Ik, Eva als model

()

Een goede vriendin van mij is artieste, ze tekent en schildert zeker niet onverdienstelijk en met haar avondcursussen die ze geeft kan ze aardig rondkomen.

Het was een paar weken terug toen ze aan mij vroeg of ik eens als tekenmodel zou willen fungeren. Ze staat voor mij ook altijd klaar dus wilde ik het wel doen voor haar en op mijn vraag wat ik aan moest trekken was het antwoord heel simpel, “maakt niet uit als het maar blote schouders heeft”.

Ze wilde door haar klas een gezichtstekening laten maken met mijn lange blonde en krullend haar vallend op mijn blote schouders. De volgende twee dinsdagavonden ging ik met een strapless jurkje en een kort jasje aan naar Linda die mij voorstelde aan de klas. 5 vrouwen en 1 man deden de tekencursus bij haar en mij werd gevraagd om op het krukje plaats te nemen. Linda nam mijn jasje aan en trok het jurkje nog iets verder naar onder zodat net de aanzet van mijn tieten zichtbaar werd. Linda stak haar duim op en zei dat het een mooi plaatje was en nam zelf ook achter een tekenbord plaats.

Deze eerste avond werd een grove opzet gemaakt en de tweede avond zouden de details gedaan worden. De tweede dinsdag liep Linda steeds in het rond en wees cursisten op de fijne kneepjes en soms liet ze haar vinger langs mijn gezicht en lichaam gaan om een bepaalde lijn aan te geven, heel even trok ze deze lijn ook over de ronding van mijn borsten en werden mijn niet kleine harder wordende tepels zichtbaar voor iedereen. Toen de avond voorbij was bedankte Linda mij en kreeg ik het door haar getekend portret mee als beloning.

Ongeveer twee weken later ging de telefoon en een vrouw stelde zich voor als Anja, ze was cursiste bij Linda en had mijn telefoonnummer van haar gekregen. Ze vroeg of zij mij een vraag mocht stellen en vertelde dat ze samen met haar man die ik ook op de cursus gezien had ook een cursus fotografie deed en ze daar voor het eindproject een model zochten en ze direct aan mij moesten denken.

Moest er wel even over nadenken maar omdat ze het via Linda gespeeld hadden stem de ik toe. Afspraken werden gemaakt en op een zonnige dag meldde ik me bij hun huis waar ik welkom werd geheten door Ben en Anja. We liepen door het huis naar de tuin waar de voorbereidingen voor de shoot al gemaakt waren. Het was prachtig weer, windstil en in de schaduw dronken we eerst wat en spraken over de volgorde van de kleding en waar ze me wilde hebben tijdens het maken van de foto’s.

Na een uur of twee en me diverse malen te hebben om gekleed vroeg Anja of ik ook een bikini bij me had, ik heb nog in twijfel gestaan of ik het zou meenemen en heb het toch gedaan, “het is namelijk een niet al te grote” vertel ik haar en om niet alleen bijna bloot te staan verzocht ik hen om ook in badkleding te gaan. “Akkoord” zeiden Ben en Anja en even later kwamen ook zij terug in bikini en zwemslip die ook niet al te groot waren. De tieten van Anja waren zeker niet klein te noemen en de vulling in de slip van Ben was ook niet gering en ik kreeg voor het eerst het idee dat deze middag een heel andere wending ging krijgen.

Na de foto’s in bikini vroeg Anja of topless ook tot de mogelijkheden behoorde al waren deze dan wel voor hun privécollectie. “Je kent de voorwaarden” zei ik en direct trok Ben zijn shirt uit en Anja knoopte haar topje los en toen was het mijn beurt om mijn topje uit te doen.

De foto’s werden gemaakt toen Ben vroeg of hij wat foto’s mocht maken van Anja en mij had ik daar geen probleem mee al besefte ik wel dat er waarschijnlijk lichamelijk contact bij zou komen kijken en dat strookte met het idee dat deze middag anders zou verlopen als mijn eerste bedoeling was.

Regelmatig stonden we tegen elkaar aan en drukten onze tepels niet zelden tegen elkaar, hielden onze handen elkaars kontje vast en fluisterde Anja in mijn oor dat ik een lekker kontje had en kneep er zachtjes in. “Dames” vroeg Ben “kunnen de slipjes ook uit?” “Wat mij betreft wel” zei Anja en keek mij vragend aan. “Je kent de voorwaarde Ben” zei ik en Ben liet zijn speedo zakken en Anja had de haar slipje ook al laten vallen. Bij Ben kwam er een behoorlijk grote lul tevoorschijn en bij Anja een hele kale kut. Ik begon steeds meer plezier te krijgen in deze middag.

Anja stond naast me en we hielden onze handen voor elkaars heuveltjes, al hield Anja de hare echt tegen mijn lipjes aan en ik volgde haar voorbeeld, zachtjes streelden we elkaar terwijl Ben foto’s maakte.  “Eva mag ik ook foto’s maken van jou en Ben” vroeg Anja, en waar ik bij de een ja had gezegd kon ik de ander niet afwijzen dus werden de rollen om gedraaid en voelde ik nu regelmatig de steeds groter wordende lul van Ben tegen mijn benen, billen en buik aankomen.

Zijn handen hielden mijn kont en borsten regelmatig vast en knepen er steeds zachtjes in. Terwijl hij achter me stond met zijn handen op mijn buik voelde ik zijn lul heel erg stijf worden en omdat ik met mijn benen iets uit elkaar stond kwam zijn lul langs de binnenkant van mijn dijbeen omhoog tot hij in de volle lengte langs mijn lipjes stond die door het hele gedoe vanmiddag toch al lekker vochtig geworden waren.

Ben liet me vooroverbukken met mijn handen op de tafel leunend die voor me stond terwijl zijn lul de ingang van mijn kut had gevonden en hij tergend langzaam naar binnen gleed pakte hij mijn tieten vast. Anja legde het fototoestel weg en kwam voor me staan en nam het over en begon mijn tieten te kneden terwijl Ben nu echt met zijn handen op mijn heupen begon te stoten. Veel te snel kwam mijn orgasme naar boven en veel te snel ontplofte ik met de lul van Ben diep in me.  Ben legde mij op mijn rug op tafel en Anja zette zich tussen mijn benen met haar mond op mijn gevoelige kut en klitje terwijl Ben achter Anja ging staan en haar begon te neuken.

De druk die dit op de mond van Anja op mijn kut had maakte dat ik voor de tweede keer deze middag klaarkwam maar nu op de mond en tong van deze vrouw. Ik denk dat ik even van de wereld geweest ben want toen ik op keek waren Ben en Anja niet meer zichtbaar al hoorde ik ze wel. Ik stond op en zag Anja vol overgave de lul van de liggende Ben pijpen en met haar benen wijd en haar kont omhoog zag ik haar kale vochtige lipjes.

Ik twijfelde geen moment en zette me achter haar en begon haar kutje uit te likken, Anja keek even om en lachte naar me en ging snel weer door met waar ze mee bezig was, Ben en Anja waren niet ver meer van het hoogtepunt af en ik deed meer dan mijn best om haar een heerlijk orgasme te geven, tegelijkertijd kwamen ze en viel Anja uitgeput in het gras.

Terwijl ik nog even heerlijk aan de geweldige tieten van Anja likte aaide Anja me over mijn bolletje en Ben over mijn billen en vroeg Anja of ik vaker langs wilde komen.  En dat beloofde ik.        

Eva.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *