevoorschijn. “Hier, probeer dit eens.” Over de bh is Floor wel te spreken maar de slip daar piekert ze niet over.

“Zo’n grote tent? Heb je die gejat uit een bejaardentehuis ofzo?”

“Die zijn speciaal voor onder strakke kleding”, roep ik verontwaardigd terug.

“Tjeetje Bente, ik trek dan echt nog liever niks aan. Heb je geen beter idee? Want als ik met zoiets aankom knapt een vent vast keihard af.”

“Ga je meteen uit de kleren dan?”

“Want denk je zelf, ik heb met Steve afgesproken via Tinder. Dan ga je niet om alleen maar lekker te kletsen.” Ik bloos, mijn ervaring met Tinder is dan ook nul. En in tegenstelling tot Floor heb ik weinig ervaring met mannen. Ik ben nu net aan mijn tweede vriendje bezig. Al was mijn eerste geen succes, zeker niet op het gebied van seks en romantiek. De keren dat hij me klaar heeft gemaakt zijn op een hand te tellen. Eigenlijk alles is met Mike, mijn huidige vriend beter. Opeens bedenk ik me wat. Ik moet diep graaien in mijn kledingkast maar ik heb nog wel iets voor Floor.

“Is dit wat?” Het verbaasd me dat Floor zelf niet bedacht heeft een g-string te pakken maar eentje met kanten randjes gekozen heeft. De witte string past niet helemaal bij de roze bh maar dankzij een zoompje in de rok is er niks te zien. Mejuffrouw is tevreden.

Missie geslaagd.

Ze drukt een kus op mijn lippen en loopt naar de badkamer om haar make-up te doen en trekt haar hakken aan. Net op tijd want er komt een auto de lange oprit van onze woonboerderij opgedraaid om haar op te halen. Steve heeft in ieder geval wel stijl, in zijn oude Amerikaanse Buick. Netjes stelt hij zich aan Mike en mij voor eer hij Floor escorteert naar zijn auto waarvan hij netjes de deur openhoudt om haar in te laten stappen.

“Dat was niet netjes Mike.”

“Wat”, roept mijn vriend oprecht verbaas terug.

“Zo naar Floor lopen staren.”

“Heb je gezien hoe ze erbij liep. Net of jou dat niks deed.” Mike heeft wel gelijk, ik vind Floor erg mooi, maar dat betekent niet dat we zomaar mogen lopen kwijlen, zeker als ze met iemand anders op stap is. Al mag Steve er ook wezen. Onder zijn strakke polo tekenden zich goeie spieren af. En zijn gezicht met korte baard was ook om nog eens twee keer naar te kijken.

Maar terwijl de auto langzaam uit het zicht verdwijnt worden mijn gedachten bezoedeld door duistere gedachten. Wat als Floor nu echt de man van haar leven gevonden heeft? Dan is wat we nu hebben voorbij. Ik snap dat dit niet eeuwig door kan gaan maar ik vrij nou eenmaal zo graag met haar… Maar goed, dat is voor later zorg.

“Mike, heb jij nog wat nodig, ik moet even de stad in.”

“Ga je Floor schaduwen”, grapt hij. Ik rol met mijn ogen als antwoord.

Haastig krabbelt Mike wat dingen op papier die ik moet oppikken bij de bouwmarkt. De verbouwing van de oude boerderij die we gekocht hebben en omtoveren tot bed and breakfast vordert goed. Voornamelijk door het harde werk van Mike. Elke dag klust hij onvermoeibaar verder. We hebben nu al twee slaapkamers af, al het breekwerk is gedaan en binnenkort gaan de badkamer en de keuken eruit. Misschien begint ie daar deze week al aan. Floor en ik doen wat lichter werk zoals kozijnen en deuren schuren en verven.

Met onze Tesla cross ik naar de stad en koop de dingen die Mike nodig heeft. Daarna is het tijd voor wat gewaagdere dingen. Laatst zat Floor na flink wat wijntjes Mike en mij uit te horen over fantasieën die nog niet vervuld waren. Bij mij staat er weinig meer open al laat ik me nog wel graag verrassen. En dat werd ik ook door Mike. Tijdens de seks geeft hij me soms weleens een tik op mijn billen maar hij zou graag nog wat verder gaan. Of dat mijn ding is weet ik nog niet maar ik gun het hem graag. Maar daarvoor moet ik wel even inkopen gaan doen.

Als ik met Floor ben stap ik zonder aarzelen de seksshop in de stad binnen maar alleen vind ik dat toch wel een dingetje eigenlijk. Even snel rondkijken en dan hop, naar binnen glippen. Ik ben hier wel al vaker geweest dus heb al snel mijn spullen bij elkaar en glip net zo haastig weer naar buiten. Terug thuis blijkt Mike al onder de douche te staan. Mooi, dan kan ik me klaarmaken en is hij lekker fris voor zo meteen.

Eerst nog een appje naar Floor hoe het daar gaat. – Fuckin great, geen tijd nu! – Krijg ik terug. Ik hoop het echt voor haar terwijl ik naar de slaapkamer loop. Ik begin met een strakke staart te maken, flink wat haarlak erin en samen met flinke ‘smokey eyes’ en rode lippen heeft mijn gezicht alvast de juiste uitstraling. Vanmiddag heb ik een zwart glimmend korset gekocht met open cups, een leren halsband met een ring van voren en nieuwe kousen. Seks met Mike en/of Floor betekent nogal eens ladders namelijk.

Ik twijfel nog of ik überhaupt een string aan zal doen maar ga na enig dubben toch overstag om er maar wel een aan te trekken, dan heeft Mike wat om hardhandig uit te trekken… Want de veel te grote hakken die uit de kast van Floor gap zal ik wel aan mogen houden.

Uit de provisorische badkamer hoor ik hoe de douche dicht gedraaid wordt. Mike zal me zo wel vinden, ik moet haasten. Snel leg ik de laatste speeltjes en attributen op bed. Sommige heb ik gekocht, andere hadden we al. Als een gedwee slaafje ga ik naast het bed op mijn knieën zitten, bovenlichaam parmant omhoog, kin op mijn schouder en ogen naar beneden afgewend. Om mezelf compleet te maken heb ik een mouthgag in. Deze bal belet me mijn mond dicht te doen wat effect heeft op slikken en ademhaling.

Dan hoor ik Mike op de overloop en de deur van de slaapkamer gaat open. Vanuit mijn ooghoeken kan ik hem net zien. Zodra hij me ziet zitten gaat zijn vers geschoren pil direct op standje: paraat! Met een intense blik in zijn ogen komt hij voor me staan en pakt mijn kin met zijn hand. Even dwaalt zijn blik af naar het spul wat op bed uitgestald ligt. “Als ik te hard ga en je hebt die bal nog in je mond dan moet je drie keer kort kreunen, dan stop ik”. Nog voor ik heb kunnen knikken ben ik al rechtgetrokken en sta ik voorover, mijn handen op bed, mijn billen fier omhoog. Mike pakt de riem van het bed. Dreigend laat hij het leer over mijn blote schouders gaan en via mijn billen en de binnenkant van mijn benen tot aan mijn pumps.

Dan opeens een harde pets op mijn billen. De dubbelgevouwen riem klapt nog eens na. De plek die Mike geraakt heeft is warm en brandt maar toch maakt het me nog opgewondener dan ik al was. De tweede slag volgt direct op de eerste, en een derde. Vanachter de bal geef ik een kreuntje. En opnieuw slaat Mike me hard op mijn billen. Net als ik een nieuwe klap verwacht voel ik juist zijn warme handen die mijn beide billen masseren. Na de billenkoek voelt dit juist als een nieuwe pijnlijke maar geile extase. Met mijn gezicht opzij gedraaid kreun ik op de maat van zijn handen over billen en dijen die af en toe plagerig over mijn lipjes gaan. M’n string moet nu ongeveer al druipen van het vocht.

“Ik verbied je om klaar te komen. Pas als ik het zeg mag je een hoogtepunt beleven. Als je er bijna bent kreun je twee keer. Is dat duidelijk?” Als ik niet snel genoeg antwoord krijg ik een nieuwe pets, dit keer van de vlakke hand op mijn kont. Snel knik ik. Pas als ik Mike in me voel glijden merk ik pas dat hij mijn string tot aan mijn knieën getrokken heeft. Het strakke elastiek belet me mijn benen uit elkaar te doen, dit maakt de penetratie extra intens. Ik kan een stroompje speeksel niet meer tegenhouden. Het voelt koud aan mijn wang als Mike me harder begint te nemen en ik opschuif op bed. Zijn onderbuik kletst tegen mijn billen en herinnert me positief aan het pak slaag wat ik al te pakken heb. Achter me kreunt Mike en begint te schokken. Maar, net als ik verwacht dat hij zijn lading in mijn natte warme grote gaat lozen trekt hij terug.

“Dat heb je nog niet verdiend,” mompelt hij. Vanaf het bed pakt hij een rol bandagetape en zet me op mijn billen op de grond. Het koude laminaat sist zowat onder mijn warme kont. Met grote ogen kijk ik op naar Mike en hoe hij met zijn glimmende eikel vlak voor me langs loopt. Mijn polsen worden aan elkaar vastgebonden achter mijn rug. Ik hap luidkeels naar adem als Mike de bal uit mijn mond haalt maar de ruimte die het bondage-speeltje achterliet is al snel opgevuld. Mike zijn niet te kleine pik verdwijnt helemaal mijn mond in. Bijna kokhals ik maar ik weet in mijn rol te blijven. Hij kreunt van genot en legt zijn hand op mijn achterhoofd om te zorgen dat ik niet terugtrek. Net als ik toch echt denk dat ik de reflex niet meer tegen kan houden kantelt Mike zijn bekken en schuift uit me, om direct weer terug te schuiven naar binnen. Gezeten op mijn billen word ik in mijn hoofd genomen. Mike kan nu wel denken dat hij alle macht heeft maar ik bepaal nog steeds wat wel en niet doorgaat. Maar nu vind ik het prima om hem zijn gang te laten gaan. Het moet voor hem bloedgeil zijn om mij zo te zien zitten; blote borsten in een korset, druipnatte string aan, geile panty’s en dan ook nog mijn handen op mijn rug gebonden…

Na enkele minuten wordt het dan ook teveel voor Mike. Net op het moment dat hij zijn penis helemaal uit mijn mond schuift komt hij klaar. Dikke warme klodders sperma landen op mijn harde tempels en roomwitte borsten. Direct doet hij de gag terug op zijn plek.

“En denk je nu dat jij ook een orgasme verdiend heb?” Heftig knik ik van ja. “Helaas schatje, je zult er nog iets harder voor moeten werken,” hijgt Mike. Vanaf het bed pakt hij de twee door een kettinkje verbonden tepelklemmen en zet deze op mijn harde knopjes, zijn zaad nog verder uitsmerend over mijn borsten. Ik word recht getrokken aan het kettinkje tussen mijn tepels. Mike gaat op zijn rug op het bed liggen en trekt me aan mijn tepels bovenop op hem.

“Zorg eerst maar eens dat ik weer stijf word.” Mike’s stem klinkt hees van geilheid. Met moeite mijn evenwicht bewarend rijd ik door met mijn heupen te rollen op zijn slappe lid. Het is allesbehalve handig dat mijn handen nog op mijn rug gebonden zijn en meerdere keren val ik bijna omver maar stukje bij beetje wordt Mike weer stijf onder me. Ikzelf ben zo nat dat mijn string tussen mijn lippen kruipt. Ondertussen gaan Mike’s handen over heel mijn lijf. Ze kneden mijn tintelende billen, trekken aan mijn tepels en plagen mijn klit. Als Mike eindelijk weer helemaal stijf is gooit hij me op mijn rug, rukt mijn stringetje opzij en duwt zich hard in me. Pijnlijk lig ik op mijn handen terwijl ik hard genomen word in mijn veel te vochtige poes.

“Ik zie aan je dat je bijna komt,” hijgt Mike, zijn stem tevens hees van wellust. “Weet je onze afspraak nog?” Ik knik van ja maar denk echt dat ik mezelf niet tegen kan houden om klaar te komen. Dat Mike uit me gaat redt me dan ook, want als ik gekomen was had ik straf gehad.

“Als ik je nu los maak, ga je me dan lekker klaar maken?” Opnieuw knik ik. Mike rukt mijn string uit en zet me op mijn knieën op bed. Als hij mijn handen losgemaakt heeft verwacht ik dat hij me doggy style gaat nemen, misschien wel anaal maar in plaats daarvan komt hij voor me zitten. De hint is duidelijk en ik begin hem te pijpen. Steunend op een hand ga ik met mijn hoofd op en neer terwijl ik met mijn hand mijn mond volg. Mike kreunt harder en harder en spuit zijn witte lading in mijn mond. Ik ga voorover zitten en laat zijn zaad mijn mond uit lopen, over mijn kin op mijn borsten.

“Nu mag je komen. En komen zal je”. Mike gooit op mijn rug en begint me wild te likken. Ik kom direct. Maar Mike stopt niet, hij likt maar door en door en ik kom al snel nog een keer. Dan neemt hij zijn tong weg en begint me hard op mijn g-spot te vingeren. Mijn derde orgasme spuit heel het bed onder. Ik val er gewoon van flauw. Als ik terug bijkom lopen de tranen over mijn wangen van ontlading. Mike masseert me nog een half uur zeer voorzichtig en geeft me dan een verkwikkende douche. De rest van de avond brengen we in bed door en kroelen we wat.

Was getekend;

Lidnaë.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *