Spiegelreflex

()

Na jaren heb ik weer een mooie spiegelreflex camera gekocht, tegelijk heb ik er twee lenzen bij gekocht. Een groothoeklens en een telelens, de camera is toch moeilijker om onder de knie te krijgen dan ik had gedacht. Ik heb een speciaal boek gekocht waar heel veel in staat over de bediening en het maken van foto’s. Na het lezen ervan was ik een stuk verder met het gebruik, iedere zaterdagmiddag stap ik in de auto en ga dan foto’s maken. Vroeger met de rolletjes in de camera liet je dat wel uit je hoofd, nu kan je zoveel foto’s maken als je wilt. Je slaat ze op een schijfje op en bekijkt ze thuis op de computer of ze gelukt zijn. Iedere keer als ik terugkwam werden de foto’s beter, ik moest ook vaak weer terug in het boek om te zien wat ik fout had gedaan. En dan met die gegevens maakte ik de volgende week weer andere foto’s, normaal maak ik foto’s van de natuur, huizen, en mooie grote gebouwen. Het fotograferen van mensen doe ik ook wel maar dat is een kunst apart en daar wil ik nog een poosje mee wachten.

Vandaag ben ik weer vertrokken en rij over een paar zeer smalle wegen, als de weg iets breder wordt zie ik een paar prachtige huizen staan. Ik kijk even rond en parkeer de auto een stukje verder. Ik neem mijn fototas mee en stap uit, met de camera in mijn handen loop ik terug naar de huizen en zet deze op de foto. Er is een pad door het bos dat ervoor zorgt dat je aan de achterkant van de huizen komt. Ik wandel het pad op en neem verschillende foto’s, er staan drie heel mooie woningen. De tuinen zijn ook netjes onderhouden, er bloemen verschillende bloemen en planten. Van de natuur in de tuinen die ik, kan zien tussen de begroeiing door, maak ik verschillende foto’s. Als ik aan de andere kant weer op de smalle weg uitkom maak ik van de voorkant een aantal foto’s. Eén van de huizen is moeilijk te zien doordat er een hoge heg voor het huis staat. Hier maak ik minder foto’s van, de andere twee zijn goed te zien vanaf de weg. Dan loop ik terug naar mijn auto en zet de tas op de stoel naast mij, ik pak een flesje water en neem er een grote slok uit. Als ik wil instappen, gaat het hek van het meest verscholen huis open. Er komt een man aan lopen die recht op mij af komt, heel even krijg ik een angstig gevoel. Hij is vrij groot en ziet er niet echt vriendelijk uit, het is te laat om in te stappen en om mijn camera te beschermen doe ik de auto op slot. De man stopt twee meter bij mij vandaan en kijkt mij rustig aan.

“Mag ik vragen waarom u foto’s van mijn huis hebt gemaakt? En waar werkt u voor?”

“Ik heb de foto’s gemaakt omdat ik de huizen hier erg mooi vind, ik werk voor niemand en het fotograferen is een hobby van mij.” De man laat zijn blik langs mij heen glijden en draait zich dan om, hij loopt een stukje weg en komt dan weer terug.

“Wilt u misschien iets drinken? En u hoeft niet bang te zijn, maar er komen hier vaak mensen die alleen maar narigheid in de zin hebben. Als u met mij meegaat, kunt u de auto achter het hek plaatsen.” Hij draait zich weer om en loopt langzaam weg, ik blijf vertwijfelt staan en besluit dan om de uitnodiging aan te nemen. Ik stap in de auto en rij achter de man aan, als ik door het hek ben gaat het weer dicht. Samen met de man loop ik door de tuin en kom achter het huis uit. Er staat een deur open waardoor wij naar binnen lopen. Wij komen in een ruime keuken uit en lopen langs het aanrecht, wat drie maal zo groot is als bij mij. In de kamer wijst hij mij een bank aan en loopt dan weg en komt terug met een gevulde karaf. Hij ziet dat ik er vreemd naar kijk en begint te lachen.

“Er zit geen alcohol in, het is een mix van verschillende fruitsoorten. Als u liever iets anders heeft dan haal ik dat voor u.”

“Wilt u alstublieft stoppen met mij ‘U’ te noemen?” Ik ben degene die dat moet doen. Ik wil die drank graag proberen het ziet er aangenaam uit.” Lachend schenkt de man een glas voor mij in, ik pak het glas aan en neem er een slok van. Hij kijkt mij met glimmende ogen aan. Als ik opmerk dat het heerlijk smaakt schenkt hij zijn glas ook vol. Er wordt nog even over verschillende dingen gesproken en dan vraagt hij ineens aan mij of ik weet wie hij is? Ik kijk hem aan en schud langzaam mijn hoofd, ik ken de man niet en weet ook niet wie hij is. Hij kijkt mij strak aan en ziet dat ik het meen, hij zakt iets achterover in zijn stoel en rekt zich even uit. Dan kijkt hij mij weer aan en hij schenkt mijn glas, wat leeg is, weer vol.

“Ik zal je dan niet wijzer maken, ik ben blij dat je eerlijk bent. Wie ik ben maakt verder niet uit, ik ben benieuwd of jij foto’s wilt maken van mij en van de binnenkant van mijn huis?”

“Dat wil ik met alle plezier doen, ik ben geen professionele fotograaf. Sinds een poosje ben ik weer begonnen met fotograferen, als u daar genoegen mee neemt dan wil ik heel graag de foto’s voor u maken.”

“Dat is geen probleem, juist erg leuk als er amateurfoto’s gemaakt worden. Kan jij volgende week zaterdag hier naartoe komen? Als het kan een beetje vroeg in de ochtend dan hebben wij een mooie dag om het te doen.” Ik drink mijn glas leeg en stem ermee in. Even later verlaat ik het mooie huis en rij het pad af. Bij het begin van de straat stop ik even en schrijf de straatnaam op, glimlachend rij ik verder. Het is al redelijk laat in de middag als ik weer terugkom bij mijn eigen huis, ik verzorg een maaltijd en ga daarna lekker onder de douche. Later op de avond zet ik de foto’s op mijn computer en bekijk ze, de meeste foto’s die ik die dag gemaakt heb zijn allemaal erg mooi. De huizen staan er ook helemaal op, je kunt alles zien. Als ik een foto op groter formaat bekijk van het huis waar ik wat gedronken heb, zie ik achter een raam een figuur staan. Doordat de afstand iets te groot is kun je niet precies zien wat er achter het raam staat. De rest van de foto’s verplaats ik in een apart mapje, als ik alles heb weggezet en de camera heb opgeruimd open ik een paar sites. Er zijn een aantal forums waar ik regelmatig kom die ik nu even bezoek, er is niet zo veel te vinden op het internet. De computer sluit ik af en ga op de bank zitten, na een rondje televisie besluit ik een film te kijken.

Na de film ga ik naar bed, met rustige bewegingen verwen ik mezelf. Als ik voel dat mijn zaad zich een uitweg zoekt trap ik het dekbed van mij af en laat het zaad met krachtige stralen op mijn buik en borst landen. Met mijn vingers breng ik het bij elkaar en lik dan het zaad van mijn vingers, ik blijf even liggen en sta dan langzaam op. In de badkamer neem ik een korte douche, terug op bed val ik snel in een heerlijk slaap.

De volgende morgen ben ik weer vroeg op. Na een ontbijt pak ik de mijn camera en ga weer een paar uurtjes op pad. Om er zeker van te zijn waar ik aankomende zaterdag moet zijn, rij ik nog een keer langs de huizen. Glimlachend verlaat ik de omgeving en maak op verschillende plaatsen foto’s, op een gegeven moment kom ik bij een rivier. Het ziet er heel mooi en kalm uit, een stukje verder zie ik vier auto’s geparkeerd staan en zet die van mij er ook neer. Het is een stukje verharde grond, daarvandaan loopt een verhard pad tussen de begroeiing door. Van de auto’s die er staan maak ik een paar foto’s, waarom ik die op de foto zet weet ik niet. Langzaam en zo stil mogelijk wandel ik het natuurgebied in, er zitten veel vogels en kleine dieren. Overal maak ik foto’s van en geniet van de heerlijke rust om mij heen. Na een poosje zie ik een paadje het riet en begroeiing in lopen, het is niet een echt pad maar meer iets waar zo nu en dan mensen in lopen. Twijfelt blijf ik staan en loop dan op mijn tenen het bijna onzichtbare paadje in.

Het paadje is niet zo lang geleden gebruikt, de takken die afgebroken zijn, hebben nog groene blaadjes eraan zitten. Het gras wat plat getrapt is begint weer langzaam omhoog te komen, na een aantal bochten hoor ik ineens wat geritsel. Voorzichtig loop ik iets verder en blijf dan even staan om te horen waar het geluid vandaan komt. Ik zak iets door mijn benen en kruip zo stil mogelijk verder, ineens kom ik bij een open plaats tussen het riet en begroeiing. In het midden ligt een grote deken en daarop zitten een man en een vrouw, de vrouw heeft alleen haar slipje nog aan en de man is volledig naakt. Zijn grote harde paal wijst trillend in de richting van de vrouw. Ik maak van deze mooie voorstelling verschillende foto’s. Als ik met een telelens de harde paal dichterbij haal zie ik dat er een tatoeage op staat. Ik zet mijn camera hier scherp op en maak een paar foto’s, de beide mensen verwennen elkaar op een zalige manier. Ze gaan in negenenzestig liggen en de man likt het kale kutje van de vrouw tot ze luid kreunend klaarkomt. De man spuit even later de mond van de vrouw vol met zijn zaad.

Ik blijf foto’s maken, de pik van de man verslapt iets maar doordat de vrouw hem blijft likken en strelen met haar tong staat hij snel weer hard. Ze gaat op handen en knieën zitten en de man drukt zijn pik zonder moeite helemaal in haar kutje. Als hij haar borsten bewerkt en met zijn vinger haar klitje streelt komt de vrouw weer klaar. Ze zijn iets gedraaid waardoor zij mij recht aankijkt, even heb ik het idee dat ze mij ziet, maar omdat er niets gebeurt maak ik nog een paar foto’s. De man trekt zijn paal uit haar en draait haar op de rug, hij legt haar benen tegen zijn schouders en drukt zijn pik met kracht tot aan zijn ballen in haar. De vrouw moedigt hem aan om haar hard en gemeen te neuken. De man stoot zijn paal hard in haar en knijpt met zijn handen stevig in haar borsten, kreunend ontvangt zij zijn stoten en als hij samen krimpt voor zijn orgasme streelt zij snel en hard met haar vingers over het klitje. Als hij zijn zaad met kracht in haar spuit komt de vrouw ook klaar, snel maak ik nog een paar foto’s en loop dan zo snel mogelijk weg. Als ik terug ben op het verharde pad ga ik rustig verder het gebied in, soms kom ik wat mensen tegen maar verder is het erg stil op de geluiden van de dieren na.

Terug bij de auto zie ik dat er twee wagens zijn verdwenen en dat er drie nieuwe voor terug zijn gekomen. Deze plek sla ik op in mijn geheugen want hier wil ik nog vaker terugkomen, de straatnaam schrijf ik op en daarna rij ik weg. In gedachten zie ik de vrouw en de man beiden in een andere auto stappen en naar hun eigen huis rijden. Het is een hele mooie plaats om lekker vreemd te gaan, het gebaande paadje heb ik bij toeval ontdekt. Als ik tijdens het lopen de andere kant had uitgekeken was het paadje mij niet opgevallen. Waarschijnlijk gebruiken degenen die deze plek weten, niet altijd hetzelfde paadje ernaar toe. Ik bedenk mij dat er misschien wel verschillende van die open plaatsen zijn tussen het riet en de begroeiing.

Thuis verzorg ik eerst mijn eten en de spullen voor de volgende werkdag, op de klok zie ik dat ik lang ben weggeweest. Het is ondertussen half vier geworden, na de huishoudelijke klusjes gedaan te hebben druk ik de computer aan. Als ik even later de foto’s erop zet geniet ik van de mooie en scherpe pornoserie. Als ik de foto’s bekijk op het moment dat de vrouw naar mijn kant keek zie ik ineens dat er op drie foto’s iets raars is. Nou ja raar is het ook niet maar de vrouw lijkt wel te knipogen naar mij, geschrokken bekijk ik de foto’s nog een keer. Dan loop ik terug naar de foto van de auto’s, ik open een site waar je de kentekennummers kunt terug vinden, al snel heb ik een paar auto’s gevonden. Twee ervan komen uit het dorp vlakbij het natuurgebied, de site geeft ook het adres van de berijders aan. Van de aanwezige auto’s schrijf ik de adressen op. Van de pornoserie maak ik een compilatie die ik op een cd brandt, misschien wil de vrouw ze wel hebben. Daarna sluit ik de computer en ga aan mijn eten beginnen, de avond gaat weer veel te snel voorbij. De werkweek gaat ook weer lekker snel voorbij, vrijdag heb ik een vrije dag en wil dan mijn huis doen omdat ik zaterdag die afspraak heb staan.

Al heel vroeg ben ik in mijn flatje bezig, de wekker heeft op dezelfde tijd afgelopen als wanneer ik naar mijn werk ga. Om half zes was ik al bezig in huis, om tien uur ruim ik de spullen op en is het flatje weer schoon. Met een kop koffie ga ik bij de computer zitten en wandel door de mails, dan bezoek ik even de sites die ik altijd afga. Naast de computer ligt de cd en een briefje met de adressen van de mensen bij het natuurgebied. Glimlachend druk ik de computer uit en pak de cd en het papiertje, het lege kopje zet ik op het aanrecht. Dan loop ik naar buiten mijn navigatie heb ik bij mij en daar heb ik het adres, waarvan ik denk dat het van de vrouw is, ingezet.

Na een kwartiertje rijden kom ik in de straat waar het adres zich bevindt. Ik rij langzaam voorbij het huis en zie dat het een rijtjeshuis is. De auto staat niet voor het huis en ook niet een stukje verder. Er is wel beweging binnen, ik parkeer de auto een stukje voorbij het huis. Er is daar een parkeervak waar ik ongezien het huis gemakkelijk in de gaten kan houden, het duurt niet zo lang voor de voordeur open gaat. Er stapt een grote, vrij brede vrouw naar buiten met twee kleinere kinderen bij haar, naar buiten. Dit is niet de vrouw die ik vorige zondag in het natuurgebied zag, als ze voorbij de auto loopt kijkt ze naar mij en laat een brede en mooie lach zien. Er kruipt een heerlijk gevoel door mijn lichaam als ik haar nakijk, de grote billen gaan langzaam bij iedere stap op en neer. Ze is groot en breed maar zeker niet vet, er is wel wat vlees teveel maar dat maakt haar niet lelijk. Ik start de auto en verlaat, na het intoetsen van een volgend adres in de navigatie, de straat. Als ik langs de vrouw rij kijk ik haar even strak aan en zie dat ze met haar tong langs haar lippen glijdt. Mijn onrust die ik in mijn broek voel neemt alleen maar meer toe, ik rij verder en neem mij voor om later terug te gaan naar dit adres.

Het volgende adres is ook niet wat ik zoek, in het huis zijn een man en vrouw aanwezig die ik geen van beide ken. Dan zet ik het adres van de volgende in mijn navigatie, het is een aardig stukje rijden en als ik er aankom zie ik gelijk dat dit ook niet het adres van de vrouw is. In de tuin is een vrouw aan het werk en bij de auto die voor de garage staat, is een man bezig om hem te wassen. De auto is wel degene die er stond maar de mensen zijn niet die ik zoek. Er, nu is er nog één adres over. Dit had ik verwacht dat het niet van de twee mensen zou zijn omdat het redelijk ver weg is, als het adres in de navigatie staat zie ik dat het bijna een uur rijden is. Ik kijk even op de klok in de auto en zet dan langzaam auto in beweging. Het is nog geen twaalf uur dus ik kan rond drie uur terug zijn bij het eerste huis, deze vrouw trekt mij ergens heel erg aan. Ik ben nooit vies geweest van een stevige en vollere vrouw waarschijnlijk is haar verschijning gewoon genoeg geweest voor mij. De weg naar het vierde adres vlot lekker doordat ik wat sneller rij dan is toegestaan, drie kwartier later kom ik aan bij het kleine dorpje waar het adres is. Zodra ik de straat in rij zie ik dat het allemaal boerderijen zijn die er staan. Verschillende zijn verbouwd tot gewone woning en andere zijn nog een echte boerderij. Aan het einde van de weg is het nummer dat ik zoek, de auto staat op het pad naast de mooi verbouwde boerderij. Om het ruime erf is een afscheiding van struiken en lage bomen, ik parkeer de auto een stukje verder en stap met mijn camera met telelens uit. Naast het huis heb ik een pad zien liggen wat tussen de weilanden naar achter gaat.

Snel loop ik het pad op, een stukje verder sluip ik tussen de struiken en kan door een groot raam in de kamer kijken. Met de camera kijk ik naar binnen en ineens zie ik de vrouw naar binnen komen. Achter haar loopt een man die zijn armen om haar heen slaat, ze zoenen elkaar innig en laten hun handen over elkaars lichaam glijden. De man is niet degene die ik afgelopen zondag bij haar zag, ineens trekt de man de rok van de vrouw omhoog, eronder draagt ze helemaal niets. De camera klikt verschillende malen, de vrouw kijkt de man verliefd aan en maakt zijn broek los en trekt die snel naar beneden. Dat zij met die andere man iets heeft begrijp ik gelijk, haar man heeft een pik die de helft kleiner is als die van haar minnaar. Zonder zich te schamen of naar buiten te kijken zakt ze op haar knieën en neemt de harde pik in haar mond. De vrouw likt hem heel intens en binnen een paar seconden zie ik de man verstijven en hevig klaar komen. Het zaad loopt langs de mondhoeken van de vrouw, ze laat hem los en drukt haar natte lippen op die van haar man. Samen spelen ze nog een poosje met zaad en laten elkaar dan los, de man loopt de kamer uit. De vrouw gaat voor het raam staan en wrijft met haar hand door haar kruis, ze doet een stap terug en laat zich op de bank vallen en trekt gelijk haar rok omhoog. Met haar vingers verwent zij zichzelf, even later zie ik aan haar lichaamstaal dat ze klaarkomt. Op het gezicht van de vrouw is af te lezen waar ze met haar gedachten is, glimlachend en met veel foto’s, stap ik voorzichtig terug op het pad en loop terug naar mijn auto. Deze foto’s zal ik ook nog op de cd zetten en er dan voor zorgen dat ze die in handen krijgt. Ik stap in en zet de navigatie terug op het eerste adres, het is een uur rijden volgens de navigatie. De auto start en ik rij dan langzaam weg, als ik langs het huis rij zie ik dat de auto net het pad af komt rijden. Het is voor mij niet te zien wie er achter het stuur zit, zodra ik het dorp uit ben geef ik gas en zorg dat ik zo snel mogelijk terug kom bij het eerste adres. Het eerste stuk kan ik lekker snel afleggen doordat het in de polder is, er zijn gelukkig weinig auto’s op de weg wat mij de ruimte geeft om snel door te rijden.

Binnen het uur ben ik terug bij het eerste adres, de parkeerplaats waar ik heb gestaan is nog steeds vrij. Ik parkeer de auto, zak iets onderuit en kijk naar het huis. Het is stil in de straat, ik voel doordat er niets gebeurt, mijn ogen langzaam dicht vallen. Door een geluid schrik ik op en als ik naar buiten kijk zie ik de volle vrouw naast de auto staan. Er schieten allerlei gedachten door mij heen terwijl ik het raam open doe. De vrouw kijkt mij diep en vrolijk aan, ze streelt heel even met haar tong langs haar lippen en opent dan haar lippen.

“Wil je iets drinken mooie man? Je zit hier zo alleen en volgens mij heb je wel zin in iets.” Ze doet een stap opzij zodat ik de auto uit kan stappen, de fototas hang ik aan mijn schouder en doe de auto op slot. Ik loop achter haar aan en merk dat ze een halve kop groter is dan ik, ze loopt op platte schoenen en haar billen die strak in een broek zitten schommelen heerlijk heen en weer. Ik voel het genot weer door mijn lichaam stromen, mijn pik begint te dansen. Ze opent de deur en stapt naar binnen, ze blijft naast de deur staan om mij naar binnen te laten. Zodra de deur dicht is draai ik mij naar haar toe en steek mijn hand uit, de hand van haar is warm en zacht en bezorgt mij een rilling die door mijn hele lichaam stroomt.

“Ik ben Ronald, mijn hobby is foto’s maken en heel toevallig was ik in uw straat. De eerste verschijning gaf mij een zeer goed gevoel en nadat ik weg ben gegaan moest ik nog een keertje terug komen om u nog een keer te zien.” Lachend houdt ze mijn hand vast en kijkt mij diep en strak aan, ze gromt zachtjes en knijpt met tussenposes in mijn hand wat mijn opwinding alleen maar vergroot. Ik heb het idee dat ze nu mijn harde pik moet kunnen zien zitten.

“Ik ben Anjade, iedereen noemt mij, An en dat mag jij ook doen. Ik had je eerder zien staan en vond je een leuke man, ik wil gewoon even kennis met je maken, er zijn niet zoveel mannen die voor mij terug komen. De meesten vinden mij te groot, te vol, en te gevaarlijk.” Met die woorden draait zij zich om en trekt mij achter haar aan door de keuken naar het terras achter het huis. Ze drukt mij op een stoel en kijkt mij weer heel opgewonden aan, dan loopt ze naar binnen en komt terug met een glas water voor mij en een glas donkere vloeistof voor zichzelf. Ze laat zich op een stoel vallen en kijkt mij weer strak aan, ik zie haar ogen lachen als ze mijn onzekerheid bemerkt. Mijn pik ligt volledig hard achter de rits, door de stijfheid drukt hij er een grote bobbel in die voor An moet opvallen. Ze neemt een slok uit haar glas en slikt het op een erotische manier door. Ik pak mijn glas en drink het in één keer leeg, ze volgt iedere beweging van mij. “Waar maak jij allemaal foto’s van? Heb je er vandaag al veel gemaakt?”

“Ik maak overal foto’s van, als ik iets moois of leuks tegenkom dan leg ik dat vast. Vandaag heb ik nog geen foto’s gemaakt.”

“Zet jij mensen ook op de foto?”

“Ik heb nog erg weinig ervaring met mensen fotograferen maar als het zich voor doet dan doe ik er mijn best voor om de mensen zo mooi mogelijk te fotograferen.”

“Vind jij mij een mooie vrouw?”

“Ik vind u een mooie en leuke vrouw, anders was ik echt niet teruggekomen. Bent u alleen?” Ze begint even te lachen en kijkt mij met licht betraande ogen van het lachen aan.

“Nee, ik ben niet alleen. Ik ben getrouwd en heb zoals je gezien hebt, twee kinderen. Mijn man werkt erg veel en doet dat ook op de zondag en zaterdag als het uitkomt, alleen denkt hij dat ik gek ben. Ik weet dat hij vreemd gaat met een vrouw, deze vrouw ken ik heel goed zonder dat hij dat weet. Zij is jaren een vriendin van mij geweest, bijna ieder weekend waren wij bij elkaar. Op een gegeven moment kwam natuurlijk het praatje, seks, om de hoek kijken. Ik had hem al vaak naar haar zien kijken met een blik van ‘jou wil ik’. Zij vertelde toen dat haar man een erg kleine pik heeft en dat hij haar nooit kan neuken. Komt ook omdat hij heel snel klaarkomt, op een gegeven moment was ik ze beiden kwijt. Mijn man moest werken en zij was niet thuis, dat was voor mij genoeg om te weten dat zij samen ergens waren. Mijn man vond mij in het begin een ontzettend lekker wijf, wij hadden iedere dag seks maar dat was ineens over toen ik in verwachting van de eerste was. Ook na de tweede kwam zijn zin in mij niet terug, de laatste keer dat hij mij verwend heeft is alweer vier jaar geleden. Ik ben een vrouw die graag seks heeft en daardoor heb ik ook verschillende dates gehad. Maar een jaar geleden ben ik ermee gestopt omdat er geen man was die het echt fijn vond om met mij naar bed te gaan. Ik verwen mezelf drie maal in de week. Ik zou het leuk vinden als jij van mij een aantal foto’s wilt maken. Kijk ik weet dat ik groot en wat breder ben als de modepoppen maar ik houd wel van leuke dingen.”

“Ik wil met alle plezier foto’s van u maken, en op iedere manier zoals u dat wilt. Voor mij bent u een vrouw die ik heel graag zie. Er spreekt een heerlijk erotisch gevoel bij u, met uw verschijning bezorgt u mij een grote opwinding en ook een bepaalde angst die ik graag heb.”

“Dat jij opgewonden was door mij had ik al gezien, die bult in je broek is nog steeds net zo groot en volgens mij doet hij gewoon pijn.” Lachend staat ze op en pakt mijn hand, we lopen de keuken in en daar drukt ze mij stevig tegen het aanrecht aan. De erotische angst groeit in mijn lichaam omdat ze een stukje boven mij uit staat. Ik voel mijn pik hard tegen de rits aan drukken, ineens voel ik haar grote hand op mijn billen. Zachtjes kreunt ze en dan drukt ze haar warme lippen op die van mij, er volgt een lange hete tongzoen. Haar handen strelen mijn billen en knijpen er zachtjes en dan weer hard in. De broek zorgt ervoor dat ze mijn billen niet ver uit elkaar kunnen trekken maar iedere keer doet ze het weer zover als het kan. Mijn opwinding stijgt snel naar een heel hoog niveau, dan laten haar lippen mij los, maar de handen houden mijn billen beet. Ze kijkt mij strak aan en fluistert zachtjes. “Mmm… die billen wil ik wel eens heerlijk verwennen en pijnigen. Mag dat? Of vind je mij nu niet meer zo leuk?”

“U mag alles met mij doen wat u maar wilt, ik wil nu heel graag verder.”

“Goed zo jongen, jij bent een man naar mijn hart. Ik ga gebruik van je maken. Helaas kunnen wij nu niet veel meer doen omdat mijn man snel thuis gaat komen. Wil jij iets voor mij doen?” Ik kan alleen maar knikken en haar opgewonden aankijken. “Trek je broek uit en laat mij zien hoe jij jezelf voor een vrouw aftrekt. Je mag klaarkomen, maar niet op mij. Ik wil het zaad op je eigen buik zien vallen. En misschien wil ik dan ook wel dat je het zelf opeet.” Zonder verder na te denken maak ik mijn broek los en trek mijn shirtje uit. Mijn harde paal springt de vrijheid tegemoet en ik hoor haar zachtjes kreunen. Mijn pik is niet de kleinste en de meeste vrouwen hebben er altijd met heel veel genot van genoten. Ik voel het zaad in mijn ballen koken en weet dat ik maar heel weinig nodig heb om klaar te komen. Ik sluit mijn hand rond mijn paal en begin rustig eraan te trekken, de grote en genietende ogen van An kijken mij strak aan en bezorgen mij een heerlijk gevoel. “O! Sorry mevrouw, maar ik kom klaar, wat is dit lekker O! Ja!” Het zaad spuit met een grote boog eruit en spat uiteen op mijn buik. Er volgen nog een paar stralen en dan langzaam zakt de opwinding een stukje.

Met mijn vingers streel ik het zaad bij elkaar en lik mijn vingers af, de ogen van An kijken er ernaar en genieten, haar hand heeft de hele tijd tussen haar benen gezeten en als ik mijn zaad op lik, draaien haar ogen weg en met een luide kreun en hevig schokkend komt ze klaar. Even later was ik bij de kraan mezelf een beetje en trek mijn kleren weer aan. Als ik mij omdraai pakt ze mij beet en drukt mij weer strak tegen het aanrecht, onze lippen vinden elkaar voor een lange zoen. Als ze mij loslaat voel ik haar vingers onder mijn shirtje glijden, met een gemene beweging knijpt ze hard in mijn tepel waardoor mijn pik gelijk reageert. Dan laat ze mij los en samen lopen wij naar de deur. Als ik even later de straat uit rij weet ik dat zij heel snel zal bellen. Ik heb haar gezegd dat zij altijd bij mij langs kan komen omdat ik van niemand last heb en alleen woon.

De volgende morgen rij ik vroeg genoeg weg en ben op tijd bij het grote huis, het is mooi en lekker weer als ik aanbel. Direct gaat de poort open en kan ik mijn auto naast de garage plaatsen, als ik uitstap komt de man mij tegemoet in een korte broek en een dun shirtje. Hij geeft mij een hand en even heb ik het idee dat hij mij een kus wil geven, al de hele week heb ik nagedacht over deze dag. Als hij homo is en hij wil meer van mij, wil ik dat dan? Die vraag heeft de hele week door mijn hoofd gespookt, ik heb besloten om gewoon af te wachten wat er gebeurt en als er iets is waar ik aan mee zou moeten doen dan kan ik op dat moment altijd weigeren. We drinken op het terras achter het huis een kop koffie en dan gaan we aan de gang. Ik maak van iedere ruimte in huis een aantal foto’s, voor het huis en achter. Ook van boven vandaan in de tuin, de slaapkamer van de man is een grote en gezellige kamer. Er staat een erg groot bed en aan beide kanten is het beslapen. Hij trekt het recht en kijkt mij diep aan, zijn donkere ogen dwalen langs mij heen. Heel even likt hij met zijn tong langs zijn lippen. “Wil je van mij foto’s maken? Ik wil graag een leuke serie waarin ik mezelf uitkleed en als laatste naakt op bed lig.”

“Ga uw gang, ik maak de foto’s.” Langzaam begint hij zich uit te kleden, mijn camera staat niet stil en iedere beweging leg ik vast. Als hij zijn broek uit trekt zie ik in zijn kleine slipje een erg grote afdruk zitten. Heel even moet ik slikken en maak dan snel weer wat foto’s, glimlachend gaat de man verder. Zijn slipje schuift hij langzaam van zijn billen, er komt een grote, harde paal tevoorschijn. Snel leg ik die op verschillende manieren vast, de man legt zijn hand rond zijn paal en begint hem langzaam af te trekken. Ik ga op de grond liggen en neem foto’s van onder vandaan, hij komt over mij heen staan en trekt met rustige bewegingen aan zijn grote paal. Ik heb al verschillende pikken mogen zien en vast mogen houden maar deze is echt de grootste. Aan zijn ogen zie ik dat hij op het punt staat om klaar te komen. Hij laat zijn pik los en gelijk vallen er een paar druppels voorvocht naar beneden. Ik doe de camera even weg waardoor de druppels op mijn lippen vallen. Het is al lang geleden dat ik een pik heb mogen verwennen. De man heeft gezien dat ik het voorvocht met mijn tong oplikte. Zwijgend loopt hij weg en gaat op het bed liggen, snel maar ik weer een paar foto’s. Hij begint te hijgen en kronkelt over het bed als zijn zaad ineens met grote stralen zijn pik verlaat. Van de meeste stralen maak ik foto’s ook van een paar die op zijn buik uiteen vallen. Door de hoge snelheid moeten dit geweldige foto’s worden. De man blijft even stil op bed liggen en staat dan op, zijn paal is nog steeds hard, er hangen een aantal druppels aan. Glimlachend kijkt hij naar mij en naar zijn glimmende paal.

“Wil je hem proeven?” Geschrokken van zijn woorden kruip ik even ineen. Ik weet niet wat ik moet doen en wat ik moet zeggen, ergens wil ik die paal maar ik weet ook dat het pijn zal doen als hij mij neemt. Aan de man te zien zal hij zeker niet aarzelen om mij, nadat ik hem heb gepijpt, hard te willen neuken. Zijn glimmende paal trekt mij vreemd genoeg sterk aan, ik leg de camera opzij en kruip op handen en knieën naar hem toe. Lachend pakt hij zijn pik en drukt die gelijk tot halverwege in mijn keel. Met beide handen houdt hij mijn hoofd vast en begint mij ruw te neuken. Ik kan zijn grote gevaarte niet erg ver in mijn mond hebben wat hem een beetje nors maakt. Ineens trekt hij zich terug en gebaart mij om mijn kleren uit te doen, ik moet daarna naakt op bed liggen. Mijn hoofd trekt hij net over de rand, zijn paal komt weer terug en glijdt nu zonder moeite voor meer als de helft mijn keel in. Hij drukt zich steeds verder in mij, na een poosje voel ik zijn ballen tegen mijn neus en gezicht aan tikken. Tot mijn verbazing heeft hij zijn hele gevaarte in mijn mond en keel zitten. Even laat hij mij aan hem wennen dan begint hij mij met rustige bewegingen te neuken in mijn keel. Na een tiental minuten hoor ik hem gejaagd adem halen, hij kreunt en gromt en ineens voel ik zijn warme zaad met volle kracht in mijn keel gespoten wordt. Zijn handen houden mijn hoofd vast en hij blijft mij wild neuken. Dan trekt hij zijn knots uit mijn keel, de draden van zijn zaad en mijn slijm hangen rond zijn paal en vallen op de grond. Weer schrik ik omdat zijn pik nog wel groter lijkt en hard naar voren is blijven staan.

Zijn handen pakken mij op en leggen mij met mijn knieën op de grond en mijn bovenlichaam op het bed. Ik voel een druppel van iets in mijn bilnaad lopen, gelijk volgen er nog een aantal. Met zijn vingers smeert hij de olie goed uit en drukt langzaam een vinger naar binnen. Na even vingeren haalt hij zijn vinger terug, er valt weer een straal glijmiddel op mijn billen die uitgesmeerd wordt door zijn vingers. Nu verdwijnen er twee vingers diep in mijn kontje, hij blijft mij oprekken net zolang tot hij denkt dat zijn grote paal in mij kan. Ik heb het gevoel dat hij al met drie of vier vingers in mijn kontje zit, zo goed mogelijk en ontspannen geniet ik van deze verkrachting. Dan verdwijnen zijn vingers en ik voel een kloppende pik tegen mijn gesloten sterretje aan. Weer vallen er verschillende druppels glijmiddel, ineens drukt hij zijn paal voor meer als de helft in mij. De pijn schiet door heel mijn lichaam, ik probeer onder hem vandaan te komen maar hij houdt mij heel stevig vast. Als ik aan hem gewend ben trekt hij zich iets terug om gelijk met een harde stoot tot aan zijn ballen in mijn kontje te verdwijnen. Jankend van de pijn ontspan ik mij, hij laat zijn gevaarte lange tijd zitten. Langzaam begin ik te wennen aan zijn gevaarte. Met een rustige beweging trekt hij zich terug, voordat hij terug erin komt laat hij vele druppels glijmiddel op zijn paal vallen. Met rustige bewegingen begint hij mij te neuken, de pijn verdwijnt langzaam en mijn opwinding komt ook terug. Dan voel ik zijn hand onder mij door komen, hij pakt mijn groeiende pik en begint er aan te trekken. Knijpend met mijn kontje in zijn grote paal probeer ik hem zo snel mogelijk klaar te melken. Het duurt bijna een half uur voor hij eindelijk zijn zaad met veel kracht in mijn kontje spuit. Als de paal uit mijn kontje glijdt zie ik dat hij nu wel verslapt is, ik lig op mijn rug en heb mijn benen naast mijn hoofd op bed staan. De man kruipt tussen mijn benen en likt zijn eigen zaad uit mijn kontje.

Met zijn vingers begint hij mij te strelen en iedere keer verdwijnt er een volgende vinger in mijn kontje. Met zijn andere hand trekt hij mij rustig af. Ik heb geen idee hoeveel vingers hij ondertussen in mij heeft gestoken. Ineens voel ik hem heel diep in mijn darmen, ik realiseer mij dat zijn hele hand in mijn kontje moet zitten. De sensatie die hij al knijpend en strelend van binnen teweeg brengt zorgt ervoor dat ik zo intens klaar kom zoals ik nog nooit heb meegemaakt. De opvulling in kontje verdwijnt en ik krijg een lange tongzoen van hem.

Een poos later zitten wij beneden op bank, de pijn in mijn kontje is er nog steeds maar trekt langzaam weg. Het is zeker niet de laatste keer dat ik hier ben geweest.

Ronald.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *